Éowyn

Több
21 éve 7 hónapja #112330 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
Juj, a képek: :itscool:
És az utolsó az a fehér ruhás, az vmi csodás... :lol:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #112326 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn
Megint rajz! Ez nem az a ruha,amiről Niph beszélt?

klikk

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
21 éve 7 hónapja #112304 Írta: Nefadar
Bár szerintem minden ruha jól áll neki... :roll:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #112155 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
szerintem is minden ruhája szép de a legszebb a fehér ruhája
annak olyan természetes a színe :)
és természetesen szép benne...
(bocs a szóviccért :? )

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #112149 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn
maidenfair.net/miranda/promo3.jpg :arrow: nekem még mindig ez a zöld ruha a kedvencem ,szivesen elfogadnám

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 7 hónapja #112118 Írta: Nefadar
Niph nagyon jó az a sisakos kép...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #112116 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem mindegyik ruhája nagyon tetszik, a kedvencem az, amelyik a filmben (még) nem volt látható, a fehér ruha barna felsörésszel. Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz majd páncélban! Kerestem rajzokat Dernhelmröl:
rohan.riddermark.com/mirror.gif
:arrow: aranyos
nem rossz, de nekem a bajusz nem jön be... :?
sisakos, ez biztos valami ilyesmi lesz majd

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #112069 Írta: Nefadar
Az a ruha nekem is tetszik, de a fehér a kedvencem. :wink:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #112068 Írta: Agoura
Maradok a ruháknál:A fehér ruhái a legszebbek :celebrian1: (szerintem nemcsak a tiszta fehér,hanem amiben bőr is van)meg az a ruha is jól áll neki,amiben Helm szurdok felé megy :eowyn1:

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #112059 Írta: Nefadar
Igen, szerintem a sötétkék volt az...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #112057 Írta: Agoura

Nefadar írta: Nekem Éowyn ruhái közül csak az nem tetszett amikor a kisgyerekekkel ült az asztalnál, az nem volt olyan jó...

Az a sötétkék??Nem emléxem rá :arrow: mert nekem az nem tetszett annyira :roll:

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #112043 Írta: Nefadar
Nekem Éowyn ruhái közül csak az nem tetszett amikor a kisgyerekekkel ült az asztalnál, az nem volt olyan jó...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111995 Írta: Gilraen1986
Gilraen1986 válaszolt a következő témában: Éowyn
Nagyon szépek téleg azok a ruhák!A Tolkienes farsangi bálra én is varrtam magamnak egyet (gondori fazonú)a nővérem rajzai alapján,persze mint jelmez t.Csak azt sajnáltam,hogy a végén nem tudtam elmenni.

viki

Több
21 éve 7 hónapja #111992 Írta: Nefadar

Saczy írta: azt már én is elhatároztam, hogy varratok egy baziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nagy ujjjú ruhát!!olyan arwen vagy éowyn ruhát!!!tök buli lenne! :D

Ezen már én is gondolkoztam, csak előbb még kardot és tőrt kéne csináltatnom...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111932 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
azt már én is elhatároztam, hogy varratok egy baziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nagy ujjjú ruhát!!olyan arwen vagy éowyn ruhát!!!tök buli lenne! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #111784 Írta: Nefadar

Gandalf írta:

Nefadar írta: Én alapban utálom a ruhákat és fel sem veszem őket, de a középkori ruhákért úgy odavagyok, azokat talán még fel is venném... :roll:

Ezek szerint ruha nélkül rohangászol az utcán? :lol: :lol: :lol:

:P :P
Nem. A szó szerinti ruhákra(egyberészes) értettem. Mert nadrágban, pólóban, és pulcsiban szoktam járni.... :P

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111782 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn

Nefadar írta: Én alapban utálom a ruhákat és fel sem veszem őket, de a középkori ruhákért úgy odavagyok, azokat talán még fel is venném... :roll:

Ezek szerint ruha nélkül rohangászol az utcán? :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #111740 Írta: Nefadar
Én alapban utálom a ruhákat és fel sem veszem őket, de a középkori ruhákért úgy odavagyok, azokat talán még fel is venném... :roll:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111632 Írta: Gandalf
Nem a ruha teszi a hölgyet... elég, ha olyan lányt találsz, akinek jól állna ez a ruha! :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #111572 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
vannak manapság a világon olyan lányok akik ilyen ruhákat hordanak? :wink:
szívesen találkoznék olyanokkal de az ismeretségi körömben sajnos nem ez a jellemző :(

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #111556 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
bizony, kéretik lefordítani, én csak az első mondatot értem :roll: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #111496 Írta: Gandalf
Peter Jackson egy interjúban Mirandáról: (angolul tudók, kéretik lefordítani!)

Miranda is fantastic!

We were looking for - well, Eowyn is actually a strong female character.

People sort of accuse Tolkien of not being good with female characters, and I think that Eowyn actually proves that to be wrong to some degree. Eowyn is actually a strong female character, and she's a surprisingly modern character, considering who Tolkien actually was - sort of a stuffy English professor in the 1930s and '40s. He did actually liked the idea of this little warrior, slightly feisty warrior woman. And obviously it must have excited him to some degree, I guess (he laughs). But, we wanted somebody that had that strength, that had a sense of being able to play the depths of Eowyn - she's a rather tortured soul, too, she has a certain melancholy about her.

We auditioned a lot of people. Miranda won her role by being one of maybe a hundred different actresses all around the world. We auditioned in London and in America and Australia and New Zealand.

Több
21 éve 7 hónapja #111377 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn
maidenfair.net/miranda/tttmmt7.jpg :arrow: nem valami szerencsés ábrázolás
maidenfair.net/miranda/tttmmt4.jpg :arrow: ezt a ruháját itt is jól lefestették

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 7 hónapja #111337 Írta: Nefadar
Ez a ruha :lol:
Én is szeretnék egy ilyen ruhát... :wink:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111334 Írta: Agoura
Eowyn ruhája több irányból8)

kép1
kép2
kép3
kép4

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #111320 Írta: Agoura
Arden,jók a képek :P
Én is találtam egyet(nekem tetszett)

hope.bacchae.org/images/eowynmedu2.jpg

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #111218 Írta: Nefadar
Arden a képek :itscool:

Nefi

Több
Több
21 éve 7 hónapja #110973 Írta: Nefadar
Zsoffija :wink:
Gilraen, én említettem a házasságukat :roll: , honnan hallottad, hogy benne lesz :?:
Ez nagyon jó hír 8)

Nefi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.675 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére