- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Még mindig sajnálom Hamariberkenyét, mert őt nagyon hiányoltam...
- Kellett volna vmi utalás, hogy mégis hogy kerülnek a tündék a Helm Szurdokba
- Örülök, hogy Faramir szerepét egy kicsit ellensúlyozták
- Gollam új jelenetei: SZUPER , de Andy hangját lehetetlenség utánozni (plusz elképzeltem, amikor Ő adja a "képet" a jelenetekhez)
- Trufa és Pippin intermezzója a pipafűvel - SZAKADTUNK
Összességében sokkal kerekebb lett ISMÉT a bővített változat (bár elég nehezen bírtuk ki a 4 órát ülve... az utolsó fél óra már kínszenvedés volt)
Elnézést kérek az elrohanásunkért az érintettektől, én előre megnéztem a BKV menetrendet és pánikszerűen elértük a villamosokat.
Artemisz: azok csak RÉSZBEN voltak örömsikolyok , a többi a magyar hang hallatán volt borzadálysikoly...
A mozi szervezése egy kicsit problémás volt, nem tudom, minek kellett félórát sorban állni, és nem engedni be senkit a terembe... Illetve a szünetben PONT előttem romlott el a kassza, és bénáztak a fiúk, nem tudták a helyzetet kezelni, jól fel is húztam magam (köszi a nachost ).
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Eleve az nagyon jó volt, hogy annyi annyi sok ismerőst láttam. Szinte mindenki ott volt aki számít. Aztán a sorbaállás, majd a helyfoglalás. Az ajándékosztás (dögölj meg álmodban, igaz dodie?) után végre elkezdték a filmet. Szerintem aki körülüttünk ül az tudja, hogy nem tudtunk Alyrral és Dodieval csendben maradni. (ránk is lett szólva ). Végül még is csak sikerült a filmre koncertrálni. Voltak dologok amik szerintem nem kellettek volna a filmbe. (pl Faramit lelkifröccse) De legjobban a vége tetszett.. (HALOTT NÖVÉNY!!) Nomeg az se volt semmi amikor megeette őket a fa, komolyan azt vártam, hogymegjelnik Bombadil Toma vizililommal és szökdécselve. Nagyon édesek voltak a hobbitok. Az egész film jó volt. A moziváltozat nem tetszett de ez most igen. Ahogy Ulmo mondta a harmadik film topicba, "majd a bővített verzió lesz a FILM."
Ezek után "mesés" volt a hazajutás a 42es iccakaival. Fél kettő körül sikerlt elaludni, úgyhogy ma reggel nem s tuidtam felkelni, de majd elmegyek fülészetre (ugy is elkő menni) és akkor lesz igazolásom.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jocii
- Nem elérhető
én csak azt irom hogy : minden szép és jo volt
mondhatni szinte tökéletes
csak kár , hogy véget ért
[size=9:8k6omed0]Brisa bocsi hogy ugy elrohantam[/size]
és ezuton is köszönöm Supersonicajék és Adelard ritka felemelő és nagyon jo társaságát
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Artemisz (Celebthil) írta: Ami tényleg tökjó:
-Csudi ügyesen megoldották, ahogy bekapja a hobbitkákat a fa
(...)
-Szilszakáll egy az egyben tökély
Valóban nagyszerű volt a rengeteg entes jelenet, csak picit hamariak voltak szerintem. Lassúbban meggyőzőbb lett volna.
(Entasszonyok rulz.)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Artemisz
- Nem elérhető
Nahát, akkor essünk neki!
Nos, a nem létező bölcsességemből ennyire telik:
Tolkien prof megírta a GyU-t, csodálatosra, de néha elfelejtette kiemelni az események humoros avagy groteszk oldalát. Ezt hozzá kell képzelni.
Jackson mester tökéletesen kiemelte a humoros avagy groteszk oldalát. A mi dolgunk már csak az, hogy hozzáképzeljük a nemeset és magasztosat...
Így máris egál van!
Ami tényleg tökjó:
-Csudi ügyesen megoldották, ahogy bekapja a hobbitkákat a fa
-A HUORNOK RÚÚÚLZZZZZ!!!!!!! Hála az égnek, hogy ez benne volt!
-Az az éléstár Vasudvardban..
-Szilszakáll egy az egyben tökély
-Galadriel beszólása Elrondnak, meg ami fejet erre Elrond csinál..
-BOROMIR ÉS FARAMIR TÖKÉLETES!!! Hihetetlen jóra megcsinálták! Dave&Sean: :itscool: :itscool: :sungl: (John Noble se kutyafüle azért... 8O Ijesztő!)
-Viggo tökéletesen játssza a 87 éves dúnadánt!
-Randy is jól nyomja Éowynként! Még az énekhangja se rossz!
-Azok a vegytiszta örömsikolyok Haldírcicuka láttán odalentről!!!
FELEJTHETETLEN ESTE VOLT!!!! És jó volt újra látni Titeket!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Azért köszi Alyr azt az sms-t éjfélkor, hogy milyen jó volt...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Felagund írta: Szombaton fél 4-től este tízig volt Mau szülinapi bulija (már a tizenhatodik, mint ilyen )
A társaság kicsi volt, de előkelő
Mau nagyon finom pizzát sütött, kicsit talán kevesen voltunk rá... (Köszi Mau! )
A hangulat nagyonnagyonfergetegesenjó volt, ezért is köszi minden érintettnek!!!
Jövőre, veletek, ugyanitt
hát igen, igen előkelő társaság gyűlt itt össze...
köszi mindenkinek, Maunak különösen, hogy fél 1-ig elviselte szerény személyemet
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sajnálom, hogy nem tudtam személyesen is ott lenni, de örülök, hogy ilyen jól sikerült!
Egyébként pedig: "
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Felagund
- Nem elérhető
A társaság kicsi volt, de előkelő
Mau nagyon finom pizzát sütött, kicsit talán kevesen voltunk rá... (Köszi Mau! )
A hangulat nagyonnagyonfergetegesenjó volt, ezért is köszi minden érintettnek!!!
Jövőre, veletek, ugyanitt
Our knees do not bend easily
- Léli
- Nem elérhető
Angwen írta: Nem tudja valaki, mi a helyzet a többi Halloweenos képpel? Hiszen sokkal több készült, mint amennyi eddig fölkerült, nem?
Az enyim pl. scennelésre várnak. Ugyan ez van a győri képekkel, meg még Rayan bulijáról is maradt egy csomó képem...
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Köszönöm.
Galadh
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
:mad2: :rmad2: :legolas3: (=lelőlek!!!)Silmeniel írta: Miér' Galadh, nekem úgy teccik, hogy minden 2. képen Te vagy...
Galadh
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Majd beszélünk.
Galadh
- Fio
- Nem elérhető
Arwena írta: Sziasztok bocs hogy ilyen későn de csak most tudtam feltenni itt vannak a győri képek :
kep.tar.hu/arwena/index.phtml?aid=27608050
Jók a képek!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Arwena
- Nem elérhető
kep.tar.hu/arwena/index.phtml?aid=27608050
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Elryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Halloweenon/után senki nem találta meg a Metallica cédém?(Garage Inc I-II)
"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Ma 14 és 18 óra között volt megtartva nálam. Összesen heten voltunk, amiről újfent bebizonyosodott, hogy ideális létszám.
Már az elején rá kellett jönnünk Finnel, hogy 4 óra édeskevés a témára (konfliktusmegoldás). Még úgy is, hogy erőltetett menetben haladtunk.
Megint jókat beszélgettünk és nevettünk (bár erre azért majd a következő alkalommal több idő jut), kellemesen elteázgattunk ( ) és sokat okosodtunk.
Én nagyon jól éreztem magamat (ahogy már mondtam), és máris hiányoztok...
Fin, tök jó a bálnás zene. Azóta is azt hallgatom.
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
Jah... SORRY... Lehet, hogy nekem se stimmel a humorom? :hein:Namarie írta: [Artemisz: ha nagyon már nagyon csináljuk a talin a dolgokat, akkor szokta valaki benyögni, hogy de mi azért KÚLTÚRÁLIS egyesület vagyunk..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Lamorak
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Tehát azért annyira ne bízzunk meg a Word helyesírás-ellenőrzőjében... [/color]
Hát ne is, a feleségem dolgozott egy teamben, ami a fejlesztését csinálta (vagy valami alternatíváját, már nem emlékszem), de kiszállt, mert azt mondta, h a fejlesztőknek olyan szinten fogalma nem volt sem a helyesírásról, sem a nyelvészetről (ami nem baj, de nem is nagyon voltak hajlandók kompromisszumokra), hogy a dolognak az égvilágon semmi értelme nem volt. Egyébként a helyesírás-ellenőrző az ún. HuMor (Hungarian Morphology) alapján (vagy mi) megy, és ez határozottan jó név.
A 'kulturális' szó helyesírásának (mint minden helyesírási kérdésnek) végső eldöntésére ajánlom az Akadémia hivatalos helyesírási szótárát és útmutatóját: ma Mo.-n egyedül az a végső.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Namarie
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Drága istennőtárs, hová lett a humorod?!!Minerva írta: Jólvanna! Ez egyike annak a kábé négy szónak, amit nem tudok normálisan leírni. Azért nem kell leszedni a fejemet. :nono: :bawling:
Artemisz: ha nagyon már nagyon csináljuk a talin a dolgokat, akkor szokta valaki benyögni, hogy de mi azért KÚLTÚRÁLIS egyesület vagyunk..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Azóta nem húzza alá.
Amúgy az a "kőr"-t is aláhúzza, mert ha nem húzná alá, akkor pl. a "kőrútat" se lenne joga aláhúzni, ami viszont hibás...
Tehát azért annyira ne bízzunk meg a Word helyesírás-ellenőrzőjében...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Eldöntöttem a vitát. Beírtam a Word-be a "kulturális" szót, és mikor "kultúrálisnak" írtam a helyesírás ellenörző aláhúzta.
Tehát a végeredmény:
Kulturális
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Artemisz
- Nem elérhető
Drága istennőtárs, hová lett a humorod?!!Minerva írta: Jólvanna! Ez egyike annak a kábé négy szónak, amit nem tudok normálisan leírni. Azért nem kell leszedni a fejemet. :nono: :bawling:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Minerva
- Nem elérhető
Jólvanna! Ez egyike annak a kábé négy szónak, amit nem tudok normálisan leírni. Azért nem kell leszedni a fejemet. :nono: :bawling:Artemisz (Celebthil) írta:
Eru verné meg, a KULTURÁLIST 2 RÖVID U-VAL ÍRJÁK!!!!!!!!Minerva írta: Mi kultúrális társaság vagyunk!!!!
Mikor Dodiee elírta, még uralkodtam magamon, de az én türelmem is véges...
Mondjuk, nem is csoda, hogy elrontjátok, Pesten én eddig EGYSZER láttam helyesen írva mindössze....
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
UI: Galadh megjegyezte, hogy olyan vagyok azzal a hajjal, mint egy 14 éves, úgyhogy gyorsan le is vágattam...
ALYYYYR, nemúgy gondoltam!!!!
De azért jól tetted
Galadh
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.