Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 9 hónapja #166614 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Egy kis játék, ha van hozzá kedvetek, CRIZ "Guess the Con" kvízjátéka. Nosza rajta, ki találja ki mind a 20 képről, hogy melyik találkozón készült? ;)
home.arcor.de/tpara/criz/pix/p04 ... thecon.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166611 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hajrá Craig rajongók! :lol:

A wallpaperekhez csak annyit, hogy honnan a pokolból van kép arról, amint borotválkozik????? :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166607 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
S végül egy képecke, régi de ugyebár a régieket is fel kell eleveníteni néha :) )
emlékeztek, még egy szép nyárra, mikor egy képen kicsit elhülyültünk, ezt be tenném emlékfelfrissítésnek:
kep.tar.hu/thaurwath/index.phtml ... id=3473696
továbbra is rulzzzz kép :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 9 hónapja #166606 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jaj, ezt a szép hátteret most találtam, sztem ari :)
us.f1.yahoofs.com/groups/g_10377063//Yah...m/CraigParkerFan.jpg?

Több
20 éve 9 hónapja #166596 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hmm.... ollala, ollala, de persze már megsem merek nyikkanni, mert megint Craig hátsófele lesz a téma és a vércukra.
De tényleg ari képek, meg a múltkor láttam képeket, ahol Haldír hasonmással van.... hmm....

[size=9:12i3znbk]mit szólna ehhez ainagil?[/size]

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #166460 Írta: Luine Baenre
Penni, jók a képek! :D Főleg az naon ari, amikor Craig találkozik "Haldírral" :D

Akkor itt pedig néhány új sztem igenis szép wallpaper 8)
www.craigparker.de/media/wallpaper/walldiv.htm

[size=9:3dmrusei]Ja és még vmi: first editional vágatlan versio ;)
luine.fpn.hu/cpnemesfele.htm :mrgreen: [/size]

Több
20 éve 9 hónapja #166448 Írta: Tuk Pippin
Tuk Pippin válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: - egy földön fekvő orkba szúrni egy lándzsát olyan erővel, hogy teljesen átszúrta és a földből kellett kirángatnia :mrgreen: (PJ: Mark, wazz már megint eltörtél egy lándzsát, pazarlod itt az Aiglos-okat, még Sala se tudja kirángatni!!!! :mrgreen: )

Mondták egy interjúba,hogy PJ sose ordibált velük,úgyhogy ez valahogy így lehetett:
Mark,bogaram,kíméld azokat az Aiglos-okat,mert fogyócikk!Köszike!
:twisted:

"Eljöhet a nap,mikor az emberek bátorsága elbukik,
Hátat fordítunk a barátainknak,és szövetségeink felbomlanak."

Több
20 éve 9 hónapja #166274 Írta: Penngaladiel
Na, végre működik a szerver, amin Julia képei vannak. Nem sok, de érdemes megnézni :D
www.jedielfqueen.com/gathering/celebrities.htm

[size=9:12xwh18w]OFF: Pippin, Thaur - Mark Ferguson Új-Zélandon él és dolgozik, de valójában ausztrál.[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #166179 Írta: Tuk Pippin
Tuk Pippin válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: Tuk Pippin: Mark Ferguson...
Gil-galad tündekirályt játssza a FOTR-ban:) és egyébként egy új-zélandi komikus:D

Köszönöm,hogy segítettél egy szegény hülyének kitévelyegni a homályból! :lol:

"Eljöhet a nap,mikor az emberek bátorsága elbukik,
Hátat fordítunk a barátainknak,és szövetségeink felbomlanak."

Több
20 éve 9 hónapja #166139 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Te TÚ :)

Akkor én is off... Miért vagytok ennyire GYILKOSOK, 24 órát nem vagyok netközelbe, és ennyi történés :D

A képek hihetetlenek, a nacison szétröhögtük magunkat Beleggel :)

Több
20 éve 9 hónapja #166128 Írta: Penngaladiel
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mi bukkant fel :D
Toronto, még mindig, vadiúj képek:
dallinka.tripod.com/gathering/stalking.html
Ez így magában is egy gyönyörűség:
dallinka.tripod.com/gathering/tn_judges.jpg :oops:

És egy jó hír: a Craig Parker Info ismét üzemel, más szerveren és más vette át a karbantartását, de a lényeg, hogy ismét él a Craiggel kapcsolatos linkeket összegyűjtő site:
www.raptoe.com/craig/

Több
20 éve 9 hónapja #166114 Írta: Gyémánt_Hajnal
Bocsi Pennie! :D

Azért egy kis Craig bocseszért:

Óhh, az a pici kis Kréjgi! :D

img-nex.theonering.net/images/scrapbook/627.jpg

[size=9:vc84nso1]Gyémi megjegyzi: Kréjgi a RingCon hőse - "I lost my..."[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #166110 Írta: Penngaladiel
Na, azért most már elég legyen! Kicsit komolyabban, lányok, vagy ráugrok a törlés gombra! A chatelés a chatre való, nem a fórumra! :nono:

Több
20 éve 9 hónapja #166108 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: Hehe... azt tudjátok, hogy az eredeti koncepció szerint Arwen karjaiban halt volna meg Haldír? :wink:

Komoly? 8O Jéééé, tiszta brazil sorozat :mrgreen:

[size=9:91p74ikz]Galadriel Haldírért sóvárog, ezért Celeborn el akarja tenni láb alól, és elküldi háborúzni, csakhogy Arwen utána megy, mert nem is Aragornba szerelmes, hanem titkon Halídba, és vele lenne találkája, csakhogy megzavarja őket egy ork és kinyírja Haldírt, és végső drámaként, Arwen karjaiban hal meg, ahol egy csókkal búcsúznak el egymástól, majd, h ezt megtudja Aragorn isnkább Frodót válaszja....Na jó abbahagyom a hülyeséget :mrgreen: [/size]

Több
20 éve 9 hónapja #166105 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Hehe... azt tudjátok, hogy az eredeti koncepció szerint Arwen karjaiban halt volna meg Haldír? :wink:

Bizti megijedtek Aragorn haragjátol , ezé nem igy volt :) )

Több
20 éve 9 hónapja #166103 Írta: Penngaladiel
Hehe... azt tudjátok, hogy az eredeti koncepció szerint Arwen karjaiban halt volna meg Haldír? :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #166092 Írta: Thaurwathiwen
de az az Aragorn nme jön véletlenül sem, csak későn és akkor Haldír feje koppan egyet a köveken, mivelhogy kedves királyunk van annyira kegyes a hullákhoz, hogy csakúgy ledobja őt :twisted:

Hát igen, folytatódik igaz történetünk sorozat: avagy mi történt valójában a Helm-szurdokban?
Netán Haldír meghalt vagy csak letört a körme és szégyenében elbujdosott....? :mrgreen:
/me ma nagyon hülye, lőjétek le!!! :twisted:

és rájött, ha gyorsan forgolódik akkor a gyönyörűen megfésült haja szép tüncisen lobog mögötte, és biztos imponált neki, na meg a többi tüncinek :mrgreen: :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #166090 Írta: Penngaladiel
Valójában ez történt:

Több
20 éve 9 hónapja #166088 Írta: Gyémánt_Hajnal

Penngaladiel írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Gil-galad meg mégis csak király, neki művészien kellett beleszúrnia a lándzsát az orkba

Művészien? :lol: Ezért hívja mindenki ezt a jelenetet "Gil-galad orgazmus jeleneté"-nek? :lol: :lol: :lol: 8)

Ezt most vegyem úgy, hogy előtte Mark jól begyakorolt? :mrgreen:

[size=9:2v16rwdn]Gyémi kéri, üssétek le[/size]

Viszont ahogy Haldír ott ringlispillezett magakörül...... sztem Aragornt bogarázta, hátha elébb felbukkan :lol:

Luine:" Gyémi, vagy lehet inkább akkor is arra ügyelt, h a haja össze ne kócolódjon, ezért nem szólt semmit Vagy azért nézelődött akkor, mert amikor a balta belevágódott a hátába, akkor kiesett a kontaklencséje, és azt kereste "

hát nem is tom...... szerintem inkább leesett a vércukra..... csakis az a hüe lembas tehet róla!

Több
20 éve 9 hónapja #166087 Írta: Luine Baenre

Thaurwathiwen írta: Luine: hát persze, na így már jobban hangzik :mrgreen: :evil3:
Légiesen és tüncisen olyannyira nem figylet, hogy észre se vette a mögé sunnyogó orkockát aki aztán fogott egy baltát és jól belevágta a hátába, biztos fájhatott még a tüncikének is szegény :twisted:
de legalább tanúi lehettünk egy igen élethű (öhh...halálhű, vagy h jobb? :mrgreen: ) haldoklásnak...

Hát éppen azért kapott baltát a hátába a szerencsétlen kicsi drága :twisted:
Hiába, hiúak ezek a tüncik :mrgreen:

Gyémi, vagy lehet inkább akkor is arra ügyelt, h a haja össze ne kócolódjon, ezért nem szólt semmit :mrgreen: Vagy azért nézelődött akkor, mert amikor a balta belevágódott a hátába, akkor kiesett a kontaklencséje, és azt kereste :mrgreen:

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #166086 Írta: Penngaladiel
Kéretik a CP.netről nem hotlinkelni! :nono:

Amúgy ez teCCik :lol: :
www.craig-parker.net/linkable/fi ... hieves.jpg

Több
20 éve 9 hónapja #166084 Írta: Gyémánt_Hajnal

Thaurwathiwen írta: No lám.....lám...
Luine: hát persze, na így már jobban hangzik :mrgreen: :evil3:
Légiesen és tüncisen olyannyira nem figylet, hogy észre se vette a mögé sunnyogó orkockát aki aztán fogott egy baltát és jól belevágta a hátába, biztos fájhatott még a tüncikének is szegény :twisted:
de legalább tanúi lehettünk egy igen élethű (öhh...halálhű, vagy h jobb? :mrgreen: ) haldoklásnak...

Nem vettétek észre, hogy ez nála bevett halálozás? Én láttam néhány filmbeli elhalálozását és ez a szédülés, haláltáncom a kaszással - ez volt a NOCHUban is. Nem? Mondjuk, nekem tecc. :mrgreen:
De azért mondhatott volna valamit.... például, hogy "Tündeszemem nem látta a mögöttem lévő orkot"..... húúú de gonosz vaok.... :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #166082 Írta: Thaurwathiwen

Penngaladiel írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Gil-galad meg mégis csak király, neki művészien kellett beleszúrnia a lándzsát az orkba

Művészien? :lol: Ezért hívja mindenki ezt a jelenetet "Gil-galad orgazmus jeleneté"-nek? :lol: :lol: :lol: 8)

Hmm........végül is mindent lehet művészien csinálni..... :twisted:
mondjuk az a fej, hát tényleg..... :mrgreen: :mrgreen:

TÚ: Igenis, értettük! :evil2:

Luine: hát persze, a nazgulokat szeretni kell :twisted: :mrgreen:

Több
20 éve 9 hónapja #166079 Írta: Luine Baenre
Penni, köszi szépen a felvilágosítást :D Mostmár világos, mint a vakablak 8)
Szal mégegy ok, h szeressük a nazgúlokat, főleg Mr Boszit :D

Több
20 éve 9 hónapja #166078 Írta: Penngaladiel

--- TÚ megjegyzése: topiknélküli tüncik irányába némi offolás megengedett, de csak módjával! :wink: ---

És akkor egy kis ONtopik:
Új cikk egy új-zélandi újságban Craigről

Több
20 éve 9 hónapja #166077 Írta: Thaurwathiwen
No lám.....lám...

Gyönyörűű.... :mrgreen:

Szép az élet....ki gondolná, hogy iyleneket be kell vallani... szegény biztos nagyon szerette vonla a szerepet, de egy ájulós naszgul, hát nem épp a legtökéletesebb :mrgreen: :twisted:

Luine: hát persze, na így már jobban hangzik :mrgreen: :evil3:

Hmm....Craig topic?
Nesztek: kep.tar.hu/thaurwath :D :D

Több
20 éve 9 hónapja #166075 Írta: Gyémánt_Hajnal
Pennie: ezt régen valóban én is hallottam :D :D :D Hogy ezzel a Mr.Boszival mennyi baj volt......
De azért én (nehezen), de felismertem Craig hangját....... bár szegénykém eleve az életben is képes sokféle hangot kiadni magából :mrgreen:

Több
20 éve 9 hónapja #166073 Írta: Penngaladiel

Thaurwathiwen írta: ezek szerint Craig szinkronizálta Markot? rulzzz :mrgreen:

A Boszorkányurat ha jól tudom, három ember játszotta összesen a film folyamán: Mark Ferguson volt az első (időrendben, hogy maguk a jelenetek a filmek mely részeiben vannak, azt nem tudom), mégpedig ennek az a sztorija, hogy a fickó, akit elsőnek választottak erre a szerepre, nem vallotta be, hogy klausztrofóbiás. Rárakták a maszkot és a jelmezt, lépett hármat és elájult :lol: Mivel Mark a Xénában többször dolgozott Richard Taylorral, és párszor kentaurt játszott, hozzá volt szokva a sok cucchoz, és így ő ugrott be a Boszorkányúr szerepére is, amikor éppen Gil-galad miatt amúgy is ott volt első menetben. Aztán Brent McIntyre , majd A király visszatérben a mi egyetlen Lurtzy Baby-nk :lol: Gyanítom, hogy mindhárom színésznél, ahol volt szöveg, Craig volt a hang.

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #166072 Írta: Luine Baenre
Thaur drága, de mi van, hha csak ellökte azt az orkot a földre, és leszögezte (szószerint :mrgreen: ) h ott maradjon, és haljon meg? :twisted:

Gyémi, hát igaz, h Craig sem nézett semerre, csak kaszabolt, de azt légiesen, tüncisen tette :D (igaz, hha nem nézett semerre csak kaszabolt, akkor még a társakat is levághatta volna :twisted: )

Ja Craig topic: :D www.craigparker.de/media/galerien/hdr_ttt/gross/bild07.jpg
Bocsi Penni, elfelejtettem már tisztára, h tiltva van a hotlink... :crazy:

Több
20 éve 9 hónapja #166070 Írta: Gyémánt_Hajnal

Luineheciel írta:

Thaurwathiwen írta: ez valljuk be nem épp tündés cselekedet, mondjuk úgyis lehet mondani, hogy a szerencsétlen haldoklót akarta megszabadítani a szenvedéseitől...
na mondjuk kevés az esélye, hogy egy tünci ilyet tenne egy orkkal....

Dehogynem, tündés volt az! :D Igaz inkább sötét tüncis, na dehát istenem, azokat is imádjuk :mrgreen:

Na jó félkomolyan, de most te mit tettél volna egy csata kellős közepén? Gondolom te is bele állítottad volna a lándzsát, minth beléd állítsák :twisted:

Az egész tündés volt! Még Haldíré is! Képzeljétek, hogy ritmusra kell minden tündének kaszabolnia az ellenséget, Gil-galad meg mégis csak király, neki művészien kellett beleszúrnia a lándzsát az orkba, sőt még ordítania is, hogy valamelyik tünde jegyezze, hány hullánál jár.

Ami Haldírt illeti, Haldír nem nézett se előre - se hátra (Bocs Craig), csak kaszabolt. Bár elég mutatósan :mrgreen:

Jaj, tényleg! El kell olvasnotok a Gil-galad és Mírea Amurel találkozását! Pont idevág! :D :D :D

Hogy azért kinyílvánítsam, ez még Craig-Haldír topic :D
freewebhosting.hostdepartment.co ... ig085.html

Ami még idevág: Könyörgöm, ha lesz Gil-galad topic, hadd kapjam meg :D Könyörgöm, kedvenc főhősnőm apukája!

Még egy kis Craig: freewebhosting.hostdepartment.co ... ig102.html
Ez még mindig Craig topic :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.646 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére