Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 2 hónapja #144172 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Artemisz írta: Hühűűű!!!
8O 8O
Láttam tegnap 1 pasit a mozgólépcsőn, TOTÁL ÚGY NÉZETT KI, MINT CRAIG!!! 1 kivétellel: neki nem volt olyan mosolygós szeme! :D :oops:
[size=9:10bvzsdz]Ehen... amúgy milyen magas Craig? Ez a muksi volt vagy két méter... de 190 minimum![/size]

"csak" 177 cm :) , tündeként dobozt és magasított talpú cipőt kapott maga alá :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #144151 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hühűűű!!!
8O 8O
Láttam tegnap 1 pasit a mozgólépcsőn, TOTÁL ÚGY NÉZETT KI, MINT CRAIG!!! 1 kivétellel: neki nem volt olyan mosolygós szeme! :D :oops:
[size=9:10qh6ffq]Ehen... amúgy milyen magas Craig? Ez a muksi volt vagy két méter... de 190 minimum![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #144141 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Felkerült jónéhány újabb kép a CP.hu ISTROCON galériájába :D

Több
21 éve 2 hónapja #144033 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

csillaglany írta: Hehhe...
Mi a frász figyel kifelé a zsebéből? :lol:

Melyik képre gondolsz? Lécci mutasd meg... :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #144029 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hehhe...
Mi a frász figyel kifelé a zsebéből? :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 2 hónapja #144024 Írta: Penngaladiel
Egy csomó jó kép az ausztrál buliról:

www.castlesoftware.com.au/peter/

Több
21 éve 2 hónapja #144007 Írta: Supersonica

Celia írta: Szaisztok!
Bocs, hogy minden előző elolvasás nélkül szólalok meg, de azt mesélte Nimdorc, hogy néhányan elmentetek találkozni Craig-gel, amikor az itt járt. Erről tudnátok vmit mesélni? A fogadtatás, viselkedáse stb. Köszi!

HEHE :lol: az utolsó három oldal erről szólt :lol:
Részletes magyar beszámolót két-három oldallal vissza találsz...
Angolt itt: craig-parker.hu

Csillaglány: képzelheted, hogy éreztük magunkat ;) Hú, már nagyon várom a saját képeimet is... állítólag ma lesz kész... JAJ, szurkoljatok, hogy kész legyen... aztán szkennelem és rakjuk fel ;)

Több
21 éve 2 hónapja #143975 Írta: Celia
Celia válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szaisztok!
Bocs, hogy minden előző elolvasás nélkül szólalok meg, de azt mesélte Nimdorc, hogy néhányan elmentetek találkozni Craig-gel, amikor az itt járt. Erről tudnátok vmit mesélni? A fogadtatás, viselkedáse stb. Köszi!

"..You fall and you crawl and you turn it into..."

Több
21 éve 2 hónapja #143967 Írta: Eleniel (csillaglany)
Thaur, azért azt megoszthatnád, hogy milyen érzés volt... :twisted:
Semmi akut szívroham, vagy ilyesmi...? Hátha tud elsősegélyt adni. :twisted:

Na jó, nem gonoszkodom...

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 2 hónapja #143661 Írta: Luine Baenre
Nya egy pár új Istros kép :)

www.fandom.sk/obsah/staticke/galeria/istrocon_2003/index.htm
www.tolkien.sk/galeria/index.php3?gal=21&pg=0

Van egy pár nagyon aranyos :D
Az pl naon tetszett, amikor vki a cipőjét iratta alá Craiggel :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #143602 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

csillaglany írta: Gondolom, Thaurnak még jobban tetszett... :lol:

fogalmazhatunk úgy is :lol: :lol:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #143595 Írta: Eleniel (csillaglany)
Gondolom, Thaurnak még jobban tetszett... :lol:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 2 hónapja #143483 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta: Craig&Thaur :D

Ez de jó kép! Nagyon tetszik! :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #143481 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 2 hónapja #143378 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hahó!
Az ominózus Isrto-videó vége fele csak nem egy nazgúl-sikolyt mutat be Craig? :lol: (Mert ezen a gépen hang egy szál csak, csak a kép.)

Gyémánt Hajnal: a bővített verziót élénk érdeklődéssel várom! :wink:

Craig legyen veletek!

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 2 hónapja #143191 Írta: Penngaladiel
Az első képek az ausztráliai buliról Janet site-ján:

jmsstyxnyes.tripod.com/craig/bobw19/bobw19.html

(hehe... ismerősek az ingek? 8) :lol: )

Itt meg pár kép a J@j TV videójából:

www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm

Több
21 éve 2 hónapja #143152 Írta: Penngaladiel
Hát, próbáltam rájönni, nem sok sikerrel :P Amit belinkeltél, az valami elképzelt beszélgetés. Azt biztosra veszem, hogy nem Craig Parker írogatja ezt a live journalt, hanem valaki más... Craigből nem nézem ki, hogy miután olyan a hozzáállása az internethez, amilyen, a saját nevén naplót vezetne a neten, amit mindenki elolvashat, és pláne nem írna ilyeneket (ennél ő sokkal intelligensebb 8) ) :D Én inkább egy rajongólányt gyanítok a háttérben.

Több
21 éve 2 hónapja #143115 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
bocsánat a kérdésért de valaki meg tudná mondani hoyg ez MI ?
sajna angoltudásom elég hiányos :(

mi ez

a dátum elég friss

Több
21 éve 2 hónapja #143104 Írta: Supersonica
Hehe :) boldogan végignéztem a Dűnések összes fotóját, de sajnos a belinkelt hármon kívül nem volt más, ami minket érintene :) (és legalább pár kép, amin mi nem vagyunk rajta CP vonatkozásban :lol: )

Nagyon durva klubok gyűltek össze, szombaton egy monstre Warcraft tournament is volt, szegecsekkel kivert karkötőkben és nyakizékben, derekuk körül kiszuperált billentyűzet-övben rohangáltak srácok :)

Meg volt ott valami nagy diablós banda is, amikor tombola volt, a csajszi ott állította össze a nyereményeket, hogy a következő mit kap, és zúgott a teremben állandóan, hogy Diablo :) , aztán ha belerakta, akkor süvöltő taps :)

Több
21 éve 2 hónapja #143077 Írta: Jocii
pár képecske Istrocon-rol.ha jol néztem , ezek nincsenek meg itt.

aláirasra váró tömeg
Craig Parker

Craig Parker kozeli

Több
21 éve 2 hónapja #143034 Írta: Penngaladiel
Hehe...
http://www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2233127.pict

Több
21 éve 2 hónapja #143027 Írta: Supersonica

Melawar írta: Kérjetek és megadatik :)

ime :

Lementett Istrovideo ....

[size=9:1ivgzme9]a kedves TV társaságtol elnézést kérek ...[/size]

Még mindig szőke vagyok :bawling:
Nekem semmi nem jelenik meg a megadott linken :bawling:

Küldjétek el nekem csatolva... Köszi...

Több
21 éve 2 hónapja #143022 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hmm..... micsoda kép.... Haldír érzéki halála, ahogy Galadriel a kardjával átszúrja a hmm....... a fejét 8)

kep.tar.hu/thaurwath/images/pic3473696.jpg

Aki érti, az jót nevet rajta.... 8)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 2 hónapja #142991 Írta: Luine Baenre
Joci, kösziiiiiiiiii! Imádlak! :D :D

Végre megtudtam nézni 8) Nagyon tetszik! :D

Több
21 éve 2 hónapja #142989 Írta: Penngaladiel
Melawar, hálás köszönetem!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Fantasztikus vagy!!!!!!!!!! :itscool:

Thinice, semmi gond nem volt a kérdéseddel! Ne érezd magad rosszul miatta...

Több
21 éve 2 hónapja #142975 Írta: Jocii
Kérjetek és megadatik :)

ime :

Lementett Istrovideo ....

[size=9:3ltr3wir]a kedves TV társaságtol elnézést kérek ...[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #142950 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Hacsak valaki rá nem hibázik, hogy hol van a file helyileg, és onnan le nem tölti... Lehet próbálkozni, nekem sajnos lassú ehhez a netem, a filmet is úgy tudtam megnézni, hogy kb. minden 20-30 képkockából láttam egyet :( Ha valakinek esetleg mégis sikerülne lementeni, kérem, hogy azonnal értesítsen róla! Köszi! :D

Egyébként éppen most töltök fel Istrocon képeket a site-ra 8) Mire reggel jöttök, már fönt lesz, nagyon lassan megy :roll:

én megnéztem de sajnos lementeni én semm tudom :(

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 2 hónapja #142948 Írta: thinice
thinice válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Bocs lányok nem akartam így bekavarni azzal a bizonyos kérdéssel :(
Csak eszembe jutott és érdekelt. Mindenesetre kösz mindenkinek a választ!

Több
21 éve 2 hónapja #142886 Írta: Penngaladiel
Hacsak valaki rá nem hibázik, hogy hol van a file helyileg, és onnan le nem tölti... Lehet próbálkozni, nekem sajnos lassú ehhez a netem, a filmet is úgy tudtam megnézni, hogy kb. minden 20-30 képkockából láttam egyet :( Ha valakinek esetleg mégis sikerülne lementeni, kérem, hogy azonnal értesítsen róla! Köszi! :D

Egyébként éppen most töltök fel Istrocon képeket a site-ra 8) Mire reggel jöttök, már fönt lesz, nagyon lassan megy :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #142871 Írta: Supersonica

Sil írta: Szvsz ezt nem lehet lementeni, mert streaming media...

:bawling: én ehhez szöszi vaok, de most riasztottam rendszergizda haverom, hátha, de ő sem vigasztal még semmivel :bawling:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére