Aragorn (Viggo Mortensen)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1149 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jó, mi?<br> <a href=http://specialrealms.com/VM/pics/gallery13.html>
nekem ez is tetszik

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1147 Írta: Anonymous
<a href=http://specialrealms.com/VM/pics/gallery6.html>
ezt nézzétek, nem semmi!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1125 Írta: Anonymous
Ez elég jó:<br> www.specialrealms.com/VM/pics/gallery.html <br> Lányok!:http://www.specialrealms.com/VM/pics/gallery.html
Ki ez a csaj?:http://www.houseoftelcontar.com/gallery/gallery28.html
Ez elég furcsa:http://www.houseoftelcontar.com/gallery/janemag03.html
Na ezt még látnotok kell:http://www.houseoftelcontar.com/gallery/movieline03.html
Azért így írom be, mert így tuti, hogy bejön. Ha a 'next'-re nyomtok van még csomó kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1117 Írta: Anonymous
pipike! drága jó pipike! Azt én ezer millió végtelen százalék h fölveszem úgyhogy ne aggódj, és akkor majd a két filmet egyszerre odaadom. oks? :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1116 Írta: Anonymous
Téényleg?Namajd megkérek valakit,hogy vegye fel:).....Borzasztó,hogy nincs semmilyen adónk....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1115 Írta: Anonymous
A 28 nap lesz áprilisban az HBO-n.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1114 Írta: Anonymous
Sziasztok :) Ki látta tegnap a filmet?:) Szerintem nagyon jól nézett ki:)<br> Ja amúgy hallotta hogy van egy filmje a Crimson Tide.Nem tudja valaki hogy annak mi a magyar cime? Előre is köszi :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1110 Írta: Anonymous
Börtönhalál a címe, egy 87es horrorfilm :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1107 Írta: Anonymous
Cicafül:Örök hálám,köszi!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1106 Írta: Anonymous
pipike: felveszem neked!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1105 Írta: Anonymous
JA ÉS MÉG VMI:HA VALAKI OLVASSA EZT,LÉCCI SEGÍTSEN!!!<br> MA ADJÁK A SATELLITEN VIGGO 1IK FILMJÉT,CSAK HÁT PERSZE NEKÜNK NINCS..... (MIÉRT IS LENNE OLYAN ADÓ,AMI KÉNE....)NA AZ ALÉNYEG,HOGY HA VALAKI FEL TUDNÁ VENNI,AZ LÉCCILÉCCILÉCCI VEGYE!!!!<br> KÖSSSZKE!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1103 Írta: Anonymous
A képek állati jók! Örök hálám!<br> xany:Volt egy csomó filmben, de én nem láttam, csak itt mondták...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1102 Írta: Anonymous
Láttátok már más filmben is? Mert én csak a 28 napban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1100 Írta: Anonymous
Végre rá akkadtam erre az oldalra. Eddig azt hittem csak nekem tetszett Aragorn.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1097 Írta: Anonymous
hűűű pipike! mekkora képek!<br> <br> <a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=5075>Találtam hasonló nagyon szép Aragorn rajzot, itten van!

Egyébként én is nagyon szeretem Aragornt, mint embert. Bulma: teljesen igazad van! Mintha ő lenne a GYU Krisztusa!! Tényleg így van, lehet hogy Tolkien tudatosan formálta így a karakterét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1091 Írta: Anonymous
Mééér nem jön össze nekem soha semmi???????:(<a href=http://www.houseoftelcontar.com/gallery/ttt01.html>Utolsó próbálkozás

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1090 Írta: Anonymous
Na ez nem jön össze.....<br> <a href=http://www.houseoftelcontar.com/gallery/ttt.01.html>Így?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1088 Írta: Anonymous
Na emberek,figyeljetek!!!Most szándékom szerint-kultuszt fogok teremteni!!Drukkljatok,<ahref:www.houseoftelcontar.com/gallery/ttt.01.html>íme az elsô beillesztett kép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1081 Írta: Anonymous
Viggos/Aragornos képek/oldalak<br> www.herr-der-ringe-film.de/hdr/d ... index.html <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/postava.asp?id=7 <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/postava.asp?id=7 <br> www.musingsofviggo.com/ <br> Nem tom sikerül-e, de ezt tudtam összekaparni, mint Aragornos/Viggos oldalakat. Remélem tetszik.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1080 Írta: Anonymous
pipike: Börtönhalál<br> Carlito útja<br> Indián vér<br> 28 nap<br> Tökéletes gyilkosság (a legjobb)<br> Egy hölgy arcképe<br> Séta a Holdon<br> <br> Több hirtelen nem jut eszembe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1076 Írta: Anonymous
Anwe: Arwen Aragorn halála után nagyon szomorú lett (meg is tudom érteni), teljesen elvesztette az életkedvét, ezért elbúcsúzott a gyermekeitől és elment Lórienbe - ami ugye már kihalt volt és néma, mert Galadriel és Celeborn elhagyták - és itt is halt meg: 'itt tért nyugovóra a Cerin Amrothon; és itt fog zöldellni a sírja, amíg meg nem változik a világ'.<br> Ez a Függelékben van. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1075 Írta: Anonymous
Én találtam egy képet aminek az a címe, hogy Arwen halála. Hogyan hal meg? Mikor? Én olvastam a könyveket és a függelékeket is, de ezt nem találtam meg. Lehet, hogy átírják és Arwen belehal Aragorn halálába.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1074 Írta: Anonymous
Hát ha meglenne a könyv.........De majd szerintem elkérem barátnőmtől,és nyáron olvasgatom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1072 Írta: Anonymous
hát, igazából a függelékben... :) ))<br> Inkább keresd ki! Úgy sokkal-sokkal meghatóbb:(((((((((((((( szipp-szip...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1073 Írta: Anonymous
Erre pedig szakíts egyszer időt, elolvasni sokkal jobb a könyvben!<br> (Függelék: Arwen és Aragorn)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1071 Írta: Anonymous
Megkérdezhetem,hogy Aragorn hogy hal meg?Én is szívesen kiolvasnám a könyvet,csak sajnos nincs rá időm:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1070 Írta: Anonymous
Szerintem a könyv egyik legmeghatóbb része Aragorn halála... én ott dobtam el az agyam, és kezdtem el sírni:(((<br> Vajon benne lesz a filmben? egyfel?l kéne, mert még ez is része a sztorinak és hiba lenne kihagyni, másfel?l nem kéne, mert azért egy moziterem el?tt kapni sírógörcsöt... hmm.. nem emelné a tekintélyemet:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1069 Írta: Anonymous
Szeretnék,csak nem tudom,hogy kell..... :( pedig tudok állati aranyosakat,hála SSJ BULMÁNAK...<br> Na különben Vándor:kedves,emberi,jó a humora,kitartó stb.<br> Mint Elesszár,szerintem úgy is aranyos,csak nekem valahogy nem jön be azaz Én király vagyok,Isildur örököse,a kettétört kard hordozója stb. effektus,ami a vége felé egyre gyakrabban jön rá.....sajnos....Persze azért baromira kíváncsi vagyok Viggora,mint király.....Már baromra várom a 2. és 3. részt(mint itt gondolom mindenki....)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1068 Írta: Anonymous
KÉNE IDE VIGGOS/aRAGORNOS KÉPEKET BESZURNI!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #1067 Írta: Anonymous
Aragorn a kósza.... Szerintem beszéljünk egy kicsit Vándor és Telcontar Elesszár közti különbségről (ismét). Lehet ezt a témát még boncolgatni.<br> Kezdem egy rövid és cseppet sem a teljeseégre törekedő leírással:<br> Vándor kedves, barátságos, minden neszre, apróságra odafigyel, tökéletes nyomolvasó és igazi barát.<br> Elesszár király: Méltóságteljes, nem felejtkezik meg a barátairől, tiszteli azokat, akik szerinte megérdemlik, nem bánik lekezelően senkivel.<br> <br> Na. Tessék folytatni!<br> <br> Ai na vennui

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.024 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére