- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Még a győri 3 naphoz, kicsit késve: (Igaz, csak most vettem észre, hogy ez a topic is létezik )
Ilyen volt: :itscool: :dance: :bounce: :sleepy:
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket!
Ami a leginkább tetszett:
a társaság
életemben először nem aludtam semmit
a szerepjáték-próbálkozásunk
a bizalomjátékok
a toronyépítés
és nem sorolom tovább...
Namarie, mikor rakod be, amit mondtál?
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
No mindegy, gondoltam rátok, meg Tolkienre.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
No mindegy, gondoltam rátok, meg Tolkienre.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Sztárvendég:Batti:)
Köszönöm többek között Melyanna-nak a szürkeréves részlet felolvasását, nagyon megható volt, valamint Lauéknak az éneklést:) És mindenkinek a szép gondolatokat.
Körben állva kevésbé fázik az ember.
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Melian
- Nem elérhető
Sil írta: Melyanna: Nahát, ezt a fordítását a Mythopoeiának nem is ismerem... Honnan van? : (Csak mert a Fa és Levél-ben nem ez van.)
Aiya Sil,
magazin.ujember.katolikus.hu/Arc ... 12/12.html
Innen... :look:
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Melian
- Nem elérhető
köszönöm mindazoknak, akik velünk voltak tegnap este a Margitszigeten. Csendesen emlékeztünk a Professzorra, megható és felemelő volt a találkozó. A gyertyák fényében mindannyian többek lettünk.
Engedelmeskedve egy felsőbb akaratnak
(lehet másképp?), miről csak sejtéseink vannak,
roppant menet hömpölyög, míg az Idő a vad
kezdetektől homályos célok felé halad. (...)
A kőszálat, a fának látszó fát, az égre
a csillagot, s a Földet Isten hozta létre,
s az emberszabású embert is, ki itt jár-kel
köztünk, fényre s neszre felsajgó idegekkel.
J.R.R. Tolkien (1892 - 1973): Mythopoeia (részlet)
Maradjunk meg egymásnak.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
köszönöm mindazoknak, akik velünk voltak tegnap este a Margitszigeten. Csendesen emlékeztünk a Professzorra, megható és felemelő volt a találkozó. A gyertyák fényében mindannyian többek lettünk.
Maradjunk meg egymásnak.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
Maradjunk meg egymásnak.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nézzétek el Póknak és a nazguloknak a hibákat... Így is túlteljesítették magukat ahhoz képest, hogy nyaralni mentek a táborba...
A hibákat vagy korrigáljuk vagy nem, még nem tudom, de egy kicsit több együttérzést kérek a föszerkesztő pók és a kicsi Lassi felé...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Oisin
- Nem elérhető
Jó volt újra találkozni veletek! Különösen örültem azoknak, akik nem v csak ritkán járnak talira Csak az volt a baj mint a táborral: túl sok volt a "hivatalos" program a rendelkezésre álló időhöz képest, és nem maradt idő a kötetlen beszélgetésre. A Lassit szerintem még mindig nazgúlátok sújtja! Úgy látszik, Neo elfelejtette feloldozni Pókot!?
Üdv, Oisin
a király
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- sebcsaba
- Nem elérhető
Fenn vannak a képek itt
Dokumentumok, hogy minden fa el lett ültetve
A megörökített előadások, különösen a dúnadánoké
A palacsinták és az éjszakai játszótérkeresés
Lassi 4. szám, és Gandalf elemlámpás botja (apropó, az enyémben kétszer szerepel a Törpök c. cikk, de mindkettő félbemaradt. Ugye nem csak nálam van így? )
Köszi a rengeteg fényképet amit csináltatok, ígérem meghálálom...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Sil
- Nem elérhető
Ráadásul a negyedikben a tünde szövegek is hibásak. A második szöveget tuti nem úgy fordítottuk, mint ahogy a Lassiban van (a mi megfejtésünk kb. úgy volt, hogy "Az ősi kard a mérgezett lehelet ellen a hatalmas hegyen a kalapos kő mögött mesél nektek az ősi királyok utódáról") és hazafelé a vonaton, ahogy fejtegettem az elsőt, annak meg az átírása nem stimmelt több helyen. (Az én rögtönzött olvasatomban úgy hangzik, hogy "Ost-in-Edain népe! Tévedtek, ha azt gondoljátok, az újraegyesülp ( meg mintha innen hiányozna valami... ) létrehozható, ha ellenségeskedtek és a széthúzás uralkodik. Csak együttes munkával alapíthatjátok meg a várost, noha az igaz király megtalálásához ezseztő ( : 8O ) erőpróbán külön-külön kell megméretniük. Ha képesek vagyotk (!) összefogni, legyőzhetitek a leselkedő gonoszt a legmagasabb hegy csúcsán, ahol írás kanyarog a kövön." )Fiona írta: A hibás Lassi :smokin:
Tears unnumbered
- Fio
- Nem elérhető
Eiaval az odautazás.
Egy kis Westendes séta aragorn szobor :biggrin2:
Tali a szinművesekkel.
Margit-sziget sikerült egy két kismacskát megsimiznem. :itscool:
Vissza az irodához ahol életemben most voltam először, ujra találkozás a többiekkel.
A hibás Lassi :smokin:
filmnézés [size=9:w0i7ysti](családi album)[/size]
Afi a nagynéném let!!! :dance: :hello:
Vége a partinak. :down:
Rotk, TTT előzetes + a szegedi irok,rajzolok játék.
megyünk palacsintázni, én Taur éés Angie nyomorog a hátsóülésen.
a palacsinta isteni volt.. :cheers:
a vonatút visszafele, és rájövök hogy beszélni nem tudok németül, pedig eddig kitűnő voltam belőle.... :bawling: :closed:
a hosszú haju kalauz rúlz!
háromszeméllyel való gyilkosozás
Eiat hazaszállitjuk.
Nem rúlzok:
a vonaton rám jött a hiszti :heu: :quasi:
a Bucsu
lig volt időnk a palacsintázoban, mert menni kellett a vonatra.
Hát, ugy nagyjából ennyi lenne. CSÓÓÓÓÓközön!!
[size=9:w0i7ysti]Telcontar: kézcsók mi mind férgek vagyunk?? :up:[/size]
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Köccönöm
Szervezőknek, hogy megszervezték
Fijónak hogy nem unatkoztam a zúton(aludtam) meg hogy mindent megcsinált helyettem :biggrin2:
Mindenkinek, aki aláírta a füzetem
Léli néninek, hogy kísérgetett, idegenvezetetett, meg hogy van
Szürkének, hogy még mindig Gandalf(amatőr, pancser, kezdő, stb); viszont azért a fényképért még számolunk
Tábori fényképészeknek, hogy összesen 1 képen voltam rajta (AnCalimonnak hála, nagyban is megtekinthettük...)
Kincsőnek a videjóért
Anénak hm... mindenért
Szentemnek, hogy életben tartott mikor eljöttünk a zirodából (sajnos Papucs történetének újabb részét nem halhattam )
Nagyon örültem annak, hogy - még ha csak pár percre is - Leguan is meglátogatta a társaságot. Meg annak is örültem, hogy a tábori legjobb élmények között szerepelt a kis Varda-hantale Az viszont nem teccett, hogy nem néztük végig a nagy Elentári-hantalét... Éljenek a Vardások!
Videó... én láttam rosszul vagy a Balrog leesése télleg nem volt rajta...?
Nyah, pá nép, ölelés és czupp, Esgal jó étvágyat,
Eia/Arieste
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Cueddo
- Nem elérhető
Bár kicsit megkésve, de szeretném megköszönni Nektek azt a csodálatos 3 napot, amit Győrben töltöttünk Én már ezek után tényleg nem tudok semmi újat mondani, de azért kiemelném:
a párnacsatát
a szökőkutat - külön köszönet Eiának, hogy berángatott, és hogy rávett minden marhaságra, meg úgy egyébként is
a színjátszós-játékokat
a belvárosi sétákat, különösen az első estit, az ücsörgést a Völgyzugoly-díszlethez hasonló pavilonban
a beszélgetéseket Namariével, amelyek még mindig félbemaradtak
Pannonhalmát és a nagyszerű idegenvezetést
Ryanának köszönöm az erkélyes beszélgetést és az esti mesét, és hogy cenzúrázta azt a néhány fényképet
azt hiszem, így elsőre ennyi - ha még eszembe jut vmi, hozzáírom.
még egyszer köszönöm!
Kismaros ügyében pedig tényleg jelezgessetek vissza, kérlek titeket!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Ha jól látom, elsőként számolok be a mai tali(k)ról!
Kicsit kómásan keltem, mert tegnap derült ki, hogy videokazetta-lejátszót nem sikerült a táboros talira szerezni, így be kellett digitalizálni kb. 3 óra anyagot (egyszer felmásolni a számítógépre, és utána lementeni, ami még több ideig tart). Így hát Ankalimon 5-1/2 6 tájban eljött hozzánk, de mire rájött, hogy kell használni a szoftvert, meg minden... Így hát hajnali 1/2 5-ig ücsörögtem a számítógép mellett, hogy legyen mit megnézni ma. Ráadásul ma reggel 9-re Nimmel és Peredhillel megbeszéltünk egy noldás talit aludtam kemény 3 órát... Reggel (hálistennek csak 5 perccel a vekker előtt) arra ébredtem, hogy Peredhil telefonált, hogy lehet, hogy mégse tud jönni... Nem is jött, így Nimmel kettesben próbálkoztunk összehozni egy vázlatot, majd kimentünk a színművesek elé, és vártunk vagy 20 percet (túl korán mentünk ki).
A színműves talin egész szép számban összegyűltünk (15-en), ennek örömére javarészt a "LEP2004"-et tárgyaltuk ki... Kb. 12-1/4 1-re lezavartuk a színdarabos (Túrin + LEP-es) részt, és utána szabad beszélgetés folyt két fő ágban 1.) LEP-es tervek 2.) szerepjátékos élmények. 1/2-kor felkerekedtünk, és elvonultunk Telcontar irodájába. Útközben csatlakoztak hozzánk jópáran. Néhányan reménytelen kísérleteket tettek arra, hogy 40-50 ember mind végigpuszilja egymást... A talin megtudhattuk a kérdőív kiértékelését, megnézhettük kivetítve a képeket, kaphattunk Lassi Tittét (már aki, ugye), és megnéztük a videofelvételeket. Ja, és mivel olyan sokan voltunk, a fejenként 300 forintokból még egy kis enni- és innivalóra is jutott. Sajnos a végén a társaság már kezdte megunni a videozást, és beszélgetett közben, ezért jópár részt áttekertünk... [size=9:1nkub8im]Na nem mintha nem láttam volna 50x, de ezért güriztem én egész éjszaka?... [/size] A végén meglepetés is volt, kivetítették a szegedi konferencián gyártott rajzolós-leírós játék termékeit, valamint megnéztük a RotK előzetest, a TTT bővített előzetest és a Gollum's song klipjét. Szóval alapjában véve megérte ezért nem aludni, de mostmár lassan azért megyek...
Puszi:
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
*KM berág és berak egy 10es szintű asztalt:))
KM:"Nagyon előkelően berendezett ruha... akarom mondani szoba."
Kocsmáros: "5 arany a szoba"
JK-k a törpi hacosnak: "Dobj sebzést!"
És még Velencefürdőről egy érdekes, számomra eddig ismeretlen kifejezés a KM szájából: "Sznoboid ábrázat"
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- nido
- Nem elérhető
Mit is fuzhetnek hozza? Akkor talan a teljesseg igenye nelkul nezegetnem a frissen elohivott kepeket, es ami eszembe jut, azt leirom. Asszem igy lesz a legosszeszedettebb. (idorendre nem torekszem, arrol mar gondoskodott a szel..)
Fim-fele kreativ tanyer... (egy zacsi es ket kifli. Nem birok betelni vele)
szokokut (hat igen... emlek a gatyom utolso drap perceirol. Meg gondolkodom, milyen szinu lesz a jovoben)
A buszon Fim edesdeden alszik Estel vallan.
Meg mindig a buszon Rabyn, kezeben szendvics, es kozben majd' megfullad a rohogestol.
Csorortkep Pannonhalmarol. Latszik, hogy mar nagyon untatok a bajvigyort.
A ketkereku izek. (ez most bicikli v. roller?)
Carnimirie, amint besziv a mentolos papirzsepitol
Fim beszelgetopartnerevel a vonaton.
Namarie, komoly arccal, mint mindig... (kosz azert az utolso ejszakaert, reg dumaltam ilyen jot. Ja, es:
Azt Meleth_lin irta fel, mar ejszaka megbeszeltuk, vszeg amikor te aludtal. Ragyogo Mari....)Namarie írta: Nimdorc ráírja a pólójára: " de azért kulturális egyesület vagyunk"
Estel fonott hajjal. NO COMMENT...
Galadh es Aug, amit legyurik Estelt.
Estel nyakan egy pattanassal... Ja, nem, ez a mogyorodobalos jatek egy sikertelen jelenete.
Szofi kocsogge avatasa.
Szofi, szajabol kilog a Tesco gazdasagos babapisi. Eltart majd egy ideig, mire sikerul majd rohoges nelkul babapisit ennem.
Carnimirie es Shagrat lesben allnak fenykepezogepekkel felszerelkezve.
Mas, amit nem orokitettem meg, csak a szivembe vestem arany betukkel [size=9:38zbyyd2](de szep giccses) [/size]
szinjatszos jatekok (szegenykeim, hogy megszakadhattatok alattam)
Esti beszelgetes szobatarsaimmal.
Az izesitett asvanyviz (Arden batyam, kosz a segitseget)
Idegenvezetes Pannonhalman (nemigen tudok mit hozzafuzni az eddig elmondottakhoz)]
Parnacsata
Sok-sok beszelgetes, ami altal bolcsebb lettem, vagy csak vidamabb.
Az arcotok... Jo volt megint sok uj embert megismerni.
Most ennyi, a beigert priviket majd elkuldom, ha ujra gephez jutok, kepek vmikor felkerulnek, ha minden igaz, harmincadikan lehet cenzurazni oket (szvsz egyik sem ciki, de van, akinek megigertem).
- Namarie
- Nem elérhető
Először is köszönet a szervezőknek és minden résztvevőnek. Nagyon szép napokat töltöttem veletek, és újfent rádöbbentem, hogy igeneis vannak még toleráns, jóakaratú emberek ezen a világon..
A Keletiből való indulás már jó volt. Alyr apró tőre és íja...
Győr fele menet: NAZGUL!! Az ott a Széltető! Az meg a fehér város.. / A kupéban ülő néni furcsán néz ránk, majd Győrben a népek nagy morgással szállnak le, .." valami GYU-s társaság"/
Kollégimhoz vezető út, és első ténykedés: párnacsata, Nimdorc felvilágosít, hogy elvégre ez egy kulturális egyesület.....még ha nem is látszik..
Kiderül, hogy a zuhanyzóban nem lehet úgy fürdeni, hogy ne ússzon minden, felmosórongy sehol, vödör persze van. Eredmény: Cueddoék adnak rongyot, mi adunk kukát.
Este a csodálatos Völgyzugoly, István a Király, Namarie -ijesztgetés,
kergetőzés a parban, állandóan villámlik....Szürke Gandalf megállapítja, hogy nem lennék jó kósza- igaza van, tökéletesen
A városban megint csak előtűnik, hogy ez egy kulturális egyesület...Minden szökőkút ingeresen vonz mindenkit, nemcsak ivára, hanem egymás öntözésére...
Este mindenki hulla, de azért hajnali háromig, fél négyig pofázunk.../Cosmogirlökről és egyebekről/
Másnap mindenki friss és üde, valaki népdalokat énekel nem e mieink közül, irány Pannonhalma, ami egyszerűen csodálatos, Estel és Cueddo jóvoltából Weöressel megspékelve, Morgana remek idegenvezetésésvel / Hogy megszöktem Győrben, azért még egyszer elnézést/ Pannonhalmáról jövet menet Léliék énekelnek- te, kik ezek? Én nem tudom, nem ismerem... kínai házaspár fényképez minket - szvsz a nevekből rájöttek, hogy tolkienes a társaság..
Este a bizalomjáték, / ha eddig nem bíztam volna bennetek, most már tutira/ barchoba Galadhhal, Estellel, Cueddoval a pályán
Szerepjátékpróbálkozás Nóliékkal...ez majd a humorban lesz látható, de előre annyit, hogy a négyből egynek van valami lövése arról, mit is kéne csinálni, de ő is csak egyszer játszott, ő a mesélő, kettő olvas valami könyvet, az azért nem érti, a negyediket meg inkább hagyjuk.
Normális szerepjátékos társasággal megállapítjuk, hogy a 210 olyan jó szám, elvégre valaki akkor különösen szép látvány, ha 210 centi és 210 kiló.....
Másnap reggel mindenki még frissebb és üdébb, cihelődés,Nimdorc ráírja a pólójára: " de azért kulturális egyesület vagyunk" 11-kor Dodie beront, hogy már rég el kellet volna húznunk...Eredmény: menekülésszerű távozás egy parkba, ahol a hároméves kisgyerekek elől elvesszük a játszóteret-újfent kítűnik, hogy mi egy kulturális társaság vagyunk.....különösen amikor valaki elkiáltja magát: NINCS EGY HOMOKOZÓLAPÁT??????
Vonaton most van hely...
Hazaérkezés: megfogyva bár, de törve nem..
Egyszóval köszönök mindenkinek mindent, különösen a kedvességeteteket, és remélhetőleg JÖVŐRE VELETEK ha nem is ugyanitt, de lehetek...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- mogy
- Nem elérhető
viszont a Velencei éjszakai fürdés (ebből meg sokan kimaradtak) is isteni volt:) főleg egy kevéske bor után:)
bár egy csomó dolog kiesett, azért nagyon khirály volt:)
ja, és Loth: mindent köszi!!!! de minden mindent!
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- nido
- Nem elérhető
Most nagyon nincs idom, de, annyi biztos, h vmikor ki fogom fejteni, h nagyon jo volt! (gyk. Gyor)
A kepeimet holnapra elohivjak, vmikor talan be is scannelem.
Pusz, Nimdorc(i)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rövid élménybeszámoló:
Keleti pu: sehol senki... de jó elsőnek lenni...
Később: Jön sok-sok ember, és úgy teszek mintha tudnám a nevüket...
Vonaton: minden tömve emberekkel, Ryék táncot tanulnak és nem szabad odanézni, szárnyasnazgul és széltető nézegetés a vonatablakból...
Megérkezés Győrbe, nagy meleg...
Többiek mennek a koleszba, én meg Eiához, (Nagyon kösz a szállást!!!) táska gyorsan le, és indulás a koleszba...
szomjas vagyok... (egész nap... )
Séta a Dunapart felé, majd ott leülve Elrond tanácshelyére Léliék István az arant énekelnek.
Visszafele Galadh kitalálja hogy engem milyen jó ütögetni és erre sokszor emlékezteti magát...
Koleszban beszélgetés cserélődő szereplőkkel és várakozás Eiára.
Mésnap: reggel gazdaságos tesco megtekintése, majd út Pannonhalmára. Rejtett napelemes elektromos bicikli, stb.
Pannonhalma: Egy idegenvezetés, ami nem unalmas...
Ebéd Győrben, szomjanhalasztó pincérnő, Esgal részletes leírása Drakula rémtetteiról, stb.
Szökőkút, miközben erősen figyeltem, hozzák-e a kényszerzubbonyt a fürdőzők részére...
Kolesz, Legolas nem túl heteroszexuális...
Aztán, véletlenül, szerepjáték, amelyben előzetes megbeszélések szerint segédKM vagyok és a karakterem hamarosan meghal. Ennek ellenére semmi sem úgy történik ahogy megbeszéltük, Esgal ugyanis rögtönöz, ergo mindannyian halálra vagyunk ítélve Riek által csak azt nem tudjuk, miért. A csapos mindig elejt valamit.
Semmi nyom a hercegnőről, semmi se biztos, Rogue szerelmi bánata, Riek mint vérfilozófus...
Rövid, alig 13 órás játék után semmit sem tudunk, de hálisten elengednek. Csak utánunk ne jöjjön...
Közben született beszólások alább már láthatók, csak egy-2 +:
"Bárd: bemegyek...
KM: A csapos elejti a poharat olyan szép vagy...
Papnő: Bemegyek
KM: Megin elejt egy poharat a csapos...
Lovag: Bemegyek és akkorát csapok az asztalra hogy a csapos elejti a poharat..."
"Törp: Gyakjunk már!"
"Törp: Túlötüm a palotát..."
Esgal, mint a NAGYON gonosz Riek, sztem még egy nazgult is lebeszélne a Gyűrűről...
Reggel: Kicsit fáradtan, túljutva sok holtponton, vége a kalandnak, eltelik 10 perc, Rogue megszólal: "Vampire-ezünk?"
Játszótér, a vonatra várva, mindenki hintázik, Ry újra körbeadja a füzetét, abban reménykedve hátha időközben megtanult rajzolni az is aki nem tudott (pl én... ) Azért a várromomat fel lehetett ismerni, miután megmondtam, mi az...
Vonat, ébernek tervezett alvás, ami alatt mindeki lefényképezett...
Többszöri elbúcsúzás Galadhtól...
kb ennyi...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Prérifarkas
- Nem elérhető
-Sissnek a szervezést
-Fionak is, meg köszi a lovas kulcstartót, aztán
-Döncidudusnak, hogy visszajött megkeresni velem, ja meg köcc a puklit...
-Ardennek az idegenvezetést, és a reklamációt a Mekiben
-Dodienak a beszélgetést, nekem nagyon jót tett, remélem, te is megkönnyebbültél,
-Augnak a plázázást :tongue: meg a beszélgetést
-Shagratnak a Smaugozást és társait...
-Ja és a többi Győrinek, akik közül csak Carnimirie nevére emléxem...
-Márkálynak... izé... Morionnak a zenét ja és hogy átveszi a cd-ket
-Augnak és Döncinek külön köszönet a qrva mogyoró dobálásáért
-Viszont nem köszönöm Döncinek és Alyrnak a nemengedlekkiaszobából-játékot... de azért bocsi Alyr
-Eiának... mit is?
-Cueddonak, hogy jól fejbesomott párnával
-Ööö... nagyjából ennyi, de akit kifelejtettem, az is benne van az első sorban
Puszpusz,
Galádh
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Köszönöm
Esgalnak a szerepjátékot...tudathasadásom már múlik, de felejthetetlen volt...Esgal, Jó Km Vagy!!!!
Ryanának, hogy velem volt, mikor más nem
Az összes győri embernek a szervezést
ismételten mindenkinek a röhögéseket
Sophie-nak, hogy megismerhettem
Alyrnak, hogy megismerhettem
Estelnek, hogy hozta a táskámat , na jó, ez csak vicc volt, de tényleg, köszi mindent
Az összes szerepjátékosnak, hogy játszottatok velem --- ronda és buta törp, fáradt KM, Arel papnő , jóképű, illedelmes lovag, tolvaj, harcosok, mindenki! /Ja, kösz Rieket - vicc/
Ennyi jutott eszembe, majd bővítem. Pussz
- Arden Borough
- Nem elérhető
csak szeretném mindenkinek megköszönni hogy ittvolt és hogy hatalmas hangulatot teremtett vmint nagyon köszönöm a szervezőknek hogy megadták nekünk ezt a lehetőséget!
Nagyon sok rulzz volt amit most nincs időm sajnos leírni de akik ott voltak azok emlékeznek!nagyon jó volt a szerepjáték és minden más is!szóval az egész tök jó volt!
szeretlek titeket és gyertek a következő talikra is meg főleg 30.án Pestre!
Üdv:Arden
Legyetek jók!
Örökké nem eshet...
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is élménybeszámolok,bár már nem sok újat tudok mondani:
Érkezés vasút főbejárat elé.......jön egy galamb....potty......Shagrat nadrágja és az én pólóm esett áldozatul......fúúúúj...
győriek megérkeznek
a többiek is...nem ismerek senkit...
gyaloglás 50 fokban fél órán keresztül......már megint én hoztam a legtöbb cuccot..vááá
dunaparti séta:nem séta és nem a dunaparton,de azért naggyon jó volt
párnacsata a koleszban,majd aláirogatás....
Rogue is szereti a Nightwisht!!!
azért most már ismerek néhány 1ént,legalább a szobatársaimat,Nimdorcit és Fimet
reggel: húsz perc gyaloglás a buszmegálló felé szintén 50 fokban,majd újabb húsz perc a buszmegálóban...jön a busz.....Arden vigyorog rajta és mondja,hogy a koleszhoz ,,kicsit'' közelebb is volt megálló...vááá
Pannonhalma cép volt ,jó volt ,naon tecccett minden
ebéd: még ilyen szemét pincérnőt! szomjanhaltunk
jó étvágyat Esgal!
fürdés a szökőkútban: dede,veletek vagyunk!!! aztán száradás hazafelé...
este szinjátszós játékok: mindenkinek bocs a homlesz kutyáért ( már akiknek fáj a térdük még mindig) és köccc azoknak ,akik cipeltek
beszélgetés Lélivel a szerepjáccásról.......most már télleg érdekel milyen lehet....
ezért átmegyünk nézni a szerepjáccókat
aztán valamikor elaludtunk.........késő lehetett,mert reggel nem nagyon birtunk felkelni,bár sztem senki...már kai 1általán aludt....
reggel park jáccótere( Aug már fél órája hintázik:))
aztán búcsú:
Köccönök mindenkinek mindent: főleg a szervezőknek,Sissnek és Fiónak
És a többieknek is,naggyon jó társaságot ismertem meg és remélem még találkozunk:)))
Car
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.