Találkozások

Több
17 éve 7 hónapja #321045 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső (Thilanna) írta: Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár

Mi Olostával holnap kint leszünk (bár a magam részéről csak délelőtt), aki netán szintén, az csörögjön (06/30 520 6447)! ;)

Nálam is lehet csörgedezni: 20/2663936. :wink:
(Én kb. este 6-ig leszek a helyszínen.)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #321044 Írta: Bolondok
Bolondok válaszolt a következő témában: Találkozások
Április 1 örömére vasárnap Bolondtalit tartunk a városligetben!
Találkozó: du 3kor a Deák téren, a Princess előtt. Gyerteeek!

"De szép zebramintás ágytakaród van, Jacopo!"
(Nodlee)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #321042 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár

Mi Olostával holnap kint leszünk (bár a magam részéről csak délelőtt), aki netán szintén, az csörögjön (06/30 520 6447)! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 7 hónapja #320999 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Találkozások
UTAZÁS 2007 kiállítás április 1-ig tart a EXPO területén,
sajnos eddig nem találtam olyan utazási irodát, mely Középföldére utaztatna.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 7 hónapja #320969 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Találkozások

3. Magyar Képregényfesztivál

2007. március 31. Gödör Klub. (Budapest V., Erzsébet tér)
A belépés ingyenes. Nyitás reggel 10 órakor.

A rendezvény szervezője a Magyar Képregénykiadók Szövetsége.
e-mail: info@kepregeny.info

Képregényvásár, bemutatók, el

Több
17 éve 7 hónapja #320959 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
EMLÉKEZTETŐ

Kedves Kispajtások,

a következő KószaKommandó-túra:

Időpont: 2007.04.01. vasárnap (iiiigen, a Bolondok Napja... :biggrin2:)
Találkozó:
:arrow: 7:50-8:00 óra között, Szentlélek tér
vagy
:arrow: tessék felszállni a Batthyány térről 8:00-kor induló HÉV-re (az első kocsiba, úgy mint a március 15-i kiránduláson)
:arrow: vagy 08:20-08:25 között a csillaghegyi HÉV-megállóban (mert most csak addig megyünk).

Tervezett útvonal: Róka-hegyi barlang - Papp Ferenc-barlang - Nagy Kevély (+kőfülke) - Oszoly-csúcs - Pomáz.

A tervek szerint valószínűleg 4 óra körül visszaérünk a városba (önös érdekből, mert este koncertre megyek :oops: )

Kérlek szépen Benneteket, hogy priviben/ MSNen/ mailben/ mobilon most is jelezzétek, hogy jöttök, hogy tudjam, nagyjából hány emberre számítsak! Köszönöm!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #320774 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Találkozások
Szasztok Nép :)
Péntektől vasárnapig lesz a Hungexpoban Utazási kiállítás. Ha érdekel titeket a dolog, gyertek el!!! (Sok kedvezményes cucc lesz elvileg)
...
Én ott fogok állni a Magyar Lovasturisztikai Szövetség Standjánál :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 7 hónapja #320620 Írta: Melian
Kedves Kispajtások,

bizonyára olvastátok, hogy pénteken este 8 órától a Nemzeti Színházban virrasztás lesz Kaszás Attila emlékére. Kérem, akinek van kedve és szerette, tisztelte őt, csatlakozzon hozzánk egy gyertyával, egy szál virággal.

Találkozó: 2007.03.30. péntek, 20:30-kor.
Helyszín: A Nemzeti Színház főbejárata előtt.

Részletek a www.nemzetiszinhaz.hu/index.php?id=886 címen is olvashatók.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #319606 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Tavaszi Találkozó

kriszana az MTTTT topicban írta: Minden igyekezetem ellenére mégis Várgesztesre megyünk.
2007.április 29- május 1-ig.

A részvételi díj: (amely csak a szállást tartalmazza két éjszakára)
MTT tagok részére:
április 9-ig befizetve: 4000 Ft (április 9. után 5000 Ft)
Pártoló tagok részére:
április 9-ig befizetve: 4500 Ft (április 9. után 5500 Ft)
Nem tagok részére:
április 9-ig befizetve: 5000 Ft (április 9. után 6000 Ft)

A részvételi díjat az alábbi számlaszámon lehet kiegyenlíteni:
Magyar Tolkien Társaság
OTP Bank, 11709002-29900837

Természetesen, akik két éjszakára jelentkeznek, előnyt élveznek azokkal szemben, akik csak egyetlen éjszakára szeretnének jönni, illetve aki egy éjszakára jön, annak is a teljes összeget kell befizetni.

A programokról teljes egészében gillz gondoskodik. Ha ötletetek van, felé jelezzétek, vagy itt a topikban.

KLIKK

Azt hiszem, a cikkben minden fontos információ szerepel. Ha mégis kérdésed van, tedd fel e-mailben vagy itt a topikban.

Amit feltétlenül hozz magaddal:
- hálózsák
- diákigazolvány (ha van)

A jelentkezési lap letölthető innen:
www.tolkien.hu/mtt/TT-2007/tjellap_2007.doc

Amint aktuális lesz az utazással kapcsolatos részleteket is leírom.
Arra számítsatok, hogy április 29-én reggel 8-9 körül lesz indulás Bp-ről, és május 1-én valamikor délután, estefelé érkezünk vissza a nagyvárosba'.
Ha a létszám szükségessé teszi, rendelünk külön buszt Tatabánya és Várgesztes között.

A továbbiakban figyeljétek a vonatkozó topicot, linkje: klikk

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 7 hónapja #319564 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szofi üzeni, hogy 4-kor az Astoria metrókijáratnál fog várni, én is csatlakozom hozzá. kb negyed órát várunk, aki akar jöjjön oda, aztán megyünk a Puskinba.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
17 éve 7 hónapja #319486 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Találkozások
Nyokmák!!!

Köszönöm Minc! Sikerült kicsit nethez jutnom. Szóval.
Igen. Szombaton. Márc. 17.
Mélypontban. Csak még kell helyet foglalni. Egyenlőre 20 főre foglalok, mert más társaságból is jönnek, de azt sem bánom, ha kitolódik ez a léccám...wazzegh...20...XX...18+2...100:5... x_x

Nyah mind1. Aki jön, annak nagyon örülök, aki nem, azt meg hiányolni fogom...Hozzatok magatokkal még egy hengert, vagy csak cigit, ha elfogyok, tarhálni fogok °_^

Torta hijján még kitalálok valamit, hozzatok tortagyertyát, mert nekem nincs :( Max zsírosdeszkába szúrom őket :D

Cuppmákok!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
17 éve 7 hónapja #319478 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Mírrand üzeni, hogy szombaton este héttől szülinapi bulija lesz a Mélypontban. Aki akar, jöjjön nyugodtan. ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 7 hónapja #319473 Írta: Melian
Kedves Kispajtások, megvettem a szerdai mozijegyeket, sajnos a múlt héthez (!!!) képest 100 Ft-tal felmentek a jegyárak, így 1050 Ft-ba került egy jegy, remélem, senkinek nem okoz gondot a dolog.

Várunk Benneteket holnap 16-15-től a mozi előterében - vagy akinek van kedve, csatlakozhat hozzánk 15:30-tól a mozi kávézójában, Remzy_mamával ott leszünk. (Puskin Café, a Semmelweis utcáról és a mozi előteréből is van bejárata.)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319444 Írta: Melian
A szerdai "A faun labirintusa"-mozizásra eddig jelentkeztek:
- Szofi
- Remzy_mama
- Hanna & Gandalf
- Minerva & párja
- Orsie
- Ille
- Sirgon
- Melian

Ha valaki még szeretne jönni, de nincs a listán, pls. SMS-t küldjön nekem kedd reggelig: 20 9414-833, mert nem biztos, hogy holnap napközben netközelben leszek!

Melyanna írta: Más jellegű programajánlat:

Szofi születésnapja alkalmából (március 14.) össznépi mozizást tervezünk, jövő szerdára.

A film: A Faun labirintusa (16!!!)
Időpont: 2007. március 14. 16:30 (találkozó: 16:15-kor a mozi előterében, illetve néhányan valószínűleg már 16:00-kor a kávézóban leszünk)
Helyszín: Puskin mozi
A jegy ára: 950 Ft

Kérjük szépen, hogy aki jönni szeretne, Szofinál vagy nálam jelezze hétfőig, priviben, MSN-en, mailen ( melian@tolkien.hu ) vagy SMS-ben (20 9414-833).

Mindenkit várunk szeretettel!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319328 Írta: Melian
Kedves Kispajtások,
többekkel egyeztetve marad a korábbi indulás.
Nagyon sajnálom, ha ez valakinek esetleg gondot okoz, sajnos nem tudok mindenkinek a kedvére tenni.
Azért bízom benne, hogy minél többen összegyűlünk és jó hangulatban töltjük ezt a napot.

Tehát mégegyszer a március 15-i kirándulásról:
Találkozó:
:arrow: 7:50-8:00 között, Szentlélek tér, HÉV-állomás. A HÉV 8:09-kor indul.
(természetesen lehet találkozni a Batthyány téren, a HÉV-végállomáson, akkor a 8:00-ás HÉV-re kell felülni, mondjuk az első kocsiba, hogy ne keveredjünk el nagyon!)
vagy
:arrow: 8:40, Szentendre, Autóbusz-állomás.

A kokárda nem kötelező, de ajánlott :wink:

(Ps.: előző délután 16:30-tól pedig Szofi-féle Faun Labirintusa, arra is lehet jelentkezni, a részletek itt alant találhatók.)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319234 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Gyermekkorom (emlék)tárgyai címmel fotókiállításom lesz Pécsett, a Zrínyi Sörözőben.

A megnyitó március 14.-én, szerdán lesz 18.00-kor a Dutar együttes közreműködésével.

A kiállítás pedig március 14.-től május 17.-ig lesz megtekinthető.

Ez az első ilyen szárnyprógáltasáom...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 7 hónapja #319232 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok Nép!

Ha érdekel valakit a hagyományőrzés és még nem járt Ópusztaszeren, vagy már járt, de ismét el szeretne menni, annak ajánlom figylemébe 2007. április 7-8-án a Hadak Útján 2007. c. rendezvényt.
7-én az I. Keleti típusú páncélzatok napja, 8-án pedig a 9 ágon 9 madár történelmi íjászpróba kerül megrendezésre. Aki ezekre kevésbé kíváncsi, az még mindig sétálgathat a Nemzeti Történeti Emlékparkban, megnézheti a Feszty-körképet, vásárolhat a kézműves vásárban, meg miegyéb.
Részletes program: www.sasijaszok.hu/index.php
Ha valakit érdekel a dolog, szóljon nekem valahogy (privi, emil, msn), és utánanézek a jegyáraknak, utazásnak, egyébnek. (Én valószínűleg csak 8-án megyek.)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #319227 Írta: Melian
Más jellegű programajánlat:

Szofi születésnapja alkalmából (március 14.) össznépi mozizást tervezünk, jövő szerdára.

A film: A Faun labirintusa (16!!!)
Időpont: 2007. március 14. 16:30 (találkozó: 16:15-kor a mozi előterében, illetve néhányan valószínűleg már 16:00-kor a kávézóban leszünk)
Helyszín: Puskin mozi
A jegy ára: 950 Ft

Kérjük szépen, hogy aki jönni szeretne, Szofinál vagy nálam jelezze hétfőig, priviben, MSN-en, mailen ( melian@tolkien.hu ) vagy SMS-ben (20 9414-833).

Mindenkit várunk szeretettel!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319225 Írta: Melian

Gandalf írta: A Szentendrén történő gyaloglás mekkora plusszt jelentene időben és kilóméterben a buszozással szemben?

Ha nem a buszozást választjuk, akkor nem Szentendrén fogunk átgyalogolni, hanem kimegyünk a város mellé. Ez kb. 3 km (teljesen pontos távot nem tudok mondani, mert ez egy más jellegű útvonal), időben ennek megfelelően kb. 1 óra.

Akkor maradjunk a korábbi időpontnál?
Odafeléúton eldöntjük, hogy buszozunk-e.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319219 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Találkozások
az elsőbe :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 7 hónapja #319217 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Találkozások
Okés. Akkor legyen egy találkozó Batyin is mondjuk 3/4 8kor. A HÉV végénél. Csak azt beszéljük meg hogy melyik kocsiba szálljunk, hogy a Szentlélek teresek is oda szálljanak :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 7 hónapja #319214 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
A Szentendrén történő gyaloglás mekkora plusszt jelentene időben és kilóméterben a buszozással szemben?

Több
17 éve 7 hónapja #319213 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Az eredeti időpont jó.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 7 hónapja #319158 Írta: Melian

Rabyn írta: Melian: nem lehetne az a 8 óra inkább 9 vagy 10? azért kérdezem mert sokunk előző nap baromi korán kel, dógózik és este baromi későn kerül ágyba és másnap nem tud felkelni 5kor, hogy 8ra beérjen a batyira. (Hanna, Esgal, Alyr kb 1-2 órára lakik a batyitól)

Rabyn, indulhatunk később is, viszont akkor tuti, hogy Szentendrén is gyalogolnunk kell. (viszont nem kell fizetni a buszt ;) )

Kérem a véleményeket, hogy induljunk-e egy órával később? (A 10 óra már nagyon késő lenne. A helyzet az, hogy a komoly túrák mindig korán indulnak...)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #319152 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: A busz kb mennyibe fáj?

8:45-ös busz Szentendre autóbuszállomástól Dömörkapu autóbuszfordulóig [size=9:19oeugia](több megálló is van, ez a legmesszebb levő)[/size] 15-én = 8,2 km a menetrendek.hu szerint. Azaz 160Ft a teljesárú jegy. A következő busz 12:45-kor megy, szóval szerintem a 9-10 óra kicsukva.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 7 hónapja #319148 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Melian: nem lehetne az a 8 óra inkább 9 vagy 10? azért kérdezem mert sokunk előző nap baromi korán kel, dógózik és este baromi későn kerül ágyba és másnap nem tud felkelni 5kor, hogy 8ra beérjen a batyira. (Hanna, Esgal, Alyr kb 1-2 órára lakik a batyitól)

Ha nem, nem csak szerintem ha kicsit később indulnánk akkor talán többen jönnének.

A busz kb mennyibe fáj?

Attól függ. Ha átmegy rajtad, akkor nagyon. Amnúgy meg: tudakozó?

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 7 hónapja #319147 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Melian: nem lehetne az a 8 óra inkább 9 vagy 10? azért kérdezem mert sokunk előző nap baromi korán kel, dógózik és este baromi későn kerül ágyba és másnap nem tud felkelni 5kor, hogy 8ra beérjen a batyira. (Hanna, Esgal, Alyr kb 1-2 órára lakik a batyitól)

Ha nem, nem csak szerintem ha kicsit később indulnánk akkor talán többen jönnének.

A busz kb mennyibe fáj?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 8 hónapja #318984 Írta: Melian

Esgal írta: sőt, örülök neki :) én csak azért írtam a nagy-kevélyt, mert oda még aránylag megbízhatóan elvezetek bárkit, a többi útvonalat nemigen ismerem, jó lesz olyat látni, amit eddig nem.

No akkor:

a március 15-i Kósza Kommandó-kirándulás részletei:

Találkozó:
:arrow: 7:50, Szentlélek tér, HÉV-állomás. A HÉV 8:09-kor indul.
(természetesen lehet találkozni a Batthyány téren, a HÉV-végállomáson, akkor a 8:00-ás HÉV-re kell felülni :) )
vagy
:arrow: 8:40, Szentendre, Autóbusz-állomás. A busz a Dömörkapuhoz 8:45-kor indul.
(Természetesen nem szükséges busszal mennünk a Dömörkapuhoz, de az odavezető út elég hosszan a városon át visz. Van másik útvonal is, majd ott közösen eldöntjuk, merre menjünk.)

A szokásoknak megfelelően enni- innivalóval, valamint a koratavaszi hűvös időre való tekintettel réteges, kényelmes öltözékkel készüljön mindenkinél!
És kényelmes (túra)cipő kötelező, a csúszós talpú topánkában érkezőket hazazavarom!!! :twisted:
(okulva a legutóbbi sáros kalandokból...)

Valószínűleg Szentendrére is érünk vissza, ha lesz időnk és kedvünk, palacsintázunk/lángosozunk - esetleg némi Unicummal megemlékezünk a Szabadságharcról ;)

Kérlek szépen Benneteket, hogy priviben/ MSNen/ mailben/ mobilon jelezzétek, hogy jöttök, hogy tudjam, nagyjából mennyien leszünk! Köszönöm!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 8 hónapja #318936 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
sőt, örülök neki :) én csak azért írtam a nagy-kevélyt, mert oda még aránylag megbízhatóan elvezetek bárkit, a többi útvonalat nemigen ismerem, jó lesz olyat látni, amit eddig nem.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 8 hónapja #318822 Írta: Melian
Óóóó, ezer bocsánat, hogy nem írtam ki egyértelműen, de ez - Eryvel a múlt héten egyeztetve - természetesen ugyanaz! :oops:
(remélem, nem baj, hogy nem az egri várhoz megyünk... annyi gyönyörű hely van a Pilisben, gondoltam, nézzünk most egy másikat :wink: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.219 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére