Jókívánságok

Több
18 éve 3 hónapja #297494 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Niphredil Eleanor írta:

Ardathon írta:

Ethuil írta:

Ben Kenobi írta:

Remzymama/Tünde írta: Ezúton szeretnék minden szerencsésnek aki eljut a táborba nagyon kellemes táborozást kívánni!!!!!!!!!

Csatlakoznék. Nagyon jó táborozást, napsütést meg hasonlókat. :D :D ;) :)

Detto! Mindenkinek jó táborozást! :D

Érezzétek jól magatokat , majd talán jövőre veletek tartok !!!!

Én is áldásomat adom a táborozókra, mindenki érezze jól magát. Remélem, jövőre már én is megyek. :wink:

Detto és csatlakozás, bár leher már senki se figyeli... azért csak minden yót!

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #297491 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ardathon írta:

Ethuil írta:

Ben Kenobi írta:

Remzymama/Tünde írta: Ezúton szeretnék minden szerencsésnek aki eljut a táborba nagyon kellemes táborozást kívánni!!!!!!!!!

Én is áldásomat adom a táborozókra, mindenki érezze jól magát. Remélem, jövőre már én is megyek. :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #297451 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ethuil írta:

Ben Kenobi írta:

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
18 éve 3 hónapja #297379 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben Kenobi írta:

Több
18 éve 3 hónapja #297373 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #297253 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ezúton szeretnék minden szerencsésnek aki eljut a táborba nagyon kellemes táborozást kívánni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #297218 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta:

Idhren írta: Szorítok a madárkának!

köszönöm, nagyon kedves, de... elpusztult. :( ((

:(

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
18 éve 3 hónapja #297194 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta:

Őszinte részvétem :cry:

*ölel*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #297133 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Te mér nem jöccöl? Hisz ott lenne a helyed!!!

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 3 hónapja #297131 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Akkor én is kívánok sok és jó táborozást mindenkinek! :bounce: :bounce:

Habár nekem a régi táboraimról (üttörő, építő, kisz... ) csak kellemes emlékeim vannak: végtelennek tűnő állatkodások, töméntelen pia éy szex... :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hónapja #297098 Írta: **Shaman**
Akkor lásssuk:

Mindenki Kíván Neked, élményekben gazdag Gólyatábort!!! ( még én is :P )

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 3 hónapja #297092 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Jókívánságok
A kövi héten megyek Gólyatáborba (na, nem én leszek a gólya, én azon már - szerencsére - túl vagyok :biggrin2: ), szóval mindenki kívánjon nekem jó sok türelmet az ifjúsághoz és lelki erőt, hogy valahogy kibírjam az éjjeli őrjárazást. :roll: :wink: :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 3 hónapja #297086 Írta: **Shaman**
Finwe hozzzá ma sok sört!!!!!!!!!!!! :lol: :cooljump: :cooljump: :bounce: :bounce: :bounce:

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 3 hónapja #297007 Írta: Ben

Snuffles írta:

requiescat in pace..

Több
18 éve 3 hónapja #297003 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #296996 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szorítok a madárkának!

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
18 éve 3 hónapja #296990 Írta: Snufi
köszönöm, Ben. a kukorica címerét kell letépkedjük, az összeset.
egyébként a madaramnak is szeretnék jókívánságokat kérni. iszonyú rossz bőrben van, igaz, az is lehet, hogy mit sem ér, mert néhány órán belül elpusztul. nem tudom, mi baja, hirtelen rosszul lett :( (((((((

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #296959 Írta: **Shaman**
LASSSAn Kezdőthet a vissssszaszámláláááááás!!!!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

MTT ki ! Jay!!!

Szervezők ki !!! Jay!!!!

FF ki! Jay!!!

.....és minden dicsőség az összes MTTésnek!

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 3 hónapja #296946 Írta: Ben

Snuffles írta: holnap indulok címerezőtáborba, életemben először, kívánjatok nekem boldog életbenmaradást :) köszi :)

Akkor kívánok boldog életbennmaradást. :D :D Sok sikert, vagymit hozzá. :) ) [size=9:21qq5f6b]Bár arról fogalmam sincs, mi is az a címerezőtábor... :oops: :D [/size]

Több
18 éve 3 hónapja #296937 Írta: Snufi
holnap indulok címerezőtáborba, életemben először, kívánjatok nekem boldog életbenmaradást :) köszi :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #296930 Írta: Artemisz
Valin Estare Arlith és minden Nóra!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #296726 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
üdvözöllek!!!!!

nagyon szép nevet választottál. Lassan feláll az egész homéroszi világ itt a fórumon :) )))))))))))))

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #296647 Írta: Andromakhe
Andromakhe válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Üdvözlök Mindenkit!
Én csak most léptem be,de nagyon tetszik az oldal!
Jó böngészést!
Andromakhé

Több
18 éve 4 hónapja #296583 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta:

Artemisz (Erenya) írta: Ja, és Valin Estare Dúash , [size=9:2jqne3s2]aki ugyan nem dicsekszik a szép nevével, de azért megemlékezünk róla is (Apollónia )[/size]
[size=9:2jqne3s2]Ja, és 3500 HSZ :P [/size]

[size=9:2jqne3s2]pedig szerintem szép neve van és nem ? az egyetlen ilyen nev? ismer?söm, anyu meg is lep?dött. de nem volt meg a száma :( [/size]
Drowse, tudom, távol tatod magad minden fórumtól, de valin estare ;]

köszönöm szépen :) :)

nem is tartom magam távol... ;)
csak fölöslegesen minek írkáljak, ugyebár... ^^

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
18 éve 4 hónapja #296567 Írta: Snufi
Tényleg... Ha van Lukrécia névnap, Frakk miért nincs? :( Tiltakozom! :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #296566 Írta: Snufi

Artemisz (Erenya) írta: Ja, és Valin Estare Dúash , [size=9:2wui29rc]aki ugyan nem dicsekszik a szép nevével, de azért megemlékezünk róla is (Apollónia )[/size]
[size=9:2wui29rc]Ja, és 3500 HSZ :P [/size]

[size=9:2wui29rc]pedig szerintem szép neve van és nem ? az egyetlen ilyen nev? ismer?söm, anyu meg is lep?dött. de nem volt meg a száma :( [/size]
Drowse, tudom, távol tatod magad minden fórumtól, de valin estare ;]

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #296563 Írta: Artemisz
Ja, és Valin Estare Dúash , [size=9:29pbu3mc]aki ugyan nem dicsekszik a szép nevével, de azért megemlékezünk róla is (Apollónia )[/size]

[size=9:29pbu3mc]Ja, és 3500 HSZ :P [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 4 hónapja #296556 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólag: Valin Estare sebcsaba , Fox , Gumipók , Oisin , feanor
És Valin Estare Miriel
:cheers:

Több
18 éve 4 hónapja #296512 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mirielnek és az összes Verának BN!!! :cheers:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #296275 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Melyanna írta: Éljen minden Csaba Királyfi!!!
(de azért a Csillagösvénnyel még ráértek... :P )

csatlakozom! nagyon- nagyon sok boldog névnapot mindannyiótoknak!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.416 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére