Faramir (David Wenham)

Több
16 éve 6 hónapja #357963 Írta: Caladril
Caladril válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Szerintem tuti jó lesz...Sokszor ezekből sülnek ki a fergetegesenjó dolgok...

Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353301 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Érdekes szereposztás lenne. Mindenesetre megér egy próbát. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353273 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Wenham-rajongók figyelmébe :P

Dreamer_KF a Filmklub topicban írta: Minden bizonnyal tudjátok, hogy a Dragonlance-ból animációs film készült. Ami megbukott. Mert rossz, 20 éves technikával készült, a könyvek történetét harmadára zsugorította, követhetetlen, szemet gyilkoló. Ellenben találtam egy érdekes videót youtubon, hogy

Mi lenne az ideális szereposztás egy Dragonlance filmhez?

Szuerintem minden tekintetben 10/10

Nem sértődnék meg, ha megcsinálnák :D dehát úgyse :(

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 2 hónapja #341997 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niphredil Eleanor írta:

Anduin írta: Legnagyobb film valaha.

Azért a Gyűrűk Ura trilógiát biztosan nem üti ki a nyeregből. :wink: Akármilyen jó film, PJ alkotása nálam akkor is örökké az első helyen marad.

Mondjuk persze ezt én vakon mondom, mert még nem láttam... De szeretném megnézni, már csak a mi David bácsink miatt is, és ennyi dicséret után meg pláne kedvet kap tőle az ember. :wink:
Már az előzetese is nagyon megfogott anno, bár szegény perzsáknak néhol van egy kis uruk-hai orkos beütése! 8) Hehe! Még egy okkal több, hogy megnézzem! :twisted:

hm.. én is amondó voltam amíg nem láttam, hogy nem üti ki a nyeregből.. Nos ha nem is üti ki, de legalább mellette van.. nagyon jóó!! 8O
______
Orosz menyasszonyhoz:
azannya.. szemüvegben?? :lol: ennél volt már helyesebb is meg rosszabb is :P (előbbi a GyU, utóbbi a Van helsing..)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #341950 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hali!

Esteleg nem tudja valaki annak a filmnek a címét, amiben Hugo Weaving és David Wenham együtt játszott? Valami romantikus-vígjáték volt, pár éve adták le a Viasaton, és valami hatalmas kavar volt a sztoriban...

Szal, ha esetleg tudja valaki sikítson!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
17 éve 6 hónapja #322573 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Anduin írta: Legnagyobb film valaha.

Azért a Gyűrűk Ura trilógiát biztosan nem üti ki a nyeregből. :wink: Akármilyen jó film, PJ alkotása nálam akkor is örökké az első helyen marad.

Mondjuk persze ezt én vakon mondom, mert még nem láttam... De szeretném megnézni, már csak a mi David bácsink miatt is, és ennyi dicséret után meg pláne kedvet kap tőle az ember. :wink:
Már az előzetese is nagyon megfogott anno, bár szegény perzsáknak néhol van egy kis uruk-hai orkos beütése! 8) Hehe! Még egy okkal több, hogy megnézzem! :twisted:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 6 hónapja #322242 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Azért ezt nem állítanám, de a maga helyén nagyon ütős kis film volt :)

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 6 hónapja #322175 Írta: Anduin
Anduin válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Legnagyobb film valaha.
,,Go, tell the Spartans, stranger passing by; That here, obedient to their laws, we lie"

Last night, with many cares and toils oppress'd
Weary, I laid me on a couch to rest.
(Poe)

Több
17 éve 6 hónapja #322095 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Csak egy hozzáfűzni valóm volna:

THIS
IS
SPARTAAAAAA!

:twisted:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 6 hónapja #322088 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Szeretnek csatlakozni. Egyszer mint titkos David W. rajongo, masreszt mint aki latta a 300-at. Na, ez pont az a film, amit az ember eredetiben megvesz DVD-n, es az agya mellett dedelgeti... :) ))

Több
17 éve 6 hónapja #322078 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Maximálisan egyetértek, egy kiegészítéssel: Nézzétek meg az eredeti képregényt! Frank Miller egy zseni!!! :itscool:
[size=9:38lixzkx]Bocs az offért.[/size]

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 6 hónapja #322074 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Thereonnal csak mélységesen egyetérteni tudok :P semmiképp ne hagyjátok ki a filmet :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #322058 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nos, alkalmamban állt megnézni e filmet, ezt a fantasztikus, katarktikus alkotást. Hihetetlen és fantasztikus. Ahogy elkezdődött és megszólalt David hangja, tudtam hogy ő lesz aki végigmondja a történetet, vagyis ő fogja 'túlélni'.
De arra nem számítottam a végén, hogy tízezer spártait vezet harcba. Azt kell mondjam, buzdító beszédben nem semmi alakítást nyújtott a film végén, csodálatos volt ahogy megindult az egész sereg.

A filmről pedig még annyit, hogy tökéletes volt minden jelenet, a történelmi ferdítések és apró részletek mit sem számítottak, mert annyira lefoglalta a nézőt - és egyben meg is ragadta - a különböző effektek, kameraállások végtelen lánca, és a kiváló szereposztás.
Arról nem is beszélve, hogy a zenéjét hallgatom épp.

U.I.: A pletykákkal és egyéb híresztelésekkel ellentétben a filmbeli Theronhoz semmi és mégegyszer hangsúlyozom, semmi közöm. Hihetetlen, hogy néha egy betű mennyi mindent befolyásol (szép az orákulum és a királyné).

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 7 hónapja #321366 Írta: nicorell
nicorell válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Draug írta:

cortez71 írta:

Draug írta: Hát igen...csakhogy a film a spártaiak és a perzsák csatájáról szól...és ők igen is felpáncélozták magukat. De a perzsák is elég "furán" néznek ki.
És hol maradnak a nagy perzsa íjászok...

Vannak benne, hidd el ;)
Most néztem meg, nagyon cool :) Faramirnak egész sok szerepe van benne ;)

Hát ....én is megnéztem...asszem inkább nem mondok semmit 8O :D

NINI!!! Eltaláltam ki játszik a filmben...bár amennyit én láttam a bemutatóból... :oops:

Több
17 éve 7 hónapja #321340 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
:hello: 300 nagyon ott van s vissza, ebben a filmben tenyleg a latvany a lenyeg, amibol van boven, de moziban az igazi 8)

Több
17 éve 7 hónapja #320433 Írta: Draug
Draug válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

cortez71 írta:

Draug írta: Hát igen...csakhogy a film a spártaiak és a perzsák csatájáról szól...és ők igen is felpáncélozták magukat. De a perzsák is elég "furán" néznek ki.

Vannak benne, hidd el ;)

Hát ....én is megnéztem...asszem inkább nem mondok semmit 8O :D

"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."

Több
17 éve 7 hónapja #320417 Írta: Anduin
Igen, olvastam erről. Ha jól tudom mellesleg az eredeti képregény 2000-ben, vgay 98-ban, jelent meg, nem is olyan régen.
Nos, aki látta a Sin City (apám, nagyon nagy film volt) abban szerepelt is a mester, ő volt a gyóntató pap.
Ezzel most nem felvágok, csak érdekességnek írom.
Szegény már öreg:D

(Poe)

Több
17 éve 7 hónapja #320408 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Gandalf írta: Az adaptáció adaptációjának az adaptációja. :lol:

:lol: :lol: :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 7 hónapja #320395 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A film érdekessége, hogy nem csak egy adaptáció, hanem többszörösen is az. :)
A történelmi eseményt anno egy magyar származású rendező filmesítette meg Hollywoodban, azt hiszem, 300 spártai (?) volt a címe, mai szemmel nézve megmosolyogtató alkotás. Ez a film ihlette meg Frank Millert a képregény megrajzolásához. És ez a 300 pedig a képregény adaptációja. Az adaptáció adaptációjának az adaptációja. :lol:

Több
17 éve 7 hónapja #320394 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Vannak benne, hidd el ;)

Több
17 éve 7 hónapja #320014 Írta: Draug
Hát igen...csakhogy a film a spártaiak és a perzsák csatájáról szól...és ők igen is felpáncélozták magukat. De a perzsák is elég "furán" néznek ki.

Több
17 éve 7 hónapja #319931 Írta: Anduin
Azért a látványa lényeg.......
De például a kelták mesztelenül harcoltak, mert hitük szerint ha az istenek azt akarják, hogy meghaljanak, a világ összes páncélja sem vldi meg őket..
Na erre varjál gombot... :D

(Poe)

Több
17 éve 7 hónapja #319542 Írta: Draug
Hát azért az elég érdekes, hogy egy szál köpenyben harcolnak :x
De látványra jó!

Több
17 éve 7 hónapja #318980 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Olorin.papa írta:

Sil írta: 300 másodperc a 300-ból:
www.mtv.com/overdrive/?name=movi ... vid=136403

Bizony, a történelemhez vajmi kevés köze van. De azért nagyon üt... :eek2:

Semmi köze nincs hozzá, és nem is akarja, hogy legyen. Egy képregényadatptáció, Frank Miller (Sin City) tollából. Szerintem pont ezért jó:)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 7 hónapja #318979 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Bizony, a történelemhez vajmi kevés köze van. De azért nagyon üt... :eek2:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 7 hónapja #318966 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Hűűűűűűű....
Mást nem nagyon tudok még mondani :mrgreen:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 7 hónapja #318932 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
300 másodperc a 300-ból:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 8 hónapja #317494 Írta: Anduin
-off-Azt a filmet egyéb okok miatt is nagyon várom, és ha tényleg sikerül Frank Miller képregényét, ezzel a grafikus háttérrel ötvözni, lehet , hogy emlékezetes film lesz belőle, amelyet sok generáció fog csodálni.-off-

(Poe)

Több
17 éve 8 hónapja #317488 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Megvolt a 300 európai díszbemutatója a Berlini Filmszemlén, és nagy sikert aratott. A hazai bemutató márc. 22-én lesz.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #308215 Írta: Tezy
Tezy válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

+Earendil+ írta:

Tezy írta:

+Earendil+ írta: Az az igazság,hogy a Spártai Hopliták profi katonák voltak,és nem egy összeröffentett szabadcsapat,vagy parasztsereg...,teljes mellvértet,és lábszárvédőt hordtak.A Bazi kerek pajzs,a sisak,a lándzsa,és a kard rendben van a filmben.

s18.photobucket.com/albums/b141/ ... ction=view ¤t=10-19-058.jpg
Ezen a festményen Leonidas és a katonái pihennek, itt is látszik, hogy minden oksi a ruhájukkal, + hűek maradtak a képregényhez is.

Szia Tezy!
Ez egy elég hülye kép! :lol: :hein: Üvölt róla,hogy valamikor a középkorban festették... :tongue:
Inkább A Klasszikus Világ Hadművészete című könyvben lévő képet tekintsd
valóságosnak,az valódi forrásokból merít. :deal:

Szia!!
Köszi, amint tehetem, megnézem a könyvet. :)

s18.photobucket.com/albums/b141/ ... ction=view ¤t=faramir_game32.jpg

Egy kép a fiatal Faramirról:
s18.photobucket.com/albums/b141/ ... ction=view ¤t=75.jpg

Valahol létezel, valahol én is
valamit kérdezel, valamit én is..

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.663 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére