Éowyn

Több
21 éve 7 hónapja #114772 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn
Tényleg szép háttérkép,és ráadásul a fehér ruhában van 8)
(tök jól összerakták 8) )

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114753 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
Nornore:szép a háttérkép (Eowyn és Mir,hm... :D )
azon a bizonyos képen nincs is lengén öltözve csak biztos nyár volt meg meleg,és nem volt kedve melegen felöltözni :)

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114717 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114431 Írta: Agoura

Niphredil/Szméagol írta: Éowyn enyhén szólva "lengén" van öltözve!

A Profilban a nők avatar galériájában az 1.oszlop8.sorában látható avatar e képről lett "levágva"(tudom erre ti is rájötettek és elég körülményesen fogalmaztam úh.bocsi :oops: )

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #114402 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn

Arwenagi írta: Ja, Gollamka, igazad van, hogy ettól, hogy király nem él tovább, de azért mégsem mindenki él 210 évig, nem?

OFF: De ő féltünde vérből származik, és a vérvonalából minenki sokáig élet. ON

A róhírok pedig, mert közbülső nép átlagéle5tkoruk megfelelt kb a mai átlagéletkornak...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #114335 Írta: Arwenagi
Arwenagi válaszolt a következő témában: Éowyn
Ja, Gollamka, igazad van, hogy ettól, hogy király nem él tovább, de azért mégsem mindenki él 210 évig, nem?

Több
21 éve 7 hónapja #114332 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Gollamka, Éowyn rohír, Aragorn meg dúnadán, ezért! Egy rohír nem élhet olyan sokáig, mint Elros leszármazottai.

Több
21 éve 7 hónapja #114203 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Nem úgy értettm h kislány, hanem h Aragornhoz képest az. De nem tudom, mért ne élhetne annyi ideig mint Gorni? hisz ő nem él tovább attól mert király! És nem lehet h Éomer mondjuk csatában halt meg?( már nem nagyon emlékszem)

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #114145 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Gollamka: szerinem Éowyn biztosan nem élta nnyi ideig, mint Aragorn, Éomer is kilencvenvalahány éves volt, amikor meghalt. (Éowynról azt hiszem, nincs ilyen adat) Ja, és nem hiszem, hogy Éowyn kislány lenne, ha egy ember nagyon hosszú ideig él, attól még nem fejlödik lassabban, legfeljebb lassabban öregszik.
Artemisz: tetszik! :up: Nem hiszem, hogy PJ pont ezt ki merné hagyni. De ha igen, akkor csalakozom gollamkához :twisted:
Még néhány Éowyn+Faramir:

ezen elég szomorúak
klikk
Faramir kicsit furcsa, de szép
milyen cuki! :)
Éowyn enyhén szólva "lengén" van öltözve!
újabb montázs

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #114008 Írta: Lyra

Niphredil/Szméagol írta: Gollamka]

Hát szerintem akkor is öreg Éowynhoz(Arwenhez meg fiatal :roll: ) Mert akkor végülis Éowyn is 3×annyi ideig él mint egy normál ember :arrow: akkor Éowyn még kislány tul.képpen :?:
Artemisz:a kép jó csak kár h ez is egy montázs ... jaj már úgy szeretném látni őket a ROTKban!!!
Ha PJ kiveszi,én megfolyrom :rmad2:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #113969 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éowyn
IDE SÜSSETEK!!
www.perian-sith.net/images/eoyfara.jpg
REMÉLEM, TETSZENI FOG KEDVENC PÁROCSKÁNK :!: :!:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 7 hónapja #113947 Írta: Nefadar
Igen, de vegyük hozzá, hogy Faramir sem volt olyan idős. A könyvben még az elején elég "kislányos", de a háború végére igazi felnőtt nő lesz belőle...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #113946 Írta: Arden Borough
Niph:szerintem kifestve teljesen más az arca, de azért így is nagyon szép :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #113932 Írta: Niphredil/Szméagol
Gollamka: igen, Aragorn nagyjából 80 éves, de mivel ö háromszor annyi ideig él, mint az átlagemberek, biztosan nem öregszik olyan gorsan. Más kérdés, hogy Éoewynhoz képest sokkal tapasztaltabb, hisze jóval több évet élt meg. Éowynt Faramir változtatta meg, nem igaz? Akkor már biztosan érett volt, lelkileg is, és ehhez Faramir segítette hozzá.
Mennyire más Miranda ilyen kifestett szemekkel...

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 7 hónapja #113804 Írta: Lyra
Akkor meg Gorni túl öreg is lett volna hozzá mert ő a könyvben meg asszem 80 éves körül van. Vagy csak én számoltam rosszul :oops: :?: Ha igen akkor bocs :oops: :oops:
Egyébként Faramirnál megérezte az igazi szerelmet, nem???? Meg lehet hogy addigra már lelkileg is érett volt

Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #113717 Írta: Nefadar

Namarie írta: Akkor lekileg éretlen az asszonysorra??

Lelkileg talán még igen, mert nem akart élni sem. Nem ismerte még az igaz szerelmet, és nem volt ki miatt itt maradnia ebben a világban...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #113623 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Ez a kronológiánál lett kiszámolva... Meg van adva az Esztendők számlálásánál a születési ideje...

Több
21 éve 7 hónapja #113594 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Éowyn
Akkor lekileg éretlen az asszonysorra??

Ez hol van amúgy?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja #113587 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #113532 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Éowyn

Gandalf írta: Hány éves Miranda?

Asszem 36 lesz idén.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #113380 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #113352 Írta: Niphredil/Szméagol
Ago: olyan képek voltak már, azt hiszem, amiken vörös a haja (bár arról néha megoszlanak a vélemények, hogy mi a szöke és mi a vörös). Más hajjal még nem láttam, de feketével pl. elég furcsán nézne ki. 8O

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 7 hónapja #113286 Írta: Agoura
Lehet,hogy már volt téma :roll: ,de ti el tudjátok képzelni Mirandát más hajszínnel?Ha igen,milyennel? Voltak régebben más hajszínnel képei(mmint itt a forumon)?

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #113109 Írta: Arden Borough
én még nem láttam de bevallom nem túl szimpatikus a történet :?
magát a filmet cím alapján ismertem [size=9:3ksnn02h](a cím se szimpi :? )[/size]
nektek?
[size=9:3ksnn02h]off:pangunk szerintem :(
vki dobjon fel témát!
bocs az offért![/size]

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #113107 Írta: Agoura
Itt van a filmjük leírása 8)

Látta már vki?

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #112732 Írta: Arden Borough
Agoura:ha az a forgatás olyan mint-vmi sokak által említett-Gyűrűk Uráé akkor könnyen lehet jó barátokat szerezni tényleg :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #112615 Írta: Nefadar
Nekem sincs fogalmam róla, de meglehet, hogy barátnők... :roll:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #112593 Írta: Agoura
Arden,fogalmam sincs,de szerintem elég jó barátnők lehetnek,egy forgatáson össze lehet barátkozni :roll:

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #112427 Írta: Arden Borough
Agoura:nagyon gyönyörűek a képek! :D
amúgy Patricia Arquette-tel ilyen jó barátnők vagy csak egy filmben szerepeltek közösen???

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #112336 Írta: Agoura
Képek Mirről(bocsi,ha má láttátok :) ,nem rakom be egyenként, nyomogassátok a lapozó gombokat :wink: )

klikk

Niq

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.655 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére