Jókívánságok

Több
18 éve 3 hónapja #298027 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Felvettek a második helyre ELTE néprajz.
Sajna az első hely (ELTE szabad bölcsészet) nem jött össze, egy pontttal magasabb volt a ponthatár mint amennyi pontom nekem volt. Mint most megtudtam a 160as volt az irányszám, de 148 embert vettek fel, túl sokan voltunk 137 pontosak.
De így is örülök, kb öt perc alatt túltettem magam azon, h első hely nem jött össze. de még akár át is jelentkezhetek valamikor, de még az is lehet h megszeretem a néprajzot. ez a jövő zenéje.
Szeretném megköszönni azoknak akik hittek bennem, úgy érzem csalódást senkinek sem okoztam. :?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #297999 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólag is BN az összes Annának, különösen Suhinak, Snufflesnek és Rabynnak, mert róluk pl tudom, hogy Annák. :)

code a rat the monster on doom in it

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #297997 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ugabunga, Gilloth! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 3 hónapja #297991 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratula mindenkinek akinek sikerült a felvételi :lol:
akinek nem, az se keseredjen el :P , sok mindenre jó lesz ez az egy év - regenerálódni, dolgozni (pénzed lesz, vigadhatsz [aki nagyon munkát akar nálunk lesz felvétel szeptembertől, szóljatok]), mást csinálni, tanulgatni, hogy jobban sikerüljön, élményeket gyűjteni...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #297987 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen a tegnapi jókívánságokat! :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #297983 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szurk minden felvételizettnek, h sikerüljön bejutni vhová ha lehet akor oda ahova legjobban szeretnének, és ha nem, akkor sok erőt, h tudjanak továbbmenni és nem feladni! :bounce:

és most önző mód ::oops:: én is kérek szépen egy kis ungabungát, h találjak állást... már van egy lehetőség.... kb 71 km Bptől ( én BKK megyei vagyok, ez Nógrádban van), de azért jobb, mint itthon maradni.. meg egyáltalán kell vmi meló.. :roll:

Több
18 éve 3 hónapja #297982 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hatamas gratula Nellasnak, a sikeres felvtelijéhez!!!!!! :cheers:
Továbbá gratula minden leendő főiskolásnak/egyetemistának! :wink:

Akit meg véletlenül nem vettek fel, ne keseredjen el, jövőre újra lehet próbálkozni, addig meg töltsék hasznosan az időt! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 3 hónapja #297968 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot minden Annának!!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
18 éve 3 hónapja #297955 Írta: Elendin Nimnáró
Elendin Nimnáró válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok minden felvételizőnek,akiket felvettek!Akiket nem,azoknak fel a fejjel!

Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!

Több
18 éve 3 hónapja #297951 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gondoljatok most ránk, szegény, szerencsétlen felvételizőkre is! :roll: :)

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #297949 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Kincső (Thilanna) írta:

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Csatlakozom :)

ha szabad: én is ;) BN Annák, Anikók, kik kedvesek vagytok nekünk!!

Több
18 éve 3 hónapja #297946 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot az érintetteknek :)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
18 éve 3 hónapja #297937 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN Suhi, Rabyn, snuffles, Morgana, Kriszana, Panda, Inczy, Panni és minden Anna és Anikó! :dance: :cheers: :hello:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
18 éve 3 hónapja #297935 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN! és BSZ! Mindenkinek, akinek van! :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hónapja #297928 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ethuil írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Szintén csatalakozom! :cheers:

Csatlakozom a csatlakozókhoz :wink: , és BN Kriszana! :)

Több
18 éve 3 hónapja #297923 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kriszana rögtön kettőt is ünnepelhet majdnem egyszerre :) úgyhogy boldog névnapot :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297922 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Kincső (Thilanna) írta:

Szintén csatalakozom! :cheers:

Több
18 éve 3 hónapja #297920 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 3 hónapja #297916 Írta: Snufi
Boldog névnapot druszáimnak: Suhi, Rabyn, Inczy, Morgana, és akiket esetleg nem ismerek, azoknak is :) )
Magam részéről pedig köszönöm ^^

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297915 Írta: Olosta
BN Annák és Anikók! :cheers:

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #297914 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #297912 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Panni (Léralondë) Panniii, Newra, Morgana, Rabyn és a többieknek :hello: :hello: :hello:

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #297911 Írta: Tünde
Minden Annának, Anikónak BN Morgana, Rabyn, Inczy, _Newra, Panniii :cheers: :biggrin2: és mindenki aki erre a névre hallgat :D

Több
18 éve 3 hónapja #297859 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm :)
És itt ragadnám meg az alkalmat h. az sms-ben jókívánóknak is köszönetet mondjak, mert olyan sokan írtatok h. nem győztem visszaírni :oops: :)
És a személyes/telefonos kívánságokat is mégegyszer köszönöm :)
[size=9:3c2fktp1](Szerintem ennyien még nem kívántak BN-t akkor sem amikor a táborra esett :oops: :meghatott: :) )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 3 hónapja #297831 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Csatlakozom az előttem szólókhoz és örülök, hogy megismerhettem ezt a jó fej csajszit (Kincső) BOLDOG NÉVNAPOT! :hello: :cheers: :hello: :merrypippin: :hello:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
18 éve 3 hónapja #297713 Írta: Snufi
dárga kisfijam, Estel, boldog névnapot :)
meg akit még ismerek esetleg, Kincsőnek és Pippinnek ;]

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297708 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare KincsőHugi és Pippin!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #297707 Írta: Olosta
Boldog névnapot Kincső!!!!! :cheers:

Több
18 éve 3 hónapja #297703 Írta: Tünde
BN Kincső és Pippin :D

Több
18 éve 3 hónapja #297617 Írta: Tünde
Bár időben nem olvashatják, de

Ádámnak és Eglarnak BSZ :cheers: :bounce:
Estelnek, CSnek BN :cheers: :hello:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.392 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére