Aragorn (Viggo Mortensen)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #935 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, olvastátok-e, hogy a színészt, aki először játszotta volna Aragorn, azért rúgták ki, mert túl fiatal volt. Itt van a lényeg: egy fiatal, széparcú fickó nem tudta volna eljátszani a nyolcvanvalahányéves harcedzett, száműzött királyt. Éppen ez a jó Viggo játékában, hogy azt a gyengeséget és bizonytalanságot is megmutatja, ami először jellemző volt Aragornra. Ugyanakkor, a tanácsban kifejezetten nemes kinézetű. A könyvhöz képest túlságosan is. De én is izgatottan várom, hogy mivé fejlődik a harmadik részre.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #934 Írta: Anonymous
Szerintem Aragorn a legeslegeleges legjobb pasi a flmben!!!!IIgazi csúúúúcs!Imádom,hogy végre van már neki is topicja!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #932 Írta: Anonymous
Szerintem Aragornnak vadító a tekintete!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #931 Írta: Anonymous
Aragorn egyszerűen csúcs a Könyvben ott, ahol gyógyít, nem?<br> Szerintem abban áll a poénja, hogy az elején, amikor Bríben feltűnik, olyan félelmetes, mindenkiben, akiben kellőképpen el van oltva a rettegés a Fekete Lovasoktól, nos, én ott visítottam, amikor olvastam először, hogy ne álljanak szóba vele, aztán egyre jobban megbíznak benne a hobbitok, és én is. Amikor a Holtak Útjára megy Legolassal és Gimlivel, olyan megható, amikor azt mondja:Három ember megy a rohaniakkal, akiket szeretek, és nem a legkissebbet legkevésbé. Egyébként a humora is tetszik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #930 Írta: Anonymous
Imádom!!! a legjobb!! Király! szószerint :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #929 Írta: Anonymous
Neeee gyilkoljátok egymást, jó? És tényleg kéretik finomabb stílusban fogalmazni, nem hiszem hogy ovódások lennénk, akik csúnya szavakat kiabálnak egymásra, rendben? <br> <br> Na jó, ON:<br> Aragorn nekem egyértelműen az egyik kedvenc szereplőm, titokzatos, bátor, nemes és kissé macsó, ami mondjuk nem baj. :) )) Már nagyon szeretném látni a 2. részben, főleg a Helm-szurdokban. :) <br> <br> Viggo teljesítményével és kinézetével 110%-osan meg vagyok elégedve, egy nyálas kis nyikhajt tuti körberöhögtem volna. Aragorn igenis ilyen - megviselték a hányattatásai, és az élettapasztalatok meglátszanak az arcán, éppúgy mint a tünde-bölcsesség is. De ha emlékeztek, Lórienben Frodó látja amikor Arwenre gondol, és akkor teljesen megváltozik az arca. <br> 'Mert a komor évek egyszere mind eltűntek Aragorn arcáról, s szálas szép, fehér ruhás ifjúnak látszott...[..]' <br> Ez a változás még kfejezőbb tudva azt, hogy Aragornt nem éppen 'szép fehér ruhás ifjúként' ismertük meg. :) ) De pont így jó. :) <br> <br> (Bocs, ha kicsit hosszú voltam.) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #928 Írta: Anonymous
Senki nem várta, hogy babapofis legyen Aragorn! Sot...! Viggo nagyon is férfias! Még anyumnak is tteszett (mondjuk o inkább Sean párti) :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #926 Írta: Anonymous
És Viggo talán nem az a Freddi Prinze Jr akit meg se lehet különböztetni húsz másik kis színészkét?l, nem az a tipikus babapofi szépfiú, de szerintem igenis van benne valami.<br> Aragornról pedig (könyv) honnan tudjátok, hogy néz ki? Szerintem els?rend?en:)))) A személyisége pedig ,,magávalragadó'' fúj ez nyálass:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #925 Írta: Anonymous
VÉgre nyílt egy fórum egyedül a királynak!!<br> Erre itt ölitek egymást?? Szerintem elég nyilvánvaló, hogy itt ömlenegeni akarunk:)))))) aki nem akar, az ne ide jöjjön....<br> ARAGORN A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #888 Írta: Anonymous
Aragorn (Viggo Mortensen) téma létrehozva Anonymous által
Ara a király! Na kérek hozzászólást

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.616 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére