- Köszönetek: 0
Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
- Maxim
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elvina írta:
Maxim írta: Pedig a 7. rész az egyik legjobb...
Most a szívemet fájdítod???
...
Eszemben sincs! Esetleg kárpótolhatlak Dom új filmjének a Shooting Livien nek az előzetesével?
[size=9:3v2qw0yi](a legutolsó hírből lehet letölteni)[/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Maxim írta: Pedig a 7. rész az egyik legjobb...
Most a szívemet fájdítod???
...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
[size=9:2go4hqiq]Mi van, Nim, ráálltál a finnre? [/size]Coralie (Nim) írta: Kiitos!
Sajna én már teljesen elvesztettem a fonalat a LOST-ban... Stílszerűen: I'm lost...
There is no reality. Only perception.
- Maxim
- Nem elérhető
Elvina írta:
Maxim írta:
Diamond/Samu írta: Most megy a PRO7-en a Lost. Nem is tudtam, hogy adják ezen az adón.
[size=9:3oun2vkd]Bocsi, ha már tudjátok .[/size]
Személy szerint tudtam, egyébként ez már ráadásul ismétlés, bár mlg nem adták végig az első szezont.
Azt hiszem valamilyen módon ezen az adón kell tovább néznem a sorozatot. Megnéztem 10-23-ig, de innentől váltott az internetes adó, és pont nem láttam az utolsó részt...
No meg az első 9-et de az nem olyan idegesítő, mintha az utolsót nem látom...
Pedig a 7. rész az egyik legjobb...
Coralie (Nim) írta: Ha a Pro7 az utolsó résznél tart, valaki megtenné, hogy nagyon feltűnő színnel kiabál majd?
Kiitos!
Nim, üvöltök majd ahogy csak tudok! Olyan szineztézia lesz itt... a lila torka szakadtából fog kiabálni!!!
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kiitos!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Elvina
- Nem elérhető
Maxim írta:
Diamond/Samu írta: Most megy a PRO7-en a Lost. Nem is tudtam, hogy adják ezen az adón.
[size=9:1648visy]Bocsi, ha már tudjátok .[/size]
Személy szerint tudtam, egyébként ez már ráadásul ismétlés, bár mlg nem adták végig az első szezont.
Azt hiszem valamilyen módon ezen az adón kell tovább néznem a sorozatot. Megnéztem 10-23-ig, de innentől váltott az internetes adó, és pont nem láttam az utolsó részt...
No meg az első 9-et de az nem olyan idegesítő, mintha az utolsót nem látom...
- Maxim
- Nem elérhető
[size=9:1xbp35ga]Bocsi, ha már tudjátok .[/size]
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
[size=9:17ibn9d9]Bocsi, ha már tudjátok .[/size]
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
- Maxim
- Nem elérhető
Elvina írta:
Maxim írta: főleg azért mert mindenki skót akcentussal beszél és azt alapból imádom.
Azt én is imádom! annak ellenére, hogy az érthetőséget rontja...
Ha megszokod, akkor már szerintem simán meg lehet érteni.
- Maxim
- Nem elérhető
Coralie (Nim) írta:
És kb. miről fog szólni? Egy pasi át akarja úszni az óceánt? Vagy ennél magasztosabb kérdéseket is felvet?Maxim írta: Nagy örömmel mutatom meg nektek Billy egyik új filmjének, az On a Clear Day hivatalos honlapját!
A filmet szeptember 2-án mutatják be, és az előzetes alapján egy rendkívül érdekes film lesz, és van egy olyan érzésem, hogy Billy lesz itt a vicces karakter!
Ott van a történet is... a főszereplő pasit kirúgják az állásából, ráadásul rossz a kapcsolata a fiával és minden baja van... ha minden igaz, pont Billy karaktere hülyéskedik neki azzal, hogy átúzhatná a La Manch csatornát és a pasas elhatározza, hogy megteszi. Aztán a többiek is csatlakoznak és közben mennek az érzelmek jobbra-balra... engem egyenlőre meggyőzött az előzetes, főleg azért mert mindenki skót akcentussal beszél és azt alapból imádom.
- Coralie
- Nem elérhető
És kb. miről fog szólni? Egy pasi át akarja úszni az óceánt? Vagy ennél magasztosabb kérdéseket is felvet?Maxim írta: Nagy örömmel mutatom meg nektek Billy egyik új filmjének, az On a Clear Day hivatalos honlapját!
A filmet szeptember 2-án mutatják be, és az előzetes alapján egy rendkívül érdekes film lesz, és van egy olyan érzésem, hogy Billy lesz itt a vicces karakter!
Nimrodel
- Maxim
- Nem elérhető
- Elvina
- Nem elérhető
Maxim írta: Itt van pár kép Billyről a London Film and Comic Con 2005 eseményen. Szegénykém kezdi kicsit nagyon elveszíteni a haját...
Szerintem csak rövidre vágatta, nem :
Egyébként meg, amíg megvan a szép zöld szeme, meg az édes mosolya, addig nincs semmi veszve.
A nadrágja viszont úgy néz ki, mint amivel a macska játszott.
- Maxim
- Nem elérhető
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Elvina
- Nem elérhető
Egy internetes tv-csatorna adja reggeltől estig, csak a sorozatot. (úgy tűnik)
Ez a rész volt a 10-ik...Legalábbis ezt írja ki. (A címe Raised by another, ha mond ez bárkinek bármit is)
edited: Bocs. Először azt írtam, hogy 110-ik, de aztán rájöttem, hogy az első egyes csak az évadot jelöli.
- Maxim
- Nem elérhető
Elvina írta:
Nelia írta: Dom nem unja még a Lostot?
Miért? Olyan régóta megy? Bocs, csak én gyakorlatilag szinte semmit sem tudok a Lost-ról. De azért remélem egy nap majd valamelyik hazai kereskedelmi csatorna átveszi a sorozatot.
Egyszer csak átveszik. Dom meg miért unná a LOST-t? A LOST egy nagyon érdekes sorozat, ráadásul még csak az első szezon ért véget, magyarán a sorozat még alig kezdődött el...
Persze mindenki magából indul ki...
- Nelia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Maxim írta:
Nimrodel (Melklerien) írta: Tudom, hogy szörnyen műveletlen vagyok, de nem tudná valaki leírni nekem az esküt, amit Denethor mondatott el Pippinnel?
Köszi!
"Ezennel esküszöm, hogy hűséggel szolgálni fogom Gondort. Békében és háborúban, éltemmel s halálommal. Ettől az órától mindaddig, míg az uram el nem bocsájt, vagy a halál el nem ragad."
Nem tudom téged melyik érdekelt, könyv vagy film, de ez a szinkronos változat a filmből. Direkt miattad képes voltam meghallgatni szinkronizálva, ahogy másképp soha nem tenném, szóval most tessék értékelni Nim!
Nekem a könyvbeli eskü szövege jobban tetszik:
"Hűséget esküszöm Gondornak, a birodalom Helytartóurának, szolgálni fogom szóval és hallgatással, tettel és tűréssel, jövén és menvén, szükségben és bőségben, békében és háborúban, életemmel és halálommal, ettől az órától mindaddig, amíg az én uram el nem bocsát, a halál el nem ragad, vagy a világnak vége nem szakad."
:sungl: Maxim!
Minden elismerésem a tiéd! :itscool:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Maxim
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: Tudom, hogy szörnyen műveletlen vagyok, de nem tudná valaki leírni nekem az esküt, amit Denethor mondatott el Pippinnel?
Köszi!
"Ezennel esküszöm, hogy hűséggel szolgálni fogom Gondort. Békében és háborúban, éltemmel s halálommal. Ettől az órától mindaddig, míg az uram el nem bocsájt, vagy a halál el nem ragad."
Nem tudom téged melyik érdekelt, könyv vagy film, de ez a szinkronos változat a filmből. Direkt miattad képes voltam meghallgatni szinkronizálva, ahogy másképp soha nem tenném, szóval most tessék értékelni Nim!
- Ecthelion
- Nem elérhető
Köszi!
"-Hűséget esküszöm Gondornak, a birodalom Helytartó Urának, szolgálni fogom szóval és hallgatással, tettel és tűréssel, jövén és menvén, szükségben és bőségben, békében és háborúban, életemmel és halálommal, ettől az órától mindaddig, amíg az én uram el nem bocsát, a halál el nem ragad, vagy a világnak vége nem szakad. Mondám ezt én, a félszerzetek Megyéjéből való Paladin fia Peregrin."
Ez a könyvből van.
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Coralie
- Nem elérhető
Köszi!
Nimrodel
- ainawethien
- Nem elérhető
Szerintem nem igaz ez a sztori, erről már hallottunk volna előbb is.. meg lehet a videófelvétel is felkerült volna már a netre..
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Nelia
- Nem elérhető
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Maxim
- Nem elérhető
Nelia írta: És Dom nem unja még a Lostot? Mert én unnám. Ne haragudjatok.
:look: Van felesége? Barátnője? Mert én nem találok róla túl sok infót, és azok nem írnak ilyenről. :pippin4: Mert azt hallottam ugyanolyan rosszfiú mint Trufa. Láttam egy videót feliratozva. Hát, arról szólt, hogy Bill, és Dom elszedtek egy kamerát, és azzal járkáltak Wellingtonban. Kérdezgették az embereket, hogy mit szólnak a Gyűrűk urához, aztán mikor egy pasas azt mondta, hogy neki nem tetszik, letették a kamerát vhova, ahol jól látható volt a következő jelenet:
Bill és Dom kérdezgetni kezdték az embert, hogy mi nem tetszik neki benne, az meg próbálta menteni a helyzetet.Beszállították egy kocsiba, és elvitték a forgatásra.Viggoval találkoztak út közben aki épp lovagolt Ureuson. meggyőzte őket, hogy vigyék vissza a hapsit, aki holtsápadt volt, és azt sem tudta mit mondjon. Végül visszavitték, és Dominic sátáni kacajjal azt mondta:
-Még találkozunk.
Aztán Bill tette hozzá, de ő már vigyorgott:
-Megpróbálom majd megfékezni. De majd bejön hozzám a kórházba?
A hapsi nem válaszolt, Dom meg Bill szinte görnyedeztek a röhögéstől.
Ennyit erről.[/img][/list]
Na te ilyen hülyeséget hol olvastál??
Dom egy teljesen rendes pasas. Szeret marhulni, de ez minden és olyan dolgokat nem tesz, amivel másnak ártana.
Egyébként meg nem unja a LOST-t, még egyébként is csak az első szezont forgatták le. A sorozat szerintem nagyon érdekes és izgalmas és Dom helyében én sem unnám. Nagyon sok barátot szerzett ott és egy barátnőt is, a Kate-t alakító Evangeline Lilly-vel jár.
- Nelia
- Nem elérhető
:look: Van felesége? Barátnője? Mert én nem találok róla túl sok infót, és azok nem írnak ilyenről. :pippin4: Mert azt hallottam ugyanolyan rosszfiú mint Trufa. Láttam egy videót feliratozva. Hát, arról szólt, hogy Bill, és Dom elszedtek egy kamerát, és azzal járkáltak Wellingtonban. Kérdezgették az embereket, hogy mit szólnak a Gyűrűk urához, aztán mikor egy pasas azt mondta, hogy neki nem tetszik, letették a kamerát vhova, ahol jól látható volt a következő jelenet:
Bill és Dom kérdezgetni kezdték az embert, hogy mi nem tetszik neki benne, az meg próbálta menteni a helyzetet.Beszállították egy kocsiba, és elvitték a forgatásra.Viggoval találkoztak út közben aki épp lovagolt Ureuson. meggyőzte őket, hogy vigyék vissza a hapsit, aki holtsápadt volt, és azt sem tudta mit mondjon. Végül visszavitték, és Dominic sátáni kacajjal azt mondta:
-Még találkozunk.
Aztán Bill tette hozzá, de ő már vigyorgott:
-Megpróbálom majd megfékezni. De majd bejön hozzám a kórházba?
A hapsi nem válaszolt, Dom meg Bill szinte görnyedeztek a röhögéstől.
Ennyit erről.[/img][/list]
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Maxim
- Nem elérhető
Nelia írta: Mi lesz velük? A csaj és Henry összejönnek? renee? Vince?
Ennyit találtam egyenlőre a filmről. Amíg nincs kész a film és nem kerül a mozikba, addig ilyen infokat nem nagyon lehet tudni...
- Nelia
- Nem elérhető
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Maxim
- Nem elérhető
Nelia írta: OK! Bill mit csinál mostanság? Mert itt állandóan csak Domról van szó.
Billy új filmet forgat, íme a történet:
Save Angel Hope
Egy egyszerű csalásnak indult, 3 tehetséges szélhámos, Vince (Billy Boyd), Henry és Renee segítségével. Először, kitaláltak egy apácát: egy gyógyítót, mint Teréz Anya, csak ő sokkal fiatalabb és szexibb. Angel Hope-nak nevezték el és adtak neki egy kórházat. Majd lerombolták a kórházat és rendeztek egy jótékonysági kampányt, hogy újraépítsék. A jótékonyságukról híres svájciakkal, akik mindent bevettek, teljesen sima ügynek tűnt. De most Henry szerelmes lett a nőbe, akinek el kéne vinnie a balhét. Renee pedig rátalált a vallásra. Szegény Vince... próbálja reménytelenül megfejni ezt a pénzes tehenet, mielőtt a Jóság Vírus teljesen megfertőzi a barátait. Ugyan, Vince nem aggódik. Büszke arra, hogy ő talpraesett és képes ép ésszel gondolkozni. De a büszkeség hova is vezethet? Ó persze. A lebukáshoz.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.