Éowyn

Több
21 éve 9 hónapja #92778 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Éomer is és a hugicája is iszonyú jó lett :!: :D
Éowyn<->Kígyónyelv&#369;...hátborrzongató!Hogy bírta ezt szegény lány?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #92732 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Tengerimalac feje van, nem mintha nem szeretném a tm-kat, de...izéé...háát...naon ronda na!Éomert egyáltalán nem így képzeltem el.S&#337;t, ha jobban belegondolok el se képzeltem csak vmi homályos izé tünt fel mindig lelki szemeim elött :oops:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #92668 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Arra előre kíváncsi vagyok, hogy a filmben hogy fogják megoldani, hogy az csak filmben arrogáns és antipatikus Farmirhez hogy fogják hozzárakni ezt a szeretetteli és sugárzó teremtést...

Erre én is kiváncsi vagyok...mert a film alapján eléggé nem illenek egymáshoz :roll: :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #92613 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Miranda nagyon jó Éowynnak (bár én eddig is védtem :roll: ) Olyan szép, tényleg, bár nem úgy, mint Arwen, bár nekem Liv nem is teccik úgy igazán (na, én &#337;t nem szeretem :wink: )
De örülök, hogy másoknak is teccett (azoknak is, akik eddig nagyon ellene voltak :wink: )
És szerintem a kardozós is jó volt. Az meg nagyon aranyos, amikor Gimli leesik a lóról, &#337; pedig felsegíti :D

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #92607 Írta: hódica
Nos ünnepélyesen kijelentem, hogy minden eddigi szidást visszavonok, mert Miranda fantasztikus volt! Semmi kétség, PJ jól választott, hogy &#337;neki adta Éowyn szerepét :wink: . Csak az a kardozós szemforgatós jelenet még mindig nem az igazi, de hát semmise lehet tökéletes :roll:

Amúgy énszerintem se volt itt semmilyen 3szög, Aragornnak csak úgy "tetszett" Éowyn, mint egy szép n&#337; egy pasinak, semmi több nem volt benne :roll:

Gratula Mir :!: :D

Több
21 éve 9 hónapja #92598 Írta: zsoffija
Tényleg nem hideg,inkább kicsit szomorú... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #92555 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Ugyancsak el tudom mondani, hoyg Eowyn mennyire jól sikerült, de ezzel nem szaporítom a szót.

Amit többen mondtak, hoyg nem lett eléggé fagyos szépség, egyet tudok érteni vele. Ami nekem nagyon kirívó volt az a jelenet, amikor a törpe megy lovon és nevetgél, odaszalad, segít a törpének. Látszik, hoyg nagyon sok szeretet árad a karakterből, de talán nem az eredeti koncepció. Nagyon gyönyörű nézései vannak Mirandának a filmben, lehet, hoyg nem olyan szép, mint Arwen, de sokkal melegszívűbb karakter, és alapvetően szimaptikusabb is, a moziból kijőve kicsit el is voltam bűvölve, hogy ez a színésznő, akinél először eléggé kiakadtam, hogy de ronda, milyen más lett hirtelen, hogy élőben látjuk. (Arwen túl jéghidegre sikerült ebben a részben, Galadriel meg képen és filmben is bűnronda maradt, szóval ember létére ő a legjobb női szereplő számomra).

Arra előre kíváncsi vagyok, hogy a filmben hogy fogják megoldani, hogy az csak filmben arrogáns és antipatikus Farmirhez hogy fogják hozzárakni ezt a szeretetteli és sugárzó teremtést...

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 9 hónapja #92522 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn
szvsz sokkal jobban összeillik Mir meg Vig mint Liv meg Vig.
De ha ezt is megváltoztatta volna PJ,akkor már nem lenne feje :D

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92413 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Zsoffija: most fogom! :) Azért nem olvastam el amúgy, mert nem akartam túl nagyot csalódni a filmben, bár ezt már elmondtam néhányszor... :? :roll:
Nekem az a rész tetszik a legjobban, (benne van a werkfilm végén is) amikor Théoden, és Aragornék elvágtatnak lovon, hogy összecsapjanak a farkasokkal, és Éowyn meg elvezeti az embereket, és Gorni visszafordul, és utoljára ránéz Éo-ra!! Ahh! :oops: :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #92407 Írta: zsoffija
Augustine: :nono: akkor tessék szépen elolvasni :!: :twisted:
(válaszom:jaja!)

Noss-Éowyn tényleg nagyon jó volt a filmben,szinte azt mondhatom,visszaadta a könyvbeli Éowynt...
Az is olyan szép volt,amikor Aragorn nyakába borult...(volna :cry: )

De vajon Faramir mellett milyen élet várt rá :?: nem hiszem,hogy nagyon sok kalandban lett volna része...
(bár,természetesen boldogan éltek,míg meg nem haltak. :wink: )

Több
21 éve 9 hónapja #92388 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Én csak most szerettem meg &#337;t, hogy láttam a filmet!! Szvsz sokkal jobb fej (mint a filmben, mint az életben), mint Liv, bár nem szebb. S&#337;t, néha kifejezetten csúnya, de az &#337; szépsége belülr&#337;l fakad! :wink: És sokkal jobban örültem volna, ha Gornival jön össze!! :D
Amúgy lesz egy hülye kérdésem (nem olvastam a 2., és a 3. könyvet, csak hallottam valahol): Éowyn tényleg Faramir felesége lesz?! :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #92052 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem pont az, akivel csak els&#337; pillantásra illeek össze. Gondold csa meg: királynéként semmi dolga nem lenne, és ebbe bele&#337;rülne. De err&#337;l már írtunk, írtam.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #91929 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Éowyn
Éowyn a könyvben egyik kedvenc szerepl&#337;m, ezért naon féltem attól, hogy Miranda elrontja, és volt bennem egy yo adag rossz el&#337;ítélet is, mert a külsejét nem találom Éowynhoz méltónak, ám a színészi játéka mindent helyrehozott!! az egész filmben &#337; az, akiben kellemesen csalódtam! bár az igaz, hogy nem lett teljesen Éowynos (nem igazán a fagyos szépség jött ki bel&#337;le) de szentem így is rendkívül szimpatikus. (sokkal szimpatikusabb, mint Arwen és szvsz könyvben-filmben egyaránt Éowyn yobban összeillik Aragornnal :D )

Több
21 éve 9 hónapja #91921 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Éowyn
Sziasztok!! Én is csatlakozom!! igazából nem is tudom mért nem írtam eddig ebbe a topicba mert már a Könyben is az egyik kedvenc szerepl&#337;m Éowyn(n&#337;k közül abszolút a kedvenc) és a filmben is hihetetlenül tetszett!! Mirandatól öszintén szólva mindig féltem egy kicsit, mármint olyan értelemben hogy nem fogja jól eljátszani, de végül nekem is kellemes csalódásban volt részem ma éjjel. Teljesen meg voltam vele elégedve, nem úgy mint Arwennel. :evil: :evil:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 9 hónapja #91910 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éowyn
Éowyn nekem is hihetelenül kellemes meglepetés volt.
Nincs benne egy csepp mesterkéltség sem, pedig én is féltem, hogy milyen lesz.
De pont olyan, amilyennek lennie kell, és pont annyi, amennyire szükség van. Ez jó!
Éljen Miranda Otto :!: :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #91813 Írta: Tybald
Tybald válaszolt a következő témában: Éowyn

Namarie írta: Faramirral való viszonya: minekutána összetört és agyongyötörték, mind testileg, mind lelkileg, felfigyel rá valaki, aki tisztán látja, ki &#337; és mi a valódi baja. És látja az emberi értékeit is. Hogy mennyire tud szeretni, és milyen nyomorult helyzetben volt. Minden tiszteletem Faramiré. Irónia, vicc nélkül. Úgyis, mint ember, és mint n&#337; tudom ezt mondani. És Tolkiennek is köszönöm ezt a szálat. :P

Hosszú voltam, elnézést, de ez már kikívánkozott bel&#337;lem.

Nincs miért elnézést kérned, inkább 1 ilyen hozzászólás bármilyen hosszú is, mint 30 semmitmondó!
Rég olvastam ilyen kerek átgondolt mondatokat :hello:

És persze nem véletlenül tévedtem ebbe a topicba!:)
Eszméletlen szép volt Eowyn, a játéka pedig az egyik legpozitivabb "csalódás".
Nem igazán lehet Arwennel összehasonlítani, mert egész más küls&#337;re és személyiségre is. /ILR Liv Tylor persze jobb, de az más tészta)

Nemtom volt-e már ez a link:

Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató

Több
21 éve 9 hónapja #91090 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Jók a képek!
Erre lehet mondani, hogy szép de hideg.
Mint a könyvben. :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #90027 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Miranda: Éomernek semmi köze Faramirhoz, nem kéne &#337;ket összevonni!

Elanor: Ez érdekes észrevétel!

SOK-SK BOLDOGSÁGOT, MIRANDA!

Több
21 éve 10 hónapja #90008 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn

hódica írta:

Elanor írta: Hmm...nem gondoljátok, hogy kéne egy Faramiros topic? ;)

jó ötlet! egybe lehetne vonni Éomerrel, nem? :wink: :D :roll:

Tényleg, miért ne? Elvégre Trufa és Pippin is együtt vannak. [size=9:2rn88wur](Mármint topic szempontjából... :roll: )[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #89960 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Éowyn

hódica írta: De jó! :D
Remélem talál v.ki képet a férjér&#337;l..kiváncsi vagyok rá :P

Sok boldogságot nekik! :D

www.smh.com.au/articles/2003/01/ ... 90529.html
Jó ízlése van a csajnak, nem mondom! :wink:

~ Une lumi

Több
21 éve 10 hónapja #89935 Írta: hódica
De jó! :D
Remélem talál v.ki képet a férjér&#337;l..kiváncsi vagyok rá :P

Sok boldogságot nekik! :D

Több
21 éve 10 hónapja #89759 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát nem pocsékoja az idejét az biztos 8O !Már csak egy kérdés van:ki az a Peter O'Brien????

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89757 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Éowyn
Mi a szösz?Miranda az új év alkalmából megházasodott :hein: www.ringbearer.org/modules.php?o ... =0&thold=0

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #89734 Írta: Narië
Még úgy július körül jött fel....Nem itt olvastam?Úgy emléxem... :roll:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89723 Írta: hódica

Narië írta: Igen,és egy darabig volt olyan pletyka is,hogy az utóforgatáson már khm...több volt köztük,mint barátság,de ezt nem tudtuk sem bizonyítani,sem cáfolni...

na! :D :o err&#337;l még nem is hallottam... :wink: :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #89690 Írta: Narië

Elanor írta: Igen, vmi olyasmit mondott, hogy amikor elo´´ször meglátta, akkor azt gondolta, hogy nem lesz nehéz eljátszania ezt a szerepet ;)

Igen,és egy darabig volt olyan pletyka is,hogy az utóforgatáson már khm...több volt köztük,mint barátság,de ezt nem tudtuk sem bizonyítani,sem cáfolni...

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89409 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Éowyn
Gandalf: én sem úgy értettem, hogy pontosan tudja, hogy Arwenbe szerelmes, hanem, hogy sejti, hogy van valakije.

Van egy ilyen olyan rész a könyvben, hogy Aragorn azt mondja: most legszívesebben messzi északon lenne, és Tolkien leírja, hogy Éowyn elgondolkozik azon, hogy ez mit jelenthet. Pl ez is erre utal sztem[size=9:owga5u3w](bocsi, ha nem teljesen így van az a rész, de vmi ilyesmi)[/size]

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89374 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
A könyvben Éowyn nem tud Arwenről. De a filmben igen, s ez teljesen új helyzetet teremt. Látja a nyakéket Aragorn nyakában, s rákérdez... :roll:

Toma: ezzel én is pont így voltam. :oops:

Amíg csak Éowynról és Faramirról együttesen beszélünk, addig felesleges saját topic neki. ha majd láttuk a filmet és Faramir figurája többet érdemel, egye fene! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89358 Írta: hódica

Elanor írta: Hmm...nem gondoljátok, hogy kéne egy Faramiros topic? ;)

jó ötlet! egybe lehetne vonni Éomerrel, nem? :wink: :D :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #89323 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Éowyn
Igen, vmi olyasmit mondott, hogy amikor el&#337;ször meglátta, akkor azt gondolta, hogy nem lesz nehéz eljátszania ezt a szerepet ;)

I feel complete when I feel sick inside

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.691 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére