Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 6 hónapja #54710 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jézusom,cseppfolyós állapotban vagyok!!!!
oberongirl.com/viggo/imagepages/ ... gskin3.htm
oberongirl.com/viggo/imagepages/prison03.htm
Na majd még írok,remélem tetszik!!!

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54657 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Huh, ez jó kis téma! Jó neked, hogy ilyenekből tartasz előadást. Lehet, hogy hülyeség lesz, amit leírok, de nekem az a meglátásom, hogy ugyan Aragorn egy tipikus hős, mégsem olyan egyértelműen jellemezhető (mondjuk a GYU karaktereire nehezen lehet ráhúzni egy skatulyát, a jellemeik nem fekete-fehérek). Szóval szerintem van benne egy kis félsz a múltjával, az őseivel kapcsolatban, de ez valahogy nem tör felszínre, mert le akarja győzni önmagát. Nagyon tetszett pl a filmben az a rész, amikor az Andúril darabjainál beszélget Arwennel: fél a múlttól, ugyanakkor le is akarja győzni. Tipikus "küzdő" hős, akit lehet tisztelni azért, hogy szembeszáll saját és ősei gyengeségével. :roll:

~ Une lumi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54654 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, ha már Aragornos témára vágytok, akkor a Ti segítségeteket is elkérem.
Már leírtam a Frodós topicban, hogy egy tervezett előadásom a hősökről, a hőstípusokról szólna - és itt különösen a Frodó-Aragorn párhuzamra, mint két különböző hőstípus megtestesítőire gondoltam.
Szóval véleményt, meglátásokat kérek Aragorn hősiességét iletően - bármilyen tettét, mondatát leírhatjátok, aminél úgy éreztétek, hogy "igen, ilyen egy igazi hős!" Előre is kösz! :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #54626 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is fölvettem a 28 napot. És szöke hajjal is jó. Egyébként most láttam a Tökéletes gyilkosságot. Hát a végém bevallom elbőgtem magam, szegény Viggo sajnáltam. :cry: A tékában már láttom hülyét fognak kapni tőlem, annyi Viggos filmet néztem ki magamnak. :wink:

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 6 hónapja #54616 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Naná, hogy jó, Viggo öltözik egy heves nemi aktus után... :P
Az a test nem semmi. Kölcsöandhatom, de akkor kérem a kis szemtanút! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #54614 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
JUUUUUUUUU!!!!!!!!
ÉS MILYEN???????????????????????????
De megnézném!!!
Ugye jó? Ugye jó? Na jó, szar kérdés..
VIGGO CSAK JÓ LEHET !

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #54611 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Felvettem a 28 napot!!!!!!
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJ! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
Több
22 éve 6 hónapja #54394 Írta: Narië

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #54342 Írta: hedge_hog
Szerintem meg épp hogy egész jó volt, legalábbis jobb, mint amit hallottam róla előzőleg. Ez a pasi meg szőkén és rövid hajjal is jól néz ki... :lol:

~ Une lumi

Több
22 éve 6 hónapja #54341 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran!
A képek szupik!!!! :P

Most láttam a 28 napot, és hát nagyot csalódtam. :(
A film szerintem enyhén szólva is csak közepes, de ezt most nem ragozom túl mert ez egy Viggos topic, szóval Viggo édi volt benne.
:P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 6 hónapja #54303 Írta: Narië
Aragorn és a hobbitok?Hát szerintem:Bríben még nagyon bizalmatlanok voltak (mármint a hobbitok),de később,mint szerintem mindenki,elkezdtek egyre jobban bízni benne,tisztelni őt.Ez mondjuk szerintem a természetéből is adódott,egyszerűen mindenki,aki csak nagyon felületesen is ismerte az is felnézett rá(pl.Szauron szája).Samu ezt nagyon nyilvánvalóan mondta el("Vajon látjuk e még a többieket(vagy vmi ilyesmi)?"-Frodó,"Vándor majd vigyáz rájuk!"-Samu)
Vagyis éppen ideális király volt,mert ugye nem egy olyan felfuvalkodott,"én-vagyok-a-tuti-király"jellegű alak,hanem egyszerűen muszáj felnézni Rá!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #53972 Írta: Narië
Aieless:Little Red Riding Hood-Piroska :D
Különben oltári jóóóóóóóóóó!!!
Tényleg volt olyan pletyka,hogy Ő és Gwyneth?Asszem arról lemaradtam...Nem baj,most legalább csodálkozhatok rajta...
Olyan szimpi,amiket mond!!!!!Miért vannak ilyen pasik is a világon???
Na jó,most csöpögök 1 darabig....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #53970 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Elnézést,ga valamit félbeszakítok.,de ez annyira szép,le kell írnom :)
Szóval,lapozgattam az irodalomkönyvem éls ezt találtam benne (persze,rögtön Aragorn jutott az eszembe :) :) )
J.W. Goethe - Vándor éji dala
"Immár minden minden bércen
csend ül,
halk lomb,alig érzed,
lendül:
sóhajt az éj.
Már búvik a berki madárka,
te is nemsokára
nyugszol,ne félj ...

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #53967 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
aieless: kösz nagyon! hantale len!
a Little red Riding Hood:
a Piroska és a farkas ( elvileg csak Piroska) angol elnevezése. :D

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53957 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ÉS JEEEEEEEEEEEEEEE!
Az utolsó részlet az interjúból! Csak itt, csak nektek! :)

UTOLSÓ RÉSZ

,,Először is én nem tartom magam szexszimbólumnak, és szerintem ez fontos. A problémák ott kezdődnek, ha szimbólomnak tartod magad. Úgy értem, úgy nem lehet élni... A mindennepi életemben ez semmit sem jelent. De az ügynököm időről időre kézbesít egy csomó rajongói levelet, elolvasom őket, és 50-ből 49 nagyon aranyos és hízelgő, és örülök azt olvasni, hogy a filmjeim jelentenek vmit az embereknek, és hogy mindenkinek valami mást jelentenek. De mindig van egy levél, ami furcsa, amiben egy nő azonnal össze akar velem házasodni, és elhagyta értem a férjét meg a családját Kansasban. Ez tényleg nagyon szomorú és csüggesztő. De azért a legtöbb reakció pozitív és intelligens."

Néhény évvel ezelőtt Viggo kénytelen volt megtanulni, hogy a sikernek van még egy ára. A botrány.

Röviddel a ,,Tökéletes gyilkosság" után Hollywood egyik kapcsolata szétesett - Gwyneth Paltrowé és ben Afflecké. ,,Viggo Mortensen hibája volt" - írták az újságok.

,,Először csak nevettem, hiszem nem volt ,,fugls f?de” (,,madár kaja" - dán kifejezés, jelentése ,,legkisebb") igazság sem a sztoriban, egy szemnyi sem, úgyhogy csak vállat vontam. De aztán kaptam egypár kellemetlen fenyegető levelet: ,, Hogy voltál képes lerombolni a kapcsolatukat" - ,,Két kedves fiatal, akiket egymásnak teremtettek"- meg ilyesmik. Rájöttem, hogy tényleg sok olyan ember van, aki elhiszi az ilyesfajta sztorikat, aki beleéli magát a színészek életébe és valamiféle helyettes családként kezeli őket, és akkor már nem volt olyan vicces."

De azért a dán rokonai újra kijózanították.

,,Egyik dán unokatestvérem felhívott, és közölte, hogy milyen jó, hogy rátaláltam Gwyneth-re, hiszen ő mindig jól öltözött és ápolt megjelenésű <<<khmm ehmm hmm... tessék megnézni az Oscar-kiosztást - borzalmas>>> , és hogy tanulhatnék tőle valamit.."

De Viggo nem az a panaszkodós típus.

,,Szerintem eddig leírhatatlanul szerencsés voltam. Fene szerencsés. Több szás, ezer színész van, aki jobb vagy ugyanolyan, mint én. Csak éppen én jókór voltam a jó helyen."

Mostanra már kiadta saját verseit, kiállította képeit és fotóit, kiállításokat rendezett, és Velencében elismert művésznek számít. ,,Egy igazi reneszánsz ember" írja a filmmagazin Peremiere. A művészet iránti érdeklődése hamar megmutatkozott.

,,Anyám szerint gyerekként sehova sem mentem ceruza nélkül, és állandóan rajzoltam. Nemrég kaptam tőle egy jegyzetfüzetet a régi rajzaimmal. Volt egy, amelyet 7 éves korom küröl rajzoltam. A lap tetején ez állt: ,,A kis piros utazó motorháztető" <<no comment gyerekek, ez nekem abszolút magas... :( ,,Little red Riding Hood" , de nem bírom lefordítani!! >>, és sok olajszín volt benne keverve, elég absztraktul nézett ki. Nekem tetszett. De a rajz át volt húzva piros tollal, és azt volt rá írva: ,,Nagyon gyenge!" Néhány tanár még ma is ezt találja motiválónak..."

Innen a domtetőről látjuk, hogy a csúcsforgalom elkezdődik. Burbank és a Studio City valami Richard Scarry festményre emlékeztet <<kit érdekel, hogy mire emlékezteti ezt az ütődütt riportert?? :) >>, és a sárga szmogfelhő egyre mérgezőbbé veláik. Viggonak igaza van. Ilyenkor érezni lehet Los Angelest. Valószínúleg hasonló érzés, mint amit a színmonoxidmérgezésben megfulladt emberek érezhetnek.

Véget vetünk a pikniknek, majd Viggo szépen összeszedi az összes cuccunkat, a narancshéjakat, üvegkupakokat, műanyag poharakat, és visszaindul a kocsijához. A műszerfalon szárazvirág, és valami, amit indián rózsafüzérnek néz ki, a CD-lejátszóban fusion music (new age és jazz), és Viggo Mortensen feltesz egy klasszikus kószás kalapot.

Nagyon nyugodtnak tűnik, ahogy ott ül a vezetőülésen, és flipperként navigál keresztül a brutális forgalmon.

..Szeretek vezetni. Csak vezetni, vezetni, vezetni az úton. hirtelen újra tudsz gondolkozni. Mint amikor erdőkben kószálsz <<< HA! :) >>, vagy a hegyekben, vagy egy nagy, hideg, tükröződő tóban horgászol. Akkor nagyon közel lehetsz a boldogsághoz - és mi mást akarhatsz még."

Hosszú az út Ringstedtől Hollywoodig. De a távolság nyilvánvalóan egy emberben mérhető.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
Több
22 éve 6 hónapja #53910 Írta: hedge_hog
Addig is: viggomortensen.lap.hu: új link! MTV Movie Award 2002, Orlando jelölt a legjobb új tehetség (kb.) kategóriában, Elijah pedig a legjobb főszereplőében! Menjetek, szavazzatok!

~ Une lumi

Több
22 éve 6 hónapja #53564 Írta: Narië
Júúúj,ezek isteni jó képek!!!
Különben:Viggo újra forgat!!!!A film címe Hidalgo,az 1890-es években játszódik,a rendező valami John Johnston,aki a Jurassiv Park 3-at is rendezte,az egyetlen
(általam talált)honlap ez.
Előreláthatólag 2003 nyarára kerül a mozikba.....A béna sztori ellenére baromira várom..... :)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #53541 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Néhány baromi friss kép Viggoról:

www.musingsofviggo.com/VMS.htm

Aki olvasni is akar arról, hogy hol készültek ezek a képek, nézze meg ezt az oldalt:

specialrealms.com/VM/fc02.html

Több
22 éve 6 hónapja #53488 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Megnéztem a 28 napot! :)
Tök jó volt benne Viggo.Olyan aranyos volt.Az volt a legjobb (szerintem) amikor a TV előtt a kanapén lesmárolta a csajt :)
Mikor még csak az HBO újságban láttam hogy lesz a film,elég bénának találtam borosta nélkül... De nem is olyan rossz :wink:
Na csak ennyit akartam! :oops:
Sziasztok!

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #53402 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
28nap a HBOn!!!
8kor!!!
Viggoval!!!

xany:csak írd be a szövegbe a linkjét!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 6 hónapja #53151 Írta: n8n

Ragoran írta: Remélem bejöm:
images.countingdown.com/images/t ... 5_qt_l.mov

ez se :cry:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53150 Írta: n8n

Ragoran írta: KIRÁÁÁÁLY:
a592.g.akamai.net/5/592/51/dc2b2 ... 30_240.mov
(de hosszú címe van!)

meg ez

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53148 Írta: n8n

Ragoran írta: Bríben:
images.countingdown.com/images/t ... 7_qt_l.mov

ez

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53147 Írta: n8n

Ragoran írta: Azt figyeljétek a Tanácsos résznél, ahogy Boromirnak válaszol!:
images.hollywood.com/images/quic ... _t_low.mov

ez

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53056 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
n8n: Már értem! A Sünit köszi, de Privátban megtárgyaltuk mivel nincs sok köze Viggóhoz meg így levelezgettünk egy sort!
Áradozz, csdak áradozz! Ezért éri meg képeket berakni! Mit nem tudsz megnyitni??
_____________'...összeforr a törött szablya
s koronás lesz a király....'
Ragoran

Több
22 éve 6 hónapja #53046 Írta: n8n
Ja és sajna nem tudtam kinyitni egyiket se,és a hedge_hog jelentése, de lehet, h ezt már mondta vki, sündisznó :D asszem!
aieless: újabb hantale len!
szexszimbólum?? mfhh :oops: de nekem Viggo szinte csak Aragornként is tetszik! :oops:
Megcsinálták?? végre!
Rago: ezek a képek, najó, abbahagyom!

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53044 Írta: n8n

Ragoran írta: n8n: És ehhez minek kell számolni?? :D :D :D

163-as és 173-as (asszem ezt írtam, de nem bizt! :) ) képek, azok a mffhhh :D :oops:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53005 Írta: hedge_hog
Pedig ennyire azért nem nehéz! :o

Ragoran írta: hadge_hog: megint elrontottam a nevedet! :oops: Ien nincs! Bocs!!!

~ Une lumi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.436 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére