Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
19 éve 2 hónapja #269405 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ízisz írta: Na meg az a terhes csaj... elég jól viseli a dolgot :lol: mintha otthon lenne és semmi baj nem történt volna.

Ja, elég furi, hogy nyolcadik hónapban (ugye annyi volt? :? ), egyáltalán nem látszik rajta, hogy aggódna, hogy hogy s mint lesz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #269403 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Macit én is sajnáltam :cry: Jegesmedve volt, ez derült ki... ha jól értelmeztem. mondjuk a kivitelezése nem lett jó. Elég műnek hatott. Szvsz túl gyorsan futott... jó, tudom, hogy nem lomhák, de akkor is.

És mik voltak a fura hangok?

Na meg az a terhes csaj... elég jól viseli a dolgot :lol: mintha otthon lenne és semmi baj nem történt volna.

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #269401 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

.Elessar király. írta: Érdekes lesz, ha majd Charile-nak elfogy az anyag. :lol:

Ez nekem is eszembe jutott. :)

Egyébként egy kérdés. Valszeg túl fáradt voltam a végére, hogy felfogjam. De akkor most kiderült, hogy mi az az izé, ami nem a maci? (Szegény maci... Miért kellett megölni? :cry: Különben is, védett faj!)

Több
19 éve 2 hónapja #269400 Írta: .Elessar király.
Érdekes lesz, ha majd Charile-nak elfogy az anyag. :lol:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #269377 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Coralie (Nim) írta: Jobb lesz :wink: Egyre jobb!
Nem az a tipikus túlélős-sablonos sorozat, majd meglátja, aki nézi.
Hát igen, szegény Charlie meg elég keményen drogfüggő.

Igen, nem tűnik rossznak a sorozat, Doom játéka kifejezetten tetszik nekem. :itscool:
Fellelhetők benne klisék,(jegesmedve támadás :down:) de jónéhány érdekes és fordulatos dolog is van (A srác, aki az öbölháborúban NEM az amerikai seregben harcolt :bounce: :itscool: )

Kíváncsian várom a folytatás :bounce:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #269365 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Gandalf írta: Csak egy picit néztem, mert elég unalmasnak tűnt. A kivitelezés profi, de maga az alap elég középszerű így elsőre. Bocs, nem akartam senki lelkébe gázolni! :oops:
Lehet, hogy később jobb lesz.

Jobb lesz :wink: Egyre jobb!
Nem az a tipikus túlélős-sablonos sorozat, majd meglátja, aki nézi.

Hát igen, szegény Charlie meg elég keményen drogfüggő.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 2 hónapja #269349 Írta: .Elessar király.
Az már a vége is volt, csak kiderült, hogy a nő a fegyenc, akin a bilincs volt, és hogy azt az üzenetet már 16 éve játsza vissza az adóvevő.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #269348 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ez most kicsit off lesz, de mi lett a vége? sajnos csak addig láttam, mikor fogták azt az üzenetet, amin a francia nő beszélt...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 2 hónapja #269347 Írta: .Elessar király.
Én is láttam. Az elején nem voltam tőle elájulva, de a véfe ütős volt. Egyébként Charlie drogfüggő?

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #269340 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Csak egy picit néztem, mert elég unalmasnak tűnt. A kivitelezés profi, de maga az alap elég középszerű így elsőre. Bocs, nem akartam senki lelkébe gázolni! :oops:
Lehet, hogy később jobb lesz.

Több
19 éve 2 hónapja #269339 Írta: Cirmos
Cirmos válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ízisz írta: Nekem csak egy dolog nem tetszett: a sok "ínyenc és gusztusos rész" 8O
Egyébként jó sorozatnak ígérkezik :P

Szerintem is!

adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/

Több
19 éve 2 hónapja #269268 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nekem csak egy dolog nem tetszett: a sok "ínyenc és gusztusos rész" 8O
Egyébként jó sorozatnak ígérkezik :P

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 2 hónapja #269264 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én nem néztem... Sosem voltam nagy sorozatos :) Mi történt benne?

Több
19 éve 2 hónapja #269257 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jó volt nagyon, neklem tetszett a film (vagyis a sorozat első része) és Dominic is jó volt benne :D

Több
19 éve 2 hónapja #269227 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
2 perc múlva kezdődik, mindenki a TV-k elé!!! :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 2 hónapja #269176 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Raia Aiwart írta: Jó, hogy újabb sorozatban fogjuk látni, méghozzá sorozatosan. (Lost)
Csak számomra hihetetlen, hogy ennyit filmet tudnak csinálni olyan elcsépelt témákról, mint lezuhantunkvalaholazistenhátamögött túléltüknéhányanegyszigeten. Szerintem. :D

Nos a sorozat tényleg klisésen kezdődik, de biztos vagyok benne hogy rengeteg dolgot fogtok látni, amire egyáltalán nem számítotok. :wink:

Több
19 éve 2 hónapja #269162 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jó, hogy újabb sorozatban fogjuk látni, méghozzá sorozatosan. (Lost)
Csak számomra hihetetlen, hogy ennyit filmet tudnak csinálni olyan elcsépelt témákról, mint lezuhantunkvalaholazistenhátamögött túléltüknéhányanegyszigeten. Szerintem. :D

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
19 éve 2 hónapja #268910 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Az Edinburgh Film Festivalon bemutatták az On a Clear Day-t és íme pár kép premierről.
+ egy rendkívül lelkes rajongó készítette ezt a screen cap -t az On a Clear Day-ből. Ha nem találtátok volna ki, aki fejen áll a vízben, az Billy! :D

Több
19 éve 2 hónapja #268098 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én is nézten a plakátot. Jó... Biztos meginn vmi új okos sorozat... Nézem most meg a gépet és jóóó nagyot zuhant lefelé, h itten erről van szó mán évezredek óta... :oops: :lol:
Azon meg vidulok nagyon, h Billynek meginn lesz szép, új, ropogós filmje! Remélem több szerepe lesz benne, mint h idétlenül ( értsd baromiédesen :biggrin2: ) vigyorog a kamerába... :roll:
Vki nem tuggya estleg, h honnan tudnám letölteni/megszerezni a Sniper470-et? Mer én anno letöltöttem szépen, csak időközben eltűnt valahol a gép, a net, meg minden ilyen kiismerhetetlen relytekhely valameikében... :?

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
19 éve 3 hónapja #266823 Írta: Maxim

Ilúvatar Gyermeke írta:

Elvina írta: FIGYELEM!!!!

AUGUSZTUS 26-án 20.55-től lesz a LOST az RTL KLUBON!!!

ÉLJEN!! :D :D :D

(bocs, ha csak én vagyok lemaradva... :oops: )

Bővebb info:
www.online.rtlklub.hu/lost/

Nagyon király!!! :D :P :lol: Kösz Elvina az infót!!! 8) :wink:

Igen, nem tudom ki hogy van vele, de én már találkoztam ilyen óriásplakáttal és utána nem bírtam abbahagyni a vigyorgást! :D :wink:

Több
19 éve 3 hónapja #266757 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Elvina írta: FIGYELEM!!!!

Bővebb info:

Nagyon király!!! :D :P :lol: Kösz Elvina az infót!!! 8) :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 3 hónapja #266753 Írta: Penngaladiel
Sikeres lehet a sorozat, ha ennyire nyomatják.... Mindenesetre jó hír, legalább meg tudom nézni, hogy érdekel-e :P

Több
19 éve 3 hónapja #266750 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
FIGYELEM!!!!

Bővebb info:

Több
19 éve 3 hónapja #266406 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ilúvatar Gyermeke írta:

Maxim írta: Billy új filmbe kezd! :D
Az alábbi olvasható a hivatalos honlapján:

The Flying Scotsman

billyboyd.net are delighted to announce that Billy is starting his next project, The Flying Scotsman. The film tells the story of Graeme Obree, the famous Scottish cyclist. The film also stars Jonny Lee Miller and Brian Cox.

Azaz: a Billyboyd.net örömmel jelenti, hogy Billy új fimjének címe: A repülő skót. A film a híres skót kerékpározóról, Graeme Obree-ről szól. A filmben Jonny Lee Miller és Brian Cox is szerepel.

[size=9:lz75tonm]Csak azok kedvéért, akik nem tudnak angolul. :wink: [/size]

Sick Boy :D :D

Több
19 éve 3 hónapja #266401 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Maxim írta: Billy új filmbe kezd! :D

The Flying Scotsman

billyboyd.net are delighted to announce that Billy is starting his next project, The Flying Scotsman. The film tells the story of Graeme Obree, the famous Scottish cyclist. The film also stars Jonny Lee Miller and Brian Cox.

Azaz: a Billyboyd.net örömmel jelenti, hogy Billy új fimjének címe: A repülő skót. A film a híres skót kerékpározóról, Graeme Obree-ről szól. A filmben Jonny Lee Miller és Brian Cox is szerepel.

[size=9:28gprsy2]Csak azok kedvéért, akik nem tudnak angolul. :wink: [/size]

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 3 hónapja #266397 Írta: Maxim
Billy új filmbe kezd! :D

The Flying Scotsman

Több
19 éve 3 hónapja #265854 Írta: Maxim

Prisca írta: Dom az új filmjében is gitározik? Ez jóóó! :D
Nem olvastam semmit a Shooting Livienről, de jól vettem észre, hogy a főszereplő srác John Lenonnak hiszi magát?
Ha valaki tud némi infót a filmről, az írjon róla... kíváncsi vagyok...

Igen, jól vetted észre. :wink:

A dark psychological drama, Shooting Livien explores the inner psyche of John Livien, a disillusioned New York musician who deals with a childhood trauma by claiming an alter ego. His band on the brink of success, fantasy becomes dangerously blurred with reality as Livien struggles with his identity crisis. At the peak of his insanity Livien decides to take his dementia to the furthest reaches...

Több
19 éve 3 hónapja #265845 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom az új filmjében is gitározik? Ez jóóó! :D
Nem olvastam semmit a Shooting Livienről, de jól vettem észre, hogy a főszereplő srác John Lenonnak hiszi magát?
Ha valaki tud némi infót a filmről, az írjon róla... kíváncsi vagyok...

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
19 éve 3 hónapja #265121 Írta: Maxim
Na újabb nagyszerű hírről számolhatok be! A LOST-t 12 kategóriában jelölték az Emmyn!!! :D

:!: Outstanding Drama Series
:!: Outstanding Supporting Actor in a Drama - Terry O'Quinn
:!: Outstanding Supporting Actor in a Drama - Naveen Andrews
:arrow: Outstanding Casting for a Drama Series
:arrow: Outstanding Direction - JJ Abrams for The Pilot
:arrow: Outstanding Single-Camera Picture Editing - The Pilot
:arrow: Outstanding Music Composition
:arrow: Outstanding Single-Camera Sound Mixing - Outlaws
:arrow: Outstanding Writing for a Drama Series - The Pilot
:arrow: Outstanding Writing for a Drama Series - Walkabout
:arrow: Outstanding Special Visual Effects - The Pilot
:arrow: Outstanding Sound Editing - The Pilot

Több
19 éve 3 hónapja #264977 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Maxim írta:
Eszemben sincs! Esetleg kárpótolhatlak Dom új filmjének a Shooting Livien nek az előzetesével? :roll:
[size=9:25f2a9u8](a legutolsó hírből lehet letölteni)[/size]

:D :D esetleg... :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.763 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére