Éowyn

Több
21 éve 7 hónapja #110966 Írta: Gilraen1986
Gilraen1986 válaszolt a következő témában: Éowyn
Sziasztok!
Éowynt én magam is szeretem!Szerintem sokkalta szimpatikusabb a filmben mint Arwen!Éowyn karaktere sokkalta közelebb áll hozzám mint Arwen!Nemtudom ki kérdezte ,de én úgy hallottam,hogy állítólag Jackson belerakta Éowy és Faramir esküvöjét a filmbe.
Ja kinek kell 2 torony DVD?

viki

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110943 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Ez ííígy van :!: :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110920 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
zsoffija, mert így utólag elég nehéz elképzeli mást Éowynnak... :wink:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #110885 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
itt is cíp... :roll:

A másik csaj :arrow: Biztos nem lett volna oan rossz...Mirtől is hogy meg voltonk néhányan ijedve...
Actán most itt istenítjük :D
(perrsze Mirt fejülmúlni Éowynként??? 8O :shake: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 7 hónapja #110884 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Tényleg nagyon aranyos Eowyn.

Tudja valaki, hogy Eowyn amikor fogja a kardot, akkor miért kell gyakorlásnál ráraknia a kezét? Szóval nem hinném, hoyg ez valami speciális eredményt érne el a kardforgatásban, raádásaul bepiszkolódik a gyönyörű csillogó penge :( .

Ja a másik érdemes megnézni a LOTR kardokat, van néhány olyan nyomott :) . Eowyn kardjának pengéje is olyan vastag. Azzal elég nehéz akármit is ÁTvágnia.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 7 hónapja #110767 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
nagyon szép mikor szomorú :)
biztos sokan szívesen megvigasztalnák (én is!)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #110713 Írta: Nefadar

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #110710 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
nekem meg nem jönnek be a képek... :(
de ha pj képes lett volna "berakni" egy terhes nőt éowynnek és megcsinálni h éowyn szüljön a filmben!!!!!hát én télleg reklamáltam volna egy nagyon nagyot.....akár elmentem volna amerkiába is h elmondjam a véleményemet.... :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #110389 Írta: Nefadar
Gandalf nagyon jók a képek

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #110230 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
az Éowyn terhesen rész szerintem már túlontúl durva változtatás lett volna
ha még esetleg a filmben is szült volna... :oops:
na mind1,szerencsére nem történt ez meg
Mir tökéletes Éowyn és kész :D
nagyon szép képtár Gandalf! :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #110226 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #110129 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem csak a kéoen nem fejez ki kimondott hidegséget, amúgy én el tudom képzelni Éowynnek, de vhogy Mir szimpibb :eowyn2:
Egyébként ha Éowyn terhesen jött volna képbe az elég duva lett volna! :roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #110090 Írta: Saczy
hát képes lett volna rá.....
de tényleg az arca....hát inkább arwen(festett hajjal persze!) mint éowyn....ebből az arcból végképp nem néznék ki hidegséget.... :D

Több
21 éve 7 hónapja #110089 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Sil írta: Hallottátok, hogy eredetileg Alison Doody (az Indiana Jones-ban játszik, és amúgy Enya szomszédja) játszotta volna Éowynt, csak terhes lett? Itt van is róla egy kép:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_562.php

az arca az szép :roll: mondjuk nem épp "éowynos" ez a kép, szóval nem lehet így megmondani, hogy milen lett volna "külsőleg", a színészi teljesítményt pedig pláne nem lehet megállapítani... :? bár a terhesség az nem gond.PJ beleírta volna a történetbe :lol: :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #110058 Írta: Nefadar
Igazad van Saczy :wink:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #110050 Írta: Saczy
jó a kép.....
nekem az a csaj kicsit tupír macának látszik.....
én azt remélem, hogy éowyn és faramir szerelmét nem cs*szik el(bocsi....) egy "szerelem első látásra"-val.....szal értitek.....hát az ény h nagyon felfújtál arwent meg gornit....de remélem ez nem megy éowynék rovására...

Több
21 éve 7 hónapja #110017 Írta: Nefadar
Jó a kép Niph
Tudom, hogy ők ketten szimpibbek, de nem bánnám a kettejük házasságát sem :D

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #110012 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Nef: nem hiszem, mert a könyvben sem volt benne, és a Gorni&Arwen páros népszerűbb...
Szernitem más színésznők is biztos jól eljátszották volna a szerepet, ezt nehéz így megállapítani. Ha a film előtt láttam volna Mirt civilben, nem biztos, hogy jó Éowynnak tartottam volna. De ő a tökéletes! :wink:
www.clutchless.com/ana/eowyn.jpg :arrow: ez milyen?

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #109988 Írta: Nefadar
nekem nem valami szimaptikus.
Én még remélem Faramirral való házasságukat is beleteszik, a filmbe...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #109970 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát nem tudom... :hein: .
Nem nyilatkoznék egyértelműen, mert nincs alkalmam összevetni a két alakítást.
Ami biztos: Miranda nagyon jó volt
Lehet, hogy Alison is jó Éowyn lett volna :?:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 7 hónapja #109965 Írta: Nefadar
én is örülök, hogy nem ő játszotta el. Miranda sokkal jobb, így kép alapján.
A képek csodásak 8)

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #109956 Írta: Saczy
még szerencse hogy terhes lett!!!mir a tökéletes éowyn.....ill. szerintem nem lett volna az a csaj olyan jó éowyn...nézzetek rá..... :D
a képek nagyon jók!

Több
21 éve 7 hónapja #109919 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Nagyon kíváncsi vagyok már Dernhelmre! Az Éowyn-Framir képek csodásak!
klikk
rajz
szerintem itt igazán királynöi
Dernhelm

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #109827 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #109824 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn
Hallottátok, hogy eredetileg Alison Doody (az Indiana Jones-ban játszik, és amúgy Enya szomszédja) játszotta volna Éowynt, csak terhes lett? Itt van is róla egy kép:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_562.php

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #109822 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn
Ezek csak rajzok Faramirról és Eowynról :wink: (majd keresek igazi képeket is :wink: )megpróbáltam külön berakni,de nem engedte az oldal :roll:

www.edoras-art.de/AK_Eissmann/ak ... tr_5_g.htm

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #109820 Írta: Lyra
Hát ezt igazán nem tudom mért küldte el 2× :oops: ! Bocsesz :D

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #109818 Írta: Lyra

gollamka írta: Hogy őszinte legyek, nem hinném hogy benne lesz ( A hajösszefújós) [size=9:1o8kswgz]mármint PJ-t ismerve.[/size] De szerintem Mir arcából simán tudnak csinálni, egy jó kis férfiarcot :wink:

Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #109817 Írta: Lyra
Hogy őszinte legyek, nem hinném hogy benne lesz ( A hajösszefújós) [size=9:2o9hrzcg]mármint PJ-t ismerve.[/size] De szerintem Mir arcából simán tudnak csinálni, egy jó kis férfiarcot :wink:

Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #109816 Írta: Gandalf

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.666 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére