- Köszönetek: 0
Találkozások
- Telumehtar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rayan írta: Na, jól van Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! *ábrándozik*
Amúgy kérdés:
Akik mennek a közgyűlésre, pestiek, nem pestiek, nem megyünk együtt?!
Röyön
Nos ezt támogatnám ugyan is én egyedül soha a büdös éltebe nem találok a helyszinre...Szóval
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
Amúgy kérdés:
Akik mennek a közgyűlésre, pestiek, nem pestiek, nem megyünk együtt?!
Röyön
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vic
- Nem elérhető
A Legolas-topicban is írtam, hogy ne csüggedjen, aki nem tudott eljönni, mert feltétlenül meg fogjuk ismételni.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
HOLNAP TALIIII!!!!!!!!!!! :hello:
Már nagyon várom:))én asszem előbb oidamenek, de akkor lesz ott valaki? mondjuk fél hatkor???mert ha nem lesz ott senki.. és ott hol?és honnan talállak meg titkeket? írjatok sms-t, ha lehet, mert most menek netről, és nem bizti, hogy holnap tudok nézni fórumot, mielőtt indulok:/
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Én már ott leszek a hivatalos kezdés előtt, nemtommennyivel, talán Morgana is, tehát az előbb jövőknek is lesz társasága. Egyébként aki korábban fut be, az nyugodtan beszéljen össze a szintén-korábban-befutókkal.
Remélem minél többen el tudtok jönni. Gillz, nézz be te is, ha tudsz.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Min:
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Minerva
- Nem elérhető
Oh Drágaszágom, szegíthetek esküvői öltönyt szerezni Neked?Estel Adániel írta: [size=9:3i8m488a] h: Evi néni, legyél szíves, és idézd ide azt a hozzászólásomat, amelyben "mindig itt siránkozik Estelünk" éppen. Én ugyanis semmi ilyesmire nem emlékszem...
márpedig a memóriám szerencsére még nem túl szelektív.
[/size]
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ja, még vmi nem kell félnetek kósza-talis fényképek ügyében, elfelejtettem filmet beletenni (vagyis nem én, hanem az apám), szal nincsenek képek
- Dodiee
- Nem elérhető
- Lady Paradox
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ha szerveztek eggyet Szegeden valaki megdobhatna egy privivel mert mindig lemaradok.De írhattok email-t is a nienor@mailbox.hu -ra.
Próbálok gyakrabban erre járni de hát mit tegyek ha kevés a gépidő?
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
ahogy Rayan írta gondjaim voltak a gépemmel, ezér nem írtam eddig (valóban leégett a processzor meg a TÁP egység, ezt nemtom hogy csináltam... )
ha minden összejön mennék a Legolasos talira, de nem mondom biztosra, mert azon a napom nekem gyógyúszás lenne 5től 6ig, de úgy néz ki ellógom
de ez nem bizt.. minden esetre megpróbálok odaérni
- gillz
- Nem elérhető
Lehet, hogy benéznék a Legolasos találkozóra, de nem biztos, h ráérek.
need more brainz. yourz. now.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Fio: Nyugi (v. nem nyugi) lesznek képek ezt megígérhetem.
Szal Legsies talin leszünk 8an:
Morgana
Vic
ÉSzAH
Rayan
Fereste?
Dodiee
Evenstar
Gillz?
Augustíne
Thaur (vagyis én)
Szóljon ha vkit kihagytam, vagy indokolatlanul tettem a listába.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ha Thaur jön akkor lesznek fotók...söt lesi fotók is
- Rayan
- Nem elérhető
ma beszéltem Ferestével (5 mondat erejéig), és azt mondta, hogy jönne ő is Legolasos talira (csak eddig azért nem tudott írni, mert kiégett a processzora, vagy mi ).
Juhé! Szal ő is jön, ha minden igaz, és merem remélni, hogy nem üt meg, ha ezt most beírom
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
Evenstar írta: Telu: Szerintem igen, mindig itt siránkozik Estelünk, hogy még nem talált királynőnek valót! Sőt, kreatív szekcióba mehetne "Írjunk társkereső hirdetést Estel részére" topic, ilyesmikkel: "Jelenleg kissé zilált helyzetű, de trónvárományos férfi keres hobbitmentésre és királynőségre egyaránt alkalmas, lehetőség szerint ezer évnél idősebb elf hölgyet. Rohani fehér úrnők kíméljenek! Jelige: Aníron Undómiel." A legjobbat feladjuk, és ha bejön, Estel köteles minket hálából meghívni az esküvőjére!
Augustíne: Legolas/Orli tali jövő héten szerdán, ez 25-e, helyszín a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár VIII. kerületi, Szabó Ervin tér 1. szám alatti épülete. Listát még nem láttam, és csak Dodieeról és magamról tudom biztosra, hogy megyünk, meg gondolom, Vic-ék, mint főszervezők. Őket kéne kérdezni. Lijes tali meg okt. 19. szombat, 12.00, Westend, első emelet, a vízesésnél, amúgy meg Telumethar szorgosan listázza a résztvevőket, tessék utánanézni a Film/Frodó (Elijah Wood) részlegben!
1. (Sorry ez fontosabb ) A Frodós talira gyülnek az emberek ugyhogy tessék majd jönni!!!! Mindenkit Szeretettel várunk
2. Estel Drága: Természetesen csak a TE beleeggyezéseddel fogunk hirdetni
3.:Akkor Ket-et felirjuk
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:1l9r22wu] h: Evi néni, legyél szíves, és idézd ide azt a hozzászólásomat, amelyben "mindig itt siránkozik Estelünk" éppen. Én ugyanis semmi ilyesmire nem emlékszem...Evenstar írta: Telu: Szerintem igen, mindig itt siránkozik Estelünk, hogy még nem talált királynőnek valót! Sőt, kreatív szekcióba mehetne "Írjunk társkereső hirdetést Estel részére" topic, ilyesmikkel: "Jelenleg kissé zilált helyzetű, de trónvárományos férfi keres hobbitmentésre és királynőségre egyaránt alkalmas, lehetőség szerint ezer évnél idősebb elf hölgyet. Rohani fehér úrnők kíméljenek! Jelige: Aníron Undómiel." A legjobbat feladjuk, és ha bejön, Estel köteles minket hálából meghívni az esküvőjére!
márpedig a memóriám szerencsére még nem túl szelektív.
[/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Augustíne: Legolas/Orli tali jövő héten szerdán, ez 25-e, helyszín a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár VIII. kerületi, Szabó Ervin tér 1. szám alatti épülete. Listát még nem láttam, és csak Dodieeról és magamról tudom biztosra, hogy megyünk, meg gondolom, Vic-ék, mint főszervezők. Őket kéne kérdezni. Lijes tali meg okt. 19. szombat, 12.00, Westend, első emelet, a vízesésnél, amúgy meg Telumethar szorgosan listázza a résztvevőket, tessék utánanézni a Film/Frodó (Elijah Wood) részlegben!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Dodiee
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
aieless: és azóta is cipelem neked az Evangelion CD-t!aieless írta: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogyaza ******** *********** ********** ************* (ezt a fantáziátokra bízom )
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Na jó. Sürgősen meggyakorítom (magyarosan ) a heti internet-mennyiségemet... egyszerűen LEMARADTAM!!!! Azt se tudtam, hogy lesz tali! Mekkora csökött vagyok, jajj...
Legközelebb valaki dobjon meg egy maillel, lééééci! (ha esetleg fene bokros teendőim meggátolnának a netezésben).....
Óaffene. Na mindegy
Megj: ez nagyon tartalmas kirohanás volt, nem ?
Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :itscool:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Apropó, Lúthien. Mondta, hogy el szeretné kérni valami Vera számát, akivel együtt olvasta a Titkos Naplókat a talin. Ha ez a Vera magára ismer, dobjon meg egy privivel. (Én még a Fórumos neveket tanulgatom.)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.