Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18459 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Visszatérve Penngaladriel párhuzamára: Igen, végül is lehet így is értelmezni. Meg másképp is. Számomra inkább az ainuk az angyalok, s Melkor a Sátán (bukott angyal), ha már keresztyén szimbolikát keresünk benne.<br> Tolkien Beren és Lúthien történetét az Edith és közte lévő románc történetéről mintázta (s Aragornékét is valószínűleg, mivel ebben a Berenék sztorija ismétlődik meg).<br> Amikor megismerkedtek, Edith 21, Tolkien 18 éves volt (A nő idősebb! Nem véletlen, hogy a könyvekben is!) Edith feketehajú szépség volt, akárcsak Tinúviel és Arwen. Francis Morgan atya, aki Tolkien gyámja volt (s itt egy másik párhuzam - Aragorn és Arwen, Elrond volt Aragorn nevelőapja), megtiltotta, hogy bármi legyen köztük, amíg T. be nem fejezi tanulmányait (feltételhez kötés - párhuzamok: Szilmaril megszerzése, királyság újraegyesítése). Eleinte titokban találkozgattak, de aztán ezek kitudódtak, s onnantól kezdve évekig nem láthatták egymást. Mikor T. 21 lett, megkérte E. kezét, de mielőtt eljegyezte volna, E.-nek át kellett keresztelkednie katolikus hitre (le kellett mondania korábbi felekezetéről - a halhatatlanságról). Végül is mindketten áldozatokat hoztak ezért a szerelemért, akárcsak a könyvben az említett két páros.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18458 Írta: Anonymous
ÉSzAH: ma nagyon egy hullámhosszon vagyunk :) )<br> Én is pont az Orlando Bloom Online-on csatangoltam ma délután, csak a tesztek helyett a képeket nézegettem :) )<br> De nem tudlak überelni, mert a COMPATIBILITY TEST-hez le kellene töltenem valami MS virtuális akármit, amire most nincs 40 percem.... De bosszúból (:))) megcsináltam a Legolas és az Orlando quizt, és elsőre ez jött ki:<br> Legolas Greenleaf teszt: 100 %<br> Orlando Bloom teszt: 100 %<br> Benne vagyok a témában, mi???<br> :) ))<br> <br> Legolast még mindig nem hallottam tündéül beszélni, mert nem tudom letölteni. Azzal is valami gáz van - technika ördöge, nem csodálom, hogy Orli technofóbiás...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18457 Írta: Anonymous
Bocsánat, hogy belekotyogok, de megnéztem a kosztümös képet. Nekem nagyon is tetszik, máshol nem tudtam ennyire alaposan megnézni :) <br> Ha jól megfigyelitek, Legolas Lothlórienben mégsem egészen ugyanilyen ezüstszürke ruhát viselt, mint ez az alsóbbik ruha, mert annak más az ujja (bovebb), azaz bele se lehetne tömködni a karvédo alá. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18456 Írta: Anonymous
na jó éjszakát és Legolasos szép álmokat mindenkinek! Holnap sokat leszek és kifejtem véleményemet minden témában. remélem érdekel valakit:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18455 Írta: Anonymous
Még valami (ma úgy látszik különösen termékeny vagyok fórumilag). Nem egészen Legolas-téma, de nagyon szép: <br> Van úgy, hogy teher a dicsőség. Van, hogy kiválasztottan lenni átok, s szörnyű feszültségek okozója a letehetetlen felelősség. Mi közünk hozzá, mondhatnánk mi, hétköznapi emberek, de ha jobban belegondolunk, egyikünk élete sem múlik el anélkül, hogy kéretlen-hívatlan, esetleg csak ideig-óráig ránk ne szakadna egy nem kívánt döntés, munka, feladat terhe. Amit elvégezni, aminek megfelelni nem csak becsület dolga - súlyosabb a helyzet, ha azt érezzük, magunknak tartozunk vele. Jelképes az, hogy századunk kultuszkönyvében, A Gyűrűk urában a felmérhetetlen felelősséggel és veszélyekkel terhes feladatot, a világ összes gonosz erőit egyesíteni képes Gyűrű őrzését egy apró, félénk, csak nyugalmat óhajtó teremtményre bízzák. Még csak nem is ember ő, bár akként s lehetne határozatlan, félénk, kétkedő. Ember mivoltában azonban már lehettek volna előképei arról, milyen a hatalom mámora. Megkísérthető, elcsábítható lenne. Csak félszerzet tehát, szőröslábú, aprócska, hiúság nélküli. Csak a Gyűrű hordozója ő. A kezében van, vagy a szíve fölöttt őrzi, mégsem birtokolja a szörnyű hatalom jelképét. Nem az övé, és nem is akarja, hogy az legyen. Olyan tiszta é uralmvágytól mentes a lelke, hogy a Gyűrű varázslatából a hatalom pusztító erejét érzékeli csak, nem a dicsőség kábulatát. A felelősséget érzi, és nem a mámort. Így is pokolian nehéz a feladat, hordozni ezt a súlyt. De amíg a hatalom nem képes arra, hogy a lelkét megmérgezze, addig a pillanatig ő az egyedüli, a legalkalmasabb erre a feladatra. Őt látva, bizakodóbb szívvel vesszük vállunkra ismét terheinket, legyene azok csillogó jelvények, vagy megkopott cókmókok. Ideig-óráig mi is lehetünk hordozók, igaz ügyek aprócska előre mozdítói.<br> /Molnár Gabriella - Nők Lapja/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18454 Írta: Anonymous
Kószácska: <br> www.orlandobloom.co.nz/index2.html <br> Nem röhögünk ki. Poénból én is megcsináltam. :-) Übereld a 95%-omat! :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18453 Írta: Anonymous
Most lehet, hogy megint ki fogtok röhögni, de én akarok OB-s tesztet csinálni. Annak mi a pontos címe? Mert én ismerek egyonline-os címet de azon nem találok extrák rovatot:-(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18452 Írta: Anonymous
Halika! Drágáim, egy nap alatt 3 oldalt termeltetek, kicsit vegyetek vissza a tempón, nekem már időm sem maradt elolvasni, csak Vic képeit néztem meg...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18451 Írta: Anonymous
Na most megtudhatjátok mi az igazi nevem:Calil-Gadien. Jelent ez valamit? Ugye azt, hogy Mirkwood felől kószáltam el!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18450 Írta: Anonymous
Na sziasztok csak félig vagyok itt mert megyek megnézni mi lenne a z igazi tündenevem. köszi észah:-)<br> Beleolvasgattam miket írtatok. A dalszöveg igencsak találó, bár én szívesen lennék halhatatlan, persze csak ha létezne nyugat, örök szerelem vagy tényleg megszakadhatana a szívem a kedvesem utáni vágyakozásban miután ő valamilyen oknál fogva már meghalt, elesett csatában vagy halandó. Az elvágyódásról cxsak annyit, hogy számomra egyenlőre ismerősebbnek és megérthetőbbnek tűnő érzés mint a szerelem. Most ne hurrogjatok le de én még nem voltam, bár még viszonylag fiatal vagyok...<br> Más: én a havonjárást vártam a legjobban a Legolas.megmozdulások közül, úgyhogy rögtön észrevettem, bár sajnos keveset mutatták

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18449 Írta: Anonymous
Most olvasom, hogy mi van Fullánkra írva: <br> <br> Éles pontnak hívnak, pókok mészárosa vagyok.<br> <br> Hmm ... Csak nem még azokból az időkből származik, amikor Ungoliant utódaival harcoltak az Ered Gorgoroth környékén?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18448 Írta: Anonymous
Valamit meg kell veletek osztanom (bocsi ha már felmerült itt): <br> <br> Mae govannen, Legolas Thraduilion.<br> (Üdvözlégy Legolas Thranduil fia.)<br> <br> Így üvözli Haldír Legolast Lórienben. A filmből ez persze kimaradt. :-( <br> <br> Legolas válasza: <br> <br> Govannas vin gwennen le, Haldír o Lórien.<br> (Na, hogy ez mit jelent, arról gőzőm sincs. Az angol fordítás is sántít.)<br> Vic, ezt a mondatot mondja Legolas abban a letölthető hang-fileban?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18447 Írta: Anonymous
ÉSzaH: Ha ezt a húgomnak elmondom... le fog fagyni az oldal, vagytalán az egész net... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18446 Írta: Anonymous
Ígéretemhez híven *on the air. Akik nem ismernek, vessenek magukra! :) <br> <br> Volt itt pár régebbi kérdés, megpróbálok kielégítő válaszokat adni.<br> -Legolas NINCS jelen az Öt Sereg Csatájában, ez teljesen biztos, mivel jóval Szauron pusztulása után született. És valóban 2931 éves- egyem a szívét :) <br> -Tolkien tényleg nem volt történelem prof., ezt Orli is tudta, szóval nem beszélt hülyeséget. Az eredeti szöveget már MEGINT félrefordították. Úgy kellett volna fordítani, hogy Tolkien a történelem mestere (=professzora) volt.<br> -Olyan szépen beszél tündéül!!! Esküszöm olyan, mintha egy kellemes, suttogó női hangot hallanánk :) (ld. Orlando-Multimedia)<br> <br> Más: Azt állítják róla (Legolasról természetesen), hogy neki vannak a legjobb harisnyás lábai a Robin Hood- A fuszeklik fejedelme óta. (A film eredeti címe: Men in thigts :) <br> <br> Ja, és hogy Orli a szőke csajokért rajong? Meglehet. Az is lehet, hogy először ez ugrott be neki válaszként, vagy hirtelen nem tudott mást mondani. Van ilyen. De az biztos, hogy a felesége barna hajú lesz. Mibe fogadunk? :) <br> <br> Plusz: Világos, hogy miért jelentkezett először Faramir szerepére. Mert Faramirnak ott van ÉOWYN , a NŐ, akit lehet ölelni meg csókolni meg miegymás 8) Világos, hogy Orlando a szerelmes karaktereket szívesebben formálja meg, hiszen színész is a nők miatt lett :) Aztán amikor kiderült, hogy nem igazán Faramir a neki való szerep, rájött, hogy Legolas tökéletes lenne számára, mivel van benne egy nagy adag kalandvágy, és nem utolsó sorban lenyűgözi a harcos tünde jelleme.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18445 Írta: Anonymous
Vic:Bocsi csak egy kérdés volt mert érdekelt,hogy hogyan is van ez.Hátrébb olvastam de szerintem ez annyira nem egyértelmü...számomra legalábbis.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18444 Írta: Anonymous
Manwe, igen szeretem, bár nem vagyok egy ős-fan.<br> Figyelem játékos kedvűek! Van itt egy jó kis honlap: <br> www.thelordoftherings.co.uk/cgi- ... dnames.cgi <br> Itt lehet megtudni, hogy mi lenne a tünde nevetek. Csak Ilúvatar tudja, hogy milyen algoritmus alapján hozzák ki őket, de aranyos. Nekem Eleclya jött ki. Hmm ... <br> Egyébként láttátok már, hogy milyen aranyos tesztek vannak az OB Online-on? Nézzétek meg, az Extrák rovatban. Még olyan is van, hogy ki mennyire illene össze OB-mal bioritmikailag. :-) Tök ciki, de aranyos! Hogy egyesek mit ki nem találnak ...<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18443 Írta: Anonymous
Off: ÉSzAH: szereted a Queen-t?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18442 Írta: Anonymous
Ne rontsd el a játékom, légyszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18441 Írta: Anonymous
Köszönöm a helyesbítést Queen-szöveg ügyben. Nekem valahogy wound-nak hangzott (seb) és bele is illett a kontextusba. <br> Ha már a magasságnál tartunk, a Filmcsillag 176 cm-re hozza ki Legolas/Orlando magasságát. Persze ha ez az info is annyira hiteles, mint amit az érdeklődéséről írtak ... <br> Egyszerű. Ha valaki találkozik vele, essen neki egy centivel. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18440 Írta: Anonymous
Leszek még én is 180 cm...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18439 Írta: Anonymous
Legolas-2: könyörgök, hogy legalább egy ici-picit olvass hátrébb ebben a topicban. Csak egy kicsit, mert sokat úgyis lehetetlen lenne :) ))<br> <br> Onnan kiderül, hogy itt a többség megszállott Legolas rajongó, akik nagyon örülnek annak, hogy Orlando ilyen remekül eljátszotta kedvenc karakterüket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18438 Írta: Anonymous
El ne olvadjatok lányok!!.-)))<br> De most komolyan!:Végül is Legolasért vagytok úgy oda vagy Orlandoért?Vagy a kettőt egybemossátok és így jön ki a tökély...Bár a tünde Legolasnál nincs helyesebb,édesebb és angyalibb srác!!!!!!!!!!Imádom...imádnám,ha létezne!!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18435 Írta: Anonymous
Láttam a Wilde-ot.Az az egy mondtat is tökéletes volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18436 Írta: Anonymous
Azt észrevettétek hogy többek között Orli tud legjobban evezni is?? Tényleg kivezeti az evező mozgását, mint egy profi!! Hihetetlen jó a technikája!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18437 Írta: Anonymous
Istenem, ilyen egy tökéletes srácot!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18433 Írta: Anonymous
...hmmm... lenne :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18434 Írta: Anonymous
Én is 165 vagyok.Hurrá!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18432 Írta: Anonymous
Anna, egyébként szerintem inkább alacsonyabbnak néz ki. Az én magasságomhoz (165) viszont a 180cm ideális :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18431 Írta: Anonymous
Tényleg jó, hogy így összehaverkodtak a srácok a forgatáson.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18430 Írta: Anonymous
Nem, nem azért írtam, mert azt gondolom hogy...<br> Dehogyis.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.828 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére