Élménybeszámolók

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #146885 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Óriási volt a mai énnekaros meghhalgatás-tali!!! főleg a vége, mikor már csak maroknyian maradtunk, és teljesen kötetlenül énekeltünk:))
:!: a két imádnivaló Koppányunk(gy.k.:Felagund és Leguan)
:!: Anáék duettje, mert szeretik egymást:DD
:!: Leguan, aki szerencsére tud gitározni:))
:!: a hihetelen hangulat!régen éreztem magam ennyire jól!! bár veletek mindíg öröm minden perc:)) Máris hiányoztok!!
:!: Ana mindent megtett, hogy Leguan arcát hasonló színre változtassa, mint amilyen a haja:D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #146872 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
"Ha itt lennél velem.." :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #146455 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Halloween- helyszín ügyben sajna nincsenek jó híreim. Utánanéztem, és úgy 100000-nél kezdődik a dolog… hm.
A legjobb az lenne, ha valaki, akinek van Budapesten (vagy a környékén) egy háza, egyszer csak azt mondaná, hogy menjünk hozzá, de ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vagy mégse??? *reménykedik
Nos akkor akik eddig jelentkeztek:

Dodie
Rabyn
Arden
Ryana
Silmeniel
Finwe
Laurelen
Kriszana
Finduilas
Adelard
Mogyi

További jelentkezőket és helyszínjavaslatokat/ajánlatokat várok!
Pussz,
Galadh

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hete #146336 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Bocsánat, hogy ezzel bepofátlankodom mindenhová, de tudnom kéne, hogy
Kikre számíthatunk Halloweenkor? Nagyon fontos lenne a terem szempontjából!
Kérem az érdekelteket, hogy jövetelüket jelezzék nálam priviben vagy sms-ben ! (0630 415 92 04)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hete #145949 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nosháthogyazért... szóval hogy maradjon nyoma, írok a pécsi taliról.
A várakozással ellentétben kevesen voltunk, mégis ez volt az eddigi legnépesebb pécsi tali. :D
Tehát kezdjük ott, hogy a megbeszélt időt kissé lecsúsztam, dehát ugye a szervező az szervező, és csúnyábban lehet rá nézni, ha elkésik. :P Aztán egy kis agytekervényolajozás után felismertem meglepetésvedégünket, Celebrom-ot. :hello: Aki sajnos el is ment hamar. :(
Majd minközben Estel-t vártuk (aki még nálam is többet késett! :) ), jó hobbithoz méltóan megpróbáltunk megmászni egy fát, sajnos sikertelenül. :( A várakozás közben elkészült a PÉCSI TOLKIEN TALI feliratú tábla, amit a táskámra aggattunk, és egy láncon lógó Gyűrűvel díszítettünk. :) Elleptük a teázót, ami amúgy is kicsi hely, de velünk... :twisted: Hobbit csinált karamellt cukorból és gyertyából, a vendégkönyben találtunk tengwákkal írt szöveget, megfejtettük, hogy Anita szereti Szabolcsot (vagy nem? vmi ilyesmi volt...), majd mi is otthagytuk a nyomunkat, csak hogy tudják, kiket nem szabad legközelebb beengedni... ;)
Következő színhely a Barbakán-kert volt, ahová sajnos 2en már nem tudtak jönni, és innen folyamatosan fogytunk. :( Itt fára másztunk, gesztenyékkel fociztunk, activityztünk (és megem én mutogattam olyat, hogy elesek :P ), meg behajtogatóst játszottunk.
És innen a résztevevők maradéka is hazafelé vette az irányt. :(

Köszönöm mindenkinek, aki eljött!!! (meg odafönn azoknak, akik szép időt csináltak nekünk. ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 3 hete #145831 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aiya,

képzeljétek, a hétvégén a Kiskunságban (Biczó Csárda :wink: ) voltam egy esküvőn, és a csárda parkjában az összes padon full-rohani stílusú ló-design volt, pl. a karfák lófejeket mintáztak!!!

Óóóóriási!!!

Fényképezőgép nem volt nálam sajnos :cry: , pedig érdemes lett volna megörökíteni.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #144431 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Az egész pár honapja kezdödött , mikor Luine és a miskolciak meghivtak egy talira , és elmentem.Nagyon jol éreztem magam , és ezek a talik álandosultak . A talik során alkalmam volt megismerni Luine és Adel Családját is.A sok tali felejthetetlen élmény volt.Ám a mult héten és ma nap különleges alkalom miatt találkoztunk.Adelard szülinapja volt , és LUine névnapja.Multhéten Adel sulija elött vártuk én és Luin , hoyg felköszöntsük az ifju leányt aki belelépett a nagybetüs Felnötkorba.
Egy kis ajándékot és egy kis virágot kapot ,aminek örül , majd meghivtuk egy mozira is .És jol elbeszélgetunk.A mai nap Luine névnapjára taliztunk , talink diszvendége LAYLA volt :) Taliztunk Laylaval a megálloban ,a hol angy ölelkezések közt köszöntötük egymást :) Majd felmentunk ADelarékhoz , ahol elökerültek Luine ajándékai :)
Luine izgatotan bontogatott , és örült :) A nagy ajándékosztás után jött a Dumaparty , amit Adelard anyujának ebáédmeghivása szakitott félbe :)
Vagy csak a korgo hasunk :) a Finom ebéd után egy Torta is elökerült :)
Egy kis TTT tündenéezgetés Sohajtozással egybekötve , Aragorn és Gimli szerepének fejtegetése , és Craig Szép hangjának elemzése után a Tortát is megettuk , és mivel elment az idö Layla-t elkisértuk abuszhoz és elbucsuztunk töle :(
Adelardnak edzésre kellett mennie , igy öt is elkisértuk és töle is elváltunk :( Luine és Én mivel volt kis idönk még beszélgetunk kicsit 8)
Majd a gyorsan mulo idö maitt elváltak utjaink :( és elindultam hazafele.
Összegezve :egy nagyon felejthetelen taliban volt részem.
Köszönöm Adel Luine és Layla felemelö boldogságot és örömet hozo társaságát.
ADel anyujának a ebédet.
és Luinenak a nagyon jó beszélgetést :wink:

uyg érzem be lett bizonyitva hogy közel 200 km ellenére sem akadály az , hogy egy kis társaság nagyon boldog legyen egymással és nagyon jo kapcsolatot épitsen ki egymással:)

Több
21 éve 1 hónapja #144083 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Kincső írta: Szabad érdeklődnöm, hogy a "Dbbe" mit akar jelenteni? :hein: :wink:

Debrecenbe.. Tekintve hogy Rándzsa debreceni... ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 1 hónapja #144082 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szabad érdeklődnöm, hogy a "Dbbe" mit akar jelenteni? :hein: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #143803 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kár, h nem szerveztek ilyet Dbbe... Mert elmennék, de anya nem enged :cry:
Jó mulatást azoknak, akik elmennek :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 1 hónapja #143350 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Ha senki nem ír semmit a hétvégéről, akkor kénytelen leszek én...

Péntek, CD-Fű:
:arrow: Nagyon szimpi a hely, a régi rádiókkal :) (és a szellőzéssel :? )
:arrow: Sok-sok Vimpár
:arrow: Gesztenyepüré és fahéjas tea
:arrow: Batti, és a többiek akiket már rég láttam
:arrow: Hazamenetel :oops:

Szombat: maratoni tali reggeltől estig
:arrow: Mozis tali (Orli mint kalóz), hatalmas létszám (Estel,Mau,Fim+SzG)
:arrow: Szentendrei verses tali - tudott erről valaki Maun kívül? Vagyis a mozis tali szépen átvonatozott és átalakult versessé, változatlan létszámmal
:arrow: Késő esti sétás tali a Gellérthegyre (már csak hármasban), majd kergemarha by Estel a Duna fölött

És a többi ezernyi apróság...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 1 hónapja #142531 Írta: Melian
Kedvesek,

tegnap este négy fővel képviseltette magát az MTT Oisin Vista Galéria-beli kiállításmegnyitóján: Laurelen, Varda, Sirion Esgalnor és jómagam voltunk ott.

Tudom, a képeket már többen láttátok, nekem léleksimogató élmény volt (szeretem ám nagyon a Zöld Szigetet... :oops: ).

Hangulatkeltésül és kedvcsinálóul az újabb megtekintéshez álljon itt a megnyitón elhangzott egyik vers:

Yeats: The Sorrow of Love

The brawling of a sparrow in the eaves,
The brilliant moon and all the milky sky,
And all that famous harmony of leaves,
Had blotted out man's image and his cry.

A girl arose that had red mournful lips
And seemed the greatness of the world in tears,
Doomed like Odysseus and the labouring ships
And proud as Priam murdered with his peers;

Arose, and on the instant clamorous eaves,
A climbing moon upon an empty sky,
And all that lamentation of the leaves,
Could but compose man's image and his cry.

Szép napot Nektek!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #142278 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Jó volt titeket látni, ha ilyen rövid időre akkor is! :D
és örülök, h megismerhettem, egy csomó emberkét, akivel idáig
nem találkoztam/vagy nem dumáltam még! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #142255 Írta: Kincső
Sziasztok!
Mivel ez egy élménybeszámolós topic, nem csak köszönetnyilvánítós, megpróbálom röviden összefoglalni a tegnapi Születésnapot, már azt a részét, amin ott voltam. :idea: :wink:

Sikeresen csatlakoztam Nimdorchoz, Szméagolhoz, Nólihoz és Jacopóhoz a Kosztolányin, majd rövid buszozás után megérkeztünk a dayka gábor utcához. Nimdorc felhívta _Neo-t, aki azt mondta, épp a portással beszél, ezért várjunk rá egy kicsit. Várakozás közben bizonyos következtetésekre jutottunk, mert elég sokáig tartott a beszélgetés... :wink: Végül is megjött _Neo, és bevitt minket "Zsáklakba". [size=9:5zz2lhbm](Pár ottlévő kollégista lánynak voltak érdekes megjegyzései, pl. "Mi lesz a legközelebbi történet, amibe beleszerelmesedsz, _Neo?" Ez pl. nekem nem nagyon tetszett... :? :roll: )[/size] Közben megérkezett Melian (egy epres tortával felszerelkezve), Virág és Peredhil, majd később Ringbearer (egy csokis tortával). Az előbbi tortán valaki kifogásolta, hogy miért nem tengwa B van rajta, de mint Melian mondta, a Vajassütemények boltjában a B betű is nehézségeket okozott... :) A csokis tortára _Neo kérésünkre ráírta a Gyűrű-feliratot, de csak 3 sor fért rá. Utána nagyon jót beszélgettünk, mindenféléről, a cigitől kezdve a sulin és a foglalkozásokon át okt. 2-án keresztül az autókig. Pár érdekes dolog kiderült számomra. Úgy negyed vagy fél hét tájban úgy döntöttünk, hogy felvágjuk az egyik tortát, fénykép is készült, el is fogyott. Kb. negyed nyolckor befutott egy csomó emberke, úgyhogy kicsit tömeg lett. A csokis torta is elfogyasztásra került egyéb nyalánkságokkal egyetemben. Fél nyolc körül Ringbearer és Szméagol elment, és nyolc körül sajnos nekem is mennem kellett. :cry: Így is fél tizenegyre kerültem ágyba, és reggel alig tudtam felkelni. :roll: Ja, és _Neo beígérte a fehér bohóc utódjának elmesélését, nem tudom, megtörtént-e, de én nem hallottam... :roll:
Nagyon jó volt Veletek, csak rövid volt. :cry:
Még egy köszönetlista:
:arrow: Meliannak, hogy - annak ellenére, hogy saját véleménye szerint nem ötletember - kitalálta, hogy szülinapozzunk, valamint a tortát;
:arrow: _Neo-nak a termet;
:arrow: Ringbearernek a csokis tortát és _Neo-nak a Gyűrű-feliratot;
:arrow: Nimdorcnak a kalauzolást;
:arrow: a fentebb említett első 10 emberkének a beszélgetést;
:arrow: a sütiket azoknak, akik hozták/csinálták (pl. finom volt a Nóli-féle, a _Neo nagymamája-féle, és a Hobbits keksz /természetesen/, amit asszem Nimdorc hozott);
:arrow: mindenkinek, hogy ott volt.

Kincső

Több
21 éve 1 hónapja #142215 Írta: Dodiee
Én is köszönök mindenkinek mindent, _Neo-nak a vendéglátást, és hogy mégse vert meg minket a becenevekért, Melyanna-nak az ötletért, és a szervezésért, Ringnek a csokitortáért, a danolászóknak az In Dreamses éneklésért, megintcsak _Neo-nak a tünde-borért, Brandirnak az Ingyévanért, Rayannak a beszélgetésekért, Galadhnak és Nodleenak hogy vannak, Estelnek, gillznek és Szúnak az éneklésért, és egyébként, mindent mindenkinek mindenkor:)) jól éreztem magam!!
_Neo:a Lovag terem inkább Mória feeling volt, de azért érződött a szmiál is:)) föld alatt mulatni rulz:))

Több
21 éve 1 hónapja #142148 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
A miruvorról nem is szólva!!! :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #142122 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Csatlakozom, nagyon köszönöm mindenkinek, elsősorban _Neónak, főként a borért meg amúgy is. Dodieenak szintén. Jó volt! Csak rövid ;]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 1 hónapja #142099 Írta: Felagund
Csatlakozom, nagyon király volt a party, rég éreztem magam ilyen jól!!!

Köszönet mindenkinek, akit illet!!!

Hannon le bain!!!

Navaer!
Felagund

Több
21 éve 1 hónapja #142079 Írta: Melian
Kedveseim,

hűűű, pompás volt a tegnap esti Zsákosok-Party!!!

külön köszönet:

:arrow: _Neo-nak a teremért
:arrow: Ringbearer-nek (és a mamájának) a csokitortáért (és _Neo-nak, hogy belevéste a gyűrűfeliratot)
:arrow: azoknak, akik korán jöttek, mert még ehettek az epertortából
:arrow: azoknak, akik később jöttek, mert velük lett teljes az ünneplő társaság
:arrow: Virágnak és Peredhilnek, akik kifejezetten jól viselték, hogy a Dayka Gábor utca hegytetőn lévő végén kerestem a kollégiumot :oops:
:arrow: _Neo-nak harmadszor is, mert (gondolom) ő pakolt, mosogatott és rendezkedett a végén... 8O

Csodálatos volt Veletek tölteni ezt az estét, boldog vagyok, hogy közétek tartozhatok!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #142076 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
_Neo, Melyanna,

Kösz a szervezést, a sütit, mindent.

Üdvözlet, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #142074 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aiya ilquen!

Eloszor is, koszonom mindenkinek a jelenletet!
Reg lattalak mar benneteket ilyen tomenysegben, jo volt ß)
Sajnos, a helyiseg picit kicsi volt, szerettem volna egy cseppnnyi szmial feelinget ß)
Orulok Nektek...
Koran mentetek el ß)

PS: talaltam egy feher, vekony, kotott pulcsit, a tulajdonosa jelezzen!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 1 hónapja #141859 Írta: Kincső

Arnyelf írta: Jut eszembe... a tabori Rohir/Tesco mutatvan nyersanyaga kellene....remélem megvan még és nem torlodott le....

...a tegnapelott egy évvel idosebb...

Igen, megvan a mi kazettánkon. De nem adom/adjuk oda a kamerát [size=9:1iw0wtm7](senkinek)[/size], viszont ha szépen megkérsz, felviszem gépre és ráírom CD-re. :idea: :wink: Csak nem tudom, pontosan mikor lesz rá időm. :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #141836 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Jut eszembe... a tabori Rohir/Tesco mutatvan nyersanyaga kellene....remélem megvan még és nem torlodott le....

...a tegnapelott egy évvel idosebb...

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #141547 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
ÜÜDV!!
Nem szoktam ide írni de most megteszem mert BAROMI JO VOLT A MOZI!!!!!
A film valami zsseeinálisan tetszett nekem!! (most éppen Jhonny Deep képeket szedegetek össze a netről ajánlom mindekinek a www.johnnydeppfan.com c oldalt)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #141466 Írta: Felagund
Brandír, Míriel: Bemondtátok??? :mrgreen:

Több
21 éve 1 hónapja #141454 Írta: Melian
Kedvesek,

köszönöm Nektek, mindazoknak, akik ott voltak tegnap este, ez a film tényleg kihagyhatatlan :up:

És most már abban is biztosak lehetünk, hogy Legolas NEM b**i!!! Johnny Depp viszont valószínűleg az... :evil2:

Külön köszönet :oops: Mírielnek és Szofinak a lélekemelő beszélgetésért a Darshan udvar tetején, na meg Minervának a kedves segítségért medál-ügyben...

Melian öve óvjon Benneteket!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #141433 Írta: Dodiee
Gyerekeeeek!! Kihagyhatalan ez a film!! Mmnt a Karib Tenger Kalózai. Hihetetlen jó!! Johnny Depp akkorát alakít, mint ide Boston!!
Persze a jó társaság is felejthetetlen, úgy hiányoztatok már, mint egy falat répa! Köszönöm az ajándéközönt(a szülinapomig még egy hónap van gyerekek!!), a puszikat, az öleléseket, és azt, hogy ott voltatok:)) Nagyon fura volt a Corvint MTT-s díszek nélkül látni(a LEP óta nem jártam ott), és hogy a pult mögött egy néni árulta a könyveket, és nem az Infosok osztották az igét...
Melyanna: köszi hogy ezt megszervezted!! :*

Több
21 éve 1 hónapja #140654 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szijjj!

Itt vagyunk Pozsonyban, az IstroConon!!

Itt van Craig isssss :mrgreen:
naon jo elmeny (hasonlatok :mrgreen: :twisted: )!!! (van autogram, lesz foto, video rulzzz!!! :mrgreen: )
de...szervezes, szoke liba (aki itt van az tudja kirol van szo) suxxx :evil:

Thaur&Elanor!!!

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #140047 Írta: Kincső
[size=9:8vk0zwqw](Bocs, kétszer küldte el, és nem engedi törölni... :roll: )[/size]

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 1 hónapja #140045 Írta: Kincső
Nem feltétlenül tartozik ide, de hátha itt többen olvassák :wink: :

Kincső a Lassi Laurie szerkesztőség topicban írta: Szvsz azt lehetne csinálni, hogy egy kb. 1 oldalas beszámolót írni az összes nyári eseményről (nem tudom, Királyrét -ről van-e már, ha nincs, akkor arról is, meg Salgótarján, Tokaj, Velem, Sziget, Győr /meg volt valami miskolci szerepjátéktábor, nem tudom, hogy az most "hivatalos" megjelenés volt-e, belevaló-e egy ilyen beszámolóba/; ugye más nem volt?). Viszont én ezt nem tudom egyedül megcsinálni, ugyanis a fentiek közül nagy bánatomra csak Királyréten és Velemben voltam. Szóval ha lenne/lennének) valaki/valakik, aki/akik a többi helyen ott volt/voltak, közösen írhatnánk egy ilyen összefoglalót , ami nem túl száraz, de viszonylag tömör. (...) Ha megcsináljuk, gondolom mielőbb kellene, tehát ha van olyan, aki ott volt a fenti helyek bármelyikén, és szívesen írna kb. egy vagy két bekezdésnyit valamelyikről, az mielőbb szóljon. Szvsz egy hét alatt bőven meg tudjuk írni.

Magyarul :wink: : olyan emberkékre van szükség, akik ezekről írnának röviden: Salgótarján, Tokaj, Sziget, Győr, Miskolc.
Várom a jelentkezés(eke)t priviben vagy e-mailben, amilyen gyorsan csak lehet! :wink:
Kincső

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.671 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére