Frodó (Elijah Wood)

Több
18 éve 5 hónapja #291518 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Kiszhobbit írta: Lehet h már máshol beírták v már tudtátok, de mégis engedjetek meg egy örömmel nagyontele bejelentést:
MÁJUS 14-ÉN LESZ A GYU2 AZ RTLKLUBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vigadjunk :lol: :lol: :lol:

Hehh, na én hülye... :roll: Múlt vasárnap ott görnyedtem a TV előtt, és nem értettem miért nem kezdődik már a Film... azt hittem, valami műsorváltozás van, vagy ilyemi... Teljesen kétségbeestem, hogy lemaradtam róla, de ezek szerint félreértettem az időpontot. :roll:

Jajj, ez is olyan jellemző rám...

Na, de akkor szép az élet, mert ezek szerint nem maradtam le semmiről, és most hétvégén megnézhetjük a TTT-t!!! :D :D :D :D
Hurrá!! :cheers:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #291508 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

perian16 írta: tök jó de már millioszor láttam a gyut meg szerintem kevés ember van aki még nem látta!de azért éljen!MAJD MEGNÉZEM

Nolátod, én még nem láttam a másodikat csak félig. Pár ember mondta is h akkor milyen GYU rajongó vagy ha nem láttad pedig nemaza fontos h hányszor láttad v olvastad :cheers:

Merielle i evellon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #291484 Írta: Niphredil Eleanor
Na, örülök, hogy segítettem! :wink:

Több
18 éve 5 hónapja #291401 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Niphredil Eleanor írta:

Feanor Faelivrin írta: a gollam az ezen is rajta van
(hogyan kell idézni?)

Így, ahogy most én csináltam! :tongue:

Minden hozzászólás jobb fölső sarkában találsz egy gombot "Idézet" felírattal. Arra kattints rá, és azt a hozzászólást automatikusan "beleidézi" a te hozzászólásodba... vagy hogy mondjam!
Jaj, remélem, azért így is érted! :confused2:

Sok sikert! :wink:

Legyen idézet mondá Feanor, és lőn idézet :D

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291397 Írta: Niphredil Eleanor

Feanor Faelivrin írta: a gollam az ezen is rajta van
(hogyan kell idézni?)

Így, ahogy most én csináltam! :tongue:

Minden hozzászólás jobb fölső sarkában találsz egy gombot "Idézet" felírattal. Arra kattints rá, és azt a hozzászólást automatikusan "beleidézi" a te hozzászólásodba... vagy hogy mondjam!
Jaj, remélem, azért így is érted! :confused2:

Sok sikert! :wink:

Több
18 éve 5 hónapja #291358 Írta: perian16
perian16 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nekem sincs HBO :cry: de amugy az AVALON volt régebben az RTL-en!én csak egy kis részt láttam belöle(tök jó volt)mert a rohadt videonk nem vette fel! :evil:

Nai tiruvantel ar variuvantel i valar tielyanna nu vilya

Több
18 éve 5 hónapja #291279 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta:

Ethuil írta:

Feanor Faelivrin írta: nekem megvan a trilógia bővített verzióban (12dvd) és annyi extra van rajta hogy már az agyam feszül tolkien munkásságaitol

És akkor a hat DVD-s Special Extended változat az milyen? :hein: A tied még attól is bővebb?

6 DVD-n a sima moziverzió jelent meg, az nem Special Extended... A 12 DVD-s az filmenként 2 DVD-t + 2 DVD-nyi extrát jelent. Persze van ennél több extrát tartalmazó verzió, mert a külön-külön díszdobozos verzióknál az utolsó két részhez volt még további 1-1 plusz DVD (a TTT esetében Gollamról, a RotK-nál meg a LotR szimfónia készítéséről).

Ööö...ahogy belenéztem, ez nem a mozi verzió...meg amikor kezdődik szépen kiírja, hogy Special Extended...akkor ezek szerint hiányzik a +2DVD extra (ha jól értelmezem) :wink:

u.i.: számít hogy ez Special Extenden DVD edition?

Több
18 éve 5 hónapja #291273 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

olorin.papa írta: De arra is figyelni kell, hogy a mozi verzió extráin vannak olyan jelenetek, ami a bővített két extra lemezén nincsen rajt... :roll:

Igen, de a moziverzió extráiba gyakorlatilag olyan cuccok kerültek csak be, amik előtte már fent voltak a hivatalos oldalon, kisfilmek meg előzetesek, nem nyújt újdonságot azoknak, akik már akkor is neteztek...

Feanor: nem úgy Gollamos, hogy egy kisfilmecske, hanem elvileg egy teljes DVD, nem ugyanaz a tartalma. Idézéshez meg ott van a hozzászólások jobb felső sarkában az "Idézet" gomb. :wink:

Kezdünk nagyon offok lenni, nem?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #291264 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De arra is figyelni kell, hogy a mozi verzió extráin vannak olyan jelenetek, ami a bővített két extra lemezén nincsen rajt... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #291251 Írta: Feanor Faelivrin
A gollam az ezen is rajta van
(hogyan kell idézni?)

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291246 Írta: Sil

Ethuil írta:

Feanor Faelivrin írta: nekem megvan a trilógia bővített verzióban (12dvd) és annyi extra van rajta hogy már az agyam feszül tolkien munkásságaitol

És akkor a hat DVD-s Special Extended változat az milyen? :hein: A tied még attól is bővebb?

6 DVD-n a sima moziverzió jelent meg, az nem Special Extended... A 12 DVD-s az filmenként 2 DVD-t + 2 DVD-nyi extrát jelent. Persze van ennél több extrát tartalmazó verzió, mert a külön-külön díszdobozos verzióknál az utolsó két részhez volt még további 1-1 plusz DVD (a TTT esetében Gollamról, a RotK-nál meg a LotR szimfónia készítéséről).

Tears unnumbered

Több
18 éve 5 hónapja #291240 Írta: Feanor Faelivrin
3x2 dvd a film és még 3x2dvd extra

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291236 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Több
18 éve 5 hónapja #291230 Írta: Feanor Faelivrin
nekem megvan a trilógia bővített verzióban (12dvd) és annyi extra van rajta hogy már az agyam feszül tolkien munkásságaitol

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291207 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

perian16 írta: tök jó de már millioszor láttam a gyut meg szerintem kevés ember van aki még nem látta!de azért éljen!MAJD MEGNÉZEM

Még szerencse, hogy ezt a filmet soha nem lehet megunni!!!!!!!!!

Sajna HBO-nk nincs :bawling:

„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”

Több
18 éve 6 hónapja #290751 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Május 10. 18.55 HBO: Avalon - Elijah első nagyobb mozifilmszerepében. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 6 hónapja #290530 Írta: perian16
tök jó de már millioszor láttam a gyut meg szerintem kevés ember van aki még nem látta!de azért éljen!MAJD MEGNÉZEM

Több
18 éve 6 hónapja #290522 Írta: Kiszhobbit
Lehet h már máshol beírták v már tudtátok, de mégis engedjetek meg egy örömmel nagyontele bejelentést:
MÁJUS 14-ÉN LESZ A GYU2 AZ RTLKLUBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vigadjunk :lol: :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 6 hónapja #290402 Írta: Sil
A májusi megjelenések közt meg ott a Radio Flyer, ha megnézitek... :wink:

Tears unnumbered

Több
18 éve 6 hónapja #290398 Írta: Miriam
Miriam válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egyébként itt meg lehet tekinteni a júniusi DVD kínálatot :D :

Katt Ide!

*moderátori bejegyzés: link szerkesztve*

"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."

Több
18 éve 6 hónapja #290396 Írta: Miriam

Ilweran írta: Egy időben sokat találgattuk mi van az Everything is illuminated (Minden vilángol) című filmmel. Most olvastam a dvdextrán, hogy júniusban megjelenik DVD-n a Warner gondozásában. Ezek szerint a mozipremier elmarad.... :?

HÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Ez nagyszerű hír. Ugyanis én már nagyon régóta látni akartam ezt a filmet. Amióta láttam a trailerét. Egyébként én jobban örülök annak, hogy először DVD-n jelenik meg, bár sejtem, hogy emiatt 4000 Ft-nál olcsóbb nem valószínű, hogy lesz. :(

"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."

Több
18 éve 6 hónapja #289776 Írta: perian16
nah az tök jó!azt hittem nem lesz Mo-n!akkor majd valahogy megszerzem:D

Több
18 éve 6 hónapja #289774 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilweran írta: Egy időben sokat találgattuk mi van az Everything is illuminated (Minden vilángol) című filmmel. Most olvastam a dvdextrán, hogy júniusban megjelenik DVD-n a Warner gondozásában. Ezek szerint a mozipremier elmarad.... :?

Azért ez is valami. Az EII nekem még érdekesebbnek tűnik, mint a Green Street. :roll: Bár furi magyar címe lett...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 6 hónapja #289728 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egy időben sokat találgattuk mi van az Everything is illuminated (Minden vilángol) című filmmel. Most olvastam a dvdextrán, hogy júniusban megjelenik DVD-n a Warner gondozásában. Ezek szerint a mozipremier elmarad.... :?

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
18 éve 6 hónapja #289389 Írta: perian16
na végre Lijes film!már épp ideje volt!bár én azt hittem 18-án lesssz

Több
18 éve 6 hónapja #289309 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Valamikor csak tudok rá időt szakítani, max érettségi után. Csak nem tudom ki jönne el velem megnézni.

„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”

Több
18 éve 6 hónapja #289277 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Miriam írta: Sziasztok!
Van egy jó hírem! Május 25.-én lesz a Magyarországi premierje a Huligánok c. filmnek!!!

Ezt jó hallani! :D
(Na nem, mintha azidőtájt szabadidővel lennék tele...)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 6 hónapja #289253 Írta: Miriam
Sziasztok!
Van egy jó hírem! Május 25.-én lesz a Magyarországi premierje a Huligánok c. filmnek!!!

Forrás: www.pestiest.hu/rovat/mozi/film_ajanlo.c...77A-754D821D06D4B0F7
(a legalján van!)

Több
18 éve 7 hónapja #289115 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
mennyetek, én egyébként sem vagyok való egy ilyenhobbitpartira.

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 7 hónapja #289101 Írta: Kiszhobbit

Annedun írta:

Kiszhobbit írta: Egyébként hobbitnevem Üregi Merion,de nektekcsak Merry :lol:
Tüncnevem Merielle Arvael

hogy van ez? tünde hobbit keverék? vagy a tüncik olyan tiszteletben részesítettek, hogy adtak neked külön nevet? :roll:

ahha :lol: :lol: :lol:
naon szeretnek engem ott :lol:
amugy ha ennyire zavaro, menjunk át privátba :roll: :?

Merielle i evellon

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.214 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére