- Köszönetek: 4
Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Khmm... vigyázat, a Suprnova címe helyesen suprnova.org (a többi hasonló oldal hamisítvány, és valószínűleg veszélyes / fizetős), és sajnos néhány napja megszűnt ebben a formában a BitTorrent hálózatot ért támadások miatt.Fircorwen írta: És a Lost eddigi 11 része letölthető a www.supernova.org -ról
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fircorwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Prisca írta: Kedves Fircorwen! Ha jól emlékszem, akkor Te örvendeztettél meg bennünket Dom új sorozatának a Lostnak a videóival még októberben... Van esetleg újabb ajándékod nekünk?
Ha én jól emléxem, akkor inkább ainawethien volt az, de azért....
Videók ezen az oldalon: www.biatv.hu/~slash/lost/index.html
És a Lost eddigi 11 része letölthető a suprnova.org -ról, felirat hozzá: 80.97.68.129/subs/index.php?keres=Lost
"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És nagyon sok Dom&Billy szöveg van benne/rajta..
Egyébként nekem a legjobban az új jelenetek közül szintén a Faramiros tetszett legjobban
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prisca
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Az erő velem van!
Éppen négy és fél órája kaptam meg az öcsémtől a Király visszatér bővített változatát, és el vagyok bűvölve! Trufa annyira, de annyira............... de azt hiszem ezt már tudjátok!
Kedves Fircorwen! Ha jól emlékszem, akkor Te örvendeztettél meg bennünket Dom új sorozatának a Lostnak a videóival még októberben... Van esetleg újabb ajándékod nekünk?
És észrevettétek már, hogy ha beléptek a www.lordoftherings.net -re, akkor egy-egy szereplő, alkotó köszönt benneteket? Nekem ma volt szerencsém Domtól hallani a köszöntést
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Elvina
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta:
Már hogyne lenne megfelelő? nagyon aranyosak!
Köszi!!
Készült még egy Frodós ill Samus figura is, de azok már tényleg nem ebbe a topicba valók...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Valin Nostare, Dom!!!
- Ilweran
- Nem elérhető
Pippin és Faramir beszélgetése nagyon tecc, Eowyn és Trufa a táborban még inkább...... :biggrin2: Nagyon jó, amikor Pipp ellovagol Gandalffal, és Trufa elmondja, hogy eddig mindig mindent együtt csináltak, és most, amikor a legnagyobb baj van, elmegy.... :crying:
Viszont nem teccet Trufa esküje Theodennek, rövid és elnagyolt lett. :shake:
Összességében azért elég sokat hozzátettek a két hobbit jelleméhez..... és nagyon sajnáltam őket mikor Szauron Szája kihozta a mithril-inget! Szegények! :crying:
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Drowse
- Nem elérhető
mit szóltok az új jelenetekhez?
vsz elég sokat megmutattak a két hobbit jelleméből is, a mozis verzióhoz képest...
bár én Trufát még így is kicsit elnagyoltnak találtam...
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Noredhel
- Nem elérhető
Elvina írta:
Tudom, hogy nem éppen ez a megfelelő fórum...de:
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...s/PipCartoon-big.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...ngs/TrufaCartoon.jpg
[/url]
Már hogyne lenne megfelelő? nagyon aranyosak!
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Éppen az imént néztem meg a Király visszatér bővített dvdajánlóját, és melegen ajánlom a figyelmetekbe!
A bővítésekben ugyanis helyet kapott egy Trufa-Dom monológ is:
"I'm a hobbit and I know I can't safe Middle Earth I just want to help my friends more than anything I wish I can see them again"
Valamint Billy is szól pár szót, amit sajna nem értettem meg teljesen... (az a helyes skót akcentusa...) "...this is what wi did... when we were in New Zealand... look at us... look how beautiful I am..."
Szóval készüljetek, mert nem egy, nem is kettő perc bővítés lesz kedvenceinkről!
:dance:
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Elvina
- Nem elérhető
Tudom, hogy nem éppen ez a megfelelő fórum...de:
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...s/PipCartoon-big.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...ngs/TrufaCartoon.jpg
[/url]
- Artemisz
- Nem elérhető
Elvina írta:
Gil-Celeb írta: Ééééééédes,de olyan kisfiús!Valószínüleg pont ez benne az ari!De azért én még mindig azon a véleményen vagyok h. Pippinként sokkal "jobb" mint civilben(mondjuk azért úgy sem rossz,de hát....)
Egyetértek!
Valószínűleg a göndör haj teszi. Sztem majdnem mindenkinek jobban áll a filmbéli "haj", mint a valódi...
Magasfokon csatlakozom az észrevételhez!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elvina
- Nem elérhető
Gil-Celeb írta: Ééééééédes,de olyan kisfiús!Valószínüleg pont ez benne az ari!De azért én még mindig azon a véleményen vagyok h. Pippinként sokkal "jobb" mint civilben(mondjuk azért úgy sem rossz,de hát....)
Egyetértek!
Valószínűleg a göndör haj teszi. Sztem majdnem mindenkinek jobban áll a filmbéli "haj", mint a valódi...
- Timona
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 254944.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 255291.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 561753.jpg LOL
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 568197.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 257908.jpg
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.farbgalerie.de/album/events/ ... 004/Billy/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.beaworld.de/bildersammlung/r ... 004/billy/
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
http://fotogalerie.herr-der-ringe-film. ... 959/page/1
Remélhetőleg nekem is lesznek képeim....
- Timona
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 174952.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 217278.jpg
Fodor Ákos
- Maxim
- Nem elérhető
Elvina írta: Szisztok!
Sajnos csak most tévedtem erre a fórumra, tekintve, hogy a film(ek)nek is, és Tolkiennek is csak nemrég váltam a hívévé.
Billy-ben és Dom-ban egyaránt nagyon tetszik a humoruk, a "lököttségük", az összetartásuk. Mindketten nagyon tehetségesek, bár nem emlékszem, hogy az előző filmjeikből láttam volna valamit. (ami KÁR)
Mindent összevetve azonban 100 (na jó 85) százalékban Billy-rajongó vagyok.
Ezt bizonyítandó küldök is egynéhány képet róla (bocs, ha már voltak, de sajna a képek igen nagy része nem jön már be, így nem tudom, hogy mi volt és mi nem)
Na ide már jó rég óta nem írtam.. nem mintha nagyon lenne mihez hozzászólni. A Lost szerintem nagyon poén... most elhatároztam, hogy követem a sorozatot. Nagyon bírom Dom szerepét, bár a kis problémája ne lenne... persze lennie kell egy sötét titoknak...
Szia Elvina, légy üdvözölve!
Én is nagyon szeretem Billy-t még ha ez nem is látszik. Nehéz lenne felsorolni mennyi mindent bírok benne, csak most valahogy az utóbbi időben kicsit Dom felé billent az érdeklődésem, bár ezt inkább annak tulajdonítom, hogy Billy most nincs annyira a nyilvánosság előtt.
- Elvina
- Nem elérhető
Sajnos csak most tévedtem erre a fórumra, tekintve, hogy a film(ek)nek is, és Tolkiennek is csak nemrég váltam a hívévé.
Billy-ben és Dom-ban egyaránt nagyon tetszik a humoruk, a "lököttségük", az összetartásuk. Mindketten nagyon tehetségesek, bár nem emlékszem, hogy az előző filmjeikből láttam volna valamit. (ami KÁR)
Mindent összevetve azonban 100 (na jó 85) százalékban Billy-rajongó vagyok.
Ezt bizonyítandó küldök is egynéhány képet róla (bocs, ha már voltak, de sajna a képek igen nagy része nem jön már be, így nem tudom, hogy mi volt és mi nem)
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...%20Rings/sfnews1.jpg nagyon elegáns, nem?
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...20Rings/06101234.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom.../bbcscotlandshow.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...The%20Rings/pc13.jpg Egyik nagy kedvencem...
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...Rings/082804_017.jpg Másik nagy kedvenc...
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...0Rings/taggart11.jpg Szép szemecske...
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...0Rings/taggart17.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...he%20Rings/pip46.jpg ...a kis bajkeverő...nagyon aranyos... :pippin1:
No jó, néhány Dom-osat is :
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...%20Rings/bwpose1.gif Ez nagyon művészi és nagyon jó kép...
mitglied.lycos.de/gorbadocbrandybock/bilder/portrait/DOM3.jpg Ez is nagyon jó.
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...e%20Rings/port22.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...he%20Rings/lotr8.jpg
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...0Rings/dom-qftr2.jpg
- ainawethien
- Nem elérhető
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Fircorwen
- Nem elérhető
"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."
- Fircorwen
- Nem elérhető
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200066.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200069.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200073.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200077.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200087.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4199594.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200038.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200045.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200048.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200051.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200053.pict
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/4200058.pict
"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."
- Maxim
- Nem elérhető
A mai napon véletlenül futottam össze a CNBC Europe-on egy olyan műsorral, amiben egy rövid ideig a Lost-ról volt szó és mutattak egy jelenetet. Sajnos Dom nem volt benne, de maga a látványvilága ennek a sorozatnak lenyűgöző... remélem egyszer... valamikor... a magyar csatornákon is látható lesz...
- ainawethien
- Nem elérhető
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... a/tr12.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa11.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa12.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa13.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa15.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa19.jpg
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa20.jpg
Tetoválás:
www.iansomerhalder.net/Lost/Lost ... t/wa21.jpg
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Maxim
- Nem elérhető
Timona írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...0049141017389567.jpg ez lehet, hogy volt már, de ari :D
Hát az nem kifejezés...
- Timona
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 341214.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 335488.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 759782.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 756783.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 389567.jpg ez lehet, hogy volt már, de ari
Fodor Ákos
- Maxim
- Nem elérhető
Mellesleg szvsz egy nagyon jó kis kép ez Dom-ról!
www.dominic-monaghan.us/images_tvguidesept04.html
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.