Aragorn (Viggo Mortensen)
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VIGGO
:itscool: :up: :hello: :bounce: :cooljump: :cheers: :dance:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arden Borough
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
akkor csak annyi már a feladatom hogy boldog születésnapot kívánjak neki! :cheers:
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
Igen, boldog szülinapot!Nilraen írta: MA VAN VIGGO MORTENSEN SZÜLETÉSNAPJA!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKI!!!!
:cheers: :up: :dance: :hello: :bounce: :itscool:
:aragorn3:
Gilraen: mázlista vagy!
Az a sisak nekem nem nagyon tetszik. Kicsit szerintem túlzás.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nilraen
- Nem elérhető
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKI!!!!
:cheers: :up: :dance: :hello: :bounce: :itscool:
:aragorn3:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Artemisz
- Nem elérhető
De koronának tényleg röhejes lett volna hasonló....
Most, hogy VÉGRE láttam a FotR bővítettet, ráadásul eredetiben, még jobban le vagyok halva Viggotól, mint eddig!!
ADJANAK ENNEK AZ EMBERNEK VÉGRE 1 OSCART, KÖNYÖRGÖM!!!!!! Nála 10x gyérebb alakok is megkapták már!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Hát talátam egy képet a 3. filmből - ahol az egyik őrnek a Fehér Városból - a szárnyas koronához hasonló szárnyas siskaja van. Hát elég furának hat a fején a nagy szárnyakkal.
És most már el lehet képzelni, hogy a szárnyas korona hogyan mutatott volna Aragorn fején.
- Vilya
- Nem elérhető
Szép Gilraen írta: Itt is van, kattintsatok rá, akkor kinagyul. Ez van meg nekem.
Ez egy könyvjelző? Nagyon szép!!! Hol lehet ilyet kapni? Ugye nem csak Németországban?
[size=9:d8gqpsyq]//Artemisz sikerült hála Neked és a Tescónak beszerezni egy olyan képeslapot! //[/size]
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Elessar király... írta:
Lalaith Scarlett írta:
Szép Gilraen írta: Azon a listán, amit Lalaith terjeszt vIGGO A 71. LEGJOBB!!! :rmad2:
(LISTA TÖRÖLVE, KÉSZÍTŐK MEGFOJTVA! :down: )
:shake:
Azt a listát nem én találtam ki, és énis haragszom, hogy ilyen igazságtalanok voltak Viggoval, meg sok más tehetséges színésszel szemben
(a kinyírásban bennevagyok )
Az első előtti helyet érdemli!!!!
Hát elsőnek azért nem, de az első 10 mai legjobb színész közé mindenképp...
Nincs vmi hír vagy új kép Viggoról?
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Szép Gilraen írta: Azon a listán, amit Lalaith terjeszt vIGGO A 71. LEGJOBB!!! :rmad2:
Azt a listát nem én találtam ki, és énis haragszom, hogy ilyen igazságtalanok voltak Viggoval, meg sok más tehetséges színésszel szemben
(a kinyírásban bennevagyok )
- Nilraen
- Nem elérhető
Artemisz írta: Igazad lehet, valóban. Ez lehet az oka. Én is gondoltam persze ilyesmire, de úgy véltem, akkor más, valahogy erő és eltökéltség sugározna a tekintetéből...
De lehet, hogy a következő filmkockán, ami már a trailerben nincs benn; felemeli a fejét, és lángoló szemekkel néz a végső küldetés elébe... Ó, milyen csodás!! Látom a lelki szemeimmel!! Adná az ég, hogy tényleg így legyen!
Nekem semmi bajom azzal a nézésel.A trailerben meg kifejezetten tetszik az a rész.Viszont remélem igazad lesz a folytatást illetően...nagyon hatásos lenne...
- Artemisz
- Nem elérhető
De lehet, hogy a következő filmkockán, ami már a trailerben nincs benn; felemeli a fejét, és lángoló szemekkel néz a végső küldetés elébe... Ó, milyen csodás!! Látom a lelki szemeimmel!! Adná az ég, hogy tényleg így legyen!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Artemisz írta:
Gilraen, nyugi már.... HUGO WEAVING RAJTA SINCS....Szép Gilraen írta: (LISTA TÖRÖLVE, KÉSZÍTŐK MEGFOJTVA! :down: )
Elza, az csak pár szélfútta tincs sztem...
Lehet, hogy agyoncsaptok, ha elmondom a véleményem, de EZEKEN
Gorni a kardot nézi...
És még mindig...
a képeken szvsz Gorni nem túl előnyös....
Oké, aranyos, édes, de kb. olyan értelmes fejet vág, mint Henry a TTT-ben, mikor a kezébe nyomják a bárdot. Ez nem illik egy (leendő) Király imidzséhez!
Abszolút nem értem, miért van így meglepve. Ha ez a nézés csodálatot akart kifejezni, akkor sajna nem jött össze... ez inkább bambulás...
Na, mindegy, még Viggo is hibázhat 1x. Hiszen én is nagyra tartom őt.. de ezt muszáj volt elmondanom...
Miért ne bambulhatna egy király, ha kedve tartja?
:smokin:
A (hülye) viccet félretéve: bambul, mert esetleg eszébe jut a története a kardnak, az események, az összefüggések, stb.. . Meg az, hogy most mennyi minden múlik azon, aminek meg kell történnie... Szóval, elmélázik a drága.
+ : HA AZ EMBER FIA EGY KÖZELI TÁRGYAT NÉZ, AKKOR EGY KICSIT KANCSALÍT!!! Ez megváltoztatja mindenkinek az arckifejezését. :fight:
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Artemisz
- Nem elérhető
Ohjaj!!!!!!Szép Gilraen írta: Itt is van, kattintsatok rá, akkor kinagyul. Ez van meg nekem
Kösszépen! Csodás! Sőt, hogy pontosítsak, KHIRÁLY!!!
Tényleg!! Most jutott eszembe: a koronázást és az esküvőt egybe fogják kötni a filmben, ki tudja?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Gilraen, nyugi már.... HUGO WEAVING RAJTA SINCS....Szép Gilraen írta: (LISTA TÖRÖLVE, KÉSZÍTŐK MEGFOJTVA! :down: )
Elza, az csak pár szélfútta tincs sztem...
Lehet, hogy agyoncsaptok, ha elmondom a véleményem, de EZEKEN
Gorni a kardot nézi...
És még mindig...
a képeken szvsz Gorni nem túl előnyös....
Oké, aranyos, édes, de kb. olyan értelmes fejet vág, mint Henry a TTT-ben, mikor a kezébe nyomják a bárdot. Ez nem illik egy (leendő) Király imidzséhez!
Abszolút nem értem, miért van így meglepve. Ha ez a nézés csodálatot akart kifejezni, akkor sajna nem jött össze... ez inkább bambulás...
Na, mindegy, még Viggo is hibázhat 1x. Hiszen én is nagyra tartom őt.. de ezt muszáj volt elmondanom...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ezért megnéztem a Galériát itt a honlapon és meg is találtam azt a képet:
katt ide
De még így sem vagyok benne teljesen biztos, valaki meg tudna erősíteni, hogy most jól láttam, vagy jó alaposan félre néztem
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Palimir írta: Az új interjúnál szemembe ötlött valami...
www.lordoftherings.net/legend/interviews/viggomortenson
Viggo-t nem Mortensen-nek hívják? A belinkelt oldalon egy pár helyen o betűvel írták...
Az oldalon írták el, Viggo Mortensen a neve....
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.lordoftherings.net/legend/interviews/viggomortenson
Viggo-t nem Mortensen-nek hívják? A belinkelt oldalon egy pár helyen o betűvel írták...
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta: Remélem, még nem voltak:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 365449.jpg
Itt olyan, mintha Sötét Árny hullott volna rá, vagy elfáradt a forgatáson, és tünde módjára állva alszik...
- Nilraen
- Nem elérhető
Eddig 2szer helyettesített angolórán,akkor is hasonló kalandokban volt részünk [size=9:18mxs5bs](Present Perfect példamondat tőle:Have you ever been read the Lord of the...(mi:fölkapjuk a fejünket:MI???)..na hogy ne mindig Gyűrűk Ura legyen,Lord of the flies(mi:Áhh-és legyintünk))[/size] [size=9:18mxs5bs] (ma meg:kazettát halgatunk,rajta egy interjú:"His favourite writer is Tolkien.-barátnőm:Hallottad???!én:-mit?Nem.Tanárnő tessék visszatekerni!Aztán én is megbizonyosodtam róla,hogy tényleg...)-nagyon jó volt [/size]Artemisz írta: Hehe! Ez nagyon aranyos!!!
Én növényrendszertan órán szoktam ábrándozni, mikor a fákat tanultuk. Szilfafélék családja... Szilszakáll, Hamariberkenye, stb. Nem volt semmi!!
Amúgy igaza van a tanárodnak, tényleg tisztára makedón phalanx... azok az előreszegzett lándzsák.. ááááá!!!
Jó kis képek...Vajon miért olyan szomorú,az egyiken???Lehet,hogy Ispotályos jelenet,Éowynnal?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Az utolsóról vhogy egyből István király jutott az eszembe.
Újra megnéztem a trailert. És hogy Aragorn hangja mennyire más most már, ahogy a sereghez beszél!! Olyan IGAZI KIRÁLYI!!! Fantasztikus! Szegényes a szókincsem arra, hogy kifejezzem, de tán őrá is áll, amit Tolkien Faramirról írt: "Olyan hadvezér, akit emberei boldogan követnek, akár a fekete szárnyak árnyékába!"
Én is követném, jaj, de szívesen!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 352400.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 364019.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 365449.jpg
- Eldafinde
- Nem elérhető
Artemisz írta: Heh!!!!
Viggo-fanok, figyelem! Poénos story:
A Kalózokat néztük meg Kirával (az Elrond-topicban szokott előfordulni, óriási Hugo Weaving-, Elrond-, Elrohir-fan), Orsival (ő nem Fórumos, de nagy Gornista és szereti Elladant is) meg Arwenával. Tök jót mulattunk.
Utána ilyet szólok:
- Ettől a kis Orlitól lehet angolul tanulni, olyan szépen beszél!
Kira felfújja magát, mint a páva:
- Na, mer mintha a Hugótól nem lehetne!!!
- És Viggo Mortensen? - merészelem közbevetni. Kira leereszkedően legyint:
- De hisz a Viggo Mortensen amerikai....
Erre Orsi, mint akit tűvel szúrtak meg, sarkon perdül, és neki Kirának, mint a fúria:
- DÁN!!!! A Viggo Mortensen DÁN!!!! Megjegyezted???!!!! - de üvöltve ám!!! És mindezt a Corvin mosdójában!! Nahiszen, mondom, nem ismerlek benneteket!! Szentséges jó volt!!! Azt hittem, megszakadok a röhögéstől, Kira meg csak nézett! Juuuj!!!
Hát, így volt. Ezt nevezem érdekvédelemnek!! De hát nekem is bökné a csőröm, ha Tony Curtist vki amerikainak titulálná...
Hát, ez isteni sztori!!!! :hello: A dán DúnaDÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a *@&#* est.hu-fórum, vagy mi meg azt írta Orlandóról, hogy amerikai... Én már nem lepődöm meg lassan semmin, ezt nem győzöm hangsúlyozni...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.lordoftherings.net/legend/in ... mortenson/
[size=9:3blhc4v7]Sikeresen elírták az ő nevét is, meg Tolkienét is... [/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Ohhh, ezer bocs!!! Nem tudtam, hogy még itt vagy!!Felagund írta: Ulmaceae... Ne is mondd. Holnap lesz beszámoló...
Nekem holnapután!!! :dead: :sleepy: Most tanulom a CD-t, két hozzászólás között...
De akkor is alig várom a morannoni csatajelenetet!! "This day; we fight!!"
Jáááááááá!!!!! Én is legszívesebben megeresztenék egy csatakiáltást! Éljen a KIRÁLY!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ulmaceae... Ne is mondd. Holnap lesz beszámoló...Artemisz írta: Hehe! Ez nagyon aranyos!!!
Én növényrendszertan órán szoktam ábrándozni, mikor a fákat tanultuk. Szilfafélék családja... Szilszakáll, Hamariberkenye, stb. Nem volt semmi!!
Amúgy igaza van a tanárodnak, tényleg tisztára makedón phalanx... azok az előreszegzett lándzsák.. ááááá!!!
Ja, és a lándzsák hossza is (szarisza kb 4 m. Az a nem egyszerű ám! 8O)
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Hehe! Ez nagyon aranyos!!!Nilraen írta: És legalább szépet álmodtál vele?
Az unalmas órákon,a legjobb barátnőmmel mindig LOTR-os képeket nézegetünk,vagy a trailert mondogatjuk...tök jól el szoktunk lenni.
Egyszer pl. egy nagyon unalmas töriórán,a tanár a makedón falanx-ról beszélt,és mondta:'Aki látta a Gyűrűk Urát...(hirtelen felébredünk,fölkapjuk a fejünket a barátnőmmel:MI????)...amikor Gandalf lefelé jön a hegyről,az orkok harci beállása pont olyanok voltak mint egy makedón falanx.... erre nagyon emlékszem az órából...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Innovatív törióra
Our knees do not bend easily
- Nilraen
- Nem elérhető
Az unalmas órákon,a legjobb barátnőmmel mindig LOTR-os képeket nézegetünk,vagy a trailert mondogatjuk...tök jól el szoktunk lenni.
Egyszer pl. egy nagyon unalmas töriórán,a tanár a makedón falanx-ról beszélt,és mondta:'Aki látta a Gyűrűk Urát...(hirtelen felébredünk,fölkapjuk a fejünket a barátnőmmel:MI????)...amikor Gandalf lefelé jön a hegyről,az orkok harci beállása pont olyanok voltak mint egy makedón falanx.... erre nagyon emlékszem az órából...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.