Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 2 napja #149808 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Eldafinde írta: Ma lesz a G.I. Jane 21.30-kor a TV2-őn!!!!!!!!!! [size=9:1hfk1e47]Nekem meg ideje lefeküdnöm...[/size]

Hát igen....ma lesz. És meg fogom nézni, annak ellenére, hogy Vig elég előnytelenül néz ki benne.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 napja #149792 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ma lesz a G.I. Jane 21.30-kor a TV2-őn!!!!!!!!!! [size=9:2qw0qe5i]Nekem meg ideje lefeküdnöm...[/size]

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 napja #149719 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem a gonosz embereket a legkönnyebb eljátszani! Hiszen mindenkiben van egy rejtett "gonosz", Vagy egy nem is annyira rejtett :lol: De pl. egy jó embert nehezebb eljátszani, mert bén néha legszivesebben leütöttem volna azokat akik, mondjuk beleröhögtek a szerpembe! :wink: De mindegy! nekem a könyvben Denethor nagyon unszmpi, ,mert mindig szegény Faramirt cseszegeti! Bocsi, nem akartam offolni!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
21 éve 3 napja #149715 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Egyik nap unoka tesómmal néztem a GYU1-et és megkért mindjam el neki, hogy szerintem Viggo mért jó színész és én nem tudtam konkrétan válaszolni rá( :oops: ) De most már tudnék! Szerintem Viggónak igenis nagyon nehéz dolga volt és biztosan ő is így érezte! nem kinek tűnt fel és kinek nem, de szerintem Aragorn az egyik legösszetettebb figura a könyvben és rengeteg ellentmondás van benne. És szerintem ahhoz képest amire számítottam Viggo nafgyon jól játszott és nagyon eltalált minden nézést, minden grimazt! És szerintem az a legjobb rész, amikor a FOTR-ban gyűrű hívjan Aragorn "Aragorn...Aragorn..., Elesszár.." És ott látszik az arcán a bizonytalanság! tudja mit kell tennie mégis jó lenne nem azt tenni és ezt Voggo nagyon átérezte és nagyon eltalálta! Tehát bizton mondhatom és mondhatja mindenki hogy Viggo jó színész és jó pasi!
:wink: :lol: :D :twisted: :up: :evil3: :dance: :bounce: :hello: :tongue: :heu: :fight:
És mindenkinek megvan a véleménye a figurákról az enyém az hogy: "Ezeket a figurákat komolyan gondolták v. csak viccnek szánták?:hein:

Tökre igazad van... :wink: Tényleg Aragorn a legöszetettebb figura,a könyvben..persze a hobbitoknál sem lehetet könnyű a színészeknek,mert ők meg nagyon nagy lelki változásokon mennek keresztül(Pippin,Trufa).
Meg Denethor-t is biztos nehéz eljátszani...bár ezt még nem tudjuk hogy sikerült.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 napja #149711 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Véletlenül kétszer küldtem el! Egy kicsit szórakozott vagyok! :heu: :quasi: :o h:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
21 éve 3 napja #149710 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Assszem mi is! Hmm. Így jártam! Ezt neevezik Pechnek! :roll: :cry:

Több
21 éve 3 napja #149708 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Assszem mi is! Hmm. Így jártam! Ezt neevezik Pechnek! :roll: :cry:

Több
21 éve 3 napja #149706 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Mázlista! Biztosan előttem jártatok a Tescóban mert én is voltam, de már egy darb sem volt :cry:

Attól függ, hogy melyikben, mert sok van! :roll: :wink:
Mi a Pesti úti Tescóban voltunk. :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 napja #149704 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Mázlista! Biztosan előttem jártatok a Tescóban mert én is voltam, de már egy darb sem volt :cry:

Több
21 éve 3 napja #149703 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jujj! nem fogjátok elhinni! 8O ([size=9:1jkp4n42]Valószinű mégis és lehet, hogy másnak is meg van és már rég kirakta, de nekem akkor is nagy élmény! :lol: ) [/size]Sikerült végre - kb. olyan fél év után- megszerezni a két oldalast puzzlet, amin Aragorn és Legolas van! :hello: És már csak 2 volt belőle, természetesen, hogy lecsaptunk rá Lyanával! És nagyon, de nagyon jó áron volt, ahoz képest, hogy 5 hónapja 5000 Ft kértek el éret és most csak 1990 Ft volt! 8O Egyre jobban szeretem a Tescót!! :lol: :dance: :lol: :dance: :lol:

[size=9:1jkp4n42]//Ki tudja, biztos csak azért visszi le így az árait a Gy.u.-s cuccoknak, mert olvassák a fórumot és úgy gondolják, hogy ingyen reklám!//[/size] :lol: :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 napja #149694 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Egyik nap unoka tesómmal néztem a GYU1-et és megkért mindjam el neki, hogy szerintem Viggo mért jó színész és én nem tudtam konkrétan válaszolni rá( :oops: ) De most már tudnék! Szerintem Viggónak igenis nagyon nehéz dolga volt és biztosan ő is így érezte! nem kinek tűnt fel és kinek nem, de szerintem Aragorn az egyik legösszetettebb figura a könyvben és rengeteg ellentmondás van benne. És szerintem ahhoz képest amire számítottam Viggo nafgyon jól játszott és nagyon eltalált minden nézést, minden grimazt! És szerintem az a legjobb rész, amikor a FOTR-ban gyűrű hívjan Aragorn "Aragorn...Aragorn..., Elesszár.." És ott látszik az arcán a bizonytalanság! tudja mit kell tennie mégis jó lenne nem azt tenni és ezt Voggo nagyon átérezte és nagyon eltalálta! Tehát bizton mondhatom és mondhatja mindenki hogy Viggo jó színész és jó pasi!
:wink: :lol: :D :twisted: :up: :evil3: :dance: :bounce: :hello: :tongue: :heu: :fight:
És mindenkinek megvan a véleménye a figurákról az enyém az hogy: "Ezeket a figurákat komolyan gondolták v. csak viccnek szánták?:hein:

Több
21 éve 3 napja #149681 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Jó megfigyelés Elfprincess! Kár, hogy nincsem rajta nyaklánc! :cry: De sebaj! Ha van gyűrűje akkor ezt kárpótlásnak veszem! :lol:

Több
21 éve 3 napja #149612 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azért fura egy érzés lehet, hogy babát csinálnak belőled. Ha belegondolok...
Nem bírnám, hogy a hasonmásaimat tapogassák otthon a gyerekek...és felnőttek is mint én. :wink: De hát benne van ez is biztos a pakliban. Egy ekkora monunemtális vállalkozás, egy ilyen volumenű film....elkerülhetetlen volt, hogy majd babák is lesznek.
Azért nagyon szép, ahogy itt áll. Sokan megcsodálják. Andúrilt is elég élethűen megcsinálták, a gyűrű is ott van a kezén. Viszont hiányolom az "jewel"-t a nyakából. Mijééé nincs ott tényleg? Hivatalos néven ő Helm's Deep Aragorn.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 3 napja #149471 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
De a legjobb az lenne, ha találkoznák vele élőben és őt is megkérdeznénk, hogy Ő mit gondol erről! Nem? :lol:

Több
21 éve 3 napja #149470 Írta: Nilraen
Persze,hogy nem..Viggo arcát csak egy fénykép tudja valósághűen ábrázolni! :wink: :D

Több
21 éve 4 napja #149447 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nimrodel Melian írta:

Elessar király... írta: Van még itt egy-két baba:
cgi.toyboxuk.force9.co.uk/acatal ... atalogBody

Ezeknek az arca az, ami soha sem tetszik igazán. :?

Egy ilyen baba soha nem tudja majd visszaadni Aragorn filmbeli arcát! De kár! :cry:

Több
21 éve 4 napja #149442 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elessar király... írta: Van még itt egy-két baba:

Ezeknek az arca az, ami soha sem tetszik igazán. :?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 napja #149432 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Hát nem is tudom! A nazgul meg Aragorn a leg"aribb"! :heu:

Több
21 éve 4 napja #149428 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Van még itt egy-két baba:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 4 napja #149426 Írta: Nilraen

Elessar király... írta: Még egy Gorni baba: 8O :crazy: :crap: :quasi: :dead: :eek2: :embarassed: :confused2: :heu: :o h: :blackeye: :cyclops: :down: :triste:
www.thewarp.net/war/aerie/lotr/i ... ragorn.jpg

Na ez messze a legrosszabb azok közül amit eddig láttam! :dead:

Több
21 éve 4 napja #149423 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Még egy Gorni baba: 8O :crazy: :crap: :quasi: :dead: :eek2: :embarassed: :confused2: :heu: :o h: :blackeye: :cyclops: :down: :triste:
www.thewarp.net/war/aerie/lotr/i ... ragorn.jpg

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 4 napja #149369 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Nem tom, h. ti mit gondoltok, de a barbi és az akciófigura Viggóról elég... hogyismondjam.. FURA! :bounce: DE azért ne olyan gáz! Node az Arwenes.. :evil:

Több
21 éve 4 napja #149353 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A RotK számítógépes játék plakátja óriásiban (a nagyobbik verzióból akár fényképet is lehet csináltatni, csak mondom... :wink: ):
www.theonering.net/scrapbook/view/9359

Az esküvői Barbie, újra (ha valaki nem látta még):
www.theonering.net/scrapbook/group/1081

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 napja #149328 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mirandával énis egyetértek :itscool:
Henry még tényleg nem egy férfiszépség (bár ennyi időstől még nem is várhatjuk el), de szerintem nagyon aranyos, a kinézet meg lehet, hogy csak idő kérdése :D Ki tudja, kiről fogunk áradozni pár év múlva? :D

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 napja #149307 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja... Nem tudtam, bocsi. :oops: :oops: :oops:
minden jót!

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Több
21 éve 4 napja #149305 Írta: Sil
Tudomásom szerint Amerikában élnek, szóval csak tud angolul... :roll: :wink: Az előbbi cikk írja, is, hogy Viggo évente kétszer látogat haza Dániába... (Henry meg gondolom eleve az anyjánál lakik...)

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 napja #149302 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Attól, hogy nem üt rá, meg talán nem annyira fess, mint az apja, meg picut duci, még lehet tök jófej!!! :wink: Csak nem tom, mennyire tud angolul... Mer' én gondolom mi dánul nem sokat... :wink:
Csak svédül, két szót. :lol:
sziasztok!

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Több
21 éve 4 napja #149296 Írta: Sil
Viggo és a többi szereplő a királyi család vendégei lesznek a dán premieren:
www.teenhollywood.com/d.asp?r=51931&cat=1027

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 napja #149241 Írta: Nilraen

Sil írta: Henry 1988-ban született, tehát most 15 éves. De mondjuk hasonlíthatna jobban is az apjára...:
katt ide
meg ide

Hát igen...Ha nem mondják,hogy kinek a fia,soha nem jövök rá... :?
Tinúviel!Tinúviel!:Pontosan arra a részre gondoltam. :wink: :D

Több
21 éve 5 napja #149239 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta: Most,hogy megnéztem a DVD az extrákat ismét kiújult a Viggo mániám..És Miranda Otto nyilatkozataival nagyon egye tudok érteni... :)

Azokkal, amiben azt részletezi, hogy Viggo mennyire jól néz ki és, hogy mennyire könnyű lesz eljátszani azt, hogy beleszeret és, hogy szerinte nincs olyan nő akinek nem tetszik Viggo :twisted: Én is nagyon egyet értek! :itscool:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.035 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére