- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Vilya írta: Nem tudjátok véletlenül, hogy Craig jövöre vagy esetleg még az idén jön a "környékre"?
Jön még ebben az éven novemberben a Ring*Conra, Bonnba. Ha többet akarsz róla tudni akkor menj a Közösség/Ring*Con2003 topicba
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
Nem tudjátok véletlenül, hogy Craig jövöre vagy esetleg még az idén jön a "környékre"?
Nagyon jó lehetett nektek!
[size=9:3piqc1v0]/Mert az igazat megvallva engem elengedtek volna erre a találkozóra, csak sehogysem jött be a tolkien.hu és így em tudtam jelentkezni, meg az egészről akkor még nagyon nem tudtam semmit... / [/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
thinice írta: Eszembe jutott valami. Lehet tudni, hogy Craig vallásos-e?
(Nem tudom, miért érdekel)
Kedves Thinice, erre én tudok a legjobban válaszolni. Craiget volt alkalmam megkérdezni, hisz e Istenben. A válasza NEM volt.
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- thinice
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mondjuk ez még sok mindent takarhat. Kinek mit jelent ez a dolog.
Tényleg nem tudom, miért kérdeztem. Talán mert mostanában a szokottnál is többet gondolkodok ilyesmin
És hogyhogy a szülei révén lehet kapcsolata? Miért, kik a szülei?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Luine, igen, az illető letette vagy megszakadt a vonal
- thinice
- Nem elérhető
(Nem tudom, miért érdekel)
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Az 5510-es a srácé, akit telefonáláson kapott az első sorban, és kikapta a kezéből
Hehehe És mit szólt az akivel éppen beszélt? Vagy letette a telelefont?
- Supersonica
- Nem elérhető
cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&c...0158&item=3552956525
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem, nem tudod Ez ugyanis nem az ő telefonja, neki valami hiper-szuper van, amennyit láttam belőle Az 5510-es a srácé, akit telefonáláson kapott az első sorban, és kikapta a kezébőlNimrodel Melian írta: Nokia 5510? Jól látom? Na, már ezt is tudom róla!
- Coralie
- Nem elérhető
Nokia 5510? Jól látom? Na, már ezt is tudom róla!Penngaladiel írta: Hehe... akár azt is mondhatnám, hogy ez az én telefonom, mert nekem is ugyanilyen van
www.craigparker.de/media/galerie ... bild33.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craigparker.de/media/galerie ... bild33.jpg
Itt is érdemes körülnézni:
www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az első képet a TORn oldalain találtuk:
www.theonering.net/scrapbook/group/999/view/8649
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nahát, ő meg Ada, a szlovák lány, aki éppen Craigtől kap autogrammotLuinefaciel írta: andromeda.scifi.cz/istro03/7istro03d_18.jpg
A hétvégén megpróbálom megírni az angol nyelvű beszámolót, és ha utána marad egy kis időm, magyarul is leírom. Türelem!
- Supersonica
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Hmmm...
És John Rhys-Davies mit szól ehhez?
(egyébként jó kis sztorik)
Nem tudom, a RingConon majd egyeztetjük kettejük között a válaszokat
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Supersonica írta: Sztorik:
Kérdés: Hogy nem fogy el soha a tündék tegezéből a nyílvessző a Helm-szurdokban.
A válaszhoz Craig fogta a műanyagpoharát, amit már úgysem használt (az ásványvizét ugyanis felajánlotta díjnak a rögtönzött Gollam hangutánzó versenyen ), fogta a tolmács tollát, amivel kilyukasztotta a pohár alját, hogy szemléltetni tudja a helyzetet. Majd elkezdte magyarázni, hogy a tündék tegezén alul van egy lyuk, amin keresztül apró törpök töltik be a nyílvesszőket, akik ott szaladgálnak mögöttük... Nos, ez az oka, hogy a törpök utálják a tündéket. Na és mi az oka annak, hogy a tündék utálják a törpöket...? Háát, az, hogy néha a törpök elvétik a lyukat
Hmmm...
És John Rhys-Davies mit szól ehhez?
(egyébként jó kis sztorik)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
A privi talin megkérdeztem tőle, hogy mindig halálra röhögtem magam, hogy a Mercy Peak-ben esténként szív egy-egy jointot, és hogy az igazi joint volt-e (ergo drog)...
Röhögött egy hatalmasat, elmesélte, hogy szokott le a sima dohányzásról, és hogy a jointnak látszó dolog ilyen gyógyfű volt (kérdeztem, hogy az eukaliptusz-e, mert itthon ilyet lehet kapni, eukaliptuszleveles cigi), ezek után az előadáson kérdeztek tőle valamit a Mercy Peakről, és beszólt: hogy az a csúnya, rossz doktor bácsi, aki rossz dolgokat csinál ), hát én visítottam a röhögéstől (ez is hallatszani fog )
Valaki megkérdezte, hogy hogyan ünneplik a tündék a karácsonyt...
Craig odament ahhoz a pultszerűséghez, amolyan tanítóbácsisan ráült, és magyarázni kezdett:
"Mikor éltek a tündék...?"
Közben számolgat az ujjain...
"Mikor született Krisztus...?"
További számolgatás az ujjakon (mmm.... azok a kezek... mmmm.... )
"Gondolkozz el ezen!"
Vasárnap már nagyon agyatlan kérdések voltak, de mi hiába jelentkeztünk, minket Craig már nem volt hajlandó engedni szóhóz jutni (másnak is adjunk teret felkiáltással...). Szóval, valaki megkérte Craiget - asszem, ez is srác volt... - hogy adjon elő sztriptízt tünde módra...
Erre fogta magát, és (tessék elképzelni a kék inggel) elkezdett begombolkozni No persze rögtön jött a módosítás, hogy akkor most emberi sztriptízt adjon elő.... De persze csak annyira vetkőzött vissza, ahogy előtte is volt
Kérdés: Hogy nem fogy el soha a tündék tegezéből a nyílvessző a Helm-szurdokban.
A válaszhoz Craig fogta a műanyagpoharát, amit már úgysem használt (az ásványvizét ugyanis felajánlotta díjnak a rögtönzött Gollam hangutánzó versenyen ), fogta a tolmács tollát, amivel kilyukasztotta a pohár alját, hogy szemléltetni tudja a helyzetet. Majd elkezdte magyarázni, hogy a tündék tegezén alul van egy lyuk, amin keresztül apró törpök töltik be a nyílvesszőket, akik ott szaladgálnak mögöttük... Nos, ez az oka, hogy a törpök utálják a tündéket. Na és mi az oka annak, hogy a tündék utálják a törpöket...? Háát, az, hogy néha a törpök elvétik a lyukat
Kérdés: tavaly a Ringconon azt mondtad, hogy a Diesel Green parfümjét használja.
Válasz: lányok, megijesztetek
Penn, engedélyeddel a te leírásaidat is idekopiztam .
A terv az, hogy ha meglesz a videófelvétel, mindez még részletesebben le lesz írva, poénokkal, stb...
- Luine Baenre
- Nem elérhető
palantir.pevnost.cz/galerie.php?id=istrocon2003
andromeda.scifi.cz/istro03/7istro03d_18.jpg
andromeda.scifi.cz/istro03/7istro03d_36.jpg
Ja és Beszámolók mikor jönnek?
[size=9:1bjhpzje]Penni, az egyik képsorozatot már betettem [/size]
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Oké, lehet mondani, hogy végül is színész az istenadta, az a dolga, hogy elviselje az efféle rohamokat, de azért néha igencsak fárasztó lehet.
Esetleg be tudna valamelyikőtök egy-egy viccesebb sztorit pötyögni, amit mondott? Mert, gondolom, röpködtek a poénok...
Köszi!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.fantazia.sk/portal.php
www.pagiserver.cz/2003/20030912_ ... age_01.htm
www.fantasyplanet.cz/lotr/art.asp?id=850
(Aki aláiratta a Legolas poszterét a drágával, azt meg tudtam volna ölni.... )
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Na majd ha jönnek a mi képeink lányok Hehe az aztán a csúcs
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Luinefaciel írta: Pár új kép, legalábbis nekem......
www.pagiserver.cz/2003/20030912_istrocon/page_01.htm
Egy jó pár helyen ti is feltűntök
Wohow és az interjúnk is!!!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.pagiserver.cz/2003/20030912_istrocon/page_01.htm
Egy jó pár helyen ti is feltűntök
- zshajni
- Nem elérhető
"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."
Les Brown
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Érdekes, a képeken a segítség nélkül is egész jól eltaláltam, hogy hol is vagytok (főleg Pennie-t), pedig élőben nem is nagyon találkoztunk.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Supersonica
- Nem elérhető
Luinefaciel írta: Egy levélke Craigtől:
www.craig-parker.wz.cz/Istro%20soubory/vzkazek.jpg
Még egy pár új kép:
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...rap&gallery=istrocon
Levélke OMG - milyen éééédes
Galéria már láttuk (itt nem vagyunk...)
Nelwyn beszámolója: hát, őszinte leszek, én írnék vissza neki egy olyan-de-olyan beszámolót, hadd marja az irigység , hogy mi mennyire jók voltunk... és nekünk mindenki segített, már az állomástól, és mindenki próbált kommunikálni velünk, magyarul-angolul-németül, bár én is kiakadtam egy-két dologtól (pl. az igényes belépőkártya és társai, meg a csak szlovák feliratozás -> még szerencse, hogy Iván segített...)
Rein 170 képét majd beszkenneli (idővel ) , meg kérjük majd a lányokat is, hogy mindenki... és felrakjuk a site-ra...
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.craig-parker.wz.cz/Istro%20soubory/vzkazek.jpg
Még egy pár új kép:
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...rap&gallery=istrocon
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Nagyon tetszenek, csak így tovább, mutassatok még, még, még
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: No itt viszont fel-felbukkanunk némely képen
Péntek - nagyterem nyitóünnepély és "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - nagyterem "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - előcsarnok autogramosztás + egyéb
Vasárnap - nagyterem "Show Craiga Parkera"
Jó csemegézést!
MEGTALÁLTAM MAGAMAT
Elanor és Reinatha felét
Violát és Vikit
Pennie, Reinatha, Viola, Viki és Monia, a lengyel barátnőnk
Viki és Viola ismét, úgylátszik tetszettek a fotósnak a magyar lányok
a "hogyállnekemaszőkeparókaakció" és mi is akcióban
elvetemült kamerawoman akcióban
ÓÓÓÓ, már megint felénk járt , Reni, Ada és Monia
Még találtam egyet kettőt némi őrült fényképes-videós lányokról , de azon nincs Craig
Lányok, annyira kiwi vagyok a többi fotóra... és a videóra... 8O
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.