Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19479 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Most olvastam egy fan ficet. Kissé beleéltem magam. Kár, hogy az ötödik részben már nem bírt magával a szerző, és betett egy enyhén erőltetett csókjelenetet Orlival :( Nem kellett volna. A negyedik rész tetszett. Végül is semmi extra, kevés nyál, mégis bájosan egyszerű. A végén némileg ez is *bedurvul*. <br> <a href=http://hometown.aol.com/dazzierae/cafe4.html>Klikk ide a 4. részért-az 5.-et inkább el se olvassátok :)
Azért az Orli fan fic-eket még jobban el tudom viselni, mint a Legolas-sztorikat. Az utóbbiakban már odáig elmennek egyesek, hogy rosszul vagyok, miközben olvasom a történetet, ami abszolút egy giccs, és szegény Legolast abszolút módon lealacsonyítja. A nagy részük abból áll, hogy ő miként enyeleg egyik-másik lánnyal. Fúj :(( Ilyenkor ölni tudnék a dühtől >:(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19478 Írta: Anonymous
Silver! Tökéletesen igazad van! Szívem szerint válaszoltam a kérdésekre, és így az lettem, amit vártam: aRagorn :D <br> Celebdringwen! Nagyon köszi az első képet :)) Meg a másodikat is! Grr. Hogy volt ez a liba képes ilyesmire?? Most legalább tudom, hogy milyen pofátlan, undorító rajongók vannak a világon...Asszem most már azt is tudom, kinek a számítógépét fogom vírusokkal agyonfertőzni :))) Így legalább leszokik a kiscsaj arról, hogy hiú ábrándokba ringassa magát >:))) <br> *Ez gonosz volt. Hahahaha :) )))<br> <br> Na, hagyjuk a hülyeséget :) Megyek délután megnézni a filmet. Anyukám tett egy könnyelmű kijelentést, mi szerint annyira fölcsigáztam, hogy most már meg akarja nézni. Aztán hiába tiltakozott, hogy /Visszaszívom, visszaszívom!/, most már elcipelem a moziba, és végre megérti, miért imádjuk itt annyian Legolast. <br> <br> Gandalf: az az idézet számunkra, Legolas rajongóknak jelentőségteljes. Mi látjuk úgy, mintha esti csillag ragyogná be fényével :) Ld. a nemestündéket övező fény. De nekünk Ő a <I>nemes tünde.</I> Érted??? :) ))<br> <br> Úgy is mondhatnám: Na nasom, ty nebi hviezda skvúca. Troja láska kvlasti nehynúca. Cely národ, h'la, ti poctu dáva. <br> :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19477 Írta: Anonymous
Gyerekek, nem akarok dicsekedni, de én a teszt szerint Legolas vagyok. :) )<br> Egyébként elég gagyi volt az egész, nem? Mindenki az, aminek érzi magát, legalábbis amíg képesek vagyunk álmodni. Bár ez a mai világban nem könnyű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19476 Írta: Anonymous
Én szeretem Legolast, és van rola majdnem 90 Megányi képem... :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19475 Írta: Anonymous
Nos két ajánlat:<br> <br> <a href=http://www-personal.umich.edu/~lizcheng/legolas/images/leggyafraided.jpg> Szívemnek nagyon kedves kép, remélem nektek is:)

menjetek a lap aljára és nézzétek meg mit tett ez a nőszemély a képekkel!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19474 Írta: Anonymous
ani: a legjobb helyen jársz. Bár kicsit furcsállottam a kérdést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19473 Írta: Anonymous
Van itt valaki, aki szereti a Legolas-t?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19472 Írta: Anonymous
Köszi, megtaláltam. Nahát, én lennék Csavardi Samu? Pedig nem is értek a kertészkedéshez.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19471 Írta: Anonymous
A teszt : ma 13:42-es bejegyzés.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19470 Írta: Anonymous
Gandalf: Ne keseredj el! Fogd föl úgy: Szarumán is lehetnél, de nem leszel, mert te tiszta vagy! A nagy Fehér (vagy Szürke, ahogy szereted) Gandalf! Én pedig a te tisztelőd, és tündebarátod:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19469 Írta: Anonymous
Emberek, hol van ez a teszt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19468 Írta: Anonymous
ÉSzAH: És Te miért reméled?<br> <br> Celebdringwen: Én Szarumán lettem, teljesen igazságtalanul... :-( Ez nem tudom, melyik teszt volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19467 Írta: Anonymous
A Luhnrive féle teszt szerint Frodó lettem! Ez megtisztelő, de továbbra is állítom, hogy én tündelelkületű vagyok.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19466 Írta: Anonymous
<b>:-DDDDDD</b>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19465 Írta: Anonymous
Ezt válasznak veszem. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19464 Írta: Anonymous
Mit tehet a sejt, aki mit se sejt? ;-P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19463 Írta: Anonymous
Nem tudom. :-) Csak sejtem. Te már kicsit unod ezt a Legolas-rajongást, mi??? :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19462 Írta: Anonymous
Honnét tudod, én miért remélem? :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19461 Írta: Anonymous
Miért van az az érzésem, hogy nem ugyanazért reméljük Gandalf??? :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19460 Írta: Anonymous
Én is remélem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19459 Írta: Anonymous
Én is nagyon remélem, hogy hamarosan lejebb enged ez a hiszti Legolasszal kapcsolatban. Mindig így járok a kedvencekkel. <br> *hah*<br> <br> ÉSzAH<br> <br> Vegyétek meg a Bravót! Gyönyörűek benne a képek!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19458 Írta: Anonymous
<a href=http://www.ringfan.com/~mbass/www.tolkienmovies.com/images/officialpics/newline-galadriel.jpg>Tündék

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19457 Írta: Anonymous
Death: a 3. Bravo-ban volt egy 2 oldalas cikk a GyU-ról, amin a szereplőket mutatták be a színészekkel. Meg egy poszter, amin az Argonath oszlopai vannak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19456 Írta: Anonymous
Aha! Szóval Ti úgy szoktatok a tesztekre kérdéseket adni, hogy nem is őszintén válaszoltok a magatok nevében, hanem úgy, hogy az jöjjön ki, akit szeretnétek? ;-) <br> Hát így könnyű! Ez calász, így nem szabad kérdeszni! Úgy ám, Drágaszágaim!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19455 Írta: Anonymous
Én a kérdések közül a tesztben szinte semmit nem értettem, majd talán nekiállok mobimouse-szal végigböngészni!<br> Köszi a videókat, sajna még nem volt időm megnézni, mert most értem haza, és apámnak kell a gép... De majd holnap talán, akkor enyém a délután:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19454 Írta: Anonymous
Tényleg gyönyörű dal, de miért bizonyítaná pont ez az idézet belőle azt, hogy Legolas valahogy más, mint a többiek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19453 Írta: Anonymous
Iszonú-elképesztő szép zenéje van!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19452 Írta: Anonymous
A May-en a múltkor elsírtam maagm.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19450 Írta: Anonymous
Jó éjszakát! Legolasos álmokat!<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19451 Írta: Anonymous
?????????

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.803 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére