Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15700 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Naughty, majdnem teljes mértékben egyetértek, kivéve egy valamiben nem:<br> Frodó bátor! Hiszen gondoljunk csak Széltetőre, miután az ujjára húzza a Gyűrűt, még szembeszáll a nazgullal, sikerül is ''megsebeznie'', ha nem is a kardjával, de a tünde szavakkal. És elvállalja a Gyűrű hordozását. <br> És tényleg, az a lényege, hogy ő a hőhős, hogy ő a legkisebb és leggyengébb, az ő lelke tiszta annyira, hogy képes a feladatra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15699 Írta: Anonymous
Frodó Samu nélkül nem ment volna sokra!!!<br> ok ketten a kedvenc szereploim!!<br> eloszor mikor még csak a filmet láttam , gondolkodtam,hogy mért pont Frodó a fogos, hiszen nem tud harcolni, kicsi...stb..<br> de aztán rájöttem ,hogy ez a lényeg!!!<br> o sokmindenben különbözik a megszokott fohosöktol!!<br> egyáltalán nem fizikai ereje dominál, nem is bátor igazán , hanem inkább magát gyozi le , amikor völgyzugolyban szembenéz a sorsával és felismeri,hogy az o feladata a gyuru elvitele!!!<br> <br> ez Frodo!!!<br> egy kicsi hobbit, akirol senki sem gondolja , hogy képes lesz a feladat elvégzésére, még o maga sem, de végül bebizonyosul ,hogy mégis!!!<br> de Samu is fontos persze!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15698 Írta: Anonymous
Na ez igaz. Frodó folyton magával a küldetéssel, és a lelkében vívott harccal volt elfoglalva, és arra nem is gondolt mit fognak enni, meg hogy egyáltalán hogyan maradnak életben. És Samu csak Mordorban döbbent rá, hogy ha - jóesetben - sikerül elérniük a Végzet-hegyre (bár erre nem sok esély volt, hisz kevés volt az élelmük, és Frodó alig állt a lábán) akkor onnen már nem nagyon jutnak haza, és előtte ebbe bele sem gondolt (''A Gyűrűt valahogy a tűzbe kell dobni''.).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15697 Írta: Anonymous
folyt. köv...<br> Szellemi különbségek: szerintem Frodó azért volt képes kitartani, meg többé-kevésbé megőrizni az ép eszét, mert Samu ott volt vele a tiszta, töretlen, és soha nem halványuló hitével és bizalmával. Frodó túl sokat rágódott és gondolkodott - túl nagy volt benne a tünde-behatás, és ezt a Gyűrű csak fokozta. Samu sokkal - jaj, nem földhözragadtabb, ez hülye szó... - gyakorlatiasabb gondolkodású, valóban hétköznapibb, aki még a szenvedések/veszélyek közepette is képes gondolni arra, hogy levest főzzön Frodónak. Szerintem csak ezért sikerülhetett Frodónak a küldetés - Samu támogatásával, Samu volt helyette a 'józan hobbit ész', aki végig tartotta benne a lelket. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15696 Írta: Anonymous
1. kérdéshez: A könyvben sokkal jobban ki van hangsúlyozva a gazda-szolga viszony. Samu egyértelműen alacsonyabb társadalmi osztályból származik, Trufát és Pippint is 'uramnak' szólítja. Bilbó búcsúünnepségén sincs ott. A filmben szerintem a négy hobbitot jóbarátként akarták ábrázolni, és ebből Samu nem lóghatott ki. <br> Ennek ellenére Frodóval az út során tényleg közelebb kerülnek egymáshoz, a végére már szerintem olyanok lettek, hogy félszavakból is megértették egymást, és teljesen elfelejtették a szolga-úr formaságokat. (bár Samuban mindig megvolt a tisztelet Frodó iránt, ugye sosem hagyta el a 'Frodó uram' megszólítást.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15291 Írta: Anonymous
MÁR MEGINT MINDENKI ITT HAGYOTT??<br> ******** BE!!!!<br> FOLEG TE NENYA!!!<br> HAH!!<br> ITT VÁROK RÁD ÉS KÉT SZÓT SZÓLSZ , (NEM IS HOZZÁM) AZTÁN ELMÉSZ!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15290 Írta: Anonymous
jólvan!<br> nyuszi nyugi!!! anyám mindíg ezt mondja nekem , ha idegbeteg vagyok vagy azt , hogy:<br> hááát kislányom,ha ideges vagy dugd a kezed a seggedbe!!!<br> hihi!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15289 Írta: Anonymous
Jólvan, csak tudod a topicba nem sormintát kell írni. És most miért baj, hogy kijavítom, hogyha rosszul írja a Jordant? Vigyorogjak inkább, mint a beszívott cukrosbácsi? <br> Jólvan bocsi kicsit begurultam, mert az extra kibahott velem, és kissé elment a kedvem mindentől.<br> Uff, és ezt se épp ide kellett volna írnom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15287 Írta: Anonymous
szerintem nem kéne vele így beszélned!!!<br> szegény sajnos nem a legjobb angolból , azért írta lij nevét, kicsit rosszul!!<br> o spanyolos és biztos vagyok benne,hogy elég keményen lepipálna téged spanyeszbol!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15288 Írta: Anonymous
NENYA MOST ELMENTÉL????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15286 Írta: Anonymous
Naughty: én nem utálok senkit, csak tárgyilagos vagyok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15284 Írta: Anonymous
Nyulhopsz te mért utálod Nenyát???<br> nem is ismered!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15285 Írta: Anonymous
ja bocs Sarah nem FR, hanem RF!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15282 Írta: Anonymous
Ja igen, Elijah nem Jorden, hanem Jordan!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15283 Írta: Anonymous
Sarah:nekem nem tetszett a FR!!!<br> bár szeretem lij-t és a másik kissrác (joe mazello) gyógymód c. filmje az egyik kedvencem, a radio nem tetszett!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15281 Írta: Anonymous
Nenya: erre használd inkább a jegyzettömb nevű alkalmazást, jó?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15280 Írta: Anonymous
sza nenyuska!!<br> már aszittem nem gyüssz!!!<br> itt üvöltöttem egy fél óráig, hogy van -e itt valaki aztán átmentem a csetelos topikba!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15279 Írta: Anonymous
akkor egy kis unalom üző:<br> Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah Elijah<br> Jorden Jorden Jorden Jorden Jorden<br> WWWWWWWWWOOOOOOOOOoooooooooDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15278 Írta: Anonymous
én itt vagyok. A Radio Flyerben azt birtam a legjobban amikor az anti-szörny löttyöt kotyvasztották. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15277 Írta: Anonymous
van még ittvalaki vagy csak magamba motyogok????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15276 Írta: Anonymous
mult héten néztem meg a Radio Flyert és olyan aranyos volt kis dundi arcu ropilábu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15275 Írta: Anonymous
uhh a deep impact nem volt nagyon szomorú én tuti bögnék rajta, leggalábbis a story alapján

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15273 Írta: Anonymous
én ittt vagyok!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15274 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Na, én ezeket az Elijah filmeket láttam:<br> -GYu<br> -Flipper<br> -Twist Olivér<br> -Huckleberry Finn<br> -A háború <br> -Deep Impact<br> -Radio Flyer<br> -Világgá mentem<br> -Halhatatlan szerelem<br> -Kötöznivaló bolondok<br> -Faculty<br> -Vissza a jövőbe 2.<br> -Jófiú<br> <br> Azt hiszem ennyi, majd most szeretném megnézni a Jégvihart...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15272 Írta: Anonymous
héééé!!!<br> van itt még valaki, vagy mindenki átment a csetre???<br> nekem nem igazán jön be, azaz ma még nem próbáltam, de tegnap vmi gáz vót!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15271 Írta: Anonymous
jaj!!<br> én az Armagedont nem tudtam végignézni, pedig szeretem Ben Afflecket, de az a film szerintem gááázzz...<br> csak úgy hozzáteszem, hogy filmkritikus akarok lenni úgyhogy néhány ilyen hozzászólásomat el kell viseljétek!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15269 Írta: Anonymous
Én láttam a Deep Impact-et,és jó film,de szerintem az Armageddon jobb.Ott szerettem meg Liv Tylert.Bevallom,hogy amikor néztem az Impact-et,még nem ismertem Elijah-ot:((Szégyelljem össsze magam!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15270 Írta: Anonymous
én nem sokat:<br> GYU<br> Faculty<br> vissza a jövobeII<br> Radio Flyer...<br> jaj de szégyellem magam , de csak ennnyit!!! :( <br> ígérem még majd fogok!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15267 Írta: Anonymous
ja szia nyuszi!!!<br> hallottam tegnap mielött én följöttem dumcsiztál egy Nenya nevu csajjal, aki teljesen kibukott maya+lij miatt és hülyeségeket mondott!!!<br> óh a kis woodista!!!<br> nem tudta mit beszél !!!<br> bocsássunk meg neki!<br> egyébként mikor meghallottam én is izéltem egy csomó ideig, de már lenyugodtam!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15268 Írta: Anonymous
Hja, és a Huckleberry Finn! :) <br> És a legjobb ezek közül a GyU meg a RF!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.220 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére