Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 1 hónapja #141130 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
"Új" képek a Mercy Peak sorozatból:

jmsstyxnyes.tripod.com/craig/mp3 ... mbird.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141129 Írta: Penngaladiel
No itt viszont fel-felbukkanunk némely képen :) 8)

Péntek - nagyterem nyitóünnepély és "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - nagyterem "Show Craiga Parkera" + egyéb
Szombat - előcsarnok autogramosztás + egyéb
Vasárnap - nagyterem "Show Craiga Parkera"

Jó csemegézést! :D 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141110 Írta: Penngaladiel
Köszi a képeket! :D
Sajnos ezeken nem látszunk, mert ez a szombati show, amikor - érthető okokból - későn értünk oda ;) , úgyhogy hely nem volt, a földön ültünk az első sor mellett, Sonica pedig, akinek még a szállásra is át kellett szaladnia videokazettáért, már lejönni sem tudott... hát így jártunk, de valamit valamiért :P

Több
21 éve 1 hónapja #141038 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Egy pár új kép az Istroconról :D [size=9:8sji0aj7]kicsit sötétek, de azért nézhetők[/size]

katt , katt , katt , katt , katt , katt , katt , katt , katt , itt lehet látni titeket?

Több
21 éve 1 hónapja #140993 Írta: Penngaladiel
Craig a szlovák Twist rádióban:

www.twist.sk/Clanok.aspx?id=2918

Pont amikor a regisztrációt intéztük, akkor jött vissza Craig az interjúról és húzott el a hátunk mögött...

És az első zsenge az ISTROCON-ról:

www.craig-parker.net/index.php4? ... y=istrocon

Hajrá, lányok, mi is küldjük a képeket mielőbb!!!! :D

Itt meg egy beszámoló a szombati napról németül:
www.craigparker.de/info/diverses ... elwyyn.htm

Több
21 éve 1 hónapja #140978 Írta: Ionaelf
Ionaelf válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
De rég jártam erre, és tessék, mit látok?! Egyes mázlista topiclakók találkoztak Mr. Craiggel! :lol: Nohiszen! Gratula Nektek, kíváncsian várom én is a beszámolókat és a fotókat!

Több
21 éve 1 hónapja #140975 Írta: Penngaladiel
Öööööö.... tudom, nagyon rajongólányosan hangzott, bocs :oops: Nagyon jó volt Craiggel találkozni, nagyon közvetlen és kedves mindenkihez, és nagyon könnyű vele csak úgy beszélgetni... Egy pillanat alatt úgy érezte az ember, hogy egy régi baráttal beszélget, csak néha döbbentem rá, hogy aki mellettem ül, és néha az izgés-mozgás közben hozzámér (a teázás alatt), az Craig Parker, akit eddig csak a filmekből ismertem... és most ott ül pár centire tőlem... Aztán a következő pillanatban megint együtt nevettünk valamin, mintha évek óta ismernénk egymást. Ezt egyszerűen nem is lehet szavakba önteni. Ehhez képest az a puszi semmi volt, tényleg...

Több
21 éve 1 hónapja #140955 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie! Őszintén örülök, örömödnek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #140946 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Istenem! Annyira irigyellek titeket! Olyan jó nektek, hogy ott lehettetek!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #140943 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Elanor írta: Bizony, és én meg láttam, ahogy kimászik az ablakon! :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is fogok beszámolót írni, de én is tudok sokat írni, nagyon sokat, főleg egy ilyen élményről, úgyhogy vigyázzatok, mit kértek! 8)

Thinice: azt kell mondjam, a félelmed nem alaptalan.... :roll:

kimászik??? tudom azt mondtam képzelgés :lol: de lehet h tényleg így volt :mrgreen:

Írunk beszámolót, ne féljetek!!! :lol: :mrgreen:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #140940 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Bizony, és én meg láttam, ahogy kimászik az ablakon! :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is fogok beszámolót írni, de én is tudok sokat írni, nagyon sokat, főleg egy ilyen élményről, úgyhogy vigyázzatok, mit kértek! 8)

Thinice: azt kell mondjam, a félelmed nem alaptalan.... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 1 hónapja #140917 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Huu gyerekek..... én hulla vagyok, de azért próbálok valamit írni. Mikor megérkeztünk és beestünk az előtérbe, Thaur és Elanor arra figyelt fel, hogy beszólok: Jé, ott megy Craig...
Na, ez nagy szám volt! Belépett az ajtón, végíg ment, fel a lépcsőn. Én meg csak űltem, és jé, most ment el a Craig..... :lol:

A képek meg majd jönnek, nagyon hamarosan. Csak egy kicsi türelem lánykák és csodás képeket fogtok látni. :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #140844 Írta: thinice
thinice válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jut eszembe. Pennie, Magyarországra nem hívtátok el?

Több
21 éve 1 hónapja #140832 Írta: thinice
thinice válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Gratulálok kislányok! :D
Látjátok mindenhez csak kitartás kell (ez apám bölcsessége :lol: )
Azt hiszem ha én élőben látnám Craiget olyan szinten beleszeretnék hogy abból többet nem mászok ki :?

Több
21 éve 1 hónapja #140798 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hát, csajok... ez nem semmi!!

Ha időtök engedi, ragadjatok tollat, egeret, billentyűzetet, aztán hajrá!!!
Várjuk a minél részletesebb beszámolókat!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #140797 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hu de kiraly!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Na mikor jon mar az a beszamolo??????? :) ))))))))

Pennie, te mazlistak csucsa :D :D :D

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 1 hónapja #140780 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Luin, persze, hogy kapsz beszámolót, meg képeket, ha bírod idővel ;)
nagyon-nagyon sokminden lett...

én feltűnés nélkül az első lettem az autogramm osztásnál, a szlovák szervező meglátott minket, és röhögött, hogy mi mindenhol ott vagyunk elsőként, ahol Craig ;) , én meg mondtam, hogy of course ;)

Ennek örömére még interjút is csinált velünk vmi szlovák TV, hogy milyen érzés az első autogramm és a személyes találkozó... :oops: :lol: HÜLLLLE KÉRDÉS :roll: nem tudok hasonlatot írni... és ez volt az első lépés... két napja nem hittem volna, mikre vagyunk képesek ;) (én pl. a folyékony angol csacsogásra, non-stop, 3 napon keresztül... :wink: persze ez nem Craig miatt, hanem az ott megismert barátok miatt)

Annyira jó érzés volt különben, hogy kedvesek voltak a szlovákok, mert amerre mentünk, mindenki elővette a magyartudását, ha nem ment angolul ;) , a ruhatáros, a portás, a buszon a néni, stb...

Úgy gondolom, a RingCon kevésbé lesz hangulatos mint ez a kis rendezvény, főleg azért, mert ott 3.000 LOTR őrült lesz elsősorban, itt meg volt 30 a 2000-ből, a többi 1.970 embert a játékok, a filmek, a fantasy előadások, és az online warcraft tournament érdekelte inkább (ami minket azért nem, mert minden szlovákul ment, kivéve a filmeket, amik szlovák feliratosak voltak ;) - elég jól mulattunk a kturuk-haion, meg a GLUM-on, mert stílusosan leadták a FOTR-ot, és próbálták a TTT-t, de sajnos elromlott akkor a vetítő :( , így extrákat nézhettünk csak)

Kicsit összevissza vagyok még az élményekkel, de majd télleg mesélünk... télleg csak annyit, hogy meglepően kedves és közvetlen volt, lehet, hogy rosszabra számított, tavalyi RingCon volt az első ilyen fan-talija, és ez a második. Idén egy kicsit többre fog menni, de Amerikában és Ausztráliában :( , de szeretne Európában is körbeutazni (privát is)...

naszóval, izgalom minden fokon ;)

Több
21 éve 1 hónapja #140656 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #140655 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szijjasztok Istroconosok! :D

Majd több méter hosszú beszámolót kérek, fényképekkel és videókkal tűzdelve :mrgreen:
Na érezzétek jól magatokat továbbra is! :hello:

u.i.:Craignek helyettem is adjatok puszit 8)

Több
21 éve 1 hónapja #140653 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie beleegyezesevel: Ocsem, siraly, Rulllzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 km/es sorban allas a gepeknel, elfoglaltuk oket........ rullllzzzz minden, Istrocon siraly! Craig rullllllllllllz naon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aran :mrgreen: :up: :up: :up: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #140652 Írta: Penngaladiel
Nem terek magamhoz, a fold folott tiz centivel jarok 8)

Craig megpuszilt!!!!! De ami meg ennel is jobb, hogy egy orat tudtunk vele szuk korben beszelgetni egy tea mellett :itscool: :cool2:

Majd meselunk bovebben, van mit!!!!!!!!!!

Craig a legkedvesebb, legaranyosabb, leghelyesebb srac a vilagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1: :haldir1:

Több
21 éve 1 hónapja #140650 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szomszedos geprol tortenik a jelentkezes, hihetetlen a hangulat, foto es video lesz minden mennyisegben, meg hiiiirek, este majd magyar billentyuzetrol jelentkezik mindegyikunk...

Bratislava RUUUUUULZ :lol: :haldir1: :bounce: :cooljump: :pimp: :dance: :cheers: :hello: :cool2: :evil3:

Több
21 éve 1 hónapja #140648 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szijasztok!

Pozsony, Craig, IstroCon!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen:
aki itt van annak mond vmit ;)
a tobbiek meg sajnalhatjak (szlovak bill rulzzz :mrgreen: )

Thaur, es akik ott vannak az IstroConon (Elanor, Hajni)
Penniek masik geprol :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #140411 Írta: Penngaladiel
Craig és Mark paneljének leirata a tavalyi Ring*Conról angolul:

www.craigparker.de/special/ringcon/panelen.htm

...és a német fordítása:

www.craigparker.de/special/ringcon/panel.htm

Érdemes elolvasni, bár élőben az igazi :D :lol: 8)

Több
21 éve 1 hónapja #140276 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hahó Mindenki!

Egy ismerősöm nagy vigyorgás közepette mesélte, hogy a nyáron épp békésen tengette napjait, amikor meglátott egy hosszú, szőke hajú fazont...
Na ez eddig még nem olyan rendkívüli, de amikor az ipse megfordult, az évfolyamtársam (lány) dobott egy hátast, mert a fickó szerinte kiköpött Haldír volt...
Na, és mindezek után mi volt rajta?
Cirith Ungol feliratú póló.
Még ilyet!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #140231 Írta: Penngaladiel
Kisebb, de érdekesebb képek Craig lakásáról:

www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm

8) 8) 8)

Több
21 éve 1 hónapja #140181 Írta: Penngaladiel
Artemisz, nézz körül első menetben a CP.hu-n, link az aláírásomban :) Itt találsz egy részletes biográfiát, és képeket néhány filmből.

Több
21 éve 2 hónapja #140161 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Artemisz, köszi az őszinteséget :D Ha veszed magadnak a fáradságot (fáradság? haha :P ) és megnézed őt más szerepekben is, akkor meglátod, hogy Craig tényleg nagyon jó színész, nem csak Haldírként. Csak aztán vigyázz, mert Craig nagyon addiktív 8) :D :P

Ehhh... aranyos vagy! Millen más szerepekben nyomul Craig?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hónapja #140092 Írta: Penngaladiel
Artemisz, köszi az őszinteséget :D Ha veszed magadnak a fáradságot (fáradság? haha :P ) és megnézed őt más szerepekben is, akkor meglátod, hogy Craig tényleg nagyon jó színész, nem csak Haldírként. Csak aztán vigyázz, mert Craig nagyon addiktív 8) :D :P

Alyr, sikerült megragadnod a dolog lényegét... mi tesz egy filmet többé, mint egy film? 8)

CRIZ alkotott a CPF-en, Craiget rajzolta le különböző szerepeiben, érdemes megnézni:

Guess the character part 1

Guess the character part 2

Kicsit más stílus...

Ez meg egy rajz Craigről és a rajongói levelekről :P
justcriz.bei.t-online.de/pics/slack.gif

Több
21 éve 2 hónapja #139995 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Nimrodel Melian írta: Én is újra megnéztem, és megint nem bírtam bőgés nélkül végignézni Haldír halálát. :bawling: [size=9:o9rae9xi](A szüleim meg kiakadtak, hogy ilyenen nem kell hisztizni. Ők ezt nem értik...)[/size]

Ez csak egy film!
Ez csak egy film.
Ez csak egy film...
Ez csak egy film?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.661 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére