Faramir (David Wenham)

Több
18 éve 10 hónapja #279802 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nicsak:
anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr6 ... sel_72.jpg
anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr4 ... ant_72.jpg
Újdonság: Linket bemásolva bejön. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #279800 Írta: Arien/Daisy
Arien/Daisy válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nézzétek meg Davidtől pl. a Gettin' Square , Dust filmeket. Meglátjátok, hogy Ő nemcsak eszméletlenül jól néz ki, de fantasztikus szinész is.

I have spread my dreams beneath your feet;
Tread softly because you tread on my dreams...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #279794 Írta: Arien/Daisy
Arien/Daisy válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Mát mi ez a pangás itt?? Beregisztrálok, rohanok és senki, akivel dumálhatnék Faramir Kapitányról. :evil: :evil:

I have spread my dreams beneath your feet;
Tread softly because you tread on my dreams...

Több
19 éve 1 hónapja #273181 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nyüff
óóóó...
nyami...
*tócsává olvad* :oops:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 1 hónapja #273170 Írta: Silima
Két újabb Eissmann-kép, vmi fanfichez készültek:
anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr2 ... eam_72.jpg szélfútta Faramir
anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr6 ... ion_72.jpg hm :roll:
Szokásos instrukció: a címet bemásolva bejön.

Több
19 éve 1 hónapja #272175 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Serrana írta: Öööööö... bigyó lehet hogy műveletlen paraszt vagyok, de az hogy,,Valin Nostare" mit jelent?

Boldog születésnapot.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja #272174 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Öööööö... bigyó lehet hogy műveletlen paraszt vagyok, de az hogy,,Valin Nostare" mit jelent?

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
19 éve 1 hónapja #272148 Írta: Noredhel
Valin Nostare!

Toujours pur

Több
19 éve 1 hónapja #272091 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tényleg!!!! Elfeljtettük.........
Boldog Szülinapot!!!!!!!!
/de jó, a Keresztlányom névnapján született :D /

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 1 hónapja #272054 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Coralie (Nim) írta: Nem tegnap volt David szülinapja?

Happy birthday neki!!! :hello:

Hú... tényleg! *homlokra csap*

Boldog szülinapot! :hello: :P

Több
19 éve 1 hónapja #272046 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nem tegnap volt David szülinapja?

Happy birthday neki!!! :hello:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 2 hónapja #269482 Írta: Silima
Én sem... :? :P ;) :oops:

Több
19 éve 2 hónapja #269445 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

olorin.papa írta: Most néztem meg a vanhelsinget, Davidnek jól állnak az ilyen papos szerepek, :up: itt sem játszott rosszul... :up:

Nem hiszem el, hogy találtam még valakit, aki nem utálja ezt a filmet! :D

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 2 hónapja #269379 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Most néztem meg a vanhelsinget, Davidnek jól állnak az ilyen papos szerepek, :up: itt sem játszott rosszul... :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #267722 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tegnap latta a TTT eztended dvd-jet. Faramir sokkal jobban ki van dolgozva benne, nem annyira undi, mint az original movie-ban. Ye-ye-yeee, extended rules! :D

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
19 éve 2 hónapja #267710 Írta: Noredhel
EMBEREK!

Hanyagoljuk Őt? :cry: :faramir1: :bawling:

Toujours pur

Több
19 éve 4 hónapja #261874 Írta: Silima
Soook sok kép a filmes jelenetekből:
www.framecaplib.com/lotrlib/html ... 000200.htm

Silima írta: [size=9:mir4262q]Ha van igény rá, majd belinkelhetném egy Faramiros rajzomat?... :oops: Még készülőben van.[/size]

Ihol:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... aramir.jpg 8O

Több
19 éve 4 hónapja #261567 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nelia írta: Ne mondj ilyet! Amíg mi Középföldéről dumálunk, meg a szereplőkről, nem halt meg!!És különbenis...Aragorn kb. 3 éve Király, tehát még van bő 100 éve. Ha érted mire gondolok...

Azt hiszem értem, már ha nekem szántad... :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
19 éve 4 hónapja #261465 Írta: Nelia
Nelia válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Ne mondj ilyet! Amíg mi Középföldéről dumálunk, meg a szereplőkről, nem halt meg!!És különbenis...Aragorn kb. 3 éve Király, tehát még van bő 100 éve. Ha érted mire gondolok...

Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!

Több
19 éve 4 hónapja #261379 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tejóisten, milyen rég jártam erre. :oops:
Megnéztem a képeket,nagyon szépek..mit nem adnék érte,ha így tudnék rajzolni!

Na egyébként csak afelől akartam érdeklődni, hogy Davidnek nem lesz-e mostanában új filmje?

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
19 éve 4 hónapja #261309 Írta: Silima
Ide is berakom, hátha érdekel valakit :P :lol: :D
www.tolkien.com.pl/kasiopea/ang/ ... komiks.htm

Több
19 éve 4 hónapja #260571 Írta: Noredhel
Nyami... ez a mindjártjöngandalféselkergetiőket jelenet lehet...

Toujours pur

Több
19 éve 5 hónapja #259935 Írta: Silima

Gilgolwen Nimrandir írta:

Silima írta: Egy újabb Eissmann kép Faramirról

Nem sikerült megnyitni. De a linket bemásolva összejön :) anke.edoras-art.de/cgi-bin/lotr5 ... ack_72.jpg

Köszi, Nimrandir! Nem próbáltam ki a linket, elnézést... :oops:
Nem tudom, miért csinálja ezt ez az oldal, de elnézzük neki... ;)

Katt Ide! Ez is egy Faramir.
Katt Ide! :(

*Link szerkesztve by Ery*

Több
19 éve 5 hónapja #259862 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Silima írta: Egy újabb Eissmann kép Faramirról

Nem sikerült megnyitni. De a linket bemásolva összejön :)

Több
19 éve 5 hónapja #259848 Írta: Silima

Több
19 éve 5 hónapja #259651 Írta: Silima
[size=9:30axjm7m]OFF: Niéla, válaszoltam a privire... :roll: A telekommunikáció csodái sem mindig működnek... :?
Sztem inkább a Mordor/Orkok topicban kéne érdeklődnöd. Sajna fantáziamentes vagyok... :P :( :oops: [/size]

Milyen gyerekek? Hehe... :) Sztem a fél Várost megőrjítették vénségére. A nazgulok csak habnak kellettek a tortára... :twisted:

Több
19 éve 5 hónapja #259545 Írta: Noredhel
Én se tok japánul, viszont imádom a mangásított LotR-ot... *kisegerek... nyüff...*

Silima, már priviben is kértem: nem tudnál néhány orknevet ajánlani a sztorimhoz? Közben jól haladtam, de kéne néhány név is nekik... (Bori és Fari interakcióba kerülnek velük, ami az orkokra nézve szomorú következményekkel jár...)

Milyen gyerekek voltak?

Hát... szegény jó apjuk megőrült vénségére... :twisted: Biztos tettek érte...

Toujours pur

Több
19 éve 5 hónapja #259413 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én se jutottam túl.... de az első oldal alján a kis kép király....!!!!!!!!
Tök kíváncsi vagyok, milyenek lehettek kisgyereknek..... két kis huncut.... :D :D :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 5 hónapja #259382 Írta: Silima
Izé... :oops: :roll:

Niéla, a japán oldallal az a gondom, hogy - japán. :oops: A főoldalon nem jutottam túl... :?
Ha valaki igen, majd elmesélné, hogy milyen az oldal? :P ;)

Több
19 éve 5 hónapja #259146 Írta: Noredhel
Miért hanyagoljuk a mi kis szerelmünket?

Silima! Nelia! Emberek!

Toujours pur

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.787 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére