Találkozások

Több
22 éve 2 hete #81336 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem mind1 az viggos tali időpntja, csak időben egyezzünk meg, hogy anyu elengedjen... :? :roll: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #81325 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Ryana: 2.-án bizti nem lesz egyrészt szombat és akkor Min nem ér rá másrészt akkor lesz a Szindarabos tali ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #81324 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Rossz hírem van: lehet, hogy én is el tudok menni. :twisted:
Az említett napok közül nov. 1. lenne jó (és ha vmilyen okból 2-án lenne, akkor az is).
Persze, csak ha - mint megrögzött legoista - megengeditek, hogy közétek toljam a képem.
Közelebbi info - hol lesz, mikor, meddig, kik jönnek stb :?:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 2 hete #81300 Írta: Telumehtar
Na én is megérkeztem haza...(nem most!!!csak most jutottam gépközelbe :P )
A tali óriási volt...de télleg...
Even&Thaur: A fényképek :( :P :mrgreen:
Naggyon köszi mindenkinek ;)

Több
22 éve 2 hete #81292 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok, szomorúan olvasom, hogy én immár minden taliról lemaradok. A múltkjor a Frodós, a Legolasos, most meg a Kószás tali si :( Nagyon bosszant a dolog, annál inkább is, mert november elején sem tudok ott lenni a viggos talin legnagyobb bánatomra.
Min: nem lehetne esetleg okt 31-én csütörtökön tartani :?: (tudom, hogy ez hülye kérés, bocs) de oly jó lenne, hogy ott tudjak lenni.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 2 hete #81282 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
ÉÉÉÉS...Igeeen!! Én értem haza előb bibibiiii! :P A tali, már szokás szerint remekbe sikeredett:))
Élmények:
:arrow: Képek minden mennyiségben
:arrow: A Csonka Szövetség pizza, és az Éowyn harca a Nazgullal koktél:)
:arrow: Az ananász, mint A Nazgulok Urának szárnyas állatkája a már említett koktélon:)
:arrow: "Vic megöl, ha bármivel próbálkozol!":))
:arrow: Legolas a szekrénybe zárva("Sötét van, nem tud fésülködni!")
:arrow: Rayan "titka"
:arrow: Telu a Sztár!
:arrow: És még sok minden, amire most nem emlékszem :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hete #81269 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj, emberek! Mit kell tennem, hogy ne szombatonként legyenek a talik?? :hein: :bawling: Boruljak térdre előttetek? (Min ezennel térdre borul) Könyikönyííí! Nem maradhatok ki MEGINT a DVD nézésből! :bawling:
Egyébként igen, én szervezem (szervezném) az aragornos talit, de könyörgöm, emberek, melyik időpont jó nektek? Okt. 31, nov.1 vagy nov.3???? Tessék választani!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hete #81254 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
yayy istenem, megen lemaradtam egy taliról... :cry:
mivel mostanában nem igazán jutok el a fórumig kimaradok az ien dolgokból. úgyhogy lenne egy naon nagy kérésem : ha lesz vmien tali akkor légyszíves vki írjon nekem egy mailt hogy mikorhogyankivelstbstb. és akkor megpróbálnék elmenni a talikra.
előre is köszönöm! :D

Több
22 éve 2 hete #81235 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsesz, hogy így félbeszakítom a Legolasos-talival kapcs. hozzászólások sorát, de lenne egy kérdésem:
Lehet már tudni v.mit a Viggos taliról? Minerva szervezi??Mikor, hol, vagy még no konkrétum? :roll: :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hete #81203 Írta: Telumehtar
Hahó...nos 1 kérdés: A Nyugatinál az azt jelenti hogy a Nyugati elött ugye?Bocs...tudom hogy hülye kérdés...csak már volt amikor elkeveredtem :oops:

Több
22 éve 2 hete #81197 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Találkozások
Batti: Azt mondom, hogy itt már fölösleges Legolas-találkozóról beszélni. Legolasról nem hiszem, hogy lesz bárminemű szó is ma este a Jet Station-ben. Legalábbis egyre inkább úgy néz ki a dolog...
Úgyhogy aki akar, és ráér, nézzen be nyugodtan, leszünk egy páran.
:cheers:

Több
22 éve 2 hete #81193 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások
Legolas fannak kicsit tulságosan hím vagyok, de végül is meglátjuk.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 2 hete #81179 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Batti: A rajzpályázat megbeszélésére, vagy a Legolas-talira? :mrgreen: Mi mindenesetre szívesen látunk! :) De gondolom, Brisáék is.

Legolasosok: Kicsit módosult a napom, már 5re a Nyugatinál leszek és várlak benneteket. Plusz hozom a hugicámat!

Dodiee: Vedd úgy, hogy a kérdőjelet levettem a neved mellől, gyere, várunk!

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
22 éve 2 hete #81175 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások
Oda tolhatom az arcom a Jetbe?

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 2 hete #81168 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, biztos, hogy elférünk, csak kérdés, hogy egy szakmai, feladatokat megbeszélő összeröffenés mennyire fér meg egy ünneplő, kifejezetten bulizni összejövő másik összeröffenéssel. Az biztos, hogy nem az utóbbit fogja zavarni az előbbi. :cheers:
Nagy ötlet volt! :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 2 hete #81136 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Az a másfél órás vita asszem engem készített ki legjobban. De úgy látom még nincs vége... (ld. a kószás topikot) :?

Telu felhívta a figyelmemet arra, hogy valószínűleg össze fogunk futni a Legolas rajongókkal, ugyanis néhányan szintén a Jet-ben fogunk összegyűlni fél 7-kor pénteken, hogy kitárgyaljuk a rajzpályázat és a kiállítás részleteit Szanten (Virág) és Cica vezetésével.
De sok jó ember kis helyen is elfér, ugye? :lol:

Brisa

Több
22 éve 2 hete #81122 Írta: Dodiee
Kihagytam a "Cica nagyon gyúr a Főkószaságra"-t:))
Eve-néni, én megyek!!! ott leszek! ha nem, akkor..nem :roll: De valszeg mégis!! Ugyhogy le azzal a kérdőjellel:))

Több
22 éve 2 hete #81065 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Büfésekre nem is vesztegetem a szót, de veletek találkozni még ilyen körülmények között is jól esett! :tongue:

Indiai kaja nagyon fincsi volt! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hete #81057 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem tök jo volt a tali!!

Mosrt elöször nem veszutettem a társasban(talán csak mert nem tudtuk befejezni, de akkor is :P :lol: :wink: )
Persze a 2orás vita kissé lefársztott/untatott
meg a büfés a tucctucctezéjével, de hát hülyék mindig lesznek... :(

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 2 hete #81033 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv mindenkinek!

A Kószatalit nem részletezném, mások már megtették, az "elit talinak" is megy a "rulz". Telu: Nekünk is feltűnt, hogy fizetés nélkül meglógtál, de ne aggódj, bevasaljuk rajtad! :twisted: :wink: :lol:
A másik: Legoisták és Orlientáltak, akkor, mint Rayan már írta, pénteken 5-kor találkozunk a Nyugati előtt, aki nem ér oda, pl. ÉSziék ill. jómagam, az menjen a szomszédban lévő Jet Stationbe, ha nem tudja, hol van, akkor meg csörögjön ránk, szervezőkre, amikor a Nyugatihoz ért és kimegyünk érte. És akkor akik jönnek:

Rayan, Thaur, Telu és jómagam, mint szervezők.

Vic
ÉSzAH
SÚ ?
Dodiee ?

Aki nem látja itt becses nevét, de jönne, az lehetőség szerint jelezze! Az elérhetőségem pedig 30/224 6314. Mivel dolgozom, nem leszek ott pont ötre, mert addig tart a munkaidőm, de kb. 10 percre leszek a Nyugatitól, így negyed hatra, de legkésőbb 17.30-ra ott leszek!
Mindenkit szeretettel várunk!

Even

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
22 éve 2 hete #81025 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát igen...
Nem lehet minden mindig tökéletes. Én például fenemód rosszul éreztem magam több okból kifolyólag. Természetesen nem a társasággal volt gond :!: :wink:
Szóval így vagy úgy de mindenki élvezhette legalább egy pillanatig, hogy ott volt és találkozott Veletek.
A kószáknak meg azt üzenem éledjetek!!!!! Eljött az idő...

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 2 hete #81018 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv és uff!

Akkor újabb találkozási lehetőség:

Szombaton 4-kor a Moszkván. Ír táncház és Bran koncert a Jókai klubban. Gyertek bátran, aznap nem vadászom :twisted: !

Sztem jelezzetek ide, s ha vki jön és megnézi a fórumot szombaton, akkor jó lenne, ha készítene vmi listát, h tudjuk, kire kell várni.

Ha ráértek, akkor gondolkozzatok el...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 2 hete #81001 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Jéé... :roll:
Azt hittem elkések így este 1/2 10 tájt a közléssel, amely szerint SZUPER volt a tali, de ezek szerint mások ezt nem igyekeztek nálamnál gyorsabban tudatni... :roll: :wink:
Csatlakoznék az előttem 2-vel szólóhoz, hogy rövid volt (talán kicsit kevesebbet kellett volna vitázni a kószákról... :?: :roll: ) :(
Miért dobtak ki minket olyan korán? Múltkor tovább maradhattunk... :roll:
Dodiee: a fa-képeket Dae-elena csinálta, de ő győri mivoltából kifolyólag - ezek szerint - most nem tudott eljönni. (megj.: kár... :( )
Az éneklés volt a legjobb (az egyetlen jó :hein: :D )
/Egyébként csak amikor már huszadszor kezdtük Ádámtól-Évától (bocs Brisa és Ring :wink: ) a "mi legyen a KSz-vel" c. vitát, akkor volt sok... :roll: /
Naagyon jók ezek a kották, Ring! Továbbítsd apukádnak is örök hálánkat (Ugye beszélhetek többesszámban? :wink: )
Az csúcs volt, amikor begyorsítottunk - kár hogy nem hallottad, Brisa, pont előtte mondtad egy másikra hogy túl lassú :twisted: :D :wink:
Hallom jót társasoztatok...
(Tudom én is tehetek róla, de nem tudom mivel, úgy "megijesztettétek" Zsófit, hogy nem mert bekéredzkedni sehova... :roll: Nekem kellett volna segíteni neki, de mire felnéztem az éneklésből, már elmentetek játszani a terem túlsó végébe, és nem tudtam, hogy ő nem állt be... :roll: )
De azért csúcs volt, mint mindig... (Kár hogy nem társult be egy nolda se hozzám, de sebaj, beszállok máshova...)
Meg a The hobbit illusztrációi... 8O :)
Na ennyit erről a rendezetlen összefoglalóról. (Kihagytam a szamünkbevilágító CD-t, de az már úgyis elhangzott. :roll: :) :wink: )
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 2 hete #81000 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Jelentem: Gollam egész finom volt :D :twisted:
Egyéb összefoglaló:
:arrow: Brisa meggyőzi a csoportot... vagy fordítva :D
:arrow: Ring! Tedd le a kezed! :evil:
:arrow: Éljen a zenész részleg! (csak mit keres az a kereszt az F előtt???)
:arrow: az a bizonyos pultos pasas.... (azt hiszem, ő még nem érezte a haragunkat... :twisted: )
:arrow: "mozgó kottatartó"
:arrow: JET!
:arrow: Even észrevétele: Vendégek rajtunk kívül is vannak
:arrow: Estel szereti a paradicsomos paradicsomlevet :wink:
:arrow: Éneklés RULZ :D :D :D (gondolom, csak egy kicsit irigyelték Estelt az ottani pasasok)
:arrow: Gollam, mint már említettem finom volt....
:arrow: Estel már említett rajzai (sikeresen elraboltam őket (csak a "Koppány négy részben" c.-t radírozta ki a művész úr))
:arrow: Matek óra 8O
:arrow: Thaur telefonja ("Mi nem vagyunk *hukk* részegek","Van még abból a tablettából?") :twisted: :D :twisted:
:arrow: a családi fotók.... :D
:arrow: metrózás hazafelé :cry:
:arrow: a mégsem lekésett busz :? 8)
:arrow: beszélgetés a metró-szellőző mellett :?

Egyetlen rossz dolog: a folytonos halálérzet. Estel állandóan meg akart folytani egy buta Gyűrű miatt...(és senki nem védett meg!!!)

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hete #80998 Írta: Dodiee
Rayan: a sulinkban van egy csaj, szőke hosszú a haja, és heyges füle, sőt, még a szeme is mandulavágáú. elvigyem? :wink:

Több
22 éve 2 hete #80983 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi!

Szal,
úgy látom, megerősítésre szorul.

Most pénteken, azaz okt. 25-én Legolas tiszteletére pár órás istenítést (értsd: talit) tartunk. Helyszín: Jet Station Pub. Találka: Este 5 a Nyugatinál. Fél hatra lesz asztalfoglalásunk a Jetben :D
Gyertek :!: (És hozzatok magatokkal mindent, ami szőke és hegyes fülű és kicsit is hasonlít egy Tündére :lol: )

Höm. Ezexerint yo volt a kószatali 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hete #80976 Írta: Telumehtar
Hahó emberek...én is hazaértem...kezdeném 1 óriási orditással:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! ( :evil: )
Nos...amikor a Jetböl olyan hirtelen eltávoztam tudjátok mit felejtettem el?Fizetni 8O :( Ne ez nem igaz nem igaz nem igaz :cry: :cry: :cry:
1000000000000000000000 millió bocsi Lélinek Evennek Thaurnak és Estelnek... [size=9:3ey4o4tl](Valaki irja meg hogy kinek tartozom a manyval??? [/size]

No most jöjjöna beszámoló:

A tali után:
-Fáj a fejem
-Rosszul vagyok
-Fáradt vagyok
-De nem fáj a nyakam :)

Egyszóval óriási volt...De télleg...és utána az "elitek" bandázása :lol: :lol: :lol: Hazafelé percenként rámtört a röhögö görcs...Hát ez nem volt semmi...Főleg Boromir Pajzsa (vagy Holt-láp?) és Gollam 8) Az éneklés :) Léli fényképei a Jetröl biztos sztáfotók lesznek (de amiken év vagyok rajta azok NEM :evil: ) Estel és a paradicsom :D Ja és ami a SCban volt: Azok a fafaragások gyönyörüek... Viszont az a büfés pali :evil: :evil: :evil: :? Mért volt olyan hülye???? 8O :?

Több
22 éve 2 hete #80959 Írta: Dodiee
Én jelentkeznék Legolas talira, de még nem tuti, hogy menek!

Több
22 éve 2 hete #80958 Írta: Dodiee
Na,megjöttem:) A tali érdekes volt, ezt azért írom, mert számomra több volt benne az érdekes info, mint a szórakozás, bár semmiért nem adnám azt a játékot a társassal:)Hát, sztem ilyen tempóval, amivel Szauron felé száguldott kis Gyűrűhordozónk, Ket, nem sok esélyünk volt a nyerésre...Bár, a sors útjai kifürkészhetetlenek:)A végén kissé elanyátlanodva éreztem magam, ugyanis én nem tudtam már sehova elmenni(a társaság nagy része elment valahova enni), így csak álldogáltam a többiek mellett, míg a villamosra vártunk...
Útálatos dolgok:
:arrow: Tucc tucc zene kötelező, ha az embernek gondolkodni kéne..
:arrow: A pultos ipse lekezelő...
:arrow: Megincsak a pultos ipse viccesnek tartja, ha egy CD-vel a szemedbe világít...
:arrow: Korán el kellett hagynunk a helyet...Így nem fejezhettük be a Játékot.

Rulzz:
:arrow: A Kórus, mint "Háttérzaj" :twisted: Szenzációsak voltatok!!
:arrow: Estel rajzai
:arrow: Nemtudomki favésetei(vagy miszösznek hívják..)
:arrow: Az a sok mindenféle könyv és egyéb:))

Szal jó volt, csak rövid!!!

Több
22 éve 2 hete #80943 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Legolas tali:

Én sajnos megint nem tudok menni. A lábam még mindig rendetlenkedik :crying: Gondoljatok rám! 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.199 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére