- Köszönetek: 0
Találkozások
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
vkitpől hallottam h pár éve a corvinban volt és egy csomó gyu-s cuccost lehetett venni.....most januárban nem lesz?
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Summa:
AVATAR, majd Uriel koncert a Téglagyári Megállóban
Cím: 1180 Bp. Üllői út 453.
2oo6.12.8.
Megközelíthető például a Határ úti metrómegállótól 50-es villamossal (a Városház utca megállónál kell leszállni). Éjszakai buszjárat is van, ha elhúzódna a buli
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
Természetesen mindenkit szeretettel várunk!
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: dec 16? az szombat:)
HNE van és én tartok ismertetést az Elveszett Mesék II kötetéről
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Kérdésem lenne az egybegyültekhez:
Mivel idén elmarad Kismaros, lenne-e kedv, hangulat, stb egy karácsonyi délutánhoz?
Igen, csak ne december 17-én délután, ha lehet.
És ha már itt tartunk: felhívom minden érdeklődő figyelmét, h. a Főnix Drámastúdió karácsonyi műsora december 17-én délután lesz, mindenkit szeretettel látunk (Ring, Gillz, Cue, Nim és én, [size=9:28tdtiuo]meg az összes többi fellépő, csak őket nem ismeritek [/size] ).
Pontosabb infók majd lesznek
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Mivel idén elmarad Kismaros, lenne-e kedv, hangulat, stb egy karácsonyi délutánhoz?
- Tünde
- Nem elérhető
Mindenki, aki szeret korcsolyázni és szeretne egy nagyon érdekes és szép estét eltölteni a Szépművészeti Múzeum ünnepségén az jöjjön el!
december 1.-én 20 órakor tali a Jégpálya főbejáratánál.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ankalimon írta írta: Figyelem!
A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:
Alternatív Közgazdasági Gimnázium,
1035 Raktár u. 1.
(az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
december 9én lesz egy nagyon zsír Törp találkozó, ahová várjuk minden nép küldötteit. A találkozó Győrben leszen megejtve cukrászda teázó satöbbi helyszíneket érintve. Pontos időpont még nincsen egyeztetve, de akit érdekel a téma, dobjon meg egy privivel, hogy számítsak rá, és értesítsem ha megvan az indulás és egyéb
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
Szerveztési hiba folytán (nem baj, ebből is tanulunk) a Közgyűlés helyszíne nem a Batthyányi alapítvány termében lesz, hanem valahol máshol. Ez a valahol máshol még nem derült ki, hogy de amint kiderül, midnenki e-mailben kap értesítést, és a fórumon is kihirdetésre kerül, több helyen.
Továbbá keresek kettő az az kettő darab ökéntest (vagy többet, de legalább kettőt), akik vállalják, hogy 9 és 11 óra között ügyeletet vállalnának az alapítványnál, és az új helyszínre irányítják az embereket. LEhet váltásban, is, ami a fontos, hogy 9-11ig valakik mindenképp legyenek ott.
Ezen felül jelentkezőket keresek a kgy-re regisztrációhoz (ez azzal jár, h 9-ra mindenképp oda kellene érni), illetve a lebonyolításhoz, úgymint szavazatszámlálás és egyéb ad hoc segítenivalók. Jelentkezni nálam e-mailben ( mogyorocska@yahoo.com ), vagy telefonon (06 70 317 71 26)
Előre is köszönöm a segítséget, és köszönöm a figyelmet:D
mogy
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Toma gazda
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Kismaros idén már biztos, hogy nem lesz? Még csak hasonló sem?
icke
Icke sztem Kismaros nem, de másról keringenek szagok.
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Gandalf
- Nem elérhető
Téma: Az elveszett mesék könyve első kötetének második fele
Előadó és vitavezető: icke
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem sajnos ebben a percben nincsen rá energiám, de szervezőtársnak beszállok.
- icke
- Nem elérhető
Kismaros idén már biztos, hogy nem lesz? Még csak hasonló sem?
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Rayan
- Nem elérhető
FELHÍVÁS FELHÍVÁS FELHÍVÁS
Kedves barátunk!
Szeretettel várunk téged, a táborszervezői csapat oszlopos tagját november 14-én, kedden 18:00-kor a Stex Házban (Baross utca-Nagykörút sarka). Rendi vezetőt, csapatvezetőt, táborvezetőt egyaránt szívesen látunk, de olyan lelkes jelentkezőket is, akik használható (!) ötlettel vagy felajánlással érkeznek (az ő esetükben kérnék egy e-mailt a rayanzbox@yahoo.com -ra, hogy jönnek, különben értetlenül nézek majd). Egy előzetes beszélgetést terveztünk mérsékelt örüléssel, a következők fognak elhangozni:
-a pályázattal és pályáztatással kapcsolatos előzetes információk, az indíttatás és alapkoncepció, amiért a tábort szervezzük
-ki mit vállal a táborszervezésben
-ki milyen ötletekkel érkezett
-ki mit vár el a tábortól
Az itt szereplő érintetteknek recommended:
Ery, Tünde, Alyr, Rayan, Angwen, Leguanember, Esgal, gillz, Dreamer, Rabyn, Szofi, Ladis, Gandalf, Kincső, Felagund, Inczy, Ringbearer, Dodie, Ryana, Melian, Aeglos, Ankalimon, Gumipók
Gyertek kocsmázni magyarul, most még eshetünk szét.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
November 12. vasárnap, reggel 9., helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus, csak priviben, mailben, telefonon adom ki, aki jönni akar, jelezzen!)
Programterv: amatőr jogászkodás, okoskodás, viták, egymásnakesés.
Várjuk a legelszántabbakat.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Melian
- Nem elérhető
Azért, mert 6-tól egyéb tárlatvezetések is vannak (most például az Antik Gyűjteményben, de máshol is) + jazzt lehet hallgatni.Minerva írta: Ha fél nyolctól lesz, miért fél hatkor van a tali? Én szívesen mennék, de fél hatig órán ülök.
De szerintem elég, ha 6-ra jössz, megvárunk (sőt, ha később érsz oda, akkor is.
Itt a részletes program:
www.szepmuveszeti.hu/web/guest/articlevi...31&mi_article_id=172
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Tünde
- Nem elérhető
Várunk Meliánnal mindenkit szeretettel.
Találkozó a múzeum előtt este fél 6kor.
Belépődíjak:
Múzeum+ alapjegy: 2 000 Ft (érvényes: összes tárlat, Jazz Szalon, tárlatvezetések)
Múzeum+ alapjegy kedvezményes: 1 500 Ft (érvényes: összes tárlat, Jazz Szalon, tárlatvezetések) A kedvezményt igénybe vehetik: érvényes nappali diákigazolvánnyal rendelkező diákok
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.