- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ez meg egy Craig által aláírt kép:
img.villagephotos.com/p/2003-11/ ... ograph.jpg
Van humorérzéke
Jahaj, mit találtam a CRAIGÚV RÁJ oldalon!!!!
www.craiguvraj.wz.cz/karty/card06.jpg
Ez és Haldír Decipher kártyák itt:
www.craiguvraj.wz.cz/cards.htm
Mercy Peak galéria, van pár kép, amit még nem láttam:
www.craiguvraj.wz.cz/mercygal.htm
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Helyette:
Naptár
új hátterek
új hátterek2
egy új képecke a premierről
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.hauntedfantasy.us/stuff/craigtrees2_800.jpg
www.hauntedfantasy.us/stuff/craigtrees2_1024.jpg
www.hauntedfantasy.us/stuff/haldir3_800.jpg
www.hauntedfantasy.us/stuff/haldir3_1024.jpg
www.hauntedfantasy.us/stuff/haldir_800.jpg
www.hauntedfantasy.us/stuff/haldir_1024.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.starman-imaging.com/shortlan ... _index.htm
Egy cikkre hívnám még fel a figyelmeteket:
www.nzshowbusiness.com/index.php?nzsb=iwasinlotr
- Annatar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Tinwel
- Nem elérhető
zshajni írta: A Helm-szurdoki csatát egyébként összesen az a pár emberke élte túl akik kilovagoltak? A tünde harcosokra koncentrálva, úgy láttam, hogy bőven visszavonulhattak volna többen is. És miért Elrond üzenetét hozta Haldír? Ok, lehet hogy Galadriel küldötteként ment Elrondhoz és onnan tovább Theodenhez. Mindegy. A kérdésem az, hogy van-e valami ötletetek, hogy mit akart ezzel PJ. Remélem ezt még nem tárgyaltátok ki ez alatt a szűk évecske alatt .
PJ célja a tündék lemészárlásával az volt, hogy megmutassa, mennyire mély és végleges, hogy a tündék ideje lejárt Középföldén és hogy hiába halhatatlanok, nem ölhetetlenek. Szerény véleményem szerint ezt másként is be lehetett volna mutatni, akár hasonlóképp drámaian is, de ehhez nem kellett volna lemészárolni ennyi tündét, akik igazából ott sem voltak. S az hogy miért Elrond üzenetét vitte Haldir és nem Galadrielét is, az kiderült volna valszeg abból a részből, ami kimaradt még a bővitettből is, amikor is Galadriel, Elrond és Haldir együtt vitatják meg mi legyen az emberek világával sbt stb.
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Egy beszámoló németül a berlini ROTK premierről (valaki összefoglalná, hogy miről van szó benne? Köszi ):
www.craigparker.de/fans/reports/neph.htm
Itt meg a hozzá tartozó galéria:
www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm
Jóvanna, értem a célzást csinálom alkalmasint
Csak szóljatok odafenn, hogy szeretném, ha egy nap 48 órából állna.
- zshajni
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craigparker.de/fans/reports/neph.htm
Itt meg a hozzá tartozó galéria:
www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ma nem találtam semmi újat, de azért nem jövök üres kézzel:
Pocika photo by me
[size=9:tmabflot]Tinwel, you rock! :evil2:[/size]
EDIT: Mégiscsak van új hírem... valaki csak úgy összefutott Craiggel Londonban!!!!
Chelle a CPF fórumon írta: Well this is Craig related and kind a silly but I thought I'd post it anyhow. I found it on a LiveJournal. The girl's sister lives in London and this is what she wrote:
January 19th, 2004
10:25 pm - News
well I did get some good news tonight
Phone Call from Siobhan: 19th Jan 2004, 5.30pm ish.
"I have just seen Craig Parker!!!!!
He wore a dark grey jacket, dark grey scarf, which was darker than the jacket!
He had slight stubble…….and he smiled. He was coming out of the door as I was coming in and smiled as he turned to let me through!
HE WAS ALONE!!!!!!!!!"
- Tinwel
- Nem elérhető
- Tinwel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Ez vajon kinek a szobája? 8O - kép a Toronto Gatheringről...
Ezen a képen tisztára úgy néz ki, mint aki 5 perccel a kép készülte előtt még javában húzta a lóbőrt, és még itt sincs egészen ébren
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
És itt a többi:
Első oldal
Második oldal
- Supersonica
- Nem elérhető
Craig's Big OE - The Mercy Peak actor's adventure of a lifetime
When Craig Parker took the role of Haldir in The Lord of the Rings, he knew there would be some hard-core fans to reckon with.
He certainly didn't anticipate getting a similar reaction for his role as Dr Alistair Kingsley in the Kiwi drama series Mercy Peak, which will be back on our screens on 16 January. But during a visit to Toronto, he arranged to meet one of the show's most devoted fans, who had already flown to New Zealand to try and meet the stars.
"Her name was Angela and she was lovely," says Craig, who met her after she drove the 300 km from Ottawa. "She went out to New Zealand a few months ago but filming had just finished and all she managed to get was her picture outside South Pacific Pictures. With Mercy Peak, there's this whole trading thing going on, where people are trading tapes. I think it's amazing how our shows get around the world."
Because Mercy Peak has finished filming for good, Craig (33) decided to spend some time travelling overseas. "I had a very nice life. I was comfortable and enjoying myself but I thought, 'Right, now I'm going to have an adventure.'"
Since August, he has been based in the UK and travelled to Venice and Slovenia. He also went to Germany for the Lord of the Rings premiere in Berlin. "It was the premiere for Europe and it was fantastic," he says, speaking from his hotel in Toronto. "All the Fellowship guys were there and Peter [Jackson] and there was a very cool party afterwards. Although I had to jump on a plane at 5 am to come here!"
The reason Craig was in Canada was also due to The Lord of the Rings. He and Kiwi co-star Mark Ferguson, who played Gil-Galad, were invited to a charity fundraiser organised by the Canadian Pro Literacy Foundation, where they talked about being involved in the film.
It was set up by this group of Tolkien fans, who decided to follow Tolkien's philosophy and give something back to education. The strangest question I got asked was, 'Do balrogs have wings?' which is not something I have ever considered. But there are people in this world who consider these things and consider them deeply," he laughs. "It's only since I've been travelling that I've seen how huge the obsession with the Rings is around the world. In New Zealand, it's like our little film."
As for Craig's next career move, he's happy just to enjoy the art galleries and theatres of London and Europe until something definite comes along. "There are some things in the pipeline but until you turn up on set, you never talk about it. I haven't gone seeking fame and fortune. I just want to take some time out, wander round a bit and see some life."
Some of the sights he's seen have even left him a bit starstruck. "A friend of mine got us front row seats watching David Bowie. And I went to see Parkinson being filmed and David Beckham was there, which was really cool. You can just pop into the pub here and there will be a major star right next to you."
But for all the excitement and glamour of overseas, thoughts of home are always close to the surface. "The Rings films have done such huge things for our landscape and when you look at the blue skies, looking out at those views and having a barbecue, it does make you quite homesick."
By Maryvonne Gray
Mellesleg Bear site-ja hatalmas számlát kapott, lehet adakozni a craig-parker.net részére...
- Luine Baenre
- Nem elérhető
*perme ugrál örömében*
Penngaladiel írta: És egy jó hír: a Craig Parker Info ismét üzemel, más szerveren és más vette át a karbantartását, de a lényeg, hogy ismét él a Craiggel kapcsolatos linkeket összegyűjtő site:
www.raptoe.com/craig/
Még a régi link is müxik...
www.craigparker.info/updates/
Sonica, tényleg naon szépek a képek!
Új torontoi képek:
www.craigparker.de/media/galerien/toronto/galerie.htm
gyaa...ezt a képet még nem is láttam
hmm, én is szivesen rádőlnék a vállára
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Na jó, lassú a netem, és Sala volt elöl A Craig képek is lélegzetelállítóak, sőt!
Ez a csibészes tekintet...
Nézzük csak, tényleg tud tüzet okádni...?
Craig és a torta - minden pillanatban azt vártam, mikor ül bele véletlenül
Na jó, abbahagytam
Ja, egyébként most tudtam meg, hogy Craig az egyik conon elárulta, hogy ő volt annak a két orknak is a hangja, akik Cirith Ungol tornyában veszekszenek Frodó cuccain Saját magával kellett veszekednie Úgyhogy jól tippelgettünk, amikor nem tudtuk eldönteni, hogy melyik az, mert mindkettő ismerős volt
NYUSZI!!!!
Na jó, tényleg ez az utsó
- Supersonica
- Nem elérhető
Craig és Mark paneljeiről, Mr. Rhys-Davies paneljéről, plusz a Wetás maszkosok működéséről...
www.ringcon-fotos.de/pages/index2.htm
Huh, és ez volt a 666. hozzászólásom
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Niniel Nienor írta: Hajrá Craig rajongók!
A wallpaperekhez csak annyit, hogy honnan a pokolból van kép arról, amint borotválkozik????? :
Ha jól tom, akkor innen:
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...rap&gallery=intrepid
jaj, és Gyémi, én csináltam direkt azzal a képpel egy puzzle-t
luine.fpn.hu innen a dpwnloads-ban megtaláljátok, kellemes időtöltést
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
igen az a nyár ,a RC dvd meg a kép, ahol Galadriel átszúrja Craigiecica fejét, hmm...........
Luine: az a kép meg mindegyik kép
Craig és Haldír találkozása
Hajni: na ja, tényleg cikis, de hogy élvezte
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Niniel Nienor írta: Hajrá Craig rajongók!
A wallpaperekhez csak annyit, hogy honnan a pokolból van kép arról, amint borotválkozik????? :
Az asszem Nepál..... jól emlékszem lányok? Bevallom, a legcikisebb rész, mikor tehenet fejt! Attól kihaltam, hogy pont ott állt meg a DVD!!!!!!!
[size=9:rvu29ey5]Gyémi naon gonoccc [/size]
Lehet, hogy lembas sütéshez kellett?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem borotválkozik, borotválják A nepáli útifilmben van, amikor betér egy borbélyhoz borotválásra, de a szolgáltatás nem merül ki ennyiben Naon vicces jelenet amúgy, Craig is végigrötyögiNiniel Nienor írta: A wallpaperekhez csak annyit, hogy honnan a pokolból van kép arról, amint borotválkozik????? :
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta: S végül egy képecke, régi de ugyebár a régieket is fel kell eleveníteni néha )
emlékeztek, még egy szép nyárra, mikor egy képen kicsit elhülyültünk, ezt be tenném emlékfelfrissítésnek:
kep.tar.hu/thaurwath/index.phtml ... id=3473696
továbbra is rulzzzz kép
Jajj, ez a kedbenc fejbevágós képem! RÉgen belinkeltem csak akkor senki nem vette a poént Óhh, az a nyár! Már jöhetne az új RC DVD!!!
Celeborn=Lembas? HÁt max úgy, hogy Celeborn rászokott a lembasra, vagy Haldír, és elküldték a Helmbe, elvonókúrára
Épp, most találtam RC képeket kutatva:
www.craig-parker-michelle.net/im ... r.jpg.html
sztem tök ari
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.