Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18429 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj, ugye nem kezditek megint >:(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18428 Írta: Anonymous
Én is láttam furcsa képeket.Olyat is, amin Dom Monaghannel néz ki úgy, mintha smárolna.Ejnye!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18427 Írta: Anonymous
Olyan helyes...<br> Voltatok már az orlandomultimedia.cjb.net weboldalon?<br> Ha nem akko mindenképpen támadjátok meg! Van egy olyan kép amin úgy látszik mintha smárolna az Elijah Wooddal. Legalábbis remélem hogy csak úgy látszik!!!!!!!!!!!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18426 Írta: Anonymous
Valaki jöjjön már át a chates topicba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18425 Írta: Anonymous
Végülis minden elméleti elemzés után ide lyukadunk ki.Mert ORLI EGY ISTENI PASI!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18424 Írta: Anonymous
Azért mi is elég érdekesek vagyunk :) )<br> Még néhány órája vadul belemerültünk a tündék sorsának elemzésébe, most pedig olvadozunk egy pasi alakja miatt... Ezért imádok én itt lenni ezen a topicon... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18423 Írta: Anonymous
Csak 180?Magasabbnak tűnt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18421 Írta: Anonymous
Anna: Az izmok még ok., de a macsó??? Jaj, azt azért inkább ne mondjuk... a lelki világomba gázolsz :) ))<br> <br> Penngaladiel: szerintem is szörnyű az a kép a kosztümről. Egyrészt túlságosan sötét, másrészt kicsi, harmadrészt miért fotózták le Legolas nélkül????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18422 Írta: Anonymous
Karcsú, izmos és magas (180cm). Szerintem tökéletes Legolas :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18420 Írta: Anonymous
Jó, lehet hogy a macsó túlzás...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18419 Írta: Anonymous
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy a törékeny kis tünde valójában izmos macsó, ha a netes képeknek hinni lehet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18418 Írta: Anonymous
Anna:Én is csak a második alkalommal vettem észre...elsőre tulságosan lekötött az,hogy a fejét nézzem.. :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18417 Írta: Anonymous
Hát, Vic, ez a kosztüm így, Legolas, karvédő és fegyverek nélkül nem mutat sehogy :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18416 Írta: Anonymous
Anna: hát, erre nem tudok mit mondani... :) )) Nekem speciel rögtön feltűnt, de sokan csak másodszorra vették észre :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18414 Írta: Anonymous
Még egy kép, csak Nektek, csak most...<br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/costume.jpg> Legolas kosztüm, Legolas nélkül :(
A kép elég hosszú ideig tölti magát, pedig nem is nagy, de türelem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18415 Írta: Anonymous
Tegnap megint megnéztem a GyU-t, és csak most vettem észre, hogy a hegyen mindenki nyakig áll a hóban, Legolas meg a tetején ugrál.Most biztos hülyének néztek, hogy csak most jöttem rá...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18413 Írta: Anonymous
Szerintem is így van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18412 Írta: Anonymous
Szerintem 'touch my world with your fingertips', legalábbis a hosszú évek távlatából ez rémlik :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18411 Írta: Anonymous
Ez a Queen tényleg jó.A Hegylakó is örök magányra volt ítélve

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18410 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: ÉSzAH: én már dalolászom is, csak az a gáz, hogy nem vagyok egyedül... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18409 Írta: Anonymous
Bocsánat, azt hiszem illene a Queen idézetet lefordítani azok kedvéért, akik nem tudnak angolul: <br> Érintsd meg a könnyeimet az ajkaiddal, érintsd meg a sebeimet az ujjaiddal és a miénk az örökkévalóság, és az örök szerelem.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18408 Írta: Anonymous
Penngaladiel, imádom, hogy ezt a Queen idézetet írtad be! Hát igen. NAGYON NAGYON IGAZ! És van ebben a dalban még valami: <br> <br> Touch my tears with your lips, touch my wounds with your fingertips and we can have forever, we can love forever. <br> <br> Bocsi, ha nem pontosan idézek, de tuti, hogy valami ilyesmi. <br> Hadd fűzzem tovább az ezzel kapcsolatos idézetek sorát: <br> Olyan parányi teremtményeknek amilyenek mi vagyunk a mérhetetlen teret csak a szeretet teszi elviselhetővé.<br> Ezt Carl Sagan csillagász mondta. És mit gondoltok, a tündék mi által tudják elviselni a saját halhatatlanságukat? Vajon Mandos átka nem azt jelentette-e, hogy azokból a tündékből, akikből kihal a szeretet, maguk is halálra vannak ítélve?<br> Penngaladiel, a párhuzamod is nagyon jó. Érzem nem ússzátok meg, hogy én is felsoroljam a kis párhuzamaimat, de most mennem kell. Még jövök ma. Nagyon örülök ennek az eszmecserének. <br> Ta_meri, nincs értelme azon vitatkozni, hogy kellenek-e nagy tettek a szerelemhez, vagy nem. Ez érzések kérdése, azokkal pedig nem lehet vitatkozni. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18406 Írta: Anonymous
Ez utóbbi képet nem pakolta már be valaki ide a topicba??? Ugye nem én voltam??? Már kezdek hülyülni, annyi képet láttam róla annyi helyen. Ha már itt volt, akkor bocsi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18407 Írta: Anonymous
jok a képek,Vic!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18405 Írta: Anonymous
Nos, azt hiszem, ideje, hogy ''feloldjam'' a képzárlatot, és visszatérjünk Orlando Bloom, alias Legolas imádására, két kép erejéig:<br> <br> <a href=http://pages.quicksilver.net.nz/petra/legolas20.jpg> Legolas felnéz
A kép már régebbi, de még nem raktam be ide, és most pótolom ezt a hiányosságot :)

Itt pedig egy Orli kép, ahol végre normálisan lehet látni a nyakbavalóját:
Orlando

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18404 Írta: Anonymous
Hali!<br> Azt szeretném kérdezni,honnan tudom letölteni a tünde szótárat.Nem tudja véletlenül valaki?Magyarra nem akarja átteni valaki?(Nem vagyok 1 profi angolos)Segítsetek,nagyon fontos lenne:))Előre is köszi:Lúthien Tinúviel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18403 Írta: Anonymous
Ebben van valami. Tekintve, hogy Tolkien katolikus volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18402 Írta: Anonymous
Abból indulva ki, hogy Tolkien világa a keresztény világképpel összhangban van, megkockáztatok egy párhuzamot. Nem teljes a párhuzam, és ez nem is baj. De számomra kicsit olyan ez az egész, mintha a tündék jelképeznék az angyalokat, az orkok meg a démonokat. Mégegyszer: nem teljes a párhuzam, de gondoljatok bele: a démonok bukott angyalok, az orkok eltorzított tündék. Mindkét oldalnak meghatározott sorsa és végzete van, amely alól nincs igazán kibúvó. És ezzel szemben az ember valóban szabadabban dönthet a sorsáról, és számára valóban ajándék a halandóság - ahol a halál nem a vég, hanem az örökkévalóság egy más világban. Erről beszélget Arwen és Aragorn utóbbi halálos ágyánál a függelékben, érdemes elolvasni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18401 Írta: Anonymous
Annyira örülök, hogy végre valahol ilyesmiről hallok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18400 Írta: Anonymous
Vic: most világosodott meg ez az elvágyódás dolog! Lehet hogy tényleg a halandó világgal járó fájdalmak elől menekülnek el a tündék! Ez érthető lenne! Nehezen viselik már az állandó változást, búcsút.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.230 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére