Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19509 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak hogy megértsétek mindketten, mert megnéztem néhány más beszólásotokat is a fórumon. <br> 1. Svindler a tolkien.hu - így ennek a fórumnak is - a tulajdonosa, azt csinál, amit akar. <br> 2. Én szívesen vevő vagyok minden témára, de nem gondoljátok, hogy az NEM BESZÉLGETÉS ÉS TÉMAFELDOBÁS, hogy idejössz és olyanokat írsz ide, hogy hülye vagyok és pisáljam le Orlandót??????<br> Én ilyesmit akkor sem írnék a HP-ről, ha ezt gondolnám. <B> Tanuljatok meg viselkedni, nem ártana egy kis fórum-etikett, nőjetek fel, és akkor majd tárgyalhatunk bármilyen témáról. </B><br> Másrészt, ha még nem vettétek volna észre, itt KÜLÖNFÉLE TOPICOK vannak, ebben például LEGOLASRÓL szoktunk beszélgetni. Tehát, aki utálja, az húzzon el innen, és beszélgessen másról... <br> Van egy chatelős topic, kifejezetten az ilyen beszélgetésekre... menjetek oda, és dumáljatok egymással....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19508 Írta: Anonymous
Csak egy icipicit kéne szalonképesebben megfogalmazni a mondanivalótokat, és minden rendben lenne!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19505 Írta: Anonymous
Csak egyetértek vele!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19506 Írta: Anonymous
Tényleg nem ismerem, csak véletlen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19507 Írta: Anonymous
Nekem sincs e-mail címem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19504 Írta: Anonymous
Nincs is e-mail címem, amúgy miért írtál többes számot, nem is ismerem V/Sz- t!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19503 Írta: Anonymous
Voldemort/Szauron, Galadriel2: hát, valahogy nem csodálom, hogy nem adtátok meg az e-mail címeteket...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19502 Írta: Anonymous
Kösz hogy megvédtél, azt hiszem egy véleményen vagyunk! Amúgy szerintem jobb lenne kibékülni, mielőtt mindannyiunkat kitiltanak, bár megvan a véleményem erről a Vicről meg a Svindlerről, de hát szeretnék még feljönni ide, ezért inkább nem írom le!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19501 Írta: Anonymous
Vic: Nincs jogod kitiltani, ennyiből én is szólhatnék annak a nyomorék hülyének, hogy tiltson ki téged, és még azt sem engedi hogy témát dobjunk föl! Ez az oldal nem csak a tiétek, ide mindenki azt ír amit akar! Ennyiből azokat is kitilthatnád, aki egy téma elkezdése után minden hülyének elmondta azt a személyt, aki elkezdte a témát! Vagy mennyien ócsárolják a Harry Pottert is, és őket sem tiltják ki! És mi az hogy nem lehet új témát létrehozni! Ez az oldal nem csak a Svindleré, hogy megmondja mit csináljunk! Azért jövünk ide, hogy témákat dobjunk fel, és mindenkivel megbeszélhessük a véleményünket, de ha te ezt nem érted meg, akkor nagyon tudlak sajnálni, és különben is mindenkinek joga van, hogy leírja a véleményét, és saját témája legyen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19500 Írta: Anonymous
Galadriel2: ne haragudj, hogy ezt fogom írni, de még egy ilyen beszólás ezen a topicon, és írok egy levelet Svindlernek, hogy tiltson ki téged innen. <br> Úgyhogy mi imádjuk továbbra is Orlit, neked pedig van még itt vagy 80 másik topic, ahol imádhatsz mást... de szapulni nem ajánlom, hogy máshol is szapuld a szereplőket, mert nem fogják olyan higgadtan honorálni, mint én....<br> <br> Voldemort/Szauron: de igen, szó volt ezen a topicon Szauronról is, sőt, valamelyik másikon (HP és GYU topic) még összehasonlítottuk Voldemortot és Szauront is. Úgyhogy ess neki keresni :) ))<br> <br> Megkönnyítem Death dolgát, és beteszem ide a Critics' Choice Awards képeit tartalmazó honlapot: <br> <a href=http://orlando.glisten.net/gallery/critics.html> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19499 Írta: Anonymous
Szegény Szauron! <br> Senki sem törődik vele a hülye kis selyempincsi mellett, pedig ő volt a főszereplő, és ezerszer jobb, és a páncélja is olyan menő volt!<br> ( Üljetek rá és forogjatok!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19498 Írta: Anonymous
Vic: Szarok rád, te kis hülye SELYEMPINCSI, a még hülyébb és nyálasabb ORLIKÁDDAL EGYÜTT! Ja és ne haragudj, ha megbántottalak, de semmi kedvem több mint száz hozzászólást elolvasgatni azért, hogy hogyan áradoztok a kis selyempincsitekről! Amúgy csak nyálladzatok tovább, mindjárt kifolyik a sok csöpögős hozzászólásotok a képernyőből!!!<br> Sok szerencsét kívánok hozzá!!!<br> (KIS SELYEMPINCSIK, PISÁLJÁTOK LE A DRÁGA ORLITOK RONDA FEJÉT!!!!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19497 Írta: Anonymous
Ne béntsátok Aragornt4<br> És nem zsíros volt a haja, hanem vaxos, és ez eléggé látszott is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19496 Írta: Anonymous
Nos, újra itt vagyok, vágjunk a közepébe:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/march/news03022002b.html> A japán sajtótájékoztató szövegét el is lehet olvasni angolul - itt

Galadiel2: Orlando nem selyempincsi, hanem színész. Mégpedig nagyon jó. Ha kutya lenne, akkor sem hiszem, hogy pincsi lenne.... :) Amióta ez a topic létezik, mi is Orlinak hívjuk. Érdemes lenne talán egy kicsit hátrébblapozni, mielőtt hülyeségeket kérdezel...

Celebdringwen: köszi szépen a képeket :) A Midsommer Murders jó régi sorozat volt, még 1997-ben készült Orlival egy epizód. Tehát ott még csak 20 éves a lelkem.

Rayan: ugye tudod, hogy nagyon irigykedek rád? :) ) Én még nem tudtam letölteni a japán sajtótájékoztató videóját, most is azon vagyok, hogy a Real Playert frissítem...

Death: Dakota egy kislány, aki díjat nyert a Critics Choise Awardson januárban, és mivel nem érte fel a mikrofont, Orli tartotta addig a két karjában, amíg megköszönte ötször az egész stábnak... Fél hollywood könnyesre röhögte magát - ott volt tényleg majd mindenki, aki számít - mert a kislányt nem lehetett lelőni, annyit beszélt. De édesek a képek róluk... egy csomót találsz néhány oldallal előrébb... vagy akármelyik Orlis honlapon (már amelyik bejön az állandó honlaprakosgatási dilik miatt... pl. a fogpasztareklám kép most megint bejön, mert azt a honlapot is átrakták másik szerverre tegnap....)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19495 Írta: Anonymous
Nekem ő tetszik a legjobban a filmfen, szerintem sokkal jobb a kis zsíros hajú Aragonnál, hányinger fog el, ha ránézek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19494 Írta: Anonymous
Akivel csak találkozom, mindenki csak róla áradozik! Szegény Szauron eltűnt a süllyesztőben!<br> Pedig pont ő volt a főszereplő, és olyan menő páncélja volt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19493 Írta: Anonymous
Ki tudnám nyírni azt a hülye Orlandót, azt a selyempincsit!!!<br> A kis öleb képével együtt!<br> Egyébként hallottátok már, hogy a barátai Orlinak becézik?<br> Hát nem édes?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19492 Írta: Anonymous
Ó...pont 21-én megyek Walesbe....na nem baj, amjd megkérdezem a koboldoktól:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19491 Írta: Anonymous
Death: március 25 hajnalban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19490 Írta: Anonymous
Tudjátok mikor lesz az Oscar? Ugyan már sokszor beharangozták az HBO-n de elfelejtettem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19489 Írta: Anonymous
Jó ötlet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19488 Írta: Anonymous
Hagyjuk a csajt, bezséljünk Orliról.-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19487 Írta: Anonymous
Death: Midsummer Murders

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19486 Írta: Anonymous
Celebdringwen, milyen filmből valók a képek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19484 Írta: Anonymous
Nagy a csönd ma! No mindegy. Találtam pár képet, talán lesz még köztük új is!<br> <a href=http://www.bloomin.hpg.ig.com.br/fotos/variadas/mckellen1.jpg> kalapban Iannel
fogalmam sincs kivel
N O C O M M E N T
aranyos
szééééééép
klikk
Legolas
még egy Legolas
és még egy
valamelyik premieren
szintén egy premier fotó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19485 Írta: Anonymous
Úristen az a csaj! Halálra röhögtem magam rajta!!!!!!%

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19483 Írta: Anonymous
-3:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19482 Írta: Anonymous
Hm.<br> Nem tom...nekem iylen sose jutna eszembe.<br> Meg aztán nem is tudnám megcsnálni, ahhoz béna vagyok...<br> harmadrészt pedig az 1639-es magasságommla nem mutatnék jól Orli mellett.<br> Jó, ne bántsuk, álmodozni szabad...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19481 Írta: Anonymous
Rayan: jó filmnézést! És igazán ne húzd föl magad, mások hülyeségén! Mindenki úgy rajong (pl: Legolasért) ahogy nem szégyenli! Lényeg: a saját érzéseid. Azok úgyis a tiéd maradnak!<br> /De azért azok a képek... Hát tényleg.../

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19480 Írta: Anonymous
Huh, bocs az előbbi hosszú linkelésért :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.670 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére