- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Ilweran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyre jobban tetszik, ez hétvégén odáig fajult, hogy vele álmodtam és most a párom tök ki van akadva.....
Epedve várom a ROTK-ot, addig meg otthon csorgatom a nyálam a poszter előtt
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Viggo-fanok, figyelem! Poénos story:
A Kalózokat néztük meg Kirával (az Elrond-topicban szokott előfordulni, óriási Hugo Weaving-, Elrond-, Elrohir-fan), Orsival (ő nem Fórumos, de nagy Gornista és szereti Elladant is) meg Arwenával. Tök jót mulattunk.
Utána ilyet szólok:
- Ettől a kis Orlitól lehet angolul tanulni, olyan szépen beszél!
Kira felfújja magát, mint a páva:
- Na, mer mintha a Hugótól nem lehetne!!!
- És Viggo Mortensen? - merészelem közbevetni. Kira leereszkedően legyint:
- De hisz a Viggo Mortensen amerikai....
Erre Orsi, mint akit tűvel szúrtak meg, sarkon perdül, és neki Kirának, mint a fúria:
- DÁN!!!! A Viggo Mortensen DÁN!!!! Megjegyezted???!!!! - de üvöltve ám!!! És mindezt a Corvin mosdójában!! Nahiszen, mondom, nem ismerlek benneteket!! Szentséges jó volt!!! Azt hittem, megszakadok a röhögéstől, Kira meg csak nézett! Juuuj!!!
Hát, így volt. Ezt nevezem érdekvédelemnek!! De hát nekem is bökné a csőröm, ha Tony Curtist vki amerikainak titulálná...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta:
No comment...:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... oromir.jpg
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Először gondolkoztam, melyik yelenet lehet ez, mert a Szilmarilokat már régen olvastam, gondoltam onnan valami, ami nem ugrik be. Aztán rájöttem. Nem tudok többet írni, sokkon állapotban vagyok.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Köszi az infót Artemisz.Artemisz írta: TESCO Ahol a legkisebb is számít.... Amúgy könyvjelzőnek használom, és míg a tanárbácsi uncsin szövegel, abban gyönyörködöm....
Egyébként a gyönyörködéssel meg teljesen igazad van az unalmas órák alatt.
- Artemisz
- Nem elérhető
TESCOElza Fischer írta:
Artemisz hol vetted a képeslapot : -[size=9:2ppfod3g]úgy irigyellek, de jó neked [/size]Artemisz írta: Nekem képeslapom van ilyen, és azt állandóan magammal vihetem, bebeeeee :tongue: :tongue: :biggrin2:
Ahol a legkisebb is számít....
Amúgy könyvjelzőnek használom, és míg a tanárbácsi uncsin szövegel, abban gyönyörködöm....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Artemisz hol vetted a képeslapot : -[size=9:1fyjz5jh]úgy irigyellek, de jó neked [/size]Artemisz írta: Nekem képeslapom van ilyen, és azt állandóan magammal vihetem, bebeeeee :tongue: :tongue: :biggrin2:
- Artemisz
- Nem elérhető
Nekem képeslapom van ilyen, és azt állandóan magammal vihetem, bebeeeee :tongue: :tongue: :biggrin2:Vilya írta: Nem fogjátok elhinni, hogy milyen poszterem van!! :dance: :bounce: :dance: :bounce:
Pont ugyanilyen:
www.lordoftherings.net/legend/do ... poster.jpg [/size]
És olcsóbb is... [size=9:2ozb63qk] (Na, a sóher egyetemista megszólalt... )
Azért igazán özönölhetnének már az Éomer-poszterek is.... [/size]
Szívesen látnék egy olyat, ahol már koronában van!! Reméljük lesz...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Vilya
- Nem elérhető
A koronához annyit:
ahoz képest, amit Tolkien rajzolt tényleg jobb.
Érdekes bennem is ez a változat maradt meg. Mindegy Viggo fején minden jól áll!Silmeniel írta: Vilya: én sem ilyen koronát képzeltem el, sokkal inkább olyasmit, mint ami Elrond fején van, egy egyszerű ezüst pánt, esetleg egy-két szép kővel, de semmiképp sem egy ilyen nagy izét... Elég fura mindenesetre...
Más:
Nem fogjátok elhinni, hogy milyen poszterem van!! :dance: :bounce: :dance: :bounce:
Pont ugyanilyen:
www.lordoftherings.net/legend/do ... poster.jpg
[size=9:2xsqlehe]Ha szeretne még valaki ilyen posztert, akkor a Duna plázában talál és ott egy lemez boltban /jó nagy lemez bolt!!/. Sajnos már csak kettő volt, de szerintem állandóan hoznak újakat!! [/size]
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Dzsuláj írta:
nem tudja vki Viggonak azt a linkjét megmondani ahol ezek a müvész fotok láthatók?Egy-kettő kép megvan.....de ez a Domos nagyon tetszik és arra gondoltam ,hogy talán van még olyan amit nem láttam.-.-...ami nem lehet hanem biztos
www.viggophile.com/images/pool4.jpg
www.viggophile.com/images/pool2.jpghttp:...om/images/green2.jpg
www.viggophile.com/images/selfportraitapril.jpg
www.viggophile.com/images/green12.jpg
www.viggophile.com/images/ventura2.jpg
www.viggophile.com/images/intrusion8.jpg
www.viggophile.com/images/ventura.jpg
www.viggophile.com/images/saxon.jpg
www.viggophile.com/images/drawing.jpg
www.viggophile.com/images/manhattan.jpg
www.viggophile.com/images/mute.jpg
www.viggophile.com/images/wall.jpg
www.viggophile.com/images/red6.jpg
www.viggophile.com/images/popesapology.jpg
www.viggophile.com/images/lareine.jpg
www.viggophile.com/images/school.jpg
no itt van pár Viggo alkotás, remélem tetszenek, nem mind fotó...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Ez tetszik:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... agorn1.jpg
Ez még jobban:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... agorn2.jpg
Nemrossz:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... trider.jpg
Ez boralmas:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... ptured.jpg
No comment...:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... oromir.jpg
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
(Mert egyébként civilben valahogy nem jön be. De ebben az "aragornosított" verzióban... király. )
Amikor meg bemegy a Holtak Ösvényére... fú... az marhajó, süvít szembe a baljós, hideg szél, de ő csak megy előre. nagyon eltalálták ezt a jelenetet! :bounce:
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
És tényleg, mikor Aragorn felmegy a lépcsőn és Éowyn ott áll az a TTT-ben volt. A jelenet végén, viszontlátási örömükben még meg is ölelik egymást.
És Viggo nagyon helyes az új hosszú - saját - hajával.
Pluszban még az is nagyon tetszik, amikor bemennek a Holtak Ösvényére.
- Sil
- Nem elérhető
De Viggonak igazán jól áll az a frizura az interjúban, nem?
Tears unnumbered
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
De tényleg, Johnt abszolúte nem lehet felismerni...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Sil
- Nem elérhető
Jobb egérgomb, cél mentése más néven...
11,1 MB, QuickTime
Tulajdonképpen semmi olyan, amit eddig nem láttunk volna, de van benne pár interjú. Meg látható egy pillanatra annak a jelenetnek a forgatása, amikor Aragorn és Legsi beszélgetnek a trailerben, és van egy egész érdekes rész a vége felé: amikor John Rhys-Davies beszél, mutatnak egy olyat, hogy Gorni megy fel valami lépcsőn, csapzottan, és ott áll Éowyn... Ez ugye még nem volt?
Tears unnumbered
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
(off: Halk kérdés. Tud valaki szkennelni ingyér és bérmentve? mert van egy-két rajzom... nem állítom, hogy jobb, mint a fent említett , de...)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil írta: Na, feltöltöttem Tolkien s.k. rajzát a koronáról, szvsz iszonyat béna... :
kep.tar.hu/silmarien/images/pic3565838.gif
Tényleg elég béna
De "kicsit sárga, kicsit savanyú, DE A MIÉNK!"
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
kep.tar.hu/silmarien/images/pic3565838.gif
Tears unnumbered
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Egy kicsit már előre mosolyogtam, hogy fog kinézni szárnyakkal a fején.
Így elnézve a képet jobb, hogy változtattak a koronán. Nekem jobban tetszik és biztos jól fog mutatni Aragorn - Elesszár király - fején előlnézetből is.
- Artemisz
- Nem elérhető
Erről van szó!!! Mint a RotK topicban írtam, ez is - és még sok más - MESSZE JOBB MÉG ANNÁL IS, AMIT ELKÉPZELTEM! Ami azt illeti, sztem azt a koronát, amiről Tolkien írt, csak vmi ritka kancsal módira lehetett volna kivitelezni. Inkább röhejes lett volna, mint fenséges. Ez a korona CSODASZÉP!!Sil írta: A gondori korona tényleg nem ilyen, hanem mint egy magas sisak, az oldalán két szárnnyal... Leginkább az egyiptomi fáraók koronájára hasonlít, hiszen az szolgált hozzá mintául. Ha jól emlékszem, Tolkien le is rajzolta egy levelében, hogy ugyanúgy két részből áll...
De szvsz ez a filmbeli korona sokkal jobban néz ki, mint az eredeti, mert azt mindig is elég bénának tartottam...
Na és hogy illik Aragorn fejére...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
De szvsz ez a filmbeli korona sokkal jobban néz ki, mint az eredeti, mert azt mindig is elég bénának tartottam...
Tears unnumbered
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Vilya
- Nem elérhető
Ezt a képet a A 3. rész - A király visszatér fórumból hoztam át ide.Elessar király... írta: A király koronában: (hátul)
www.warofthering.net/photos/rotk ... age4.shtml
Megmondom öszintén én nem így képzeltem a koronát, meg a könyvben is máshogy írja le. Vagy tévedek? Mert én sokkal vékonyabbra emlékszem a könyvből, bár lehet, hogy rosszul emlékszem...
Megyek és utána nézzek!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Erre írtam, kedves Felagund, hogy Sir Ian, bár igaz, hogy nem volt egyértelmű. OFF vége.Sorel írta: Az az igazság, hogy akár E. Wood, akár Ian M. legalább annyira megérdemelnék az Oscart, mint Viggo.
www.houseoftelcontar.com/images/ ... _cover.jpg - lányok, ezt látni kell, remélem még nem volt.
A többi www.houseoftelcontar.com/news.html -en.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Undómiel írta: Sir IAn pedig 5 éven belül megkapja az életműdíjat.
Melyik???
McKellen, vagy Holm?
Our knees do not bend easily
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Különösen igaz Viggora Aragorn szerepében. :itscool:
- Artemisz
- Nem elérhető
Mamii!!!!! Szentséges jóóóóó!! Kösz, Sil! Egyszerűen lenyűgöző!! Még annál is jobb, ahogyan elképzeltem!!Sil írta: A Khirály Morannon előtt...
Viggo; PJ: :itscool: :itscool:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.