Faramir (David Wenham)

Több
19 éve 7 hónapja #248472 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Carangil írta: A hét képe? :twisted: Fél éve, mióta ide járok, egyfolytában ez van fent... igazán lecserélhetnék időnként... mondjuk egyéb Eissmannokra...

Egyébként, ki ez a hölgy? Hány éves, milyen nemzetiségű? Lehet róla tudni vmit?

Kétségtelenül nagyon jók az illusztrációi!

A hölgyről itt találsz néhány dolgot, de (sajnos vagy nem) angolul.
anke.edoras-art.de/anke_about.html
[size=9:tqg58zuz]a magam részére lefordítgatom, de arra nem mernék vállalkozni, hogy leírva közzé tegyem[/size]
[size=9:tqg58zuz]ja és 300 :) [/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #248470 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Gilgolwen Nimrandir írta: Közben, az oldalon található összes képet megnéztem, és rájöttem, hogy mért volt olyan ismerős a rajzoló stílusa: Faramir és Éowyn, a hét képe a főoldalon!!! :D anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr6 ... ealing.jpg
(bemásolva szintén be fog jönni)

A hét képe? :twisted: Fél éve, mióta ide járok, egyfolytában ez van fent... igazán lecserélhetnék időnként... mondjuk egyéb Eissmannokra...

Egyébként, ki ez a hölgy? Hány éves, milyen nemzetiségű? Lehet róla tudni vmit?

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #248455 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Raia Aiwart írta: Látta valaki a Van Helsinget? Abba David élesen eltérő szerepet játszik Faramirétól... :faramir1:

Mert minden film más és más. Más karaktert kíván a szinésztől. Amúgy szerintem nagyon jó volt benne!!!! :twisted: :twisted:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 7 hónapja #248415 Írta: Gilg (Gwindorn)
Közben, az oldalon található összes képet megnéztem, és rájöttem, hogy mért volt olyan ismerős a rajzoló stílusa: Faramir és Éowyn, a hét képe a főoldalon!!! :D anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr6 ... ealing.jpg
(bemásolva szintén be fog jönni)

Több
19 éve 7 hónapja #248408 Írta: Gilg (Gwindorn)
Niéla Alondriel: bemásolva bejön. Viszont örülök, hogy a második linket is közzé tetted, még nem láttam ezt a kép-sorozatot, de nagyon szép!!!! Köszönjük Niéla! :)

Több
19 éve 7 hónapja #248325 Írta: Noredhel
Ez
anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr5.pl?file...e_of_denethor_72.jpg
brutáljó! Még nem láttam korábban! nagyon Eissmann! és nagyon Helytartó! Mint Titkár, amúgy is gyűjtöm ezeket...

Nem jön be :evil: , de ott van az Eissmann oldalon...

Húúú... ahogyan azzal a tőrrel akciózik!

talán így:
anke.edoras-art.de/d_anke_tolkien_lotr5.html

Toujours pur

Több
19 éve 7 hónapja #248178 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hát... nem tudom, merjem-e mondani, de nekem nagyon nem tetszett... Nem David, mert ha sikerült elvonatkoztatnom Faramirtól, akkor rájöttem, hogy jól játszott, :P de a film nagyon nem nyerte el becses tetszésemet... :( :oops: Egy elég Hollywood-szagú kutyulmánynak tűnt, amit egy csomó jó filmből összegyúrtak. Kicsit később fejezték be, mint kellett volna, úgy értem, hogy mikor a végén a ragyogó felhők között feltűntek a boldog arcok, az már kissé sok volt... 8O De jól megcsinált film volt, nincs miért tagadni. 8) :)
Nna, ki lehet átkozni... ;)

Több
19 éve 7 hónapja #248169 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én amikor megláttam a plakátot, és láttam rajta David nevét, berángattam a barátaimat a moziba, és még akkor meg is néztük. Mentek is a telefonok a szülőknek: "Szia anyu, bocsi később fogok hazamenni, mert Zsani megint berángatott egy olyan filmre, amelyikben valamelyik helyes Gyűrűk Urás sztár játszik!"
Iszonyú jó este a volt. A film is nagyon jó, nekem nagyon tetzsik benne, még Hugh Jackman is, meg a karaktere is, persze a barát a kedvencem ;) !

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 7 hónapja #248160 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hát... mikor először láttam a filmet úgy ülltem be, hogy fogalmam sem volt róla, hogy David játszik benne, s a mai napig meg-meglepődök amikor valahol azt olvasom, hogy játszik a filmben. Eléggé más a szerepe... és a kinézete. Jó, persze, stylist, de akkor is... furcsa. Viszont jól játsza a papot... bocs: barátot. :)

Több
19 éve 7 hónapja #248146 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Látta valaki a Van Helsinget? Abba David élesen eltérő szerepet játszik Faramirétól... :faramir1:

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
19 éve 7 hónapja #247554 Írta: Silima

Gil-Celeb írta:

Silima írta: anke.edoras-art.de/d_anke_tolkien_drawings.html
Ha láttátok már őket, sorry!

Ezek nagyon jó képek,tecc!!!
Silima:nemtod hol találok még ilyeneket???

Hát Eissmann képeket (főleg grafikákat) én is szorgosan keresgélek, nem nagy sikerrel... :oops: Mármint újakat nem találok. :(
www.edoras-art.de/cgi-bin/eissma ... family.jpg A kis család, biztos láttátok már, de sztem annyira aranyos! :P :D (a címsorba másolva bejön)
Ez is egy jó kis oldal, nézzétek meg! Szépen rajzolt az illető! :itscool:

A gyűlölt fiú Egy kis fanfic, sajna auf deutsch :( 8O a RotK bővített alapján.

Több
19 éve 7 hónapja #247540 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Silima írta: anke.edoras-art.de/d_anke_tolkien_drawings.html

Ezek nagyon jó képek,tecc!!!
Silima:nemtod hol találok még ilyeneket???

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 7 hónapja #247510 Írta: Silima
anke.edoras-art.de/d_anke_tolkien_drawings.html Nem tudom, miért, nem nyitja meg a rendes linkeket. MIndegy, itt nézzetek körül, van egy pár egész jó is.
Visszavonulás Osgiliathból :(
Ha már a mangánál tartunk

Több
19 éve 7 hónapja #247164 Írta: Noredhel

Tindomiel írta:

Niéla Alondriel írta: a kisegeresek nagyon elborultak... de édesek...
majomi.sakura.ne.jp/lotr/hidamari.html

jajjj!
majomi.sakura.ne.jp/lotr/yukinezumi.html

Te,Niéla,ez már több,mint elborult... :P
Pedig én amúgy imádom a mangát,de ez már nekem is sok...

Ööö.. akkor a gondori szekcióba inkább ne menj, mert az már a tripla18as plecsnis kategória... :oops: némelyik már túlzás...

A többi aránylag normál rész...

Toujours pur

Több
19 éve 7 hónapja #247159 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: a kisegeresek nagyon elborultak... de édesek...

jajjj!

Te,Niéla,ez már több,mint elborult... :P
Pedig én amúgy imádom a mangát,de ez már nekem is sok...

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
19 éve 7 hónapja #247126 Írta: Noredhel
Jajj... ez nagyon édi...
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-16.htm

szövetség bunyó:
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-top1.htm

ujjé... szerintem ez a sírvavigadós númenori népdalok előtti állapot...
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-top10.htm

Itt az a mangaoldal, ahonnan az idilles kép származik... mindenki csak saját felelősségére navigáljon...
majomi.sakura.ne.jp/lotr/lotrg.html

a kisegeresek nagyon elborultak... de édesek...

jajjj!

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #246743 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Gilgolwen Nimrandir írta:

Niéla Alondriel írta: Családi idill:
majomi.sakura.ne.jp/lotr/hurin.html

Van még valami furcsa a képen... Boromir arca kissé gúnyosnak hat (számomra) Faramir arca pedig szomorú...
a kép alapján nem nevezném "jó tesvéri kapcsolatnak" a köztük lévő szálakat :roll:

Egyetértek......... De azért jó kapcsolatuk volt szerintem. /me azért Boromit szerette Faramírt.

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 8 hónapja #246671 Írta: Silima
Nna, megint én... bocs, Kincső! :oops:
Anyát tegnap este 9kor megkértem, hogy vegye fel nekem a Molokais (stílszerűen :twisted: ) nyavalyát. Tízkor elment aludni. Egykor kétségbeesve ugrott fel, hogy jaj, a film!! 8O Egy órája ment már... Úgyhogy szegény Damien atyának már csak a rücskös korszakát kísérhettem figyelemmel. :(
Szegényem... :(

*semmigond, mert több nap különbség volt a kettő közt :wink: - Topicgazdi*

Több
19 éve 8 hónapja #246211 Írta: Silima
Én annyira nem vagyok oda a mangáért, de sztem csak a Dragon Ball és a Pokémon szintű opuszok hatására... 8O :? de a lentiek jók! :D :itscool:

Adrael, légy kreatív, képzelj bármilyen betűt a kiskockák helyére! ;) :D

Isilcala: én is megnézem... bár előre tudom, hogy illúzióromboló lesz... :P :( :D

Több
19 éve 8 hónapja #246185 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Ja, kedden az m2-n 23:55kor ismétlik ám az átokszigetés leprásost! :twisted: [/quote]

Köszi szépen, ezt meg kell néznem! Egy kicsit mostanság lemaradtam a fórumról, így a filmről is :(
De most bepótolom! :twisted:

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 8 hónapja #246162 Írta: tindomiel

Adrael írta: Nem is tudom, ti hogy tájékozódtok ezen az oldalon? :hein: Meg vagyok veszve a mangáért, és mégsem tudom, mit kell csinálnom, hogy ne kockák jelenjenek meg. :deal: Próbáltam már beírni felülre is, a keresőbe, de nem jön be más, csak kockák.

HELP!!!

hát,nem tudom,nekem a gépem kiírta,h kérek-e japán betűkészletet letölteni,mert akkor látnék is valamit a kis kockákon kívül,én meg azt választottam,hogy nem, kösz,mert 20 perc,mire letölti.
Amúgy elég nehéz ilyen képeket találni,nekem mindig 1 órába telik Google-n keresztül.
De most sikerült :D

Több
19 éve 8 hónapja #246128 Írta: Silima

Adrael írta: Nem is tudom, ti hogy tájékozódtok ezen az oldalon? :hein: Meg vagyok veszve a mangáért, és mégsem tudom, mit kell csinálnom, hogy ne kockák jelenjenek meg. :deal: Próbáltam már beírni felülre is, a keresőbe, de nem jön be más, csak kockák.

HELP!!!

Nem tájékozódtam sehogy. Véginéztem az összes kis kék négyzetet... :lol: Sajnos roppant egyszerű lélek vagyok, úgyhogy nem is próbáltam megoldani a problémát... :lol: :oops:
Bocs... :oops:

Ja, kedden az m2-n 23:55kor ismétlik ám az átokszigetés leprásost! :twisted:

Több
19 éve 8 hónapja #246124 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nem is tudom, ti hogy tájékozódtok ezen az oldalon? :hein: Meg vagyok veszve a mangáért, és mégsem tudom, mit kell csinálnom, hogy ne kockák jelenjenek meg. :deal: Próbáltam már beírni felülre is, a keresőbe, de nem jön be más, csak kockák.

HELP!!!

Több
19 éve 8 hónapja #246065 Írta: Silima
Ezt is azon az oldalon találtam... :lol:
Van Helsing :D :lol:

Sztem aranyos... :lol: 8O

Több
19 éve 8 hónapja #246043 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Vannak jók. Sőt a nagyrésze az.

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 8 hónapja #245999 Írta: tindomiel
Na,én is találtam mangát...(amit én is nagyon szeretek)
Faramir:
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-top13.htm
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/raku-l9htm.htm

egy Denethor:
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-top19.htm

egy lehetséges Finduilas(?):
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/illu-top22.htm

Ez maga a honlap,ahol egy csomó klassz kép van fenn:
shibashige.hp.infoseek.co.jp/lord/lord.htm

Több
19 éve 8 hónapja #245924 Írta: Gilg (Gwindorn)

Silima írta: Ma megint alkottam, egy Denethor, semmi köze a filmihez. Denethor úr Egy kicsit talán túl eszelős lett... :oops:

wow, ez nagyon jóóóóóóó 8O :D , a legjobban az arc és a haj árnyalat-beli különbsége tetszik, eszméletlenül kiemelik egymást :D

Több
19 éve 8 hónapja #245914 Írta: Silima

Gilgolwen Nimrandir írta: Van még valami furcsa a képen... Boromir arca kissé gúnyosnak hat (számomra) Faramir arca pedig szomorú...
a kép alapján nem nevezném "jó tesvéri kapcsolatnak" a köztük lévő szálakat :roll:

Tényleg, most, hogy mondod... :roll: Boromir tekintete olyan "bibibí, engem jobban szereeet :P :tongue: " :( Biztos tévedés... :?

Ma megint alkottam, egy Denethor, semmi köze a filmihez.
Denethor úr Egy kicsit talán túl eszelős lett... :oops:

Több
19 éve 8 hónapja #245900 Írta: Gilg (Gwindorn)

Niéla Alondriel írta: Családi idill:
majomi.sakura.ne.jp/lotr/hurin.html

Van még valami furcsa a képen... Boromir arca kissé gúnyosnak hat (számomra) Faramir arca pedig szomorú...

Több
19 éve 8 hónapja #245821 Írta: Silima

Adrael írta: Ha Boromir fejét megkímélné, mihez üti hozzá Faramirt? :hein:
Ezen a képen olyan kedves Denethor, mint amilyen talán sohasem volt. Nyájas (nyálas? :wink: ) és jóságos. Tán ezért tűnik Faramir olyan meglepettnek? :eek2:

A falhoz. Az asztal sarkához. Légy kreatív! :?

Igen, pont azért meglepett. Mint mikor a kutyát beengeded a lakásba, és ránéz azzal a "Hm. Vajon ebben tévedés van? ENGEM hív be? Most komolyan? Vajon kivel téveszt össze?" tekintetével.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.812 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére