Éowyn

Több
21 éve 9 hónapja #94284 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn

Narië írta: De hálisten nem volt semmi komoly!

(szvsz hála Aragornnak... :roll: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #94268 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát, nagyon remélem, hogy nem lesz semmi!!! Mindenki maradjon csak a saját csajánál/pasijánál!!! A végén még tényleg mindenki mindenkivel kavarni fog (még Legolas Gimlivel, és Samu Frodóval is... :? ) :roll: .

Ofg: még régebben vk. (egy Lijes/Lijesek) azt mondta Viggora, h civilben nem jó pasi (amiben van is 1 kis igazság... :wink: ), és A Viggoisták, meg felháborodtak! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #94243 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Bocsi, most nem teljesen világos... Ki Gorni?

Narie: akkor szerinted is lesz Aragonr + Eowyn jelenet...

Háát...Sajnos vszeg lesz...Bár én már attól is féltem,hogy ebben is el fogják túlozni...Látva azt a képet,amikor Éo olyan lelkes arccal fogja Gorni fejét,meg amikor Ary átöleli Éo derekát....
1szóval enyhén szólva be voltam ijedve,hogy mi lesz itt...De hálisten nem volt semmi komoly!
A ROTK-ben meg max egy kézfogás vagy átölelés lehet.Ennél többet nem néznék ki PJbôl...Tudja hogy megölnénk,ha bármivel is próbálkozik :twisted: :twisted:

(off:Viggoisták szidják a Lijistákat????Hol?Mikor??)

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #94240 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Teron:Gorni=Aragorn :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #94238 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Bocsi, most nem teljesen világos... Ki Gorni?

Narie: akkor szerinted is lesz Aragonr + Eowyn jelenet...

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 9 hónapja #94194 Írta: Augustíne
Plíz, nehogymá elkezdjétek itt szidni az Orlientáltakat! (nem elég, hogy a Viggoisták a Lijeseket szidják... :roll: ) Tény, hogy kicsit vissza kéne fognunk magunkat, de ha egy ilyen pasiról van szó... na, mind1!

Nekem az a kedvenc részem, amikor Gimli leesik a lováról ( :twisted: hi-hi), és utána odamegy Éo segíteni neki, és visszanéz Gornira, és ott közelről mutatják az arcát. Na, ott tényleg nagyon szép!! 8O :)

Több
21 éve 9 hónapja #94192 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Deagol: Hú, ezzel az idézettel nagyon felcsigáztál! Már alig várom, hogy megnézhessem!

Több
21 éve 9 hónapja #94188 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Most nem azért de lehet kötni a fogadásokat, hoyg a következő részben meg fogja-e csalni Aragorn Arwent Eowynnal. Na jó persze nem valami nagy dologra gondoltam, de esetleg egy ölelés, ami már nem a csata végén a túlélés ölelése vagy egy simogatás...
Lehet, hoyg rosszmájúság, de Faramir ilyen torzítása után leget, hoyg Aragorn is egy kicsit lazábbra veszi a filmben...
Szerintetek?

Már attól függ mi számít megcsalásnak.Mert azért ne felejtsük el,hogy Ary azt hitte,hogy Arwen elhajózott.Meg mondjuk én nem tudtam rájönni arra,hogy amikor Ary visszaadja a nyakláncot,az azt jelenti,hogy "vége"?Szóval sztem itt nem az van,mint a könyvben,hogy Arw VZ-ben várja Gornit,és még van arra esély,hogy egyszer összeházasodjanak.Persze nem arra gondolok,hogy amint Arw elmegy,Gorni rögtön elkezdi hajtani a csajokat, :lol: de...Talán PJ azt is beleírja,hogy Ary amellett hogy Khirály,még férfi is,és ha egy férfi,aki pár hete gigantikus szerelmi bánatban szenved,észreveszi,hogy egy szép lány,aki neki sem közömbös,teljesen oda&vissza van érte,akkor lehet hogy nem fogja magát ANNYIRA vissza,mintha tartós kapcsolata lenne.Persze én sem valami DÚÚÚÚÚRVA dologra gondolok,egy kézfogás,vagy max.ölelés...

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #94186 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Éowyn
"-Akkor mitől félsz, úrnőm?- kérdezte Aragorn.
-A kalitkától- felelte. -Attól, hogy rácsok mögött maradjak, míg csak a megszokás és a kor el nem fogadtatja őket, s a nagy tettek lehetősége el nem múlik, hogy már eszembe se jut, s már nem is vágyom rá."
Hmm?

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 9 hónapja #94179 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Éowyn
Sztem Éowyn Éowynnak jó,Galadriel-Galadrielnek! :wink: De ezt már L mondtam!

Nekem semmi bajom nem volt a kardozós résszel,börtön-félelem rulz!
A legjobb amikor nevet Gimli meséin... :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #94175 Írta: Teron
Most nem azért de lehet kötni a fogadásokat, hoyg a következő részben meg fogja-e csalni Aragorn Arwent Eowynnal. Na jó persze nem valami nagy dologra gondoltam, de esetleg egy ölelés, ami már nem a csata végén a túlélés ölelése vagy egy simogatás...
Lehet, hoyg rosszmájúság, de Faramir ilyen torzítása után leget, hoyg Aragorn is egy kicsit lazábbra veszi a filmben...
Szerintetek?

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #94156 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Éowyn
Oh köszönkélem! Mostmár minden világos!

Több
21 éve 9 hónapja #94153 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Éowyn
metaforikus.... *n8n elgondolkozik* báár....
nem, nem, bizt, h metaforikus :wink:
régebben beszéltünk asszem arról, h Éowyn attól fél legjobban, h üvegkalitkába zárják, és egyfolytában óvni akarják, ezért is tűnik neki Aragorn egy amolyan "mentőövnek" ami ki tudná őt húzni... a végén meg, ugye, Faramirba szeret bele, hisz ő nem illúzió, mint Aragorn volt. /a könyvben legalábbsi!!/

n8n returns

Több
21 éve 9 hónapja #94134 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Éowyn
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem vilcsi egésszen, hogy a börtön konkrét avagy metaforikus síkon értendő. Hmm? :hein:

Több
21 éve 9 hónapja #94127 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Éowyn

Niphredil/Szméagol írta: Nagyon tetszett a filmben Mir, különösen, amikor arról beszélt, hogy ö a börtöntöl fél vagy valami hasonló.

igen, ez a rész nekem is nagyon tetszett! vmi olyasmiről beszéltek, h Éowyn nem fél semmitől, csak egy dologtól, a börötntől...? vagy vmi ilyesmi... ez nagyon Éowynos volt!
Miranda mint tünde... hmm.. nemtom. Liv és Cate nagyon jók tündének, meg Legolas is olyan légies... lehet, h ha eleve Mir tünde lett volna, másképp állunk hozzá, de egyetértek azzal, amit írtatok. /h olyan természetes szépség, meg minden/ egyszerűen jó Mir, rohanos :wink:
majd a ROTKben nagyobb szerepe lesz annak, h milyen elszántan harcol. 8)

n8n returns

Több
21 éve 9 hónapja #94123 Írta: Tybald
Tybald válaszolt a következő témában: Éowyn

Ery írta: Cerva! voltál már a Legolasos oldalon? Ott igazi árvíz van! :lol: :wink: :P

:lol: :lol: Jah, mintha egy hajdani Beatles koncert első 50 sorába került volna az ember:)))))))))

Ezen a képen a legjobb az arca, szvsz ilyesmiért indultak háborúba annó a hülye lovagok:))
www.herr-der-ringe-film.de/media ... otto06.jpg

Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató

Több
21 éve 9 hónapja #94113 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Éowyn
OFF: Supersonica: én Ery nevében írom
a BAL=Boyfriends against Legolas :!: :lol: jelent

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 9 hónapja #94108 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Bloom Alattvalóinak Légiója? :D
Vagy netán Éowyn, kit ugyebár a nazgúlos incidens után a Bal Kar Hölgyének is neveztek?
Nagyon tetszett a filmben Mir, különösen, amikor arról beszélt, hogy ö a börtöntöl fél vagy valami hasonló. Nagyon hiteles és éowynos volt a játéka.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #94068 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Éowyn

Ery írta: Supersonica: Mi is! Mi is! Vigyázzatok mert lecsap a BAL :cross: :!:

Miaza BAL :?:

Több
21 éve 9 hónapja #94063 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Supersonica: Mi is! Mi is! Vigyázzatok mert lecsap a BAL :cross: :!:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #94057 Írta: Supersonica

Cerva írta:

Ery írta: Cerva! voltál már a Legolasos oldalon? Ott igazi árvíz van! :lol: :wink: :P

Uhhhh, igazad van, az még ezt is felülmúlja...
:D

NAAAAA :twisted:
Vigyázat, figyelünk :lol:

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #94056 Írta: Cerva
Cerva válaszolt a következő témában: Éowyn

Uhhhh, igazad van, az még ezt is felülmúlja...
:D
[size=9:1jovhze1](Vagy inkább alul? :roll: )[/size]
Egyébként szerintetek milyen az a jelenet, amikor Éowyn kardozik?
Szerintem kicsit furcsa, talán túl modern, olyan keleties, vagy ezzel az érzéssel csak én vagyok így?
Üdv,
Cerva

Több
21 éve 9 hónapja #94051 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Cerva! voltál már a Legolasos oldalon? Ott igazi árvíz van! :lol: :wink: :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #94050 Írta: Cerva
Cerva válaszolt a következő témában: Éowyn
Fiúk, lányok!
Nem viszitek ti kicsit túlzásba a dicsőítést?
Lassan már el kell pakolnom a képernyőm elől a papírokat, mert kicsöpög a nyál... :lol:
Na nem mintha nekem nem tetszett volna Miranda Éowynként, de azért színész, hogy jól játssza el a szerepét. :D
Azt meg nem értem, hogy szegény Catet miért akarjátok kitúrni a szerepéből, szerintem ő is jó volt, Augustíne-nek és Narie-nek igaza van, van aki embernek való, és van aki tündének.
Üdv,
Cerva

Több
21 éve 9 hónapja #93924 Írta: Teron
Supersonica : de jóó ! köszii.. Milyen édees néhány képen :) )

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #93910 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem a ridegsége később fog kijönni rajta, amikor elveszít minden reményt, s szembeszáll a Boszorkányúrral..

Több
21 éve 9 hónapja #93905 Írta: Augustíne
Ah! De jó, hogy olyan sokan 1etértenek velem... :roll: :wink:
Supersonica: Köszi!! :D

Több
21 éve 9 hónapja #93904 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem pont ettől titokzatos, mármint hogy fel kell benne fedezni a szépséget. Ma láttam a filmet, de én nem láttam benne semmilyen keménységet, inkább olyan pátyolgatnivalónak tűnt. De ő a legszebb az egész filmbéli Középföldén!!! Harciassága a 3. részben fog előjönni.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 9 hónapja #93873 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Éowyn

Augustíne írta: Gyerekek! El kell ismerni, hogy Mir nagyon szép (a maga módján), de NEM TÜNDE típus! Cate pedig az, és a tündék már csak a smink, és a ruhák miatt is szebbek az embereknél... Mirandát tökéletesen eltalálták- EMBERNEK!!!

Ezzel teljesen egyetértek!
Mirandában van valami természetes szépség... amikor először meglátja az ember, lehet, hogy nem is figyel fel rá, de pl. ha egy kicsit többet szerepel egy filmben, és van idő a megfigyelésre ;) , akkor azért feltűnik a szépsége. Szvsz...
Nem fenségesen szép, nincs benne túl sok tündés titokzatosság, hanem ahogy már mondtam, árad belőle valami természetes szépség, van egyfajta kisugárzása.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #93867 Írta: Supersonica

Augustíne írta: Amúgy valaki tegyen be civil képeket is róla! :wink:

Augustíne: Kívánságod számomra parancs :lol:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... owyn-4.php

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.681 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére