Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 1 hónapja #148290 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Angyal vagy, Beleg, de sajna IDŐM NINCS menni... píz még volna, max. húsvétig nem eszek Túró Rudit.....
Deesznyóság ez az egyetem... :bawling: :bawling: :bawling:

Már csak nyelvgyakorlás céljából is shirály lenne ez az út, aztán meg Ti is, (a társaság), meg látnék 1 kis világot is, meg ráadásnak Craig... De mit csináljak, ha eccer NEM JÖN ÖSSZE!!! A Valák is ellenem vannak!!

De naon kedves vagy, hogy nem sajnáltad tőlem az infót! Majd legfeljebb gondolok rátok.. (síró szellemem kísért Bonn sötét utcáin át :twisted: ) De a RingCon topicot megnézem!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #148288 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
JeeeszusMariussz!!! Hat nem tood????
RingCon lesz alig 3 het mulva Bonn-ban ( www.ringcon.de ), ahol o az egyik sztarvendeg.
Menj a RingCon topicba, ott vannak a reszletek.
Baromi gyorsan kell jelentkezned ha akarsz jonni mert nemtom mennyi jegy van meg.
Beugro asszem 110 Euro, repjegy - mi fapadossal megyunk de mar augusztusban megvettuk (atyagatya de regen volt).
Nezd meg a www.germanwings.com oldalon milyen arak vannak, meg mindig valtozik le-fel (ha van meg hely). Csak kartyaval lehet fizetni es azonnal.

Megyunk paran de mindezt megtalalod a RingCon topicban.
Gyorsan gondold at! :!:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #148287 Írta: Artemisz

Beleg Cúthalion írta: Koszi szepen Artemisz! :mrgreen:

Nincs mit.... :lol: :lol: :lol: :wink:
[size=9:2rxxkdts]sajna azt nem tudom, hogy lehet efféle emotikonokat ide becsempészni.. Silnek sikerült... :? [/size]

Jé, igaz is!!! Kicsi Craig milyen apropóból jön Németországba? Mi lesz ez a pumpaláré? Mikor is? Mennyi a repülőjegy? Prágáig még elvitt volna a nemzetközi gyors, de hát későn kapcsoltam... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #148285 Írta: Beleg Cúthalion
Koszi szepen Artemisz! :mrgreen:

Több
21 éve 1 hónapja #148281 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Képek a tacomai buliról, lesz még sok, a CPF-es lányok rengeteget készítettek:

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... D=34.topic
www.cheeky.nu/tasha/ringcon/

Több
21 éve 1 hónapja #148236 Írta: Artemisz

Beleg Cúthalion írta: Aahhhhhhhh micsoda phasiiiii!!!!!!!!!!!! :eek2: :eek2: :eek2:
Huuuu, mossatok fel!!!!!!

Szép a szeme.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beleg Cúthalion írta: Van valakinek szetfolyos vagy elajulos smiley-ja???

Sil szerzett jónéhányat a Hugo Weaving fansite fórumára!
hugoweaving.uw.hu/
Meglesheted... :wink: :P
Egyik shirrályabb, mint a máásik!!! :D :o
[size=9:yx7yre85]szívektől körben hemzsegő fejecske; Iloveyou-tábla; szájnyalogatós smiley, és egyéb drágaszágok... kicsi Craignek naon illik....[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #148203 Írta: Penngaladiel

Eleniel (csillaglany) írta: Amúgy voltam a győri talin, Thaur hozott fotókat, meg mesélt is Craigről, tök ari volt... :lol: Azt mondta, nagyon hamar zavarba lehet hozni szegényt, és ilyenkor totál elvörösödik... :D Tényleg?

Tényleg :D

A hétvégi buliról beszámolók itt:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... D=39.topic

Több
21 éve 1 hónapja #148131 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ne feledjük az első storyboardok idején ő adta a hangját Frodónak :) ... Amúgy pedig azt nyilatkozta, hogy akár kávét is főzött volna a stábnak, hogy ott lehessen a forgatáson ;) (még szerencse, hogy nem így lett ;) , szegényebbek lennénk egy élménnyel...)

Több
21 éve 1 hónapja #148120 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hihi...
Ez a pasi úgy látszik, mindenhol ott volt... besunnyogott mindenhova.
Valahogy így.

- Figyu, épp nincs semmi dolgom... kell segítség?
- Hááát... épp nincs Boszorkányúr-hangunk...
- Ez jó lesz? (sikoly)
- Jöhet! Rákeverünk még egy kis rozmár-üvöltést, meg műanyag poháron csikorduló kavics zaját, aztán hadd szóljon!

(néhány nap múlva)
- Na? Egyéb teendő? Ha már úgyis kinyiffantották Haldírt...
- Vonuló katonaként szerepelnél esetleg?
- Melyik seregben?
- A déliekében...
- Miért ne? A nazgúlok után már bármit... :) Kíváncsi vagyok, hányan szúrnak majd ki... :twisted:

Amúgy voltam a győri talin, Thaur hozott fotókat, meg mesélt is Craigről, tök ari volt... :lol: Azt mondta, nagyon hamar zavarba lehet hozni szegényt, és ilyenkor totál elvörösödik... :D Tényleg?

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #148104 Írta: Beleg Cúthalion
Aahhhhhhhh micsoda phasiiiii!!!!!!!!!!!! :eek2: :eek2: :eek2:
Huuuu, mossatok fel!!!!!!
En amugy is military rajongo vagyok, de ez most egy ISSSHHHTEN!!!!!! :oops:

Van valakinek szetfolyos vagy elajulos smiley-ja???

Több
21 éve 1 hónapja #148084 Írta: Penngaladiel
Ááááááááááááá, mit talált valaki.... Craig a déliek hadseregében!!!!

www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04220.html

A kép baloldalán :D :lol: 8)

Én nagyon felületes voltam, amikor átnéztem a paklit, amit vettem, pedig megvan ez a kártya :lol: A Ring*Conon megkérdezem Craiget :P

Több
21 éve 1 hónapja #148014 Írta: Penngaladiel
Az első kép a tacomai buliról:

www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9282

Több
21 éve 1 hónapja #147983 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
"Craig Who?" :lol:

Még egy adag London Expo kép, Craig és Billy, keverve:
www.theonering.net/scrapbook/group/1061

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #147981 Írta: Penngaladiel
WOW, kész vagyok... ez a pasi tökéletes... túl szép, hogy igaz legyen :P Hogy lehet valaki eeeennyire kedves???

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm2.s...ge?topicID=211.topic

Angolul nem tudóknak elmondom a lényeget:
Most hétvégén van az USÁ-ban egy GYU találkozó, szintén RingCon néven ( www.ringcon.com ), ahol ott van néhány ismerősöm a Craig Parker Fans fórumról, amcsik persze. Nos, egyikük felhívta egy otthonmaradt társunkat, aki nem tudott elmenni, hogy most akkor adna valakit, aki beszélni szeretne vele - Craig volt az :D

Több
21 éve 1 hónapja #147857 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 1 hónapja #147814 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Juj, itt még egy pár jobb új kép :D 8)

katt , katt , katt , katt , katt , katt

Több
21 éve 2 hónapja #147457 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Penni: nálam még mindig Haldir cica viszi a elsö helyet :) )
bár én már láttam Haldir nevu kutyust is :)
na igyekszem elöszedni és belinkelni ide :)

Több
21 éve 2 hónapja #147453 Írta: Luine Baenre
Jujjj, imádom a delfineket egyébként is, hát még ha Haldírnak hívják!! :D Nagyon cuki!

Több
21 éve 2 hónapja #147421 Írta: Penngaladiel
No, itt is érdemes körülnézni:

www.scottishfellowship.com/

Ez aranyos :lol:
www.scottishfellowship.com/galle ... fullsize=1

Több
21 éve 2 hónapja #147401 Írta: Luine Baenre
1970. november 12.-én ;)

Több
21 éve 2 hónapja #147394 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Aiya! :eowyn1:

Mikor van a szülinapja? (év, hó, nap...)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hónapja #147337 Írta: Penngaladiel
Hihi, Luin, szerintem nem borotválkozott, ez még az első napon készülhetett :lol: Egyébként Sonica jól mondta, pillanatnyilag fordítókra van szükségünk a site-hoz (főleg angolról magyarra).

Még képek:
www.livejournal.com/users/nixxie_/156497.html
www.livejournal.com/users/nixxie_/157931.html

Több
21 éve 2 hónapja #147317 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Luine, köszönjük mindannyiunk nevében a felajánlást ;) !

Vigyázz, mert még a végén élünk vele ;) .

Per pill úgy néz ki, hogy a külföldi site-okon és újságokban megjelenő interjúkat fordítjuk le pl. (én vagyok a lusta németes, de a régóta kért cikk már 3/4 részben lefordítva, Nosferatuéhoz még hozzá sem láttam..., így munkaidőben ;) )

Penn meg az angol site-okon gyűjti az anyagot, Beleg + programoz ;)

Több
21 éve 2 hónapja #147274 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: bár mi is itt tartanánk....

Penni, én bármiben szivesen segítek, már amiben tudok egyáltalán :roll:
Szal rendelkezzetek velem ;)

Ja és új London Expo-s képek:
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...p&gallery=londonexpo

Aztaa...borotválkozott 8O :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #147261 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Újabb képek a London Expóról:

www.theonering.net/scrapbook/group/1050/

Tyűha! :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 2 hónapja #147212 Írta: Penngaladiel
Újabb képek a London Expóról:

www.theonering.net/scrapbook/group/1050/

Több
21 éve 2 hónapja #147211 Írta: Penngaladiel
Luin, bizti nem váltott imázst, csak nem volt kedve borotválkozni :lol:

Egyébként ajánlom figyelmetekbe a www.craig-parker.com oldalt, nagyon profi és rengeteg infó van rajta... bár mi is itt tartanánk....

Ezt nézzétek pl. :lol: :
craig-parker.com/articles/12-05-2001.htm#

Több
21 éve 2 hónapja #147105 Írta: Luine Baenre
Hmmm...ezek a képek isteniek :D
[size=9:1ybgb6ii]De egyébként nem jutott még eszetekbe, hogy esetleg Craig imázst váltott, és ezentúl szakállas lesz? :lol: [/size]

Ja és még újabb képek ;)

Több
21 éve 2 hónapja #147090 Írta: Elen Laiqua
Elen Laiqua válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Új képek a London Expóról:

users.pandora.be/patsie/lonexpo/10.jpg - UAUUUUUU
users.pandora.be/patsie/lonexpo/11.jpg - lehet ezt még fokozni?????
users.pandora.be/patsie/lonexpo/2.jpg

Hát, ha estleg még egy napig nem borotválkozik... :lol: :lol:
Amúgy tök jók!!!

Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.

Több
21 éve 2 hónapja #147019 Írta: Penngaladiel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.706 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére