Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19570 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, egyetértek...nem véletlenül nem vettem fel ezt a nevet, pedig én azért aránylag értelmesen el tudok cseverészni.<br> De szerintem úgyivisszajön más néven...<br> Meglátjuk.<br> Nos, akkor ezen a ponton hagyjuk abba,<br> A Boromiros topicban kiosztottam má eléggé au ártetlant, úgyhogy némileg lenyugidtam.<br> Jó esetben értelmes csevelyre is lakalmas vagyok:-)<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19568 Írta: Anonymous
Woreus: szóval itt vagy!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19564 Írta: Anonymous
Morgana: Kérlek gyere át a chatelősbe, ismerkedjünk meg egymással, és beszéljünk meg a dolgot ott, mert ide ÉSzAH kérésére nem nagyon jövök többet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19565 Írta: Anonymous
Lehet is, Legolas tudja, mi az a balrog. Tudja, mit művelt az őseivel. Tudja, hogy nincs esélyük. És ez mind átfut akkor azon a szép fején. A szemén látszik, meg ahogy összeszorítja a száját, bár az talán már a dac, ő nem adja fel!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19566 Írta: Anonymous
ba meg!!! vegyétek már észre magatokat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19567 Írta: Anonymous
Na, itt még egy - UTOLSÓ - offtopic, ezt én követem el, de ezt hallanotok kell:<br> <br> AZ ÚJ TRAILERT Németországban már szinkronizálják ezen a héten, és március 28-tól lehet látni a mozikban a film után. (Az USA-ban márc. 22.) Azt még nem lehet tudni, hogy le lehet-e majd egyáltalán tölteni a netről is, és ha igen, akkor mikortól....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19563 Írta: Anonymous
Szegény Galadriel, meggyalázzák a nevét! Forog a nemlétező sírjában, az egyszer biztos...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19562 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Rendben van, nem jövök ide!<br> De akkor gyere át a chatelősbe, és beszélgessünk ott!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19560 Írta: Anonymous
Bocs, ha felzavartam az állóvizet, de még most is remegek az idegességtől.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19561 Írta: Anonymous
Lányok... MOST fejezzük ezt be... Gondoljatok azokra, akik csak később fognak ideérni, vagy pl. holnap, és megőrülnek a sok OFF topictól. Legolasról és a tündékről beszélünk mostantól, OK?<br> <br> A balrogos jelentet én is imádom, Legolasnak valódi fóbiája van :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19559 Írta: Anonymous
Galadriel2, ha igazán bocsánatot akarsz, kaphatsz egy feltétellel: Ne lássuk itt többet a nevedet. Előre is köszi. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19557 Írta: Anonymous
OFF: Morgana: látom, most lapoztál hátrább... :) )) <br> Nem tudok Neked e-mailt küldeni, mert tele van a postaládád...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19558 Írta: Anonymous
Jaja, és hogy téged idézzelek, kicsi Galadriel nevét méltatlanul viselő egyén, közlöm, hogy told ki a csinos kis popód mindenhonnan, ahol nem vagy képes normálisan cseverészzni.<br> Vagy nevet változtass , vagy stílust!<br> Bár azt hiszem nehezedre fog esni.<br> <br> Már bocsánat, de ez az igazság.<br> Ha te az előbbieket jópofának tartottad, ezután is annak fogod...és itt sneki más nem gondolja így.<br> Csá!<br> <br> Morgana, neked Namarié!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19555 Írta: Anonymous
:-) )) Morgana is elolvasta. :-) ))<br> Jó vagy Morgie! Már én is megmondtam nekik! (ld. chatelős rovat). <br> Vic, te hol vagy? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19556 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Olvastad, amit a chatelősbe írtam? (megértem az idegenkedésedet!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19554 Írta: Anonymous
Mégis mit képzelsz magadról G2, hogy ilyen szájjal beszélsz itt?!<br> Ha valami nem tetszik, menj el innen!<br> Jellemző a fajtádra, hogy csak ócsárolni tudtok, véres szájjal, de érveket felsorakoztatni képtelenek vagytok!!!!<br> Ilyen intelligenciával TÜNÉS INNEN!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19553 Írta: Anonymous
Sziaaa!Morgana!:-)Már hiányoltalak!<br> Nekem Legolasról annyit,illetve Orlandóról,jólformázta meg a szerepét,és akik a könyvben szerették Legolast,azok Orlando-t is megkedvelték.<br> Nemazért mert annyira jóképü,hanem jó volt.<br> Mindig lesznek új sztárok,de itt Legolas a fö mozgatója az egésznek.<br> Orlando egy szinész aki kiválóan formálta meg.<br> Morgana:Ha lehetne megirnád nekem az új emilcimed ha van?:-)<br> Nagyon köszönném!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19552 Írta: Anonymous
Szerintem Valinorban mindenki halhatatlan lesz. Viszont ez felvet egy újabb kérdést: Vajon az a tünde, aki soha nem hajózik el Valinorba, az Középföldén is örökké fog élni? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19550 Írta: Anonymous
Morgana, de jó, hogy itt vagy. Minden támogatásra szükség van a taplókkal szemben (ld. lejjebb). <br> Osztom az aggodalmadat. Mint már említettem nem Orlando lenne az első az általam kedvelt színészek közül, aki erre a sorsra jut. Orlando most divat. Őt kedvelni, szeretni, imádni, isteníteni is divat. Én nagyon szurkolok, hogy a jövőben olyan szerepeket kapjon, melyekben emlékezetes szerepeket tud megformálni és nem tűnik el az ügyeletes szépfiúk süllyesztőjében.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19551 Írta: Anonymous
Nekem is az az egyik kedvencem Róla, mikor jön a balrog. A többiek csak azt tudják, hogy félni kell vmitől, de Ő az egyetlen Gandalfon kívül, aki PONTOSAN TUDJA, hogy mitől kell félni. És ez annyira ott van az arcán!...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19549 Írta: Anonymous
Morgana: a legjobbkor :) ) <br> Mi a véleményed, Valinorban mindenki halhatatlan lesz, vagy csak a tündék?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19548 Írta: Anonymous
Van egy olyan érzésem, emberek, hogy sokaknak 4 év múlva már csak egy emlék lesz valami Orlando nevű szívész, mivel új csillagocskák mindig feltűnnek azon a bizonyos égbolton és sokak csak az 'édes pofija' miatt bolondultak meg, de éppen így el fognak szállni valaki teljesen más fiútól, aki akár csak 1-2 hónap múlva fog berobbanni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19547 Írta: Anonymous
OFF: Tünde-lány: www.barrowdowns.com

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19546 Írta: Anonymous
Na, pont jókor vágtam be... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19544 Írta: Anonymous
Nory: Gyere a Chatelős topicba!<br> ÉSzAH: Ne légy már ilyen gonosz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19545 Írta: Anonymous
Nory: itt nincs chatelés. Ez a topic itt úgy működik, hogy valaki feldob egy témát, a többiek pedig válaszolnak rá, vagy feldobnak egy másikat, ha az nem tetszik. <br> Képeket szoktunk ide beilleszteni, különféle honlapokat nézünk meg együtt és elemezzük a filmet/könyvet és benne Legolast. <br> <br> Te azt írtad, hogy tetszett Legolas. De mégis miért? A szőke haja, a kék szeme, a hangja, a mozdulatai vagy mi miatt? Mert hasonlított a könyvbeli Legolasra, vagy mert nem olvastad a könyvet, csak egyszerűen megfogott??<br> Fejtsd ki nyugodtan bővebben, hidd el, hogy jönnek a többiek - lehet, hogy nem most, hanem később - és majd elolvassák ők is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19541 Írta: Anonymous
Galadriel2, a bocsánatkéréssel qrvára elkéstél (ld. vonatkozó bejegyzésem a chat rovatban). <br> Aragorn, teljesen igazad van. Régebben órákat töltöttem el a fórumon, olvasgattam, válaszolgattam ... manapság meg!!! Legtöbb esetben pár perc alatt át tudom futni a napi termést, ami most is többszáz bejegyzés, de annak a kétharmada vagy off, vagy cset, vagy már ezerszer belinkelt képek újra-belinkelése (5x), vagy legújabban mocskolódás. Nagyon ki vagyok kattanva emiatt. Újra és újra próbálom fenntartani az eszmecserét elgondolkodtató témákkal. Érkezik egy-két válasz, vélemény - néha egy sem - aztán annyi. Nyenyó. Én is nagyon szeretnék érdemben vitatkozni a GYU tündéivel, Legolasszal kapcsolatos kérdésekben, de felvetéseim rendre eltűnnek a lap alján, ahogy arra te is panaszkodtál. Ha ez így megy tovább, akkor tényleg áttérünk az e-mail körlevélre, aztán itt nyomuljon, aki akar. <br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19542 Írta: Anonymous
Segggítsetek!<br> Kéremszépen valaki már mondja meg, hogy hol az a névátírós oldal!<br> lééécci!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19543 Írta: Anonymous
Légyszives!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19540 Írta: Anonymous
Itt mért nem ír senki? Lefagytatok, vagy csak alszotok?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.590 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére