- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Péntek - nagyterem nyitóünnepély és "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - nagyterem "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - előcsarnok autogramosztás + egyéb
Vasárnap - nagyterem "Show Craiga Parkera"
Jó csemegézést!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Sajnos ezeken nem látszunk, mert ez a szombati show, amikor - érthető okokból - későn értünk oda , úgyhogy hely nem volt, a földön ültünk az első sor mellett, Sonica pedig, akinek még a szállásra is át kellett szaladnia videokazettáért, már lejönni sem tudott... hát így jártunk, de valamit valamiért
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.twist.sk/Clanok.aspx?id=2918
Pont amikor a regisztrációt intéztük, akkor jött vissza Craig az interjúról és húzott el a hátunk mögött...
És az első zsenge az ISTROCON-ról:
www.craig-parker.net/index.php4? ... y=istrocon
Hajrá, lányok, mi is küldjük a képeket mielőbb!!!!
Itt meg egy beszámoló a szombati napról németül:
www.craigparker.de/info/diverses ... elwyyn.htm
- Ionaelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Elanor írta: Bizony, és én meg láttam, ahogy kimászik az ablakon!
Amúgy én is fogok beszámolót írni, de én is tudok sokat írni, nagyon sokat, főleg egy ilyen élményről, úgyhogy vigyázzatok, mit kértek!
Thinice: azt kell mondjam, a félelmed nem alaptalan....
kimászik??? tudom azt mondtam képzelgés de lehet h tényleg így volt
Írunk beszámolót, ne féljetek!!!
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Elanor
- Nem elérhető
Amúgy én is fogok beszámolót írni, de én is tudok sokat írni, nagyon sokat, főleg egy ilyen élményről, úgyhogy vigyázzatok, mit kértek!
Thinice: azt kell mondjam, a félelmed nem alaptalan....
I feel complete when I feel sick inside
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Na, ez nagy szám volt! Belépett az ajtón, végíg ment, fel a lépcsőn. Én meg csak űltem, és jé, most ment el a Craig.....
A képek meg majd jönnek, nagyon hamarosan. Csak egy kicsi türelem lánykák és csodás képeket fogtok látni.
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- thinice
- Nem elérhető
- thinice
- Nem elérhető
Látjátok mindenhez csak kitartás kell (ez apám bölcsessége )
Azt hiszem ha én élőben látnám Craiget olyan szinten beleszeretnék hogy abból többet nem mászok ki
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ha időtök engedi, ragadjatok tollat, egeret, billentyűzetet, aztán hajrá!!!
Várjuk a minél részletesebb beszámolókat!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Na mikor jon mar az a beszamolo??????? ))))))))
Pennie, te mazlistak csucsa
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Supersonica
- Nem elérhető
nagyon-nagyon sokminden lett...
én feltűnés nélkül az első lettem az autogramm osztásnál, a szlovák szervező meglátott minket, és röhögött, hogy mi mindenhol ott vagyunk elsőként, ahol Craig , én meg mondtam, hogy of course
Ennek örömére még interjút is csinált velünk vmi szlovák TV, hogy milyen érzés az első autogramm és a személyes találkozó... HÜLLLLE KÉRDÉS nem tudok hasonlatot írni... és ez volt az első lépés... két napja nem hittem volna, mikre vagyunk képesek (én pl. a folyékony angol csacsogásra, non-stop, 3 napon keresztül... persze ez nem Craig miatt, hanem az ott megismert barátok miatt)
Annyira jó érzés volt különben, hogy kedvesek voltak a szlovákok, mert amerre mentünk, mindenki elővette a magyartudását, ha nem ment angolul , a ruhatáros, a portás, a buszon a néni, stb...
Úgy gondolom, a RingCon kevésbé lesz hangulatos mint ez a kis rendezvény, főleg azért, mert ott 3.000 LOTR őrült lesz elsősorban, itt meg volt 30 a 2000-ből, a többi 1.970 embert a játékok, a filmek, a fantasy előadások, és az online warcraft tournament érdekelte inkább (ami minket azért nem, mert minden szlovákul ment, kivéve a filmeket, amik szlovák feliratosak voltak - elég jól mulattunk a kturuk-haion, meg a GLUM-on, mert stílusosan leadták a FOTR-ot, és próbálták a TTT-t, de sajnos elromlott akkor a vetítő , így extrákat nézhettünk csak)
Kicsit összevissza vagyok még az élményekkel, de majd télleg mesélünk... télleg csak annyit, hogy meglepően kedves és közvetlen volt, lehet, hogy rosszabra számított, tavalyi RingCon volt az első ilyen fan-talija, és ez a második. Idén egy kicsit többre fog menni, de Amerikában és Ausztráliában , de szeretne Európában is körbeutazni (privát is)...
naszóval, izgalom minden fokon
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Majd több méter hosszú beszámolót kérek, fényképekkel és videókkal tűzdelve
Na érezzétek jól magatokat továbbra is! :hello:
u.i.:Craignek helyettem is adjatok puszit
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
2 km/es sorban allas a gepeknel, elfoglaltuk oket........ rullllzzzz minden, Istrocon siraly! Craig rullllllllllllz naon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aran :up: :up: :up:
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Craig megpuszilt!!!!! De ami meg ennel is jobb, hogy egy orat tudtunk vele szuk korben beszelgetni egy tea mellett :itscool: :cool2:
Majd meselunk bovebben, van mit!!!!!!!!!!
Craig a legkedvesebb, legaranyosabb, leghelyesebb srac a vilagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1:
- Supersonica
- Nem elérhető
Bratislava RUUUUUULZ :haldir1: :bounce: :cooljump: :pimp: :dance: :cheers: :hello: :cool2: :evil3:
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Pozsony, Craig, IstroCon!!!!!!!!
aki itt van annak mond vmit
a tobbiek meg sajnalhatjak (szlovak bill rulzzz )
Thaur, es akik ott vannak az IstroConon (Elanor, Hajni)
Penniek masik geprol
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craigparker.de/special/ringcon/panelen.htm
...és a német fordítása:
www.craigparker.de/special/ringcon/panel.htm
Érdemes elolvasni, bár élőben az igazi
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Egy ismerősöm nagy vigyorgás közepette mesélte, hogy a nyáron épp békésen tengette napjait, amikor meglátott egy hosszú, szőke hajú fazont...
Na ez eddig még nem olyan rendkívüli, de amikor az ipse megfordult, az évfolyamtársam (lány) dobott egy hátast, mert a fickó szerinte kiköpött Haldír volt...
Na, és mindezek után mi volt rajta?
Cirith Ungol feliratú póló.
Még ilyet!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Ehhh... aranyos vagy! Millen más szerepekben nyomul Craig?Penngaladiel írta: Artemisz, köszi az őszinteséget Ha veszed magadnak a fáradságot (fáradság? haha ) és megnézed őt más szerepekben is, akkor meglátod, hogy Craig tényleg nagyon jó színész, nem csak Haldírként. Csak aztán vigyázz, mert Craig nagyon addiktív
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Alyr, sikerült megragadnod a dolog lényegét... mi tesz egy filmet többé, mint egy film?
CRIZ alkotott a CPF-en, Craiget rajzolta le különböző szerepeiben, érdemes megnézni:
Guess the character part 1
Guess the character part 2
Kicsit más stílus...
Ez meg egy rajz Craigről és a rajongói levelekről
justcriz.bei.t-online.de/pics/slack.gif
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nimrodel Melian írta: Én is újra megnéztem, és megint nem bírtam bőgés nélkül végignézni Haldír halálát. :bawling: [size=9:o9rae9xi](A szüleim meg kiakadtak, hogy ilyenen nem kell hisztizni. Ők ezt nem értik...)[/size]
Ez csak egy film!
Ez csak egy film.
Ez csak egy film...
Ez csak egy film?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.