Találkozások

Több
22 éve 1 hónapja #78710 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Találkozások
Noss, életem első tolkienes talija tök jól sikerült. :wink: Bár nem mondhatom, hogy hozzá tudtam szólni a témához, azért tetszett. Főleg az ebédszünet. :) :) Jó, bocs, illetlen vagyok, csak vicceltem.
Üdv :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78675 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások

Yavanna írta: Bocs Darky, de azért nem vagytok semmik! :roll: :lol:
Elviekben azt tudnotok kellett, hogy tűzoltóság, meg hogy első utca jobbra...
Nos a Szentendre tábla után, az első jobbos lehetőségnél ott díszelgett egy csodaszép tábla, rajta: Tűzoltóság, egy szép piros autó és egy nyíl. :wink:

Igenám, csakhogy azt nem tudtuk hogy első utca jobbra :confused2: Így aztán csak az Ipar utca 5 és a tűzoltóság szolgált támpontként. De ezek a szentendreiek még azt sem tudják, hogy hova forduljanak ha tűz van :D

Huhú :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78642 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs Darky, de azért nem vagytok semmik! :roll: :lol:
Elviekben azt tudnotok kellett, hogy tűzoltóság, meg hogy első utca jobbra...
Nos a Szentendre tábla után, az első jobbos lehetőségnél ott díszelgett egy csodaszép tábla, rajta: Tűzoltóság, egy szép piros autó és egy nyíl. :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 1 hónapja #78637 Írta: Álmos

Elanor írta:

Darkman írta: Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait

Na, ezt kikérem magamnak! :evil: Igaz, én se tudtam eddig, hogy hol leledzik az Ipar utca :wink: 8O :lol: (Talán azért, mert nagyon a város peremén van, csak úgy lóg a levegőbe Szentendre és Budapest között... :roll: :) )

Allrájt, akinek nem inge, ne vegye magára :)

Több
22 éve 1 hónapja #78624 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait

Na, ezt kikérem magamnak! :evil: Igaz, én se tudtam eddig, hogy hol leledzik az Ipar utca :wink: 8O :lol: (Talán azért, mert nagyon a város peremén van, csak úgy lóg a levegőbe Szentendre és Budapest között... :roll: :) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 1 hónapja #78603 Írta: Álmos
Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait ( nemigaz hogy egy se tudta hol az Ipar utca ), könnyes szemekkel röhögve a magunk hülyeségén végre betoppanhattunk a tűzoltóságra - huh -
De mégegyszer elnézést azoktól, akik bárminemű negatív eseményt kényszerültek miattunk elszenvedni - szóval bocs.

Maradok hűen a sötétség -hikk-

cupp

Több
22 éve 1 hónapja #78595 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások

Ancalimon írta: Minerva: Mi a :cross: :hein: :eek4: csinálsz a Közgázon szombaton???

Ancalimon: pontosan azt. Felvételi előkészítőn vagyok (voltam), 4 óra töri, négy óra matek. :cross: :crap: :rmad2: És ez ezután minden szombaton így lesz :cross: , amíg fel nem vesznek. :dead: :bawling: :crying:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78552 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Jóestét emberek...és vimpárok ;)

Nos én kb: 6ra hazaértem...a KGY nagyon jó volt....a KGYs részéről nem irnék sokkat mert én csak ültem ott mint 1 zsák krumpli...de azért élveztem :D
Ööö...a szünetek naggyon jók voltak :D
Arról majd holnap..na pááá: Telu

Több
22 éve 1 hónapja #78551 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Ahogy anyám mondták, megjöttem. Köszönöm Batti! :D Köszönöm Anyám! :D Köszönöm Mindenki! :itscool: Most megyek, mert így is illegálisan vaok benn, ha jól sül el a holnapi beszélgetés,akkor nemsokára (pár nap...) leszek, ha nem.. akkkor a hétfőn amennyire belógok a könyvtárba... Gondorjatok rám holnap, amikor.. hm... elmondom apának a jegyeimet... túlélem... csakazértis.. :twisted:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hónapja #78550 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Jelentem, én is már itthon vagyok, Eiát fölraktam a vonatra (Batti, Lam, Gumipók: elértük az 55-öst (köszönjük elnök úr :itscool: )), és már ő is otthon van.
Jó bandázást a többieknek!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 1 hónapja #78480 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, akkor ma találkozunk! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #78470 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Látom, engem nem írtatok föl, és milyen jól tetétek... :(
Sajnos a változatosság kedvéért megint nem tudok eljönni. Már eddig is úgy volt, hogy az unokaöcsém szülinapjára megyünk, de azt még kihagyhattam volna, viszont ugyane unokaöcsémet a minap orrbavágták egy ajtóval, ennek következtében érdekes sérüléseket szenvedett... :) Ez nem túl vicces, de ha ismernétek az unokaöcsémet... ilyen csak vele tud ám történni :) .
Most viszont már muszáj elmennem meglátogatni meg felköszönteni :(
Eredményes és hatékony érdemi munkát kívánok :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 1 hónapja #78466 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Minerva: Mi a :cross: :hein: :eek4: csinálsz a Közgázon szombaton???

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 1 hónapja #78440 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások

Telumehtar írta: Ahá...akkor találkozunk holnap ;)

Máraki... :twisted: Mert én a Közgázon fogok rohadni. :rmad2: Egész nap! :mad2:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78436 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: engem is írj fel a listára! Ott leszek! (Ha mégsem, valakit felhívok, pl. Lamorakot)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78435 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Bizony... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #78418 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Ahá...akkor találkozunk holnap ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78405 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
A lista:

Ari
Cueddo (?)
Eia
Esgal
Estel
Evenstar
Fin
Hobbitleány
Lamorak
Léli
Ring
Rogue
Telu + barátnő
Ulmo
Varda
és én.

Tehát szombaton a Batthyányi téren gyülekezünk 8:30 és 9 óra között.

(Aki nem tudja, hol szoktunk gyülekezni a Batthyányi téren: fel kell jönni a mozgólépcsőn a felszínre, és ott jobbra kell nézni. Az üvegen keresztül rá lehet látni néhány padra. Ott szoktunk összegyűlni. )

Ja, és a 9:00-ás HÉV-vel megyünk. Legkésőbb a 9:10-sel. A közgyűlést időben kell elkezdeni.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78334 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna én megyek vidékre a nagymamámékhoz szüretelni, úgyhogy erről a taliról is lemaradok! :roll: :oops: :? :shake: Na, nem baj! Viszont a Lijesetannál jobban várom! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78322 Írta: Rogue
Köszi, Bri! Csakazértis Bri! :)
Holnap talizunk de jóóó sziasztok.

Több
22 éve 1 hónapja #78321 Írta: Brisa
Rogue: Fel vagytok írva. Küldtem mailt is.

Aki nem tudja, hol szoktunk gyülekezni a Batthyányi téren: fel kell jönni a mozgólépcsőn a felszínre, és ott jobbra kell nézni. Az üvegen keresztül rá lehet látni néhány padra. Ott szoktunk összegyűlni.

Ja, és a 9:00-ás HÉV-vel megyünk. Legkésőbb a 9:10-sel. A közgyűlést időben kell elkezdeni.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78317 Írta: Rogue
Brisa! Engem is írj fel! Légyszi. Ugye nem baj, hogy csak ma mondom? És ha lehet, én 6 óra előtt eljövök.
Ja, Hobbitleány is jön veelm vszínűleg.

Több
22 éve 1 hónapja #78310 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Lovaglós tábor! HiperAragorn!!!! :itscool: :bounce: :cooljump: :hello: :itscool:

Én nagyon benne lennék, mert imádom az ilyesfajta programokat! Azonban szerintem egyelőre nem kéne elsietni a dolgot! Még azt sem tudom, hogy a hétvégén mit csinálok, nem hogy jövő nyáron! :oops: Ha fixáltok valamit, most azt mondom OK. de ettől még soxáz dolog közbejöhet addig! :(

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 1 hónapja #78292 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez tök jó 5let! Mehetnék én is, ha nem lesz semmi dolgom? :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78290 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Off: Cicafül: Mikor 1eztetjük a kószás sztorit?
On

Dae: Ez nagyon jó lenne ha elmehetnénk
Cicafül: A lóhátról íjazás az bejönne nekem is csak nehéz (próbáltam) + úgy az egész tábor.

Aug eleje jó, ha a szülők nem tesznek be vmi programot

Üdv: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #78286 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: Cicafül: frászt. Van még egy csomó más foglalkozás is. Én pl., amikor most voltunk a húgommal, csináltam agyagból egy Gandalfot. Csak szegény szétmállott az esőben. :(
Láttam én is. :D Én se úgy gondoltam, hogy akármit, hanem a programok valamelyikét, amik fel voltak sorolva - mondjuk én íjászkodni szeretnék (ha lehet, lóháton... :P )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 1 hónapja #78281 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: frászt. Van még egy csomó más foglalkozás is. Én pl., amikor most voltunk a húgommal, csináltam agyagból egy Gandalfot. Csak szegény szétmállott az esőben. :cry:

Egyébként nem is biztos, hogy 21000 Ft lenne... ha most megbeszéljük, sztem tuti többen jönnéek, mint 25, akkor pedig, mivel a fennmaradók kénytelenek lesznek sátorozni, alkudhatunk az árból. Rendeseka tulajok. :)

Fimbrethil: abszolút nem kell tudnod lovagolni. Egy barátnőm is volt velünk, ő a büdös életbe nem lovagolt még, itt meg megtanították lovagolni. :D

Szal, jó lenne eldönteni, hogy akarunk-e menni, mert akkor felhívom őket és kérek egy időpontot. Augusztus eleje jó lesz mindnekinek, ugyi?

Több
22 éve 1 hónapja #78270 Írta: Ringbearer
Óóó, fel lettem írva! :dance:

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78265 Írta: Brisa
A lista eddig:

Ari
Cueddo (?)
Eia
Esgal
Estel
Evenstar
Fin
Hobbitleány
Lamorak
Léli
Ring
Rogue
Telu + barátnő
Ulmo
Varda
és én.

Tehát szombaton a Batthyányi téren gyülekezünk 8:30 és 9 óra között.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78262 Írta: Ringbearer
Én is jövök!!!!!! :D
Köszi Estel!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.429 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére