- Köszönetek: 0
Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
- Nelossel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ízisz írta: Na meg az a terhes csaj... elég jól viseli a dolgot mintha otthon lenne és semmi baj nem történt volna.
Ja, elég furi, hogy nyolcadik hónapban (ugye annyi volt? ), egyáltalán nem látszik rajta, hogy aggódna, hogy hogy s mint lesz...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
És mik voltak a fura hangok?
Na meg az a terhes csaj... elég jól viseli a dolgot mintha otthon lenne és semmi baj nem történt volna.
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nelossel
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Érdekes lesz, ha majd Charile-nak elfogy az anyag.
Ez nekem is eszembe jutott.
Egyébként egy kérdés. Valszeg túl fáradt voltam a végére, hogy felfogjam. De akkor most kiderült, hogy mi az az izé, ami nem a maci? (Szegény maci... Miért kellett megölni? Különben is, védett faj!)
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Coralie (Nim) írta: Jobb lesz Egyre jobb!
Nem az a tipikus túlélős-sablonos sorozat, majd meglátja, aki nézi.
Hát igen, szegény Charlie meg elég keményen drogfüggő.
Igen, nem tűnik rossznak a sorozat, Doom játéka kifejezetten tetszik nekem. :itscool:
Fellelhetők benne klisék,(jegesmedve támadás :down:) de jónéhány érdekes és fordulatos dolog is van (A srác, aki az öbölháborúban NEM az amerikai seregben harcolt :bounce: :itscool: )
Kíváncsian várom a folytatás :bounce:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Coralie
- Nem elérhető
Jobb lesz Egyre jobb!Gandalf írta: Csak egy picit néztem, mert elég unalmasnak tűnt. A kivitelezés profi, de maga az alap elég középszerű így elsőre. Bocs, nem akartam senki lelkébe gázolni!
Lehet, hogy később jobb lesz.
Nem az a tipikus túlélős-sablonos sorozat, majd meglátja, aki nézi.
Hát igen, szegény Charlie meg elég keményen drogfüggő.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Lehet, hogy később jobb lesz.
- Cirmos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ízisz írta: Nekem csak egy dolog nem tetszett: a sok "ínyenc és gusztusos rész" 8O
Egyébként jó sorozatnak ígérkezik
Szerintem is!
adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/
- Ízisz
- Nem elérhető
Egyébként jó sorozatnak ígérkezik
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- cortez71
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Maxim
- Nem elérhető
Raia Aiwart írta: Jó, hogy újabb sorozatban fogjuk látni, méghozzá sorozatosan. (Lost)
Csak számomra hihetetlen, hogy ennyit filmet tudnak csinálni olyan elcsépelt témákról, mint lezuhantunkvalaholazistenhátamögött túléltüknéhányanegyszigeten. Szerintem.
Nos a sorozat tényleg klisésen kezdődik, de biztos vagyok benne hogy rengeteg dolgot fogtok látni, amire egyáltalán nem számítotok.
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Csak számomra hihetetlen, hogy ennyit filmet tudnak csinálni olyan elcsépelt témákról, mint lezuhantunkvalaholazistenhátamögött túléltüknéhányanegyszigeten. Szerintem.
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Maxim
- Nem elérhető
+ egy rendkívül lelkes rajongó készítette ezt a screen cap -t az On a Clear Day-ből. Ha nem találtátok volna ki, aki fejen áll a vízben, az Billy!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Azon meg vidulok nagyon, h Billynek meginn lesz szép, új, ropogós filmje! Remélem több szerepe lesz benne, mint h idétlenül ( értsd baromiédesen :biggrin2: ) vigyorog a kamerába...
Vki nem tuggya estleg, h honnan tudnám letölteni/megszerezni a Sniper470-et? Mer én anno letöltöttem szépen, csak időközben eltűnt valahol a gép, a net, meg minden ilyen kiismerhetetlen relytekhely valameikében...
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Maxim
- Nem elérhető
Ilúvatar Gyermeke írta:
Elvina írta: FIGYELEM!!!!
AUGUSZTUS 26-án 20.55-től lesz a LOST az RTL KLUBON!!!
ÉLJEN!!
(bocs, ha csak én vagyok lemaradva... )
Bővebb info:
www.online.rtlklub.hu/lost/
Nagyon király!!! Kösz Elvina az infót!!!
Igen, nem tudom ki hogy van vele, de én már találkoztam ilyen óriásplakáttal és utána nem bírtam abbahagyni a vigyorgást!
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Elvina írta: FIGYELEM!!!!
ÉLJEN!!
Bővebb info:
Nagyon király!!! Kösz Elvina az infót!!!
There is no reality. Only perception.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ÉLJEN!!
Bővebb info:
- Estelio
- Nem elérhető
Sick BoyIlúvatar Gyermeke írta:
Maxim írta: Billy új filmbe kezd!
Az alábbi olvasható a hivatalos honlapján:
The Flying Scotsman
billyboyd.net are delighted to announce that Billy is starting his next project, The Flying Scotsman. The film tells the story of Graeme Obree, the famous Scottish cyclist. The film also stars Jonny Lee Miller and Brian Cox.
Azaz: a Billyboyd.net örömmel jelenti, hogy Billy új fimjének címe: A repülő skót. A film a híres skót kerékpározóról, Graeme Obree-ről szól. A filmben Jonny Lee Miller és Brian Cox is szerepel.
[size=9:lz75tonm]Csak azok kedvéért, akik nem tudnak angolul. [/size]
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Maxim írta: Billy új filmbe kezd!
The Flying Scotsman
billyboyd.net are delighted to announce that Billy is starting his next project, The Flying Scotsman. The film tells the story of Graeme Obree, the famous Scottish cyclist. The film also stars Jonny Lee Miller and Brian Cox.
Azaz: a Billyboyd.net örömmel jelenti, hogy Billy új fimjének címe: A repülő skót. A film a híres skót kerékpározóról, Graeme Obree-ről szól. A filmben Jonny Lee Miller és Brian Cox is szerepel.
[size=9:28gprsy2]Csak azok kedvéért, akik nem tudnak angolul. [/size]
There is no reality. Only perception.
- Maxim
- Nem elérhető
The Flying Scotsman
- Maxim
- Nem elérhető
Prisca írta: Dom az új filmjében is gitározik? Ez jóóó!
Nem olvastam semmit a Shooting Livienről, de jól vettem észre, hogy a főszereplő srác John Lenonnak hiszi magát?
Ha valaki tud némi infót a filmről, az írjon róla... kíváncsi vagyok...
Igen, jól vetted észre.
A dark psychological drama, Shooting Livien explores the inner psyche of John Livien, a disillusioned New York musician who deals with a childhood trauma by claiming an alter ego. His band on the brink of success, fantasy becomes dangerously blurred with reality as Livien struggles with his identity crisis. At the peak of his insanity Livien decides to take his dementia to the furthest reaches...
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Nem olvastam semmit a Shooting Livienről, de jól vettem észre, hogy a főszereplő srác John Lenonnak hiszi magát?
Ha valaki tud némi infót a filmről, az írjon róla... kíváncsi vagyok...
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Maxim
- Nem elérhető
Outstanding Drama Series
Outstanding Supporting Actor in a Drama - Terry O'Quinn
Outstanding Supporting Actor in a Drama - Naveen Andrews
Outstanding Casting for a Drama Series
Outstanding Direction - JJ Abrams for The Pilot
Outstanding Single-Camera Picture Editing - The Pilot
Outstanding Music Composition
Outstanding Single-Camera Sound Mixing - Outlaws
Outstanding Writing for a Drama Series - The Pilot
Outstanding Writing for a Drama Series - Walkabout
Outstanding Special Visual Effects - The Pilot
Outstanding Sound Editing - The Pilot
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Maxim írta:
Eszemben sincs! Esetleg kárpótolhatlak Dom új filmjének a Shooting Livien nek az előzetesével?
[size=9:25f2a9u8](a legutolsó hírből lehet letölteni)[/size]
esetleg...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.