- Köszönetek: 2
THK
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Artemisz (Erenya) írta:
Ja, Dávid kedves, amúgy ismered a mondást, hogy "én szamár elöl.. "
Gondoltam engem talán mégis jobban (többen) ismernek, mint Andrist. (Tuuudom, bálkirály meg minden, de akkor is :tongue:)
Eglar: kung-fu chuan és chung hop kuen 37-ig, vagy 67-ig (még eldől)
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Felagund írta:
Alyr Arkhon írta:
Felagund írta: Jut eszembe: Április 22-23-án shaolin kung-fu bajnokság, mind én, mind Andris indulni fogunk, ha minden igaz 2 kategóriában, ezen kívül egyesületi bemutatóban, és Andris még külön bunyózni is fog...
Gyertek!!!
Belépő lesz?
Minden bizonnyal...
Bár elvileg nem sokkal diákhitel után van.
Meglátjuk.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Asszem, ez a pangó topic elbírja az ilyen céltalan örömkitöréseket!
Ja, Dávid kedves, amúgy ismered a mondást, hogy "én szamár elöl.. "
Amitabha!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Felagund
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Felagund írta: Jut eszembe: Április 22-23-án shaolin kung-fu bajnokság, mind én, mind Andris indulni fogunk, ha minden igaz 2 kategóriában, ezen kívül egyesületi bemutatóban, és Andris még külön bunyózni is fog...
Gyertek!!!
Belépő lesz?
Minden bizonnyal...
Our knees do not bend easily
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gyertek!!!
Belépő lesz?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Célonként mindig 3 karót szoktunbk kihelyezni különböző távokra a kategóriáknak megfelelően...így legmesszebb a céltól a csigásíjnak,legközelebb a mini kategóriának és a kettő között szoktuk elhelyezni a tradicionális íjászokat.(Én személy szerint azt kedvelem a leginkább,hogy távolság alapján nincs különbség női és férfi íjászok között:D)...vegyes céljaink vannak...3d,2d,2ésfél d-s célok.Sőt,pár hónapja már mozgócélunk is van.
Igazából többet nem mondhatok...aki kíváncsi még többre,annak ajánlom a honlapunkat,azon belül is a galériát: sopianae.szip.hu ,valamint a hivatalos íjász portált,ahol más versenyekről is olvashattok: www.szip.hu sok sikert;)
S kíméli kérges lábait,
- Aranill
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Felagund írta:
Holtak vezére írta: például h meghatározott mennyiségű "célpontorkot" kell leterítened 5 percen belül.
Vagy Pély Barnát
nos igen..az precíz lövés volt;)ha valakit érdekel,egyszer elmesélem,hogy milyenek szoktak lenni,a mi csapatunk által rendezett versenyek...ott aztán lenne kihívás mindenkinek...tutira élveznétek...
S kíméli kérges lábait,
- Holtak vezére
- Nem elérhető
vagy (mint a tavalyi táborban) Legolast
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Felagund
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Én vállalnám...de nem hiszem hogy lenne rá lehetőségem,hogy talizzunk...pedig szeretem az íjász versenyeket...Alyr Arkhon írta:
Eglarcarien írta: OFF ([size=9:2oa7kq8q]visszaolvasgattam a topic régebbi részeit. ma egész véletlenül Matrix II.-t néztem. mikor Morpheus az Ikrekkel küzd a parkolóban, jól látható, h balkezes. ) [/size]ON
OFF [size=9:2oa7kq8q]Ettől függetlenül a kardon a jobbkezének kéne felül lennie. Biztos elnyomták azok akik a harcművész tanprogit írták [/size] ON
Aranill: Öt percig mindenki tud célba lőni. De majd kitalálunk valami okosat.
S kíméli kérges lábait,
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: OFF ([size=9:2punryui]visszaolvasgattam a topic régebbi részeit. ma egész véletlenül Matrix II.-t néztem. mikor Morpheus az Ikrekkel küzd a parkolóban, jól látható, h balkezes. ) [/size]ON
OFF [size=9:2punryui]Ettől függetlenül a kardon a jobbkezének kéne felül lennie. Biztos elnyomták azok akik a harcművész tanprogit írták [/size] ON
Aranill: Öt percig mindenki tud célba lőni. De majd kitalálunk valami okosat.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Aranill
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Jo, legyen, akkor majd igyekszek hogy gyorsan a foldre kerulj
Juteszembe - ki gyoz le kit:
_Neo kollega ur meg vivasban gyozott le, ugyhogy azert en is emberbol vagyok. Hiaba, istenek ellen tehetetlen vagyok :up:
_Neo kolléga úr sem legyőzhetetlen. Én legalább egyszer legyőztem ötből.
Bár az tavaly volt.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Juteszembe - ki gyoz le kit:
_Neo kollega ur meg vivasban gyozott le, ugyhogy azert en is emberbol vagyok. Hiaba, istenek ellen tehetetlen vagyok :up:
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Alyr, koszonom megtisztelo szavaid azert barmily hihetetlen, meg engem is le lehet gyozni - mint az Felagundnak emberfeletti erofeszitessel ugyan, de sikerult - bar ott csak 80%-on nyomtam mert kulonben serules lett volna belole.
Es meg az en tudasom is hagy nemi kivannivalot maga utan.
De ha tenyleg kell mert baj van, akkor nincs kegyelem ...
Fodlharcolhatnank egyet valamikor. En olyanba hogy Relax nem megyek mert egyreszt asse tudom hol van, masreszt a heten nagyon be vagyok mar tablazva, ugyhogy csak aug. utolso hetetol ernek ra. Barkivel.
Természetesen éni sérülésmentes dologra gondoltam, legalábbis a látható sérüléseket kerülni szeretném. (elvégre utána nem sokkal tanévkezdés meg minden, és nem szeretnék bevert arccal emberek közé menni)
Muszáj földharc? Természetesen ha földreviszel akkor utána nem kérdés, de én jobban szeretem az ütésváltós harcokat.
Relax táborba én se megyek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Es meg az en tudasom is hagy nemi kivannivalot maga utan.
De ha tenyleg kell mert baj van, akkor nincs kegyelem ...
Fodlharcolhatnank egyet valamikor. En olyanba hogy Relax nem megyek mert egyreszt asse tudom hol van, masreszt a heten nagyon be vagyok mar tablazva, ugyhogy csak aug. utolso hetetol ernek ra. Barkivel.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Bár még nem harcoltam vele (sajnos), de amit a felkészültségéről tudok, az mindenképpen óvatosságra int.
(egyébként Beleg, szívesen harcolnék veled, elvégre még egyszer se győztek le rendesen, úgyhogy bátor vagyok... )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alison West
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Alison,
Ha gondolod, en vallalom a "probababa" szerepet
Bar nem vagyunk egy sulycsoport, de ha eleg ugyes vagy ...
Ja, es imadom a foldharcot ...
Viszont legkozelebb csak augusztus utolso heteben leszek Pesten, mert nehany nap mulva elutazok nyaralni.
De ha megis inkabb mastol kersz egy jo alapos verest, reszemrol az is OK, nem fogok megorrolni :up: :up: :up:
Mik a méreteid? Jöhet priviben is
Jössz a Relaxba? Ha nem, akkor nem tudom, hogy hol keríthetnénk rá sort..
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ha gondolod, en vallalom a "probababa" szerepet
Bar nem vagyunk egy sulycsoport, de ha eleg ugyes vagy ...
Ja, es imadom a foldharcot ...
Viszont legkozelebb csak augusztus utolso heteben leszek Pesten, mert nehany nap mulva elutazok nyaralni.
De ha megis inkabb mastol kersz egy jo alapos verest, reszemrol az is OK, nem fogok megorrolni :up: :up: :up:
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alison West írta:
Eglarcarien írta: Hát, az már igaz. Bár ismerek valakit, aki erre azt mondaná, hogy nem az erőfölény/testsúlyból adódó előny meg a képzettség a döntő, és "fejben kell győzni".
De azért azt beismerhetné ez a valaki, hogy 20-30 kilós fölényt nehéz fejben legyőzni...
Még ha földre is viszem, lent tartani nem tudnám.
Ugyanmár.
A lenttartás technika kérdése.
Felagund is minden további nélkül leszorított, pedig nem kicsivel könnyebb mint én. Csak akkor tudtam szabadulni amikor megkérdezte hány percnél tartunk.
Pusztakezes harc nálam az ütés/rúgás/dobást jelenti, természetesen nem full contactot és vannak szigorú szabályok. Persze ez átmehet földharcba is, ha muszáj...
És igen, ezt nem én találtam ki, nekem is a mesterem mondta: fejben kell győzni. Ha lélekben nem vagy erősebb és nem kerekedsz a másik fölé, akkor lehetsz bármilyen technikás...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alison West
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Hát, az már igaz. Bár ismerek valakit, aki erre azt mondaná, hogy nem az erőfölény/testsúlyból adódó előny meg a képzettség a döntő, és "fejben kell győzni".
De azért azt beismerhetné ez a valaki, hogy 20-30 kilós fölényt nehéz fejben legyőzni...
Még ha földre is viszem, lent tartani nem tudnám.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Ja, el lehet vinni a dolgot birkózás felé is, csak ahhoz előbb földre kell vidd az ellenfelet.
Mikor Alyr meg Gergő harcoltak, csak úgy, akkor Gergő is megcsinálta, hogy átvitte a dolgot birkózásba. Mondjuk ő meg Alyr majdnemhogy azonos súlyban vannak...
Na hát ezaz, hogy Alyrral nem vagyunk éppen egy súlycsoportban
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.