Éowyn

Több
21 éve 8 hónapja #107221 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Undómiel írta: Hát, hogy Miranda modern nőideál lenne... Nem tudom... Nekem nem, de attól még más lehet, hogy lát benne valamit... :roll:

Hát nem tudom, hogy kinek nőideál, de sz.tem abból a szempontbó lehetne az, hogy nem az a hű de gyönyörű nő, de a kedves arcával, a természetes bájával nagyon szép :roll: bár azt a férfiak lehet, hogy másképp látják :wink: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107195 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Éowyn
nekem is sok haverom azt mondta hogy Éowyn a filmben néhol olyan furán nézett ki, de szerintem megfelelő volt. Aki látott már pár werkfilmet, az tudhatja, hogy Miranda tényleg bájosabb, mint a filmben !

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107111 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Éowyn
Épp most olvastam a tv-újságban: Jövő vasárnap Jack Bull a viasat3-on Mir-rel a nem-tudom-hogy-mennyire-fő-szerepben, mert nem sikerült még egészben látnom azt a filmet (na'on szomorú :cry: , mármint a film).

Több
21 éve 8 hónapja #107107 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát, hogy Miranda modern nőideál lenne... Nem tudom... Nekem nem, de attól még más lehet, hogy lát benne valamit... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #107083 Írta: hódica
Szerintem is a fimben többnek tűnt Éowyn és Gorni dolga, mint ami valójában volt. A könyvben Éo nem is igazán Aragornba, hanem egy ideálba szerelmes, míg Aragorn végig "hű" marad Arwenhez. A filmben pedig tényleg azt lehetett hinni, hogy lehet v.mi kettőjük között.(mondjuk mikor Legolas visszaadta a láncot, lehetett láni Éo arcán, hogy már tudja, hogy nincsen túl sok sansza... :? :(

Több
21 éve 8 hónapja #107077 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát, mondjuk az bizonyos, hogy Faramir, annak ellenére, hogy számomra nagyon vonzó-bár némi nosztalgiával viseltetem a könyvbéli Faramir felé- egy cseppet sem barátságos a filmben. Éowyn pedig meglepően kedves.

Több
21 éve 8 hónapja #107005 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éowyn

Éowyn írta: De jobb így, remélem, Faramirból képes lesz tüzet csiholni Éowyn, mert hát a könyvben Faramir barátságos, Éowyn hűvös, míg a filmben fordítva van. :wink:

Akkor ezek szerint a filmben Eowyn barátságos és Faramír hűvös?
Ne vedd komlyan, csak kötözködöm :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #107000 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Éowyn
Miranda nagyon szép.
A modern nőideál. Nem az a fajta, aki a GYU-ban nagy sikereket lenne képes elérni. A könyvben Aragornnak klasszikus nőideálja van, míg a filmben tényleg csak egy hajszál kellett volna...
De jobb így, remélem, Faramirból képes lesz tüzet csiholni Éowyn, mert hát a könyvben Faramir barátságos, Éowyn hűvös, míg a filmben fordítva van. :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #106979 Írta: kriszana

Teron írta: Szerinem azért habozott mert hülye. Egy olyan lány, mint Arwen, az nem kérdés.

Márminthogy Aragorn a hülye? Vagy Eowyn? Vagy Viggo? Vagy Miranda?
Aragorn a hülye mert habozott Arwen és Eowyn között? Ugyan már.
A szerelem nagyon szép valami, de ez a valami, ami létrejött Arwen és Aragorn között ez egy: "meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt". Ezért hát nem kifejezetten alapult valós értékeken. Még szerencse, hogy a tündék nem öregszenek...nem fonnyad el az arcuk, nem őszül meg a hajuk...

Több
21 éve 8 hónapja #106968 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerinem azért habozott mert hülye. Egy olyan lány, mint Arwen, az nem kérdés.

Amgúy Miranda tényleg szebb életben mint a filmben itt-ott.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #106959 Írta: Undómiel
Szerintem Éowyn igenis volt olyan szép emberben, mint Arwen tündében, ha lehet így fogalmazni... És Aragornnak egy nyomós oka volt arra, hogy habozott: az, hogy FÉRFI!!! Ne csak a a leendő királyt, Isildur utódját, a dúnadánok fejét lássuk benne... A könyvben (is) Éowyn igenis megragadta Aragorn fantáziáját... De amikor a kötényruhás parasztlány előtt bevillan a tökkkéletesen szép Arwen abban a lélegzetelállítóan szép ruhában... Hadd ne ecseteljem... De ez csak az én véleményem... Ahogy az is, hogy Miranda az életben szebb, mint a filmben látott jelenetei 50%-ban.

Több
21 éve 8 hónapja #106944 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem ha Arwen elment volna a tündékkel, akkor egyértelmű, hogy Éowyn jött volna a képbe! De hát nem jött össze. Egyébként a könyvbe egy kicsit úgy jött le, hogy Éowynnak csak tetszik Aragorn,szimpi meg minden, a filmben meg hát eléggé belezúgott! :eowyn2:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #106942 Írta: Lyra
Szerintem ha Arwen elment volna a tündékkel, akkor egyértelmű, hogy Éowyn jött volna a képbe! De hát nem jött össze. Egyébként a könyvbe egy kicsit úgy jött le, hogy Éowynnak csak tetszik Aragorn,szimpi meg minden, a filmben meg hát eléggé belezúgott! :eowyn2:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #106891 Írta: kriszana

Gandalf írta: S nézd meg, hogy a filmbeli Aragorn mintha tétovázna néha Éowynnel szemben!

Ez jó meglátás Gandalf! Már nekem is eszembe jutott. Tényleg van néhány olyan jelenet, mikor azt lehet érezni a feszültséget: itt készül valami. De ez csak addig tart, míg Aragorn vissza nem kapja az ékszert Legolastól.

Több
21 éve 8 hónapja #106887 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn

sorriso írta: Ugye aki a Temetetlen múltban Mary Feur-t játsza,nem más mint Miranda?Tegnap néztem meg videón, és rögtön elsöre feltünt. :D

Utána kerestem:
www.boxofficereport.com/reviews/wlbreview.shtml
Ott van a neve legalul :wink:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 8 hónapja #106885 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Éowyn
Ugye aki a Temetetlen múltban Mary Feur-t játsza,nem más mint Miranda?Tegnap néztem meg videón, és rögtön elsöre feltünt. :D

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
21 éve 8 hónapja #106881 Írta: Agoura

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #106722 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
de végül is aragornnak tetszik éowyn,csak még mindig arwenbe szerelmes annak ellenére, hogy hazaküldte....
én valami olyasmit olvastam, hogy mikor éowyn meglátja arwent rájön, hogy semmi esélye vele szemben.......vm ilyesmi.....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #106589 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Most olvastam, hogy eredetileg úgy volt, hogy Alison Doody játsza a filmben Éowynt (ő volt Elsa Schneider az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag c. filmben), de terhessége miatt nem vállalta el. Külön érdekesség, hogy Alison Enya szomszédja....

Több
21 éve 8 hónapja #106428 Írta: Gandalf
Szerintem nem rí le róla, hogy Viggónál semmi esélye sincs. Arwen Aragornnak túl sok kötelezettséggel járna ("majd ha király leszel fiam, és legyőzöd a sötétséget, stb.). Ráadásul Arwentől is óriási áldozatot követel. Aragorn ezért el akarja engedni, Éowyn itt simán bejöhet a képbe. Szépségben a ét lány a könyvben sem volt egyébként egyenrangú, Arwenben Lúthien szépsége született újá, tünde volt, Éowyn meg egy gyönyörű halandó ember. Egy harcos-leány nem lehet olyan lehellet-finom szépség! S nézd meg, hogy a filmbeli Aragorn mintha tétovázna néha Éowynnel szemben!

Több
21 éve 8 hónapja #106285 Írta: Undómiel
Én azért nem bántam volna, ha olyan valakit választanak, akiről nem rí le azonnal,hogy Livvel szemben Viggónál semmi esélye sincs... De azért alapvetően meg voltam elégedve... :D

Több
21 éve 8 hónapja #106231 Írta: Lyra
Köszi a felvilágosítást! Egyébként arról a ruháról beszéltem ami az első képen van rajta. Szerintem tényleg neki a szépség belülről sugárzik, de azért néhány képen ez le is jön! Egy Éowynes oldal:
www.much-ado.net/eowyn/eowynpics.html
Akkor hát Éowyn RULZ!!!!!!!!!!! :bounce:

Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #106142 Írta: Agoura
Jó nagy képek(mindenhova ezt írom,nincs nagy fantáziám :oops: )

klikk
ide is
meg ide is
ide is
még ezt is
minnyá vége
uccsó

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #106109 Írta: hódica

zsoffija írta: Egen-nekem a képeken(=a képek többségén) nem tűnik oan hűhadeiszonyúnaonszépnek - de színészi játéka közben :arrow: :itscool: igazi...Éowyn :!: (csak Éowynként láttam... :oops: )
Innem is látszik,mien jó színésznő...

szerintem jó, hogy nem egy ilyen bombázó szépséget választottak. Ő a könyvben is olyan természetes szépség, akinek a szépsége belülről sugárzik :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #106069 Írta: Gandalf
A képeken nem jön át a belső szépsége, amely játék közben csak úgy sugárzik belőle, ezért nem tűnnek ezek olyan jóknak.

Több
21 éve 8 hónapja #106037 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Egen-nekem a képeken(=a képek többségén) nem tűnik oan hűhadeiszonyúnaonszépnek - de színészi játéka közben :arrow: :itscool: igazi...Éowyn :!: (csak Éowynként láttam... :oops: )
Innem is látszik,mien jó színésznő...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 8 hónapja #105712 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
Ez egyértelmű! :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #105600 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
én inkább maradok annál az elképzelésemnél, hogy a GYU-ban néz ki a legjobban........ :lol:

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #105570 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
A negyedik kép a legjobb de van egy-két furcsa is köztük!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #105417 Írta: Undómiel
Hát azért egyik-másik kép eléggé durva... Márminthogy... Nézzétek meg ti is...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.728 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére