Éowyn

Több
21 éve 10 hónapja #88219 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Jó, talán volt benne elinte némi felháborodás, hogy ki zavarja, de meglátta azután Arit, rábámult, elcsodálkozott, beleszeretett, s úgy maradt! Még levegőt venni is elfelejtett, azért szuszoghat!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88217 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn
Sztem is dühösen nézett... Mintha irritálná, hogy egy pasi megállítja...
OFF: Amúgy ha az ember szerelmes, sztem ezek a fokozatok:
8O :oops: ;)
Na jó, nem tudom... De biztos nem ez: :x amit Éowyn csinált... :roll: :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88214 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Ühümm...ahamm...hmmm.....na jó lehet h csodálkozott :? [size=9:3xnyriwq]Győztetek :x :) [/size]

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88213 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Éowyn
Aztán megmutatja, hogy őt kemény fából faragták. Abban a mozdulatban talán érezhető némi düh.

Több
21 éve 10 hónapja #88211 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Éowyn
Igen...jó is lenne de nem úgy nézett... Ha valaki beleszeret valakibe akkor álltalában ez megy végig az arcán:
:evil: 8O :oops: (és egy szerelmes smiley amit most nem találok :roll: )

Több
21 éve 10 hónapja #88209 Írta: [Nerwen]
De közbe nagyokat szuszog meg mintha az orrcimpái is mozgolódnának :? Habár valszeg erre rosszul emlékszem :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88208 Írta: Gandalf
Mert első pillantásra beleszeret, ezért bámulja még tovább..

Több
21 éve 10 hónapja #88204 Írta: [Nerwen]
Jó, de hogy vki kb 20 mpercig csodálkozzon![size=9:ptpuz535]De ha csodálkozik is akkor elég rosszul csinálták meg, sztem :? [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88203 Írta: Telumehtar
Ha valaki csodálkozik akkor nincsenek ilyen komoly vonásai...és ilyen erősek.. ;) sokkal inkább kifinomulnak (jókisszó) a vonásai... Bár ehhez látni kéne az egész jelenetet... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #88202 Írta: Ulmo
Szerintem is inkább csodálkozó a tekintete 8O , hiszen Aragorn, akit hirtelen meglát, teljesen más, mint a rohani férfiak.

Több
21 éve 10 hónapja #88198 Írta: [Nerwen]
Hát azért mert...izé...nem tom :? De dühösnek látszott :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88192 Írta: Gandalf
De hát miért lenne dühös? Nincs oka rá. Teljesen váratlanul meglepi Őt "gyakorlás" közben Aragorn... ezért nyitja tágra a szemecskéit...

Több
21 éve 10 hónapja #88187 Írta: [Nerwen]
Én akkor is maradok a saját verziómnál :twisted: :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88185 Írta: Gandalf
Nem dühös, csak döbbent, csodálkozó, meglepett... 8O :P

Több
21 éve 10 hónapja #88171 Írta: [Nerwen]
Na, akkor kifejtem:dühüsen néz rá, de a szemei gülük!Nézzétek majd meg!Kb kétszer akkora, mint eredetiben ( :twisted: )!A tegnapi előzetseben direkt megnéztem :x !
:D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88170 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Éowyn
Normálisan néz, nem tom mi ezen a "gülü".... :?

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
21 éve 10 hónapja #88165 Írta: Telumehtar
Szerintem azért nem 8O ilyenre sikeredett hanem inkább :evil: ilyenre... A tekintetéből inkább a düh törik elő.. ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88164 Írta: [Nerwen]
Gandalf:jó, de akkoris túl gülüre sikeredett :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88161 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Éowyn
Ejj, de régen jártam már itt :) ...
Nah, akkor én is hozzászólok. Szerintem Miranda nem az a tipikus gyönyörű nő(nem azt mondom, hogy nem szép!). Ez jó, mert a tündéknek kell olyannak lenni. Miranda inkább természetes, és nagyonis illik rá Éowyn szerepe. Az más, hogy a játéka milyen lesz, de én bizok benne. Az előzetessel sem volt semmi bajom, szal eddig jó. A szinkron ronthat rajta sokat, pl Arwen hangja sem tetszett (mondjuk spec nekem az egész filmbéli alak nem jott be :oops: ).

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
21 éve 10 hónapja #87723 Írta: Gandalf
Azok nem dühös-gülledt szemek! Akkor pillantja meg először Aragorn, ő van rá ilyen hatással... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87679 Írta: Telumehtar
Azt én se mondtam hog tökéletest...és én nem így képzeltem el Eowynt...de attól függetlenül szerintem attól még lehet szép :P A szinészi játékáról nem tudok semmit mondani.. (mivel még nem láttam a filmet...) a szinkornja tök mind1...egyrészt még nem hallottam más részt nem is akarom :P ;)

Több
21 éve 10 hónapja #87653 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn

hódica írta: Most igazán nem akarok kötöszködni, de attól, hogy gyönyörű, még nem biztos, hogy ő a tökéletes Éowyn... :roll:
De az ilyen elhamarkodott kijelentéseket inkább a film után teszek :wink: :roll:

Én nem mondtam, hogy tökéletes Éowyn, csak azt mondtam, hogy szép. :tongue: A többit majd +látjuk. Ha a hangja olyan lesz, mint a trailer szinkronjában, akkor sikítani fogok. 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87642 Írta: [Nerwen]
Előzetesbe láttam egy részt ahol épp a kardját próbálgatja, jön Aragorn, a kardjuk összecsattan és Éowyn dühös-gülledt szemeket vet rá...naon gagyi volt :x
Hát, sztem se ő a legtökéletesebb :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87640 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Gandalf írta: Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a tökléletes Éowyn (mosoly ide, vagy oda...). :?

hát szerintem sem :roll: :( :?
(legalábbis az én tökéletes Éowynom biztos nem ő :roll: :? :( )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87567 Írta: Gandalf
hódica: Teljesen igazad van. Ezért is vagyok kíváncsi rá.
Az eddig olvasott beszámolók közül még egy sem emeli ki a színészi játékát, igaz, kritizálni sem kritizálják. Az előzetesek sem ígérnek túl mély színészi játékot, de majd meglátjuk... :roll: Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a tökléletes Éowyn (mosoly ide, vagy oda...). :?
Tegnap a Harry Potter előtt láttam magyarul is az előzetest, itt a magyar hangja elég szolíd volt. Vajon ez lesz a végleges szinkronja?

Több
21 éve 10 hónapja #87391 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Most igazán nem akarok kötöszködni, de attól, hogy gyönyörű, még nem biztos, hogy ő a tökéletes Éowyn... :roll:
De az ilyen elhamarkodott kijelentéseket inkább a film után teszek :wink: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87288 Írta: Ulmo

Gandalf írta: Már csak a színészi játékára vagyok kíváncsi (és a magyar szinkronhangjára..)

Erre én is NAGYON kíváncsi leszek.

Több
21 éve 10 hónapja #87281 Írta: Gandalf
Ejnye, egyesek nagyon elragadtatják itt magukat! :nono:

Van egy-két tényleg szép kép ezek között, bár nem midegyik tetszik. A mosolya sem mindegyiken olyan szép... valószínűleg minden mosolya más... (asszem, Rilke mondta egszer: "minden csók más..")
Már csak a színészi játékára vagyok kíváncsi (és a magyar szinkronhangjára..)

Több
21 éve 10 hónapja #87182 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Üdvözletem!

Csak annyit szeretnék mondani, hogy Miranda ezerszer szebb Éowynként, mint civilben!

Azon a thaiföldi képen karddal a kezében... :heu:

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #87171 Írta: [Nerwen]
Gandalf:vigyázz, mert beteszünk 2 képet a nagy Ő-röl aztán olyan majd meglátjuk milyen rajongói megnyilvánulásokat fogsz produkálni :lol: ...

Az a mosoly... :)

Szinte ordítja:
"GANDALF RAJONGJ ÉRTEM!" :lol:

I hate my pathetic life"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.708 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére