Éowyn

Több
21 éve 8 hónapja #104371 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Éowyn a csodálatos fehér ruhájában néz ki a legjobban. 8)
Mintha már mondták volna ezt,UGYE? :wink:
Ja, és még valami:
Amikor Aragornnal beszélget a Helm-szurdokhoz igyekezvén(ezt jól megmondtam :? )
először fel van kétoldalt tűzve a haja,de mikor Háma-t lemészárolják és mutatják őket,akkor már kibontva. :roll:
Agustíne:teljesen igazad van!(csakis Gorni kedvéért vehette föl :wink: )

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104360 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem akkor tetszett a legjobban amikor a Helm szurdokba menet leesik Gimli a lováról és akkor visszanéz nevetve Eowyn Aragornra!Akkor szerintem eszméletlen elbűvölő!

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104350 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Szvsz akkor nézett ki a legjobban, amikor a gyerekeket etette. A haja és a ruhája maga volt a tökély. 8)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #104338 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Aha! Ezeket mi is észrevettük Teluval. Meg amikor Gandalfék megérkeznek Edorasba, és föntről nézi őket, akkor még fehér ruhában van, utána amikor odaszalad Theodenhez, akkor megint más ruhája van :arrow: átöltözött Gorni kedvéért!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #104324 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
Azt néztük mi is.....
egyszer mikor kirohan theodred szobájából ki van bontva a haja és fehér ruhában van.....utánna mikor a gyerkőcöket eteti, valamien kékes ruciban és összefogott hajjal....
meg amikor mennek a helm szurdokba...mikor még messziről látják a szurdokot kibontott haja van..utánna mikor bemegy a kapun két oldalt fel van fogva a haja....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #104241 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Niphredil/Szméagol írta: Nekem az volt rajta egy kicsit furcsa a finlben, hogy mintha mindig más lett volna a haja. Színe, hossza, mennyisége... Ezt csak én látom így :?:

Ez nelkem is feltűnt 8O :roll: valamikor egyenes, valamikor hullámos(jó, ez meg megmagyarázható :wink: ), de már nem is tudom, hogy hol tűnt fel, de egyszer jobban szőke, mint általában :arrow: már ha így ez értelmes :oops: :roll:

meg ugye van az a baki, mikor Éowyn a nőkkel megérkezik Kürtvárba, nincsen a hátán batyu, mikor viszont kinyitják előtte a vár kapuját már van :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #104230 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Huh, akkor jó :D
/ONozok

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #104229 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
No ! mielőtt pletyka terjedne.
Craig Parkernek fogalmam nicns, hoyg van-e családja (őszintén szólva nem is érdekel)
de ha jól emlékszem, Haldírnak a tündének van családja.
de most befejeztem az offot a drágaságom Eowyn topicon.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #104227 Írta: Augustíne
Ja, én is észrevettem! Egyszer hoszabb, egyszer meg olyan, mint Galadrielé! :? (MOndjuk Arwennek is mindig másmilyen a haja, úgyhogy én ezen már nem is csodálkotam...)

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #104194 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Niph: ezt nem is figyeltem :?

Craignek van családja??? Na ezt én se tudtam.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #104193 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Ajjaj, eléggé elrugaszkodtatok a témától... Ez a topic Rohan Fehér Úrnőjéről szól, nem? Nekem az volt rajta egy kicsit furcsa a finlben, hogy mintha mindig más lett volna a haja. Színe, hossza, mennyisége... Ezt csak én látom így :?:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #104192 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem már megven 1 hónapja feliratosan is és szinkronizálva is.
Ha vkinek kell,megbeszélhetjük.

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Több
21 éve 8 hónapja #104170 Írta: Augustíne
Nekem is pont ez jutott legelőször eszembe... :roll: (PONT NEKEM! :evil: ) Úgy látszik túl sokat olvasom a Humor topicot... :wink:

Teron: komolyan van családja Haldírnak??!! Nem is tudtam... :oops: (Ki a szerencsés/mázlista választott? :D )

Több
21 éve 8 hónapja #104168 Írta: Teron
kriszana: Ha minden jól megy, nekem jövő héten meglesz a szinkronizált változat a TTT-ből magyarul.

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #104128 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Éowyn

...arról már ne is beszéljünk, hogy a "gyönyörű" Legolasnak sem lesz párja a film végére.

Dehogynem! Ott van neki Gimli! :D :D (na, jó, ez rossz poén volt :D )

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #104114 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Minek neki Haldír, annak van felesége (nem a film szerint), sőt gyerekei is.
Elmene Elronddal Valinorban aztán ott találna magának megfelelő tünde-hercegeket...
Aragorn meg Eowynnal jól járna :) . Úgy lenne igazi happy end :) . Faramir meg.. Hát ő lenne a tragikus hős.

Hát asszem egy tragikus hős(BOZ) bőven elég a fimben...arról már ne is beszéljünk, hogy a "gyönyörű" Legolasnak sem lesz párja a film végére.
Arden: a TTT-t biztosan nem találod meg magyarul a neten, ne is erölködj.
De a TTT-s topicban biztosn segítenek.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #104095 Írta: Teron
Minek neki Haldír, annak van felesége (nem a film szerint), sőt gyerekei is.
Elmene Elronddal Valinorban aztán ott találna magának megfelelő tünde-hercegeket...
Aragorn meg Eowynnal jól járna :) . Úgy lenne igazi happy end :) . Faramir meg.. Hát ő lenne a tragikus hős.

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #104068 Írta: Augustíne

Saczy írta: arwenka meg bizti öngyilkos lenne....futna vissza haldírhoz :D :D

MIVAAN??! Akkor már inkább Figwithez v. vk máshoz (csak ne Haldírhoz!!!)... :wink: :roll: :D

Több
21 éve 8 hónapja #104056 Írta: Saczy
arwenka meg bizti öngyilkos lenne....futna vissza haldírhoz :D :D

Több
21 éve 8 hónapja #104051 Írta: Arden Borough
Köszi :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #104050 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Saczy: :D
Arden: talán A két torony topicban kérdezd meg, ott valaki biztosan tud segíteni... Ám én inkább eredetiben ajánlanám felirattal, mert a magyar szinkron nem a legjobb!!!

Több
21 éve 8 hónapja #104047 Írta: Saczy
nem tudom...én angolul próbálkoztam...egy hétig töltöttem folyamatosan és mi jött le?? a pókember....ennyit erről
undo:hát igen :D
hiába vartad nekem azt a bazi nagy zászlót, te nem jöttél el a csatába nem akartál meghalni, nem ölted meg a főnazgúlt....stb

Több
21 éve 8 hónapja #104045 Írta: Arden Borough
Bocs!ez nem fog ide illeni,de nem tudja vki hogy honnan lehet a netről magyarul letölteni a TTT-t?Fontos lenne... :hein:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #104043 Írta: Undómiel
Mert ő szőke, tud vívni, hímezgetésből pedig nem lehet megélni!!! :D :D :D

Több
21 éve 8 hónapja #104037 Írta: Saczy
jah...
aragorn arwennek: bocs édesem tudom, hogy apád épp most engedett el örökre, meg minden de én helyeted inkább egy halandó csajt veszek feleségül....talán faramirnak még kellesz.. :D

Több
21 éve 8 hónapja #104028 Írta: Undómiel
Én meg nagyon reméltem, hogy így maradnak párban... Máshogy kicsit ciki lett volna!

Több
21 éve 8 hónapja #104021 Írta: Saczy
hát igen, mikor együtt gyógyulgattak akkor már én is sejtettem, hogy összejönnek...azt az elejétől gondoltam, hogy aragorn arwené marad... :D

Több
21 éve 8 hónapja #104015 Írta: Arden Borough
Bocs a 2szeres elküldésért! :(

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #104014 Írta: Arden Borough
Eddig csak szemlélője voltam a fórumnak,de most már majd én is hozzá fogok szólni.Addig is üdv minden LotR-rajongónak! :)
Frodó <--(becenevem) Eddig csak szemlél&#337;je voltam a fórumnak,de most már majd én is hozzá fogok szólni.Addig is üdv minden LotR-rajongónak! :)
Frodó <--(becenevem)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 8 hónapja #103877 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Én már gondoltam, hogy találának neki v.kit, s sejtettem, hogy az nem egy parasztlegény lesz :wink: mikor meg együtt gyógyulgattak, már tudtam, hogy szép pár lesznek :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.670 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére