Éowyn

Több
21 éve 8 hónapja #105403 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105191 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
:!: Ismételten szeretnék mindenkit, hogy ne offolgassok szét szegény Mir/Éowyn topicját. Nagyon nem lenne jó! Danke! :!:

Aug:nényány képen tényleg egész jól néz ki :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
21 éve 8 hónapja #105051 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Éowyn
Ahá! Köszike! :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #105049 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
off-olás az offtopicnak a rövidítése, vagyis olyan dolognak,
ami nem tartozik az adott fórum/beszélgetés témájához. Nem oda való dolog.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #105034 Írta: Cerebrum
Na ha már ennél a témánál járunk én erre az OFF-olásra kérdeznék rá,
hogy azt mire használjátok... Ja, és a szvsz. minek a rövidítése? :roll:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #105001 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Éowyn
Az angol-magyar nagyszótárból(pontosan nem tudom, melyikből) a 'rule' szócikket az egyik nyelvtanár kifénymásolta, és kitette a nyelvi terem falára. Az utolsó példa a használatára ez volt(a szótárban, így): death metal rules ~a death metál tök király :D

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 8 hónapja #104980 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Off: szerintem a rulz onnan jön, hogy: király -> uralkodik -> rules -> rulz (de ha nem így van, ne kövezzetek meg!) /Off

Az a hintázós kép azért furcsa, mert szerintem nagyon mesterkélt, nem illik Mirandához... Éowynhez meg pláne nem, de hát az már más tészta..

Több
21 éve 8 hónapja #104845 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
A rulz az egy olyan szó amit az ember akkor mond, használ, ír, .....mikor tetszik neki valami, vagy valaki....olyasmi mint a forever.....
jah és a képek.....a hintázósból nem látni semmit.....a többi nem rossz :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #104844 Írta: Cerebrum
Ami a bemutatkozásodat illeti, nagyon frankó Gollamka! Már rég röhögtem ilyen jót! :D :D

Több
21 éve 8 hónapja #104842 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem mindkét kép jó! :up: Nekem viszont ez a ruhája tetszik a legjobban, ahol az egész fehér, csak a fölseje barna. Az olyan jó!!!! És mmég egy kérdés: Mi a szösz az a "RULZ"????????????!!! :?: :) ( lehet hogy ciki hogy nem tudom de ez van)[/img]

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #104825 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Az a hintázós izé elég durva 8O :x
Aug: az a "csaj" mögötte valszeg egy sebesült rohani nő :?

Gandalf:itt vagyok :D :wink:

:!: és kéretik offolást mellőzni :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #104695 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Szvsz mindkét kép jó 8) :!:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #104693 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem nincs ember, aki így hintázna... De hát ő tudja...

Több
21 éve 8 hónapja #104640 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Szeritnem szörnyű az a hinta...
A másik jó, csak sok helyet foglal :(

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #104629 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Sztem nem giccses, csak furcsa... :roll: :wink:

(Na, offoljunk még 1 keveset! :D :twisted: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #104616 Írta: Gandalf
Hát az a hintázás elég giccses lett...
Ezek tényleg hard core Mir fanoknak készültek...

Több
21 éve 8 hónapja #104609 Írta: Augustíne
Animációk:

Hintázik :D (Olcsó játék hülyegyerekeknek /bocs!/):

maidenfair.net/miranda/swing.gif

:D :

maidenfair.net/miranda/sword.gif

Több
21 éve 8 hónapja #104608 Írta: Gandalf
Topic gazda hol lófrál ilyenkor?

az a "csaj" ott mögötte??!

Hát az nem semmi! :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 8 hónapja #104606 Írta: Augustíne

Több
21 éve 8 hónapja #104604 Írta: Augustíne
Gandalf: Hát, ja! nem nagyon járnak ide a modik... :?

Néhány kép:
maidenfair.net/miranda/tttpre3.jpg

maidenfair.net/miranda/tttpre8.jpg
:arrow: Ez gáz! :twisted:

maidenfair.net/miranda/tttpre1.jpg
:arrow: Ez viszont tök jó! 8O

maidenfair.net/miranda/tttpre4.jpg
:arrow: Így készül a haja! :wink:

maidenfair.net/miranda/tttpre5.jpg
:arrow: Ő jól néz ki, de ki az a "csaj" ott mögötte??! 8O

Több
21 éve 8 hónapja #104603 Írta: Gandalf

Több
21 éve 8 hónapja #104599 Írta: Augustíne
Vagy a 3.-ban, v. a "gyerekes" jelenetnél... Én az 1.-re tippelek!

Több
21 éve 8 hónapja #104516 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
azon a képen ahol théodennel van....az a ruha mikor van rajta?
vagy csak a harmadikban fogja felvenni?

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #104504 Írta: Augustíne
(Nor: 1szerűen háttérkép... :wink: ) Amúgy angyon jók! Nekem a 2. tetszik a legjobban!

Több
21 éve 8 hónapja #104499 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn
néhány képernyő háttér (vagy háttér képernyő,most őszintén hogy mondják ezt) :
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=391
:arrow: ez nagyon tetszik
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=359
:arrow: ez már nem annyira
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=366
:arrow: nagyon el van találva
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=374

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 8 hónapja #104445 Írta: Augustíne
Jaj, de szépek a képek!
Szerintem is a legjobb ruhája a fehér (az nagyjából kihozza az alakját)!
És a legszebb a "Gimlis" jelenetnél, meg van még 1 csak az nem jut eszembe.
A legjobb mondata pedig az, amikor azt mondja: "...burning is they go!" (nem biztos, h ez a pontos szöveg, de én ezt vettem ki belőle :oops: ), és annyira jó hangsúllyal mondja! Iszonyat jó!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #104381 Írta: Nornorë
na végre megtaláltam ezt a képet, itt tényleg tök helyes :arrow:
klikk

Több
21 éve 8 hónapja #104375 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Éowyn
Jah ami még nekem feltünt az,az hogy amikor Helm-szurdokba mennek és már láttják a nőkkel hogy ott van akkor Éowynon nincsen semmiféle kosárszerűség.. viszont amikor már bennt van akkor már van a hátán :P

Több
21 éve 8 hónapja #104374 Írta: Nornorë
maidenfair.net/miranda/ssttt30.jpg :arrow: szerintem az egyik legjobban sikerült pillanata
maidenfair.net/miranda/promo3.jpg :arrow: a legszebb ruhája
ez is szép

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.684 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére