Megye - Hobbitok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33607 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
nekem nem jön be a kép. csak a a sarokban valami bigyó, és más semmi.<br> Dominic tényleg Németországban született? vagy csak ott élt? Össze-vissza olvasok mindent, aztán meg a felét se értem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33606 Írta: Anonymous
ide is beteszem ezt a képet, épp témába vág... a képeket kell nézni, a falon...<br> <br> <a href=http://dominicmonaghan.tripod.com/domlijviggoexhib.jpg>itt

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33605 Írta: Anonymous
tegnap néztem egy filmet amiben Dominic játszik! egyáltalán nem volt benne semmi 'Trufás', ami azt jelenti, hogy jó színész ő is... <br> hát azt nem mondanám, hogy komolyabb a többinél... talán csak az állkapcsa csálébb :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33604 Írta: Anonymous
Jó, akkor most hová is megyünk?...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33603 Írta: Anonymous
Szerintem Domingo (Dominich Monagham) egyébként is egy komoly ember, na, jó szóval komolyabb és ez szerintem a filmben is látszik. Nagyon arnyosak!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33602 Írta: Anonymous
A reggeli,s a tízórai, és a második reggeli, és az ebéd, a tea az uzsonna, a vacsora, a második vacsora, a kései vacsora, a....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33601 Írta: Anonymous
én most direkt őt figyeltem a filmben, és nagyon hobbitos volt! Épp csak a kajálás hiányzott...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33600 Írta: Anonymous
Télleg, csak most esett el... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33599 Írta: Anonymous
Ja, az 5. elem, az jóóó :) ))<br> 'Esküvők egy emelettel feljebb!' <br> Én már ott is nagyon bírtam az öreg Holmot, yo fej volt. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33598 Írta: Anonymous
ühüm.<br> Bilbó szerepelt az Ötödik Elemben. (az most volt a tvben).<br> Samu szerepelt még a Terror iskolájában, meg még vagy fél tucat filmben aminek csak angolul olvastam a címét úgyhogy elfelejtettem.<br> Pippin az Urban Ghost Story-ban, aminek Városi legendák a magyar címe, de ez nem biztos, lehet, hogy az egy másik film.<br> ööö... Trufa meg a tegnap említettben. <br> Frodó meg pl. a Deep Impactban, ott már majdnem felnőtt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33597 Írta: Anonymous
Kitől?<br> Pl:Jézus, most persze egy se jut eszembe...<br> csak az Wood gyerekéi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33596 Írta: Anonymous
miket tudsz? én is tudok néhányat, de némelyiknek csak az angol címét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33595 Írta: Anonymous
nem, mégse láttam...ha valaki tud még olyan filmcímeket, amiben a hobbitokat játszó színészek játszanak, az közölje! egy-kettőt tudok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33594 Írta: Anonymous
Sean Astin-t én láttam a Kincsvadászokban(németül), és már akkor megjegyeztem a nevét, mert kivácsi voltam, mi lesz belőle, ha fölnő. Hát tesék... és a Terror iskolájában is szerepelt.<br> Az előzőhöz még: a film egy egész hobbitos jelenettel indul: reggeliznek, és bosszantják a szakácsot :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33593 Írta: Anonymous
Egy orosz meg egy amerikai tengeralattjáró összeütközik, és az orosz megsérül, pont a rakétaállásoknál. Tűz keletkezik, ráadásul az atommeghajtó közelében van az egész. Egy sor elképesztő manővert kell csinálnia a hajónak, hogy ne robbanjon fel. Dominic egy Sasha nevű srácot játszik, akinek a legjobb barátja meghal a végén, mert nem tudják kihozni a reaktor mellől. Ja és a reykjavíki csúcstalálkozó előtt játszódik az egész, elég kényes politikai légkörben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33592 Írta: Anonymous
miről szól konkrétan a film? olyan ismerős a címe... én meg Sean Astint láttam a Mempshis Bell-ben, és ezt se tudtam a Film-ig:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33591 Írta: Anonymous
hobbitokról: ma elmentem videokölcsönzőbe, hogy végre megnézzem a Faculty-t meg E.W-ot göndör haj nélkül, de sajtos nem volt bent a film- viszont teljesen véletlenül megtaláltam az Ellenséges vizeken-t, amiben Trufa szerepel, és naagyon aranyos volt. (bár az álla már ott is kissé csálén állt :) Szerencsére a film is jó, egy orosz tengeralattjáróról szól, és kb. 20 perc után jöttem rá, hogy láttam már pár éve, és akkor is bőgtem a végén. Meg most is.<br> Csak azért írtam, hogy ne folyton Frodóról meg Legolasról meg a többiről legyen szó... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33590 Írta: Anonymous
Tünde-lány: :D D a pirossegű páviántól majdnem lefejeltem az asztalat a röhögéstől! ne kínozz!:)))<br> Hagyjuk az életkort, a hobbitok here életmódjánál úgyis mindegy!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33589 Írta: Anonymous
Tényleg, de inkább a Legolasos fórumba illene!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33588 Írta: Anonymous
nezzuk Galadriel es a hobbitok kapcsolata

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33587 Írta: Anonymous
a kerdes nem bonyolult

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33586 Írta: Anonymous
Hogy jön ide Galadriel????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33585 Írta: Anonymous
Igaz ,hogy o nem hobbit:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33584 Írta: Anonymous
A filmben Galadriel eredeti hangja nem tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33583 Írta: Anonymous
Én nem tudok róla, de az ellenkezőjét sen tudom úgyhogy vedd úgy mintha meg sem szólaltam volna!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33582 Írta: Anonymous
Csak én tudom rosszul, vagy a hobbitcsemeték között PJ gyyerekei is ott voltak...? Mintha valahol olvastam volna, javítsatok ki, ha tévedek. Egyébként tényleg ritka szép kis kölykök voltak, főleg a kis göndör fejük! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33581 Írta: Anonymous
Ahhoz is kell ügyesség:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33580 Írta: Anonymous
Ezt az egyet nem ok csinálták; ok csak kiválasztották oket. de azt zseniálisan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33579 Írta: Anonymous
Ezt is jól csinálták meg!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #33578 Írta: Anonymous
Különben ha már hobbitoknál, és az o hobbitszeruségükrol van szó, akkor szerintem a hobbit gyerkocök nagyon jók voltak. Szép kisgyerekek voltak. Igazi hobbit-szemekkel.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.659 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére