Éowyn

Több
21 éve 7 hónapja #108794 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát az mondjuk igaz, hogy Éowyn eltér egy kicsit a könyvtől ,de szerintem Mir igazán jól játszotta a szerepét!! most képzeljétek el kőkemény gyönyörű amazonként. Na nekem ez valahogy nem jön be! :!:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108752 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
hát igen egy kicsit eltér a könyvtől.....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108745 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn
Én kedvelem Mirt is és Eowynt is,de szerintem a könyvtől egy picit eltér.
Úgyhogy én inkább Sorel véleményén vagyok,csak szerintem a könyvben sem annyira kőkemény(ha az volna Gorni sem érintette volna meg első találkozásukkor((bár elég nehéz lehet Gorninak ellenállni :lol: )

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #108732 Írta: Saczy
arra én is kínáncsi leszek!!!!és nagyon remélem h nem hagyják ki belőle!!!hát mirandából sok mindent kinézek de h kőkemény ezt nem! :D

Több
21 éve 7 hónapja #108642 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
Arra, hogy milyen lesz Dernhelmként én is kiváncsi lennék már. Ilyen képet nem találtatok már?
Érdekes lesz, az biztos...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #108616 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Éowyn

Sorel írta: Na, most Mirandáról sok mindent el lehet mondani, de ezeket biztosan nem. Nagyon kedves, nagyon helyes, nagyon szimpatikus - de számomra NEM EOWYN.

Szerintem várjuk meg, mit produkál Dernhelmként ;)

Több
21 éve 7 hónapja #108615 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Sorel, nekem a könyvbeli Éowynról nem ezek a jelzők ugranak be...

Több
21 éve 7 hónapja #108582 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Ó dehogynem! :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 7 hónapja #108579 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Éowyn
Na, azt hiszem engem ki fogtok innen tiltani.

Eowyn jelleme valóban ki van dolgozva a könyvben - de teljesen másképp mint a filmben! E-ról, a könyv alapján három dolog jut eszembe:
1. hűvös
2. kőkemény
3. egészen gyönyörű
igazi amazon.

Na, most Mirandáról sok mindent el lehet mondani, de ezeket biztosan nem. Nagyon kedves, nagyon helyes, nagyon szimpatikus - de számomra NEM EOWYN.

Több
21 éve 7 hónapja #108530 Írta: Saczy
a rajzfilmet én is láttam!( ha valaki kíváncsi a paródiára azt kell megnéznie!! :D )
azon röhögtem végig, hogy éowyn mien kancsal!!! :D meg a galadriel is szegénykém kancsal volt!

Több
21 éve 7 hónapja #108451 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn

Gandalf írta: www.cedmagic.com/featured/tolkien/lotr-3-1909-eowyn.html

Háát, én nem nagyon bírtam a rajzfilmben. Végül is szerepe nem nagyon volt neki, csak ott állt, de olyan furcsa (Uram bocsá' kövér) volt...
A filmbeli karakter viszont :up: Én sokkal jobban szeretem, mint Arwent, bár tényleg igaz, hogy könnyebb volt megfogni a karakterét. A filmben sokkal kedvesebb, mint a könyvben, de ezért valahogy nem tudok haragudni rá... :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #108438 Írta: Nefadar
Aranyos az a kép. A rajzfilmből van ugye? (már régen láttam a rajzfilmet :) )
Szerintem sem kapcsolódik, hogy ki játsza el a szerepet. Nekem Éowyn mindig is szimpatikusabb volt, talán épp azért mert harcos, és én sem vetem meg a kardot... :D

Nefi

Több
Több
21 éve 7 hónapja #108289 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
szerintem azért hogy ki hogy játsza el a szerepét,nem csak az kapcsolódik hogy az adott karakter mennyire van a műben kidolgozva
hanem eléégé függ az adott színész tehetségétől is
ennek tükrében szerintem Mir jobb színész,mint Liv
ez persze csak egy vélemény

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #108208 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Mondjuk Éowynt azért könnyebb eljátszani, mivel róla azért elég sokmindent megtudunk a könyvből, míg Arwen azért elég megfoghatatlan. Nem tudunk semmit az érzéseiről, sőt alig van róla szó a könyvben. Ehhez képest Éowyn elég jól ki van dolgozva. Mir pedig szerintem kihozta a maximumot a szerepből :wink: (Liv se volt annyira rossz :wink: :roll: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #108081 Írta: Nefadar
Teljesen egyetértek veletek. Sokkal jobban illik Éowyn Aragornhoz, mint Arwen

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108006 Írta: Gandalf
A válasz nagyon egyszerű: Éowyn jelleme alaposan ki van dolgozva a könyvben, Arwené meg nem... ezek után nem csdoda, ha Arwenből nem igazán tudnak túl sok mindent kihozni...

Több
21 éve 7 hónapja #107999 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem is nehéz lehet Arwent eljátszani...minden tündét nehéz eljátszani. Olyan fenségesek és szépek, jóval az emberek szintje fölött. Nem tudjuk átélni az érzéseiket és a gondolataikat...megfoghatatlanok.
Ellenben Éowyn nagyon is emberi, minden szenvedélyével, vadságával és makacsságával.
Nem azt mondom, hogy könnyebb volt eljátszani...megfogni volt könnyebb.

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 7 hónapja #107975 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát, ez ugye kicsit ciki!!! Szerintem szegény néha beszél össze-vissza a maga 25 évével... Miranda pedig egy komolyabb nő... De ízlések és pofonok... BÁr Liv van olyan szép a lila ruhájában, mint Mir a fehérben... Sőt... :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #107933 Írta: Saczy
én azt olvastam, hogy liv nem tudott mibe "fogózkodni" arwent illetően, csak az aragorn iránt érzett szerelmébe.....teház elég nehéz volt eljátszania

Több
21 éve 7 hónapja #107825 Írta: Lyra
Szerintem is Mir-en valahogy jobban lehet érezni Éowyn személyiségét mint Liven! De ha Aragornnak ez jön be....
:roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #107816 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #107741 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn
azt hiszem ezek a képek még nem voltak:
kép1
kép2
itt nagyon helyes
kép4
[size=9:15piitzd](remélem ezek a képek ,végre megjelenek,ha nem bocsi)[/size]

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 7 hónapja #107717 Írta: Merwen
Merwen válaszolt a következő témában: Éowyn
A múlt hét végén ismét láttam a filmet, és bár én lány vagyok, velem Peter Jackson nem tudta elhitetni, hogy Aragorn Arwent fogja választani Éowyn helyett. Szóval csak azt akarom mondani, hogy mikor olvastam a könyvet, ott Éowyn hidegnek tűnt, Arwenről pedig nem sok szó esett, ezért elhittem, hogy Arwennek van valami olyan kisugárzása, ami miatt Aragorn kísértésbe sem esik, Éowyn láttán. Ezzel szemben a filmben Éowyn nagyon szép, kedves, és van humora. Arwen pedig.. Nos Liv Tyler nem adja vissza azt a hatást Arwenként, mint amit Miranda Otto Éowynként.

Több
21 éve 7 hónapja #107696 Írta: Gandalf
Egész jó a mai termés képek tekintetében. 8)
Azok a babák borzasztóak... :?

Több
21 éve 7 hónapja #107690 Írta: Agoura
Sok apró kép 8)

www.subreality.com/eomer/i-eowyn.htm

Az Eowyn babák hasonlítanak Barbiera(csak a ruha más)

www.subreality.com/eomer/i-toys.htm

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107657 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
:!: :!: Ezúton szeretnék mindenkit nyomatékosan megkérni, hogy mellőzze az egyszavas válaszokat, főleg, ha annak semmi köze sincsen Éowynhoz vagy Mirandához. Nincsen energiám mindennap hozzászólások garmadát törölgetni.Köszönöm. :!: :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #107655 Írta: Lyra
Jaj nem igaz nekem minden hozzászólás kétszer megy el BOCSESZ. Egyébként azt én sem mondtam hogy Aragornnál!!!
Itt egy pár kép de lehet hogy ezeket ismeritek(de attól még jók):
Rajzok:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #107645 Írta: Agoura
A LoTR-ben és máshol 8) (bocsi,ha már ismeritek)

miranda.maidenfair.net/gallery.html
Csomó pici kép,ha megnyitjátok az alcímeket(nem akartam mindet külön berakni)

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107639 Írta: Saczy
hát nem olyan jó pasi mi gornim, ed azért nem rossz....sőt...nagyon is jó! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.708 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére