- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
pub57.ezboard.com/fxenavillefrm1.showMessage?topicID=1794.topic
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
Beszámoló sok-sok képpel:
www.fozzerworld.com/1RingCon2003.htm
Ahogy egy sztár látta:
bruce-hopkins.com/photos/ringconbonn03.html
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Sajnos kevés esélye van bármelyikünknek is "lestoppolni" a drágát, de azért a csodában még lehet reménykedni És nekem nagyon bejött a sonnyboy stílus, sajnálom, hogy ilyen hamar visszafesttette, bár eredetileg a szőke haj nem esetem, de Craignek nagyon jól állt ez a fazon. Meg szerintem a teljesen befestett sötétszőke is jól állna neki - bár mi nem áll jól neki, úgy őszintén? Engem még fehér hajjal és fekete SZTK szemüvegben is elvarázsolt
Amúgy a CPF fórumon éppen arról megy a... khm... társalgás (majdnem mást írtam, hehe ), hogy milyen reklámokban kellene Craignek szerepelnie. Szóba került a Diet Coke, Calvin Klein, GAP, DIESEL farmer és hasonlók - az agymenést az alábbi kép indította:
www.fozzerworld.com/photogallery ... gCon03.JPG
- Lindórié-tore-leona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De ezt inkább ne részletezzük. Nagyon nincs jó hangulatom ...
- Tinwel
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Tinwel írta: hehehe
Tekintettel vén koromra én az érettebb változatára szavaznék, de lévén már más lestoppolta, igy maradok másnál
Azért én sem vagyok már annyira csitri
- Tinwel
- Nem elérhető
Tekintettel vén koromra én az érettebb változatára szavaznék, de lévén már más lestoppolta, igy maradok másnál
- Supersonica
- Nem elérhető
Amúgy a CPF-en komoly flame ment arról topic-okon át, hogy akkor most melyik haj a jó neki mintha beleszólásunk lehetne
Amúgy én a szőkített hajú, napbarnított sonnyboy stílusra szavazok
- Tinwel
- Nem elérhető
Lindórié írta: Szerintem is jobban nézett ki melírozott hajjal. Nagyon megdobogtatta a szívemet.... Hmmm ...
Neked melirozatlanul is megdobogtatta volna, nem igaz? Egyébként ezzel a hajjal valahogy kölykösebben nézett ki, eredeti hajszinnel érettebb volt. De igy sem rosszabb, csak más. Aranyos volt És mintha fogyott volna, persze nem csoda amennyit rohangált a világban az utóbbi időben.
- Supersonica
- Nem elérhető
Old Hawk írta: Ki volt HALDIR magyar hangja?
Markovics Tamás
szegénykém nagyon-nagyon-nagyon rossz választás volt Haldír magyar hangjának... az eredeti hangja sokkal jobb és karakterében teljesen más is! - egyenesen sokkot kaptam most, egy év után, hogy ismét szinkronizáltan hallottam a bővítettet... (na persze durva lett volna szólni a Danubiusnak, hogy feliratosan akarjuk nézni )
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ki volt HALDIR magyar hangja?
Oldhawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Supersonica
- Nem elérhető
Az az ing télleg nagyon veszélyes
Jól látom, hogy a barnasága is elkopott, lehet, hogy önbarnító krém volt
?
- Lindórié-tore-leona
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Valami étel, amit Craig megevettFinarfiel írta: és éppen mi volt Craig hasikóján?
Közben megérkeztek az első Memorabilia képek:
www.shutterfly.com/os.jsp?i=67b0 ... 5a4c5&pg=0
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem tetszett a szőke melír és a borosta/szakáll... Hiányzik.... A második oldalon meg az a tropical ing NAGYON veszélyes
Viszont Mark milyen büszkén feszít a Boss Elf pólójában
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
és éppen mi volt Craig hasikóján?
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
- Supersonica
- Nem elérhető
Finarfiel írta: Sziasztok!
A "Bonni különítménytől" kérdezném, hogy ezen a képen mi történik?
ÖÖÖÖ, igen, mi is lettünk volna a lányzó helyében
Jancsi és Juliskát játszották el, a kislány volt minden más , a madár, a mézeskalács házikó
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Más: most hétvégén (ma?) volt Birminghamben a Memorabilia, ahol Craig is ott volt - állítólag visszafestette a haját Képet még nem láttam, de lehet, hogy az este folyamán még találok
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Hm, pedig nem lenne rossz... Annakidején nagy Narnia-rajongó voltam... És végülis ezt is Új-Zélandon fogják forgatni...Penngaladiel írta: Újabb beszámoló, bár nem kell mindent elhinni, ami benne van (Craig egyáltalán nem biztos, hogy játszani fog "Az oroszlán, a boszorkány és a szekrény" c. filmben, a sajtótájékoztatón csak viccelt. Ha már biztos lenne, hogy szerepelni fog benne, akkor nem mondhatna semmit )
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Melawar írta: DE itt nem hasonlit , egyzserüen iszonyu , mondhatni gyerekes az a hang.
gyerekes? inkább nyálas és b... Már elnézést attól akinek tetszik, de én úgy találom isteninek, úgy eredetiben, olyan szupi mély hanggal
ja és a képek+feliratozások, hát azok naon jók
- Jocii
- Nem elérhető
egyszerüen nem illik a szinkronhang hozzá.
pedig a magyar szinkronosoknál ugy tudtam alap , hogy hasonlison a hang az eredetihez.
DE itt nem hasonlit , egyzserüen iszonyu , mondhatni gyerekes az a hang.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.fozzerworld.com/1RingCon2003.htm
Nagyon jók a képriportok és a kommentárok is Ez pl. a Craig és Mark comedy show:
www.fozzerworld.com/mark_and_craig.htm
"Craigy Pooh, will you marry me?"
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:2wu42il9]/Ámbár engem még egy harcedzettebb tünde se bírna el... /[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... onn03.html
És egy beszámoló:
www.n1parkerplace.net/gb/ringcon2003intro.htm
Bár igaza van mindabban amit leír, sajnálom, hogy nem tudta élvezni azt, ami élvezhető volt a RingConból...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Hát nem találták el Engem már az első filmben is sokkolt, amikor kétszeri feliratos nézés után először láttam szinkronizálva - komolyan, majdnem leestem a székről, amikor megszólalt! A Két toronyban meg még súlyosabb... Félreértés ne essék, semmi bajom a szinkronszínész hangjával, a Dawson és a haverok Dawsonjaként tökéletes, de Haldírnak nem, és Craig hangjától meg aztán teljesen különbözik... Neki mélyebb, férfiasabb, és határozottan szexi hangja van!Artemisz (Celebthil) írta: Nekem teccett!
Még mondtam is, hogy: "Fű, de jól eltalálták, tök passzol a pofijához ez a hang!"
Mark magassága: akárhonnan származik az adat, valaki tévedett, vagy elírta, vagy elszámolta, de az tény, hogy Craig 177 cm, ami 5'10", és Mark nem 3 hüvelykkel (7.62 cm) magasabb nála, hanem jóval többel. Egyébként Mark születési dátuma is sokhelyütt el van írva (1961 helyett 1967), de ez már kezd nagyon off lenni...
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Nem létezik, hogy 6'1", ez tuti elírás, Mark Salánál is magasabb, én meg épphogy a válláig érek a 165 centimmel... Lawrence-szel kb. egymagas, ő viszont 2 méter, szóval Mark is akörül lehet, én legalább 195-re saccolom... (ha elírás, akkor 6'7", ami 200 cm, és az nagyjából stimmel is) Amúgy Craig nem alacsony, de tényleg eltörpült a sok magas emberke mellett
Kérlekszépen, a hír INNEN származik...
Magyar hang: többiek tanúsíthatják, hogy hangosan felhördültem (meglepetésemben és felháborodásomban és csalódottságomban) a magyar hang hallatán, asszem eddig talán egyszer láttam magyar szöveggel a filmet januárban, az épp elég is volt... (a maradék 7-8 alkalommal csakis feliratosan )
Az eredeti hangja... HMMM... OOOOOHHHH... JAJJJJJ
- Artemisz
- Nem elérhető
8O *Artemisz megszeppenve behúzza a nyakát*Penngaladiel írta: A magyar hangja egyszerűen undorító
Nekem teccett!
Még mondtam is, hogy: "Fű, de jól eltalálták, tök passzol a pofijához ez a hang!"
Akkor viszont gond 1 szál se, hisz ha ennél is jobb, akkor az pláne fog tetszeni! (De mikor láthatom én már eredetiben... áh.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Egyszer-kétszer megint lehaltam Craig láttán! Iszonyat nagy színész ez a srác!!
Mondjátok csak, az eredeti hangja is ilyen cuki?! Legalább hasonlít? Mert a magyarhangja ZABÁLNIVALÓ!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.