Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 4 hete #145164 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocsi, lányok, de sztem a RotK már juszt se fog Oscart kapni, épp azért, mert mindenki annyira szeretné!
Egyetértek, én is szeretném, ha Viggo kapna, de mivel akik megítélik, aligha olvasták a GyU-t, így fel se tudják mérni, micsoda sokrétű, árnyalt szerepet jelenít meg Viggo zseniálisan.
Amúgy objektíve, bármennyire nem szeretem, tényleg Elijah is megérdemelné az Oscart.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #145149 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát szerintem a ROTK rengeteg jelölést fog kapni. ÉS nagyon helyes, hogy Viggót nyomják. Elijah-nak még hátra vannak a legszebb évei, Sir IAn pedig 5 éven belül megkapja az életműdíjat. Én nagyon bizakodó vagyok, ami a jelöléseket illeti. A konkurenciáról: Tom nem kap, mert Nicole tavaly kapott - Hollywoodban színész-diplomáciai botrány lenne belőle ( :wink: :D :wink: -[size=9:300ov4eu] vicc, még mielőtt valaki komolyan venne[/size]). Szóval szerintem nem lehet akkora szám a film - a trailer alapján. Bár ha a helyi minelnök tetszését is elnyerte... Aki felől én nem lennék nyugodt, az Russell. Szóval a M&C szerintem igen ütős lesz, csak nagggyon más műfaj. De az Akadémia remélem mérlegel... Bár ha azt vesszük, hogy a szintén pacifista Gere az életben nem kap, még jelölést sem (jó, mondjuk Vig nem a díjátadón kritizálja az USA külpolitikát- mert el se megy :roll: )...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #145146 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az az igazság, hogy akár E. Wood, akár Ian M. legalább annyira megérdemelnék az Oscart, mint Viggo. Nem is lenne igazságos, ha őt jelölnék. Valószínübb, hogy nem a színészeket érintő, hanem egyéb díjakra van a filmnek több esélye.

Több
21 éve 4 hete #145135 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is örülnék,ha Viggo kapna oscart,de szvsz nem fog.Azok akik nem rajongók jóval másképp tekintenek a filmre,eddig azért nem nyert Oscart a film mert túl kevés benne a színészi játék a spec.effectekkel szemben.Tudom ez nagyon durván hangzik,én is csak részben értek ezzel egyet.De talán lehet benne valami igazság.(ezt a dolgot apukám mondta,aki tekinthető kivülállónak,mert nem olvasta a könyvet)
De én drukkolok Viggonak :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hete #145012 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sil áldás mindanniunkra.... Tök jók a képek. Én eleve Viggora építeném az Oscar-kampányt, de lehet, hogy elfogult vagyok....
:oops: :oops: :oops:
Jut eszembe, megnéztem a szövetséget, abban szerepel Stuart Townsend, aki Aragorn lett volna. Hát.......
Viggonak a kisujjában is több tehetség van....és jobban is néz ki. Sokkal!
Az amerikai előzetesek alapján két nagy vetélytársa lesz az Oscaron:
Russel Crowe-Master and commander (ő már kapott)
Tom Cruise-The last samurai(hagyjuk....... :? )
Szóval én bizakodom. HAJRÁ VIGGO :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
21 éve 4 hete #144940 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sil nagyon jó a cikk.
Nekem a képek is tetszettek. Különösen azok amin Viggo, mint Gorni látható a forgatás közben.
És csatlakozom Sorelhez, köszi a sok-sok nagyszerű képet és cikket. Gratu! :itscool:

Több
21 éve 4 hete #144938 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Itt a cikk másik része, ami a RotK Oscar-esélyeivel foglalkozik:
www.theonering.net/scrapbook/group/1029
Elijah mellett Viggo-ra fognak nagy hangsúlyt helyezni a kampány során, így akár ő is kaphat egy szobrocskát a Legjobb főszereplő kategóriában... Szvsz meg is érdemelné... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hete #144924 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sil, köszönjük a sok-sok képet és infót, amit felteszel. A zenei fájlok is nagyon kellemesek, pozitív csalódás volt.

(Jut eszembe, hol járnak a topic-gazdák?)

Több
21 éve 4 hete #144733 Írta: Sil
Nilraen: Én nem kockáztatok meg egy versfordítást, nem tudnám jól visszaadni. :oops:
De szvsz zseniális...

Jó kis interjú (sok-sok képpel) Viggoval a Daily Variety-ben :D :
www.theonering.net/scrapbook/group/1023/

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hete #144706 Írta: Nilraen
Valaki lefordítaná a verset,mert nem egészen értem?-eléggé zavaros- :oops:

Több
21 éve 1 hónapja #144646 Írta: Sil
És egy kis Viggo...
Hoztam pár képet, pl. itt az egyik kedvencem, az a bizonyos napos kép:
www.viggophile.com/images/az/az62.jpg

Itt meg olyan ari... :lol: :
www.viggophile.com/images/aza/aza52.jpg
www.viggophile.com/images/aza/aza53.jpg

Olvastátok Viggonak ezt a versét? 8O

Communion

1.
We've left shore somehow
become the friends
of early theory
close enough to speak
desire and pain of absence
of mistakes we'd make
given the chance.

Each smile returned
makes harder avoiding
dreams that see us
lying in early evening
curtain shadows, skin
safe against skin.
Bloom of compassion
respect for moments
eyes lock turns
forever into one more
veil that falls away.

2.
This after seeing you last night, first time
smelling you with
permission: shoulders to
wonder openly at
as carefully kissed
as those arms
waited impossibly on.
They've held me now
and your breath
down my back
sent away night air
that had me shaking
in the unlit anglican
doorway.

3.
Are we ruined for
finding our faces fit
and want to know more
about morning? Is
friendship cancelled
if we can't call
each other anymore
in amnesia, invite
ourselves to last glances
under suspicious clocks
telling us when we've
had enough?

4.
Your steady hands
cradling my grateful
skull: were you taking
in my face to
save an image
you've rarely allowed
yourself after leaving
that cold alcove?
Am I a photograph
you gaze at in
moments of weakness?

You ordered me
off my knees
into your arms.
Wasn't to beg
that I knelt; only
to see you once
from below.

Tried to say something
that filled my mouth
and longed to rest
in your ear.
Don't dare write
it down for fear it'll
become words, just
words.

(1999-2002)

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144639 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Olyan még nincs, amin mindenki fennvan, de az eddigi ROTK-poszterek fennvannak a www.lordoftherings.net -en. :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #144638 Írta: Sil

Elessar király... írta: Be tudnátok rakni azokat a képeket?

Úgy nézem, azóta eltávolították őket. :cry: Az esküvői barbit is, meg a koronás képeket is. A New Line idén elég durván beavatkozik azzal, hogy leszedeti a kiszivárgott képeket... :?

A koronás kép az volt, ami ennek a bal felső sarkában van:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/8750

Khirály akciófigura (legalább ez még fent van...):
www.theonering.net/scrapbook/mer ... /view/8410

Eldafinde: Még nincs végleges RotK plakát, csak az a pár teaser-plakát, ami eddig is volt. De én is remélem, hogy Gorni lesz a középponti figura, és végülis a legelső RotK plakáton is ő szerepelt... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144600 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocs, ha már volt a téma (Időhiány... :oops: ), de nincs infó arról, hogy milyen lesz a 3.rész plakátja?

Azért ebbe a topikba írom, mert szerintem Aragorn lesz középtájban rajta, a legnagyobb méretben... :lol: 8) :wink: , elvégre már a cím is róla szól...nem?

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 1 hónapja #144490 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Be tudnátok rakni azokat a képeket?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #144386 Írta: Nilraen
Igaz,de hülye vagyok!!Azt a képet szerintem láttam is. :oops: :oops:
Szerintem is kihagyhatatlan jelenet... :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #144384 Írta: Sil
Nilraen: Persze, meg az esküvő is. Hogy hagyhatnák ki? :wink: (Van már kép Gorniról koronával a fején, de csak hátulról, meg van Gorni-baba is teljes királyi díszben...)

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144383 Írta: Nilraen
Nagyon jó lépek 8O 8O :itscool:
Egyre jobban várom a filmet!!A koronázás ugye benne lesz a filmben
?

Több
21 éve 1 hónapja #144355 Írta: Lalaith Scarlett
Sil: nagyonjók a képek 8O 8O A trailerben is az a csatás az egyik kedvenc részem, Viggo pedig isteni 8O ....*felmossa magát a padlóról*

Több
21 éve 1 hónapja #144335 Írta: Sil

Több
21 éve 1 hónapja #144306 Írta: Nilraen
Köszi Sil!!!! :D :D :D
Nagyon jó kis oldal!!
És ahogy énekel,rohadt jó.El sem akartam hinni.Ez az első amit hallotam tőle. :D

Több
21 éve 1 hónapja #144298 Írta: Lalaith Scarlett
Sil: a szám xar, de Viggonak jó hangja van :wink:

Találtam egy listát, amin Viggo a 71.-ik a legjobb mai színészek közül...nálam tehetség-szempontból az első 10-ben a helye... :evil: :x mondjuk elég gázos a lista, olyanok mint Al Pacino vagy Robert De Niro nincsenek is rajta.... :x :?
(Enyhítő körülmény hogy Ian Mckellen a második :) )
www.angelfire.com/film/top_100_actors/index.html

Több
21 éve 1 hónapja #144291 Írta: Sil
Nilraen: Én meg tegnap letöltöttem az összes hangfájlt a viggophile-ról... :wink: :cheers:
Pl. ezek vannak a LotR-ból (imádom, ahogy a Nazgúlokról mesél Bríben...):
www.viggophile.com/quotelotr.html

Ja, és kiderült, hogy azért tud ő énekelni, ha akar... :roll:
Hallgassátok meg az Envidia c. számot (bár nagyon béna szám, de az eddigieknél jobb...):
www.viggophile.com/downloads.html

[size=9:2ir723q4]Off: Láttátok már, milyen khirály az új emailcímem?[/size] :wink: :D

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144285 Írta: Nilraen
Ma volt szerencsém A Two Towers-hez,angolul.És most,hogy végre hallottam az original hangját teljesen kiújult az Aragorn/Viggo mániám... :D Anyira jó hangja van!!!!! :D
(mert ami a trailerben hallható az elég kevés)

Több
21 éve 1 hónapja #144158 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sil hihetetlenül jók a képek. :itscool:
Gorni istenien néz ki rajtuk. :oops:
Nekem amúgy is az egész trailerből ez a kedvenc jelenetem, mikor megkapja a kardot és áhitattal nézi, annyira Királyi. :hello:

Több
21 éve 1 hónapja #144047 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sil: Iszonyu jók. Nem tudom, hogy én látok-e rosszul, de az Andurilnak kicsit más formája van mint ahogy a Fotr-ban volt :roll: (Ne értsetek félre nem arra gondolok, hogy ketté volt törve :wink: :look: ).

Üdv.: Aldarion

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #143998 Írta: Sil
A kardátadós jelenet *nyüssz, nyüssz*:
Andúril
Gorni kihúzza a kardot
Khirály!
Jaj, mamám, ez a nézés... [size=9:1f2k2dgb](Izé, ez Elrond, de hát hiába, őt is imádom...)[/size]
Gorni a kardot nézi...
És még mindig...

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143877 Írta: Nilraen
Én most írtam a vendégkönyvbe,de már régóta nézegetem a honlapot.Szóval akkor most itt is GRatUlÁCió!!! :D

Több
21 éve 1 hónapja #143841 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kriszana: Jó már megtaláltam :) irtam is a vendégkönyvetekbe ;) Tudom amugy h már régen megvan a lap, eleinte nézegettem is soxor csak aztán sokáig nem jött be... és vhogy elfelejtettem.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hónapja #143700 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: A theonering.net-en voltak képek a Miyelo-kiállításról, de le fogják őket venni...
www.theonering.net/scrapbook/view/8694 -től www.theonering.net/scrapbook/view/8714 -ig vannak a képek, amíg fent vannak...

Nem kell pánikba esni, a Miyelo képek közül, amelyik arra érdemesnek találtatott, azt felpakoltam az oldalunkra, tehát később is meg lehet nézni őket itt: www.tar.hu/viggom és minden másrt is
verseket pl Adelard :lol: interjúkat, képeket, történeteket, videokat...stb.
nem mintha túl lelkesnek tűnnétek... senki mert közületek még alig valaki írt a vendégkönyvünkbe... leszámítva Mint és Sorelt
na pá

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.083 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére