THK

Több
19 éve 4 hónapja #267701 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: THK
Ja, el lehet vinni a dolgot birkózás felé is, csak ahhoz előbb földre kell vidd az ellenfelet. :)
Mikor Alyr meg Gergő harcoltak, csak úgy, akkor Gergő is megcsinálta, hogy átvitte a dolgot birkózásba. Mondjuk ő meg Alyr majdnemhogy azonos súlyban vannak...

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #267700 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: THK

Eglarcarien írta: Hát...hogy nézett ki? Jó kérdés, én nem láttam magam kívülről. ;P
Ha jól tudom, ütni többnyire csak felsőtestre (fejre NEM), rúgni combra, térdre, lábszárra szokás... Na meg persze ér a lábsöprés, gáncsolás és a földre vitel mindenféle változatos formái.

Pff, ilyenekben nem vagyok jó :lol: Maradok a birkózásnál, azt már legalább csináltam.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #267699 Írta: Eglarcarien
Hát...hogy nézett ki? Jó kérdés, én nem láttam magam kívülről. ;P
Ha jól tudom, ütni többnyire csak felsőtestre (fejre NEM), rúgni combra, térdre, lábszárra szokás... Na meg persze ér a lábsöprés, gáncsolás és a földre vitel mindenféle változatos formái.

Több
19 éve 4 hónapja #267697 Írta: Alison West

Eglarcarien írta: Ajánlaaat? Jajjh, én nem úgy gondoltam. :P Arra akartam célozni, h kihívhatnád Alyrt, ha beleegyezik... Ő mintaellenfél.
Mivel én nagyon kezdő vagyok ilyen téren ([size=9:1yejzlag]nem tanultam semmilyen harcművészetet)[/size], nem vállalnék ilyen felelősségteljes dolgot, mint a beavatás. De tét nélkül bárhol és bármikor szívesen állok rendelkezésedre. :) [size=9:1yejzlag](és a földharc nekem se erősségem :oops: )[/size]

Nyugi, harcművészetet Én sem tanultam, semmilyen előképzellségen nincs ilyen téren.
Nálatok hogy nézett ki az a pusztakezes dolog? :confused2: Még mindig nem tudom elképzelni.

Több
19 éve 4 hónapja #267690 Írta: Eglarcarien
Ajánlaaat? Jajjh, én nem úgy gondoltam. :P Arra akartam célozni, h kihívhatnád Alyrt, ha beleegyezik... Ő mintaellenfél.
Mivel én nagyon kezdő vagyok ilyen téren ([size=9:2qex5s62]nem tanultam semmilyen harcművészetet)[/size], nem vállalnék ilyen felelősségteljes dolgot, mint a beavatás. De tét nélkül bárhol és bármikor szívesen állok rendelkezésedre. :) [size=9:2qex5s62](és a földharc nekem se erősségem :oops: )[/size]

Több
19 éve 4 hónapja #267688 Írta: Alison West

Holtak vezére írta: pusztakezes harcon (szerintem) bármilyen technikával fegyver nélküli egymással való küzdést értünk. szóval fel lehet használni bármilyen (pusztakezes) harcművészeti elemet/stílust stb. de ha a saját fantáziádból küzdessz az is jó. egyébként meg birkózással is be lehet kerülni, ha van olyan aki hajlandó kiállni ellened, és elmondod a szabályokat, stb.

Hmm, akkor az jó lesz nekem :P
Van jelentkező? Eglar, áll még az ajánlat? Ha jössz Relaxba, ott meg is ejthetjük a dolgot. :)

Több
19 éve 4 hónapja #267680 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: THK
pusztakezes harcon (szerintem) bármilyen technikával fegyver nélküli egymással való küzdést értünk. szóval fel lehet használni bármilyen (pusztakezes) harcművészeti elemet/stílust stb. de ha a saját fantáziádból küzdessz az is jó. egyébként meg birkózással is be lehet kerülni, ha van olyan aki hajlandó kiállni ellened, és elmondod a szabályokat, stb.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 4 hónapja #267677 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: THK
Üdvözletem!

Pedig de, én annak idején egy Eryvel folytatott röpke birkózómeccs alapján váltam THK-ssá :D
Sőt, Ery, mikor először kérdeztem, közölte, hogy akár egy sakkjátszma is megfelelő lehet.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 4 hónapja #267672 Írta: Alison West

Alyr Arkhon írta: Alison: úgyis lehet. Ha kisebb testsúlykülönbséget akarsz, akkor avattasd be magad Felagunddal, ha meg lányt is, akkor Angwennel. Tudtommal egyikük sem könnyű ellenfél.
Én viszont nehezebb vagyok, de földharcban gyengébb.

Na jó, de a pusztakezes harc mégis mit takar bővebben? Gyanítom, hogy a birkózás nem megszokott beavatási módszer. :D
Felagund vs. Én azért kicsit érdekes lenne, nem? Már csak a súly- és magasságkülönbség miatt, és a felkészültség miatt is. :)

Több
19 éve 4 hónapja #267663 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK
Beleg: Igazad van, hogy nem tudhatom, megjegyzésem pont azt próbálta elérni, hogy mondjon valami bővebbet.

Alison: úgyis lehet. Ha kisebb testsúlykülönbséget akarsz, akkor avattasd be magad Felagunddal, ha meg lányt is, akkor Angwennel. Tudtommal egyikük sem könnyű ellenfél.
Én viszont nehezebb vagyok, de földharcban gyengébb.

gilloth: gyakorolni egyedül is lehet. Ha minden nap kézbeveszed a kardot/ütőfát, gyakorolsz egy kicsit, akár saját fantáziád alapján, akár másként, akkor egy idő után teljesen megszokod, és éppen ez a cél. Hogy ne egy idegen izé legyen amit félve szorongatsz a kezedben, hanem a kezed meghosszabbítása legyen.
Csak arra vigyázz, hogyha saját fantáziád szerint suhogtatsz, ne rögződjenek be rossz dolgok.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #267653 Írta: Eglarcarien
Én is pont annyi vagyok! ;) És Alyr avatott be, pusztakezes harcban. Na? ;P

Több
19 éve 4 hónapja #267643 Írta: Alison West

Eglarcarien írta: Tényleg Alison, bocs, h beleszólok, de ha te nyerted a birkózóversenyt Gesztesen, nem inkább a pusztakezes felvételit kéne választanod? :roll:

Úgy is lehet? Ki ellen? :D Ha kérhetem, akkor tartsuk szem előtt a 45 kilómat :P

Több
19 éve 4 hónapja #267642 Írta: Eglarcarien
Tényleg Alison, bocs, h beleszólok, de ha te nyerted a birkózóversenyt Gesztesen, nem inkább a pusztakezes felvételit kéne választanod? :roll:

Több
19 éve 4 hónapja #267640 Írta: Alison West

Alyr Arkhon írta: Alison: nem gondolod, hogy gyakorolnod kéne előtte? Elvégre a belépők (legalábbis a többségük) komolyan veszi, hogy megharcolt a tagságért.

Nyugi Alyr, eléggé komolyan veszem. :)

Több
19 éve 4 hónapja #267634 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: THK

Beleg Cúthalion írta: Az jo hogy bovult, de mukodik egyaltalan a THK? Vagy csak letezik oszt' annyi? :twisted:

Szvsz a THK SOHASEM mukodott. :) Csak ugy van...

Na jo ez gonosz volt.

Több
19 éve 4 hónapja #267633 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: THK
Alison nyerte Gesztesen a birkózóversenyt. No comment.
Ha kevesebb lennék húsz kilóval félnem kellene tőle. :)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #267629 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: THK

Alyr Arkhon írta:

gilloth írta:

Felagund írta:

Alison West írta:

Alyr Arkhon írta: Örömmel jlentem, hogy a THK jópár új taggal bővült.

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin
Gergő (aki nem Arden hanem a másik)

A THK-ba hogy lehet bekerülni?

5 perc harc bármelyik taggal ;)

Na addig én sose fogok eljutni :(
De amit eddig tanultam, azért is hálás vagyok :) !
Ki a kicsit nem érdemli, stb... 8)

Először is a mondás úgy van, h "nem becsüli"...

:oops: Igen, tudom, eltévesztettem, sajnálom.

Másodszor, szerintem minden további nélkül eljuthatsz oda, hogy öt percig harcolj bármely taggal, ha végre elkezdenél hinni magadban és abban, hogy képes vagy rá

.

Hát. Biztos van benne igazság, csak nekem ez tényleg elég nehéz, és baromi sokat kellene gyakrolni, és még partner sincs hozzá. De nyilván, ha nagyon akarom és csinálom, van rá esély.
Kár, hogy nem lesz (??) olyan izé, amit mondtatok, pl. havi egyszer Bp-n.

(ha nagyon OFF voltam, akkor elnézést)

Több
19 éve 4 hónapja #267625 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: THK
Lehet kapni Kassai ijakat a normalisabb ijaszboltokban.
A parom is ott vette az ovet (Pesten a Tuzes Ijaszban).

Alyr: nem tudhatod Alison mennyire tud vagy nem tud :twisted:

Alyr Arkhon írta:

Rion írta: nem tud valaki ijászboltot Kom-Egom megyében?

Vadászbolt nyilván van nagyobb városokban, de rendes (pl Kassai) íjat boltban nem fogsz megkapni, tudtommal azokat rendelni kell.
Vadászboltban van reflexíj, de azok nem hagyományos anyagokból készülnek.

Alison: nem gondolod, hogy gyakorolnod kéne előtte? Elvégre a belépők (legalábbis a többségük) komolyan veszi, hogy megharcolt a tagságért.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 4 hónapja #267608 Írta: Alyr Arkhon

Rion írta: nem tud valaki ijászboltot Kom-Egom megyében?

Vadászbolt nyilván van nagyobb városokban, de rendes (pl Kassai) íjat boltban nem fogsz megkapni, tudtommal azokat rendelni kell.
Vadászboltban van reflexíj, de azok nem hagyományos anyagokból készülnek.

Alison: nem gondolod, hogy gyakorolnod kéne előtte? Elvégre a belépők (legalábbis a többségük) komolyan veszi, hogy megharcolt a tagságért.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #267567 Írta: Alison West

Alyr Arkhon írta: Alison: Attól függ, milyen fegyvernemben akarsz beavatódni.

Mondjuk ütőfával.. Azzal már legalább próbáltam egyszer :mrgreen:

Több
19 éve 4 hónapja #267540 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: THK
nem tud valaki ijászboltot Kom-Egom megyében?

Több
19 éve 4 hónapja #267533 Írta: Alyr Arkhon

gilloth írta:

Felagund írta:

Alison West írta:

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin

Először is a mondás úgy van, h "nem becsüli"...
Másodszor, szerintem minden további nélkül eljuthatsz oda, hogy öt percig harcolj bármely taggal, ha végre elkezdenél hinni magadban és abban, hogy képes vagy rá.

Aranill: mongol íjjal nincs beavatás, a THK nem öngyilkos szervezet.

Alison: Attól függ, milyen fegyvernemben akarsz beavatódni.

Eglar: már jól van.

gillz: jellemző.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #267525 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: THK

Alyr Arkhon írta:

Beleg Cúthalion írta: Az jo hogy bovult, de mukodik egyaltalan a THK? Vagy csak letezik oszt' annyi? :twisted:

Létezik oszt annyi.
Legalábbis nekem erősen úgy tűnik.

Vagy szervezzünk mi is valami bűnözőizét?

Hozzátenném a tegnapihoz, hogy Eglar kivételével mind boken- vagy ütőfavívásban kerültek be általam, de többekkel harcoltam puszta kézzel csak úgy tét nélkül.

igenigen, bűnözőizébe én is benevezek :D

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #267520 Írta: Eglarcarien

Alyr Arkhon írta: Hozzátenném a tegnapihoz, hogy Eglar kivételével mind boken- vagy ütőfavívásban kerültek be általam, de többekkel harcoltam puszta kézzel csak úgy tét nélkül.

Alyr, tudod, mi jutott eszembe? Ha Gergővel tét nélkül harcoltatok ilyen szinten, mi lett volna, ha tétje van... 8) [size=9:35shasjb]*gonoszkodás rúlz*[/size]
Amúgy hogy van a jobb sípcsontod? ;P

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #267452 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta:

Alison West írta:

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin

Több
19 éve 4 hónapja #267443 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: THK
Az olvasottak alapján maradok a mongol íjnál, eddig az volt a legszimpatikusabb. :wink: Mostmár csak gyűjtögetni kell rá, ahogy az árakat elnézem.
Akkor, hogy is van ez a THK-s "beavatás"? :oops:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
19 éve 4 hónapja #267365 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: THK
Alyr: pontosítanám azzal h amikor velem küzdöttél az nem THK beavatás volt, mert az az én esetemben a 2004-es táborban történt meg Felagunddal.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 4 hónapja #267141 Írta: Alison West

Felagund írta:

Alison West írta:

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin

Mikor, hol? :D Kérek egy jelentkezőt :P

Több
19 éve 4 hónapja #267139 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK

Alison West írta:

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 4 hónapja #267114 Írta: Alison West

Holtak Vezére
Ranamarth
Eglacarien
Rohin

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.681 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére